#کیک_پنیری_و_جعفری 🍞 😋
▫️پنیر سفید یک پیمانه
▫️پنیر پیتزا یک پیمانه.
▫️روغن زیتون یک دوم پیمانه.
▫️آرد دو پیمانه.
▫️بیکینگ پودر سه قاشق چایخوری.
▫️جعفری ساطوری شده یک پیمانه.
▫️تخم مرغ سه عدد.
▫️شیر کم چرب یک پیمانه.
▫️نمک و فلفل کمی
🔸ابتدا فر رو روی درجه 180 درجه گرم میکنیم جعفری ها رو ساطوری کرده و در یک ظرف پنیر سفید و پنیر پیتزا رو با هم مخلوط میکنیم، تخم مرغ ها رو افزوده مخلوط می کنیم تا پف کند، روغن و شیر به همراه نمک و فلفل رو اضافه کرده خوب هم می زنیم، سپس آرد و بیکینگ پودر الک شده رو کمکم اضافه و مخلوط میکنیم در پايان جعفری خرد شده رو افزوده به کمک لیسک هم می زنیم و در قالب چرب شده، فر 180 درجه به مدت 35 دقیقه قرار می دهیم تا روی کیک کاملا طلایی شود
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کباب_بادمجان_با_پوره_سیب_زمینی
مواد لازم:
3 عدد بادمجان
گوشت چرخ کرده 150-200 گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
۲ عدد سیر
2 عدد فلفل سبز
2 عدد گوجه فرنگی
1.5 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نمک و فلفل سیاه به مقدار دلخواه
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
مواد لازم برای پوره سیب زمینی:
3 عدد سیب زمینی آب پز
3 قاشق غذاخوری آب
۱ قاشق سر خالی کره
نمک و فلفل
برای روی بادمجون ها
پنیر چدار رنده شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
نصف لیوان آب
طرز تهیه:
ابتدا پوست بادمجان ها رو مطابق فیلم به صورت یک لایه در میان جدا کنید و از وسط نصف و چند دقیقه در آب و کمی نمک بگذارید بپزه.
برای مواد گوشتی هم ابتدا روغن مایع را در تابه مناسبی ریخته و پیاز و سیر خرد شده رو اضافه وبه مدت 1 دقیقه تفت دهید و بعد فلفل خرد شده رو اضافه و چند دقیقه تفت بدهیدو در آخر گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
حالاگوجه فرنگی ها رو پوست کنده و مکعبی خرد کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید. در آخر نمک، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تا کشیده شدن آب گوجه ها اجازه بدید بپزه و از روی حرارت بر دارید .
سیب زمینی هارو هم پخته و پوره کنید و آب یا شیر و کره و نمک و فلفل رو اضافه و مخلوط می کنید.
بادمجون هارو داخل ظرف پخت مورد نظر قرار بدید و از مواد گوشتی روی بادمجون ها بریزید و بعد با پوره ی سیب زمینی پوشش دهید .
حالا رب رو با آب مخلوط کنید و روی بادمجون و دااخل ظرف بریزید و در نهایت روی بادمجون ها پنیر چدار رنده شده بپاشید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا طلایی شدن روی پنیر ها می پزیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_ساده_هندوانه_ای
#یلدا
#کیک_هندوانه🍉🍉
مواد لازم ⤵️⤵️⤵️
آرد : 500 گرم یا 4 پیمانه
تخم مرغ : 6 عدد
شکر : 400 گرم یا 2 پیمانه
شیر : 400 سی سی یا 1.5 پیمانه
بیکینگ پودر : 15 گرم یا 2 قاشق مرباخوری
امولسیفایر کیک : ½1 قاشق چایخوری (اختیاری - قابل حذف شدنه)
وانیل پودری : یک و نیم قاشق چایخوری
رنگ خوراکی قرمز
رنگ خوراکی سبز
کنجد سیاه
طرز تهیه ⤵️⤵️⤵️
1- شکر و تخم مرغ رو با هم همزده تا تغییر رنگ داده و کف کنه.
2- امولسیفایر رو اضافه کرده و 3 دقیقه هم می زنیم.
3- شیر رو اضافه کرده و کمی (کمتر از یک دقیقه) هم میزنیم.
4- آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو الک کرده و به خمیر اضافه کرده و با لیسک هم می زنیم
5- یک پنجم خمیر سفید رو جدا می کنیم، یک پنجم دیگه اش رو رنگ سبز و بقیه خمیر رو رنگ قرمز می زنیم
6- داخل قالب رو کاملا چرب کرده و کمی کنجد سیاه میریزیم (خیلی کم و با فاصله که بعدا شبیه به دانه های هندوانه بشه)
7- اول خمیر قرمز رو داخل قالب ریخته و قالب رو 2-3 مرتبه یواش روی میز می زنیم و روی خمیر رو صاف می کنیم، بعد خمیر سفید و بعدش هم خمیر سبز روی می ریزیم.
8- برای پخت، خمیر رو داخل فر با دمای 180 درجه به مدت 35 دقیقه (دما و زمان حدودی هست) قرار می دهیم.
📌 داخل قالب رو خوب چرب کنید تا موقع خارج کردن کیک، به قالب نچسبه.
📌 قالب کیک رو 3-4 دقیقه بعد از خروج از فر، برعکس روی توری سیمی بگذارید تا کاملا خنک بشه، اینجوری، کیک راحت تر از قالب خارج میشه.
🌺 شاد باشید و شیرین کام 🌺
@shirini71