eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خیلی راحته نه فر میخواد نه همزن ؛ از اسم روشم معلومه خیلی سریع آماده میشه ، فقط دستگاه ساندویچ ساز میخواد من روشونو گل کشیدم اینا که تو دستگاهن هنوز پخته نشدن . ساندویچ ساز یا اسنک سازاتونو درارید برا خانواده عصرونه خوشمزه درست کنی مواد لازم : شیر: ۳ قاشق غذا خوری روغن مایع: ۲ قاشق غذا خوری شکر: ۴ قاشق غذا خوری آرد سفید: ۵ قاشق سوپخوری تخم مرغ: ۱ عدد بکینگ پودر, مقداری1/4 قاشق چایخوری وانیل: مقداری پودر کاکائو : ۱ قاشق غذا خوری ⏮⏮⏮طرز تهیه برای ده عدد کوکی میکری👇👇👇👇👇 در یک کاسه ای اول تخم مرغ ها رو با چنگال یا همزن دستی خوب بزنید بعد بهش وانیل و شکر رو اضافه کنید دوباره هم بزنیدش سپس روغن و شیر رو اضافه کنید در آخر آرد و بکینگ پودر الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنید ( من موادمو دو برابر کردم ) دستگاه ساندویچ ساز را روشن کنید با قلمو دو طرف صفحه های ساندویچ سازو با روغن جامد خوب چرب کنید پس از اینکه داغ شد (اینطوری اصلا نمیچسبه) ۱ قاشق سرخالی از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید. اگر دوست داشتید تا کیک شکلاتی درست کنید، می توانید ۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو را به ترکیب اضافه کنید ولی من یک قاشق از موادمو برداشتم و با پودر کاکائوم مخلوط کردم و داخل قیف ریختم و روشونو سریع گل کشیدم ( تو پست بعد فیلم گل کشیدنمو میزارم براتون ) شما میتونید هر شکلی دوس دارید بکشید یا اصلا ساده بزارید باشه من به یه تعداد از موادم هم زعفرون زدم خوشرنگتر شد پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت ۳ تا ۵ دقیقه درون آن بماند تا پخته شود. مراقب باشید تا بیش از یک قاشق غذا خوری مواد دستگاه ساندویچ ساز نریزید. زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سر ریز شود. hodhod_63 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‍ باقلوا_شعریه (باقلوا پاکستانی) یه شیرینی بدون فر بی نهایت خوشمزه😋👌 مواد لازم: ورمیشل پاکستانی (شعریه) 2 بسته روغن مایع 50 گرم شیر عسلی 1 قوطی گردو خرد شده 100 گرم پودر هل و دارچین ( تازه آسياب كرده ) از هر كدام 1 قاشق چای خوری گلاب 2 ق غ زعفران دم کرده 2 قاشق غذا خوری کره 100گرم طرز تهیه : ابتدا ورميشل ها رو خرد کرده باروغن مايع و كره كمى تفت ميدهيم ( مراقب باشيم نسوزه ) سپس گردو ، گلاب ، هل ، دارچين و زعفران رو اضافه ميكنيم و كمى تفت ميديم و شير عسل رو به مواد اضافه ميكنيم ؛ كمى تفت ميديم و از روى حرارت برمى داريم . وقتى كمى خنك شد توی دست فرم میدیم و تو کپسولای کاغذی کوچک ريخته روشو با گردو نگینی شده تزئین میکنیم به همین راحتی شیرینی خوشمزه مون امادس 😋 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم : جامبو شلز ۴۰۰ گرم اسفناج یک پیمانه سیر ۲ الی ۳ حبه پنیر خامه ای یک پیمانه پنیر موتزارلا یک پیمانه پنیر پارمزان ۱ قاشق غداخوری پوره ی گوجه یک پیمانه نمک و فلفل و آویشن به میزان لازم . در ابتدا جامبو شلز ها را به همراه کمی نمک در آب جوش ریخته تا بپزد. اسفناج ها را با سیرهای خرد شده در روغن تفت بدهید تا بافت آن نرم شود ، سپس،پ اسفناج و پنیرها( پنیر خامه ای ، موتزارلا) را با هم مخلوط کرده و به آن کمی فلفل بزنید . جامبو شلز ها را از اب جوش خارج کنید و کمی به آن روغن اضافه کنید تا به هم نچسبند. مواد را داخل آن قرار داده و کمی به آن نمک وفلفل و آویشن بزنید و در طرف بچینید ، پوره ی گوجه را به آن اضافه کنید و سطح آن را با پنیر بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید و نوش جان کنید 😋 @shirini71