eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.4هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
9هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
ماست اندازه لیوان دسته دار فرانسه آرد دولیوان(سفید قنادی) تخم مرغ چهار عدد ماست یک لیوان حتما از ماست استفاده کنید ماست شیرین باشه فرقی نمیکنه چه ماستی باشه شکر یک لیوان روغن مایع دو سوم لیوان وانیل یک هشتم قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق سوپ سرخالی کشمش وگردو نگینی هر کدوم یک چهارم لیوان اختیاریه همه مواد آماده ودم دستتون باشه شعله پخش کن رو بزارید رو گاز وشعله رو روشن کنید(متوسط باشه) وماهی تابه رژیمی رو بزارید روش تا گرم شه ومثل فر عمل کنه پانزده دقیقه برای گرم کردن ماهی تابه کافیه تخم مرغا رو با شکر ووانیل بزنید حدود سه الی چهار دقیقه تا کرم رنگ وکش دار شه سپس ماست رو اضافه کنید هم بزنید در حد مخلوط کردن روغن مایع اضافه کنید اونم در حد مخلوط کردن بزنید آرد وبکینگ پودر که باهم مخلوط والک شوند. درسه مرحله به مواد اضافه میکنیم واخر سر یک دور با هم زن میزنیم تا خوب مخلوط بشه. کف ماهی تابه رو چرب کنید دو عدد کاغذ روغنی بندازید ومواد رو بریزید توش ودرشو کیپ کنید وشعله خیلی کم بزارید مثل وقتی که میخواید برنج رو دم کنید بعد از ۲۵ دقیقه تست کنید آگه اطراف کیک طلایی شده بود ماهی تابه رو برگردونید تا طرف بالای هم طلایی شه حتمااا ا واشر ماهی تابه که نارنجی رنگه دربیارید تا کیک خمیر نشه این دستور کیک رو میتونید تو قابلمه هم درست کنید که دستورشو گذاشتم هم تو فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت چهل الی ۴۵ دقیقه عزیزان برای درست کردن کیک تو ماهی تابه رژیمی حتمااا از ماست شیرین استفاده کنید شیر باعث میشه کیک عرق کنه با ماست بافت کیک عالی میشه عزیزان واسه این دو کاغذ روغنی میاندازیم که زیر کیک نسوزه عزیزان آگه بخوای برگردونید طرف دیگه ماهی تابه چرب کردن نمیخواد چون کیک پخته فقط میخوایم طرف روش طلای بشه @shirini71❤️
عید فطراست ودلم غرق تماشاست یادآن ماه عزیزی که به حق اوج تمناست سائل درگه عشقم که امیداست برآن هرچه طالب شوم ازاو همان لحظه مهیاست سلام صبح زیباتون بخیر عیدتون مبارک🌹
‍ ‍ ‍ 💓 👌👌پانزدهم خرداد 1398 ✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو+ 2 لیوان آب گرم 🧀 : یک لیوان شیر کم چرب+2 عدد بیسکوئیت ساقه طلایی(200کالری) 🍏 :یک فنجان قهوه+یک عدد میوه ❤️یک ساعت قبل از ناهار چند حرکت شکم و پهلو 💚قبل از ناهار 2 لیوان آب 🍄 : سالاد بدون سس به هرمیزان که میل دارید + 5 قاشق استانبولی( 220کالری) ☕️میان وعده :یک فنجان چای + شش عدد مغز 💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب 🍟 :سالادبدون سس به هرمیزان که میل دارید +2 قاشق غذا خوری الویه رژیمی+2 کف دست نان لواش(230کالری) ❣بعد از شام یک کاسه کوچک ماست کم چرب @shirini71❤️
. جوجرو رو بانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وباچند حبه سیر هم گذاشتم باکمی آب(نصففف یک بندانگشت) ویک قاشق روغن میزاریم هم بپزه وهم توروغن خودش سرخ شه اگع حین پخت آبش کشیده شد مجددا کمی آب اضافه کنید تابپزه خوب واما خورشت ناردونی 👈تلفیق پیاز تفت داده شده وفلفل قرمز تند چرخ شده وسیر بعد اوجی(سبزی محلی و معطر 👈مختص مازندران ومیشه گفت معادل پونه شماست ) ساطوری و میزنیم تنگش ی ۲_۳قاشق کفایت می کنه باانارتیم خشک یاهمون اناردون ترش خشک شده وآلوملس وآلو جنگلی بارب انارترش وملس کمی تفت وآب مرغو بهش اضافه کردم تاآلوبپزه وجابیوفته  وقتی کمی آلوها مغزپخت شدن دوباره منتقل کردم به قابلمه مرغ یاهمون جوجمون واسه تلفیق مزه ها وشدچیزی که @shirini71❤️
چشم بلبلی و ماست چیلی ترکیباتش فکر کنم کاملا توی عکس مشخصه ولی مینویسم ، لوبیا چشم بلبلی پخته شده هویج ،فلفل دلمه ای ، جعفری و ریحون ، پیازچه ، قارچ و گوجه فرنگی @shirini71❤️
26.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شیرینی_مغزدار_بشکل_بلال #فیلم_اشپزی @shirini71❤️
زرشك_پلو_مرغ_مجلسى طرزتهيه📝 بهتر است ابتدا مرغ ها را تهیه بفرمایید بدین منظور مرغ ها را به سلیقه ی خود به قطعات چهارتایی یا هشت تایی تقسیم کنید البته استفاده از ران و سینه و چهار قطعه ای مجلسی تر است سپس به تمام سطح مرغ نمک بزنید و آنرا داخل یک تابه با مقدار کمی روغن و روی حرارت کم سرخ کنید پس از آنکه دو طرف مرغ ها سرخ شدند آنها را از تابه خارج کنید در همان تابه یک عدد پیاز متوسط را خرد کرده و کمی تفت دهید تا طلایی شود سپس رب و نمک و فلفل و ادویه های مورد علاقه ی خود را هم اضافه بفرمایید و تفت دهید تا رب هم سرخ شود پس از سرخ شدن رب تکه های مرغ را که سرخ کرده اید را داخل تابه قرار دهید و سه لیوان آب هم اضافه بفرمایید درب تابه را بگذارید و اجازه دهید مرغ ها به همراه سس بپزند. پس از پخته شدن کامل مرغ و غلیظ شدن سس آن ، کمی زعفران را در مقداری آب جوش حل کرده و داخل آن بریزید و پس از 5 دقیقه مرغ ها را از روی شعله بردارید. حال نوبت به آماده کردن پلو میباشد ؛ اول باید برنج را خوب پاک کنید ، سپس خوب شسته و داخل یک ظرف پر از آب به همراه نمک ریخته و اجازه دهید به مدت دو ساعت خیس بخورد بعد از خیس خوردن یک قابلمه را پر از آب کرده و بعد از جوشیدن برنج را به آن اضافه کنید بعد از گذشت چند دقیقه زمانیکه آب کمی کف کرد و برنج ها کمی نرم شدند و چند دانه از برنجها روی سطح آب آمدند زمان آبکشی آن رسیده است پس از اینکه برنج را ابکش کردید ، داخل قابلمه دو قاشق روغن به همراه کمی زعفران ریخته و ته دیگ را با نان یا سیب زمینی ته قابلمه بچینید سپس برنج را داخل قابللمه ربخته و دم کنی را روی درب قابلمه میزاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیز_برگر_خونگی با کیفیت بی نظیرررر و طعم عااالی 👌😋 #فیلم_اشپزی @shirini71❤️
سیب زمینی پخته شده رو باکره و نمک کوبیدم کف قالب مافین و دیواره هارو چرب کردم و با سیب زمینی پر کردم بعد مواد گوشتی (پیاز و گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه ای و نمک و ادویه و زردچوبه) که آماده کردم و تو قالب ها ریختم کمی پنیر پیتزا هم روش ریختم و بالای اونارو را باسیب زمینی پر کردم و داخل فر گذاشتم از پوره سیب زمینی هم واسه تزیین استفاده کردم @shirini71❤️
خمیر فیلو و قالب کاپ کیک آجیل خورد شده (پسته گردو بادام و...) 1 پیمانه کره ذوب شده 1 ق س عسل یک چهارم پیمانه و مقداری برای رویه اضافه هل یک چهارم ق چ نمک یک پنسه فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کرده و خمیر فیلو را داخل قالب کاپ کیک گذاشته و آجیل و کره ذوب شده و عسل و نمک و هل را با هم مخلوط کرده و داخل خمیر ها ریخته و به مدت 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند در فر قرار داده و پس از خارج کردن از فر روی هر کدام مقداری عسل ریخته و سرو می کنیم. @shirini71❤️