eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9.2هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍞 😋 ▫️پنیر سفید یک پیمانه ▫️پنیر پیتزا یک پیمانه. ▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه. ▫️آرد دو پیمانه. ▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری. ▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه. ▫️تخم مرغ سه عدد. ▫️شیر کم چرب یک پیمانه. ▫️نمک و فلفل کمی 🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط می‌کنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس‌ آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کم‌کم اضافه و مخلوط می‌کنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: 3 عدد بادمجان گوشت چرخ کرده 150-200 گرم پیاز متوسط ​​۲ عدد ۲ عدد سیر 2 عدد فلفل سبز 2 عدد گوجه فرنگی 1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه 3 قاشق غذاخوری روغن مایع مواد لازم برای پوره سیب زمینی: 3 عدد سیب زمینی آب پز 3 قاشق غذاخوری آب ۱ قاشق سر خالی کره نمک و فلفل برای روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده 1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نصف لیوان آب طرز تهیه: ابتدا پوست بادمجان ها رو مطابق فیلم به صورت یک لایه در میان جدا کنید و از وسط نصف و چند دقیقه در آب و کمی نمک بگذارید بپزه. برای مواد گوشتی هم ابتدا روغن مایع را در تابه مناسبی ریخته و پیاز و سیر خرد شده رو اضافه وبه مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد فلفل خرد شده رو اضافه و چند دقیقه تفت بدهیدو در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید. حالاگوجه فرنگی ها رو پوست کنده و مکعبی خرد کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید. در آخر نمک، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه ها اجازه بدید بپزه و از روی حرارت بر دارید . سیب زمینی هارو هم پخته و پوره کنید و آب یا شیر و کره و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط می کنید. بادمجون هارو داخل ظرف پخت مورد نظر قرار بدید و از مواد گوشتی روی بادمجون ها بریزید و بعد با پوره ی سیب زمینی پوشش دهید . حالا رب رو با آب مخلوط کنید و روی بادمجون و دااخل ظرف بریزید و در نهایت روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا طلایی شدن روی پنیر ها می پزیم. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🍉🍉 مواد لازم ⤵️⤵️⤵️ آرد : 500 گرم یا 4 پیمانه تخم مرغ : 6 عدد شکر : 400 گرم یا 2 پیمانه شیر : 400 سی سی یا 1.5 پیمانه بیکینگ پودر : 15 گرم یا 2 قاشق مرباخوری امولسیفایر کیک : ½1 قاشق چایخوری (اختیاری - قابل حذف شدنه) وانیل پودری : یک و نیم قاشق چایخوری رنگ خوراکی قرمز رنگ خوراکی سبز کنجد سیاه طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️ 1- شکر و تخم مرغ رو با هم همزده تا تغییر رنگ داده و کف کنه. 2- امولسیفایر رو اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم. 3- شیر رو اضافه کرده و کمی (کمتر از یک دقیقه) هم میزنیم. 4- آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و به خمیر اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم 5- یک پنجم خمیر سفید رو جدا می کنیم، یک پنجم دیگه اش رو رنگ سبز و بقیه خمیر رو رنگ قرمز می زنیم 6- داخل قالب رو کاملا چرب کرده و کمی کنجد سیاه میریزیم (خیلی کم و با فاصله که بعدا شبیه به دانه های هندوانه بشه) 7- اول خمیر قرمز رو داخل قالب ریخته و قالب رو 2-3 مرتبه یواش روی میز می زنیم و روی خمیر رو صاف می کنیم، بعد خمیر سفید و بعدش هم خمیر سبز روی می ریزیم. 8- برای پخت، خمیر رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه (دما و زمان حدودی هست) قرار می دهیم. 📌 داخل قالب رو خوب چرب کنید تا موقع خارج کردن کیک، به قالب نچسبه. 📌 قالب کیک رو 3-4 دقیقه بعد از خروج از فر، برعکس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک بشه، اینجوری، کیک راحت تر از قالب خارج میشه. 🌺 شاد باشید و شیرین کام 🌺 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا