#کیک_هندوانه
برای کیک:
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پوره اسفناج
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان شکر
۲/۵ لیوان آرد
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری
برای محلبی:
۲/۵ لیوان شیر
۳ ق غ شکر
۱/۵ ق غ نشاسته
۱ ق غ آرد
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق م کره
برای سس:
۱۰ عدد توت فرنگی
۸_۱۰ عدد تمشک
۱ ق غ شکر
نصف استکان آب
۱ ق م نشاسته
طرز تهیه:
برای کیک تخم مرغ و شکر رو با همزن تا وقتی که کف کنه هم میزنیم سپس دو دسته اسفناج رو میشوریم برگاشو می چینیم و به صورت خام با یک استکان روغن مایع داخل خرد کن میریزیم بعد اسفناج پوره شده رو آروم آروم به مواد کیک اضافه می کنیم سپس مواد خشک رو اضافه کرده و هم می زنیم تا به قوام کیک برسه سپس داخل قالب روغن مالی شده ریخته و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می پزیم.
اگه میخواین کیکتون سبزِ سبز بشه دور قالب کیک ورق آلومینیومی بپیچین و اینطوری داخل فر بذارین.
برای محلبی داخل قابلمهای همه مواد رو ریخته و به صورت مداوم هم می زنیم تا به جوش بیاد وقتی خواست بجوشه از روی اجاق برمی داریم و قسمت وسط کیک خنک شده میریزیم.
برای سس، توت فرنگی و تمشک رو داخل خردکن می ریزیم (من هسته تمشک رو دوست ندارم و از صافی رد کردم) بعد داخل تابه ای ریخته و بقیه مواد رو اضافه کرده تا وقتی که بجوشه می پزیم سس پخته شده رو با یه قاشق روی محلبی می ریزیم.
کیک رو کمی استراحت داده و در نهایت برای اینکه بهش شکل هندوانه بدیم روش شکلات چیپسی می ریزیم و توی یخچال ۴ تا ۵ ساعت می ذاریم خنک بشه بعد سرو می کنیم.
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم برش هندوانه
همیشه که نباید رو هندونه حکاکی کرد 😁😁
فوروارد یادتون نره
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پیتزای_بدون_فر
دوستای گلم اینم پیتزا بدون فر .خوشمزه و لذیذ👌👌👌امیدوارم درست کنید و از خوردن لذت ببرید.
طرز تهیه خمیر پیتزا
اب ولرم نصف لیوان
خمیرمایه 1 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک نصف قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع نصف پیمانه
آرد حدود 3 پیمانه
ماست نصف پیمانه
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه و شکر را باهم ترکیب کرده و اب ولرم را روی آن میریزیم درون ظرفی غیر فلزی و درب بسته به مدت 7 دقیقه تا عمل بیاد .
بعد تخم مرغ رادرون ظرفی شکسته و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد .
نمک . ماست .روغن و خمیرمایه عمل اومده را اضافه میکنیم و با همزن دستی مخلوط میکنیم .
بعد بکینگ پودر رااضافه کرده و سپس ارد الک شده را کم کم اضافه میکنیم و با دست ورز میدیم تا جایی که خمیرنرم و لطیفی به دست بیاد و به دست نچسبه . به مدت 10 دقیقه با کفی دست ورز میدیمو بعد 100 بار خمیر را پرتاب میکنیم .
بعد کف ظرف را چرب کرده و خمیر رادرون ظرف میزاریم و روی ظرف را با سلفون میپوشانیم و به مدت 4 الی 5 ساعت به خمیر استراحت میدیم .
خمیر پیتزا هر چی بیشتر بمونه خوب عمل میاد و پوک و ترد میشه .
بعد از گذشت5 ساعت خمیر را هواگیری کرده و استفاده میکنیم
@shirini71
#کورابیه_سیب
مواد لازم:
۲۵۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ عدد تخم مرغ (سفیده برای روش)
۳ ق غ شیر
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ استکان نشاسته
تقریبا ۵_۵/۵ لیوان آرد
برای مواد داخلش:
۴ عدد سیب
۱/۵ ق م دارچین
۳ ق غ شکر
۱ استکان فندق خرد شده یا گردو
۱ عدد سفیده تخم مرغ
بادام پرک
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها رو پوست کنده و رنده می کنیم سپس بهشون شکر اضافه کرده و تفت می دیم سیب ها رو کمی می پزیم تا آبشو بکشه سپس می ذاریم خنک بشه بعد از این که خنک شد داخلش فندق یا گردو، و دارچین اضافه می کنیم.
بعد خمیر رو ورز می دیم. (آرد رو کنترل شده اضافه می کنیم) خمیر رو به شکل دلخواه قالب زده و وسطش مواد سیبی رو می ذاریم و شکل می دیم در نهایت توی فر با دمای ۹۰ درجه تا وقتی روشون طلایی بشه می پزیم.
@shirini71
#چالش_لاغری_پاییزه🍁🍁🍁
#روز_هفتم آذر ماه ۱۴۰۰🧶🧶
✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم
🧀 #صبحانه : چای+1 قاشق غذا خوری عسل+1 کف دست نان سنگک(150کالری)
🍏 #میان_وعده :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه
❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو
💚قبل از ناهار 2 لیوان آب
🍄 #ناهار: سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق عدس پلو+یک لیوان ماست کم چرب (300کالری)
☕️میان وعده #عصر :یک فنجان قهوه + شش عدد مغز
💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب
🍟 #شام:سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +4قاشق غذاخوری کشک بادمجان یا میرزاقاسمی+یک کف دست نان سنگک(270 کالری)
@shirini71
#مربای_انار
آب انارسه و نیم پیمانه
دانه اناریك پیمانه
شكر سه پیمانه
آب لیموبه مقدار لازم
ابتدا برای تعیین غلظت نهایی مربا، یك بشقاب را در جای خنكی مثل یخچال قرار دهید.
انار را به اندازه ی یک پیمانه، دانه دانه كنید و به اندازه ی سه و نیم پیمانه، آب بقیه را بگیرید.در ظرف بزرگی، آب انار و شكر را با هم تركیب كنید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به مدت 30 دقیقه آن ها را بجوشانید.
دانههای انار و آب لیمو را به ظرف اضافه كنید و 30 دقیقه ی دیگر آن ها را بپزید.برای این كه غلظت مربا را بفهمید، با استفاده از یك قاشق، یك قطره از مربا را روی ظرف سرد شده بچكانید و ظرف را سرازیر كنید، اگر به سختی روان شد، مربای شما آماده است.
مربا را در ظرف تمیزی بریزید. درب آن را ببندید و در جای تاریك و خنك قرار دهید.
@shirini71
#ترافل خرمایی
مواد لازم:
پودر نارگیل
خرما
گردو
پودر کاکائو
روغن نارگیل ۱ ق غ
روش تهیه:
همه مواد رو بریزید توی بلندر با دوره تند تا حالت خمیری پیدا کنن بعد شکل دلخواه رو بهش بدید و توی پودر نارگیل بغلطونید.
نکته:
برای درست کردن ترافل کره بادوم زمینی هم میتونید بریزید.
بجای گردو از هر مدل مغزیجات که دوست داشتید میتونید استفاده کنید.
با پودر کاکائو، پودر پسته، پودر گردو، کنجد یا هر چیزی که دوست داشتید میتونید ترافل ها رو تزئین کنید.
@shirini71
#رشته_پلو_با_گوشت_قلقلی
برنج دو پیمانه
رشته پلویی 170گرم
پیاز یک عدد
گوشت چرخ کرده 200گرم
کشمش 100گرم
نمک فلفل زردچوبه و ادویه های دلخواه ب میزان لازم
رشته پلویی رو دوسه قسمت کنید و کمی با کره یا روغن تفت بدین
برنج رو ک از قبلا خیس کردین و نمک زدین ب آب درحال جوش اضافه کنید
وقتی کمی نرم شد رشته هارو بهش اضافه کنید وقتی رشته ها نرم شد برنج و آب کش کنید ته قابلمه تهدیگ مورد نظرتونو بزارید و برنج و بریزید مقداری روغن بریزید و بزارید دم بکشه
یک عدد پیازو رنده کنید آبشو بگیرید و ب گوشت چرخ کرده اضافه کنید نمک. و ادویه هارو اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید و چند دقیقه ورز بدین گوشت و قلقلی کنید و در روغن سرخ کنید
در آخر کشمش رو با کره تفت بدین و برنج ک آماده شد با گوشت قلقلی و کشمش تزیین کنید.
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کوکی
#کوکی_لاهیجان
#کوکی_لاهیجان_بدون_فر
#کوکی_بدون_فر
#فر_دستساز_خونگی
برای یه کوکی با کیفیت وعالی حتما از ترازو استفاده کنیدوموادو دقیق اندازه بزنید.
با دستور🌸نگاربانو🌸
15 گرم کره همدمای محیط
2 ق چ پودر کاکائو
155 گرم آرد
25 گرم ماست سفت وبدون آب
20 گرم عسل
75 گرم پودر قند یا پودر شکر
1 عدد تخم مرغ متوسط
1/8 ق چ جوش شیرین
1/4 ق چ بکینگ پودر
30 گرم روغن مایع
40 گرم گردو
40 گرم کشمش(من نریختم)
نصف ق چ وانیل
1 پنس نمک
۱.مواد خشک شامل ارد،پودر کاکائو ،نمک ،جوش شیرین و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده الک کرده و کنار میزاریم
۲.کره به دمای محیط رسیده+روغن مایع+ماست سفت+عسل+تخم مرغ+وانیل را داخل ظرف مناسب ریخته با دور کند همزن میزنیم تا یکدست شده و مخلوط شوند
۳.پودر قند الک شده را اضافه کرده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم
۴.کشمش و گردو را اضافه کرده و مخلوط میکنیم
۵.مواد خشک را اضافه کرده و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم
۶.روی مواد کیسه فریزر کشیده و حدود یک ساعت استراحت می دهیم
۷.از مواد گلوله های ۳۰ تا ۴۰ گرمی برداشته با دست گرد کرده و داخل سینی که کاغذ انداخته ایم با فاصله می چینیم.
۸.کوکی ها را در فر ۱۷۰ درجه حدود ۱۲ تا ۱۵ قرار داده تا بپزد
مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد
اگر بیش از اندازه داخل فر بماند کلوچه سفت و خشک میشود
۹.زمانی که از فر خارج میکنید به کوکی ها دست نزنید
از دما که افتاد از سینی خارج کرده و در ظرف درب دار نگهداری کنید
🌸🌸نکته🌸🌸
❇مواد که اماده شد کاملا چسبناک است به هیچ عنوان ارد اضافه نکنید
ارد اضافه باعث خشک شدن کلوچه میشود
✳بعد از استراحت دادن به مواد جسبناک بودن مواد کمتر میشود
✳اگر بعد از استراحت موقع گلوله کردن مواد چسبناک بود دست خود را به کمی روغن اغشته کنید.
✳اگر با چرب کردن باز هم مواد چسبناک بود و نمیتوانستید خمیر را گلوله کنید در حد ۱۰ گرم ارد به مواد اضافه کنید
بیشتر مجاز نیستید
✳بهتر است کف سینی با سیلپد پوشیده شود اگر سیلپد ندارید کف سینی را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید
✳اگر ماست درردسترس شما سفت نیست مقداری ماست داخل پارچه تمیز قرار بدهید زمان بدید تا اب اضافه ماست خارج شود سپس از ماست استفاده کتید
بهتر است ماست شیرین و پر چرب باشدمن یک قاشق دیگه از ارد کم کردم و به جای ان پودر کاکائو اضافه کردم
چون خانواده ام طعم غالب شکلاتی رو بیشتر میپسندن
میتونید اینکار رو انجام بدید
و یا اینکه طبق رسپی ۲ ق چ پودر کاکائو استفاده کنیدمن طبق معمول بدون فر وبا فر دستساز ۱۵ دقیقه پختم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
Tati...
کیک نارنگی
آرد۱ لیوان
آب نارنگی نصف لیوان
شکر نصف لیوان
تخم مرغ ۱عدد درشت
وانیل ۱/۴ ق چ
زست پوست نارنگی ۱ق م
روغن مایع ۱/۴ لیوان
آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک کنید
تخم مرغ، وانیل، رنده پوست نارنگی و شکر رو ۵ دقیقه با دور تند هم زدم تا کرمی و حجیم بشه.آب نارنگی و روغن مایع رو اضافه کردم و در حد مخلوط شدن هم زدم
آرد و بکینگ پودر دردو مرحله رومواد الک کردم و با دور کند هم زدم تا مواد یکدست بشه. بیش از حد هم نزنید چون کیکتون خمیر میشه.
مایه کیک رو داخل قالب ارتفاع ۶وقطر ۱۸ ریختم وتو فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۴۵گذاشتم تا بپزه وقتی کیک پخت وسردشد سس نارنگی رو ریختم روکیک
برای سس ۱ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت رو با ۴ قاشق شکر و نصف لیوان آب نارنگی مخلوط کردم و روحرارت هم زدم تاغلیظ شد
کیک خیلی خیلی خوشمزه و بافت لطیفی داره.
@shirini71
#رولت_گوشت_و_اسپاگتی🥩🍲
ابتدا نیم کیلو گوشت را با یک پیاز رنده شده و آب گرفته و یک عدد تخم مرغ،2 قاشق پودر نان تست 2 قاشق سبزی معطر ،نمک و فلفل و کمی آویشن خوب ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم در این فاصله نصف بسته از اسپاگتی های بلند و لوله ای که تو عکس میبینید را طبق روش پخت روی بسته بندی میپزیم
👩🏻🍳
روی یک نایلون گوشت را به صورت مستطیل باز کرده و به صورت منظم اسپاگتی ها را چیده و با کمک نایلون رولت را میپیچیم وبا دقت در ظرف تفلون چرب شده قرار میدهیم رولت را در فر 180 درجه به مدت 50 ،دقیقه قرار داده تا رولت بپزد در این فاصله یک فلفل دلمه قرمز را کبابی کرده سپس فلفل کبابی را به همراه یک عدد پیاز و در صورت دلخواه دو حبه سیر 3-4تا گوجه نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن در میکسر ریخته من دو تا فلفل سبز تند هم اضافه کردم وقتی سس ترکیب و تقریبا یکدست شد سس را روی حرارت قرار داده تا آبش تمام شود بعد مقداری کره و دو قاشق رب گوجه فرنگی و آب لیمو تازه را اضافه کرده وقتی رولت پخت مقداری از سس آماده را در ظرف ریخته رولت را روی آن قرار داده و بقیه سس را روی رولت میریزیم.
@shirini71