eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
واما دستور: مواد لازم برای تهیه خمیر: کره ۶۰ گرم پودر قند الک شده ۷۵ گرم (۱/۲ پیمانه یا لیوان) وانیل ۱/۴ ق چ تخم مرغ ۱عدد آرد سفید ۲۲۵ گرم حدود یک ویک دوم پیمانه سرپر پودر کاکائو ۱ق م سرپر بیکینگ پودر ۱ق چ 👈آرد،بیکینگ پودر وپودر کاکائو را الک کنید و کنار بگذارید، کره نرم شده در دمای محیط +پودر قند ووانیل را باهمزن بزنید تا کرم رنگ شود سپس تخم مرغ(همدمای محیط ،سرد نباشد)را اضافه کرده کمی مخلوط کنید درنهایت مخلوط آرد وبیکینگ پودر و پودرکاکائو را کم کم اضافه کنید وبا لیسک مخلوط کنید ودرنهایت با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر جمع شود،کف قالب مربع ۲۵ را چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید وخمیر را باحوصله ویکدست کف قالب پهن کنید سپس درون فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه حدود ده تا پانزده دقیقه پخت دهید بیشتر نپزید که خمیر خشک بشه، دراین زمان مواد رویه را آماده کنید: 👇 کنجد برشته شده ۱۰۰ گرم حدود یک پیمانه سرخالی عسل ۱۰۰ گرم حدود ۱/۲ پیمانه (جایگزین عسل شربت بار همون شربت زولبیا بامیه) شکر ۱ق غ(اگر دوست دارین کم شیرینتر باشه حذف شود) کره گیاهی ۵۰ گرم زعفران دم کرده غلیظ ۱ق غ همه مواد را داخل ظرفی ریخته وروی بخار آب کتری در حد ذوب شدن کره و روان شدن مایه قرار دهید، پس از پخت لایه زیری بلافاصله مواد را روی آن ریخته وصاف ویکدست کنید وده دقیقه دیگر درفر قرار دهید، پس ازاین زمان فر راخاموش کنید و بیست دقیقه ای زمان دهید تا شیرینی درون فر خاموش بماند سپس خارج کنید از قالب جدا کنید و برش بزنید، (می تونید روی شیرینی سلفون بکشید وبگذارید بمونه وبعد برش بزنید من اینکار رو انجام دادم تا شیرینی نرم بمونه وتمیزتر برش بخوره) بافت این شیرینی نرمه بین کیک وبیسکوییت وبا این میزان مواد حدود سی عدد شیرینی به همین سایز خواهید داشت، درون ظرف دربسته ودر یخچال یک ماه ماندگاری داره درفریزر بیشتر armiamardanian ╭┄✵🥟🍫🥜🥧🥟✵┄╮ @shirini71
اسلایسها, شیرینیهای راحت و بی دردسری هستن که به راحتی میشه برای پذیرایی یا عصرونه آماده کرد 👌 🥟🍣🥧🥜🌰🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 ۱۴۰۰ 🍋ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 🍋صبحانه : یک کف دست نان سبوس دار + یک قوطی کبریت پنیر + چای 🍋یک ساعت پس از صبحانه : یک لیوان قهوه + یک تکه شکلات تلخ 🍋ساعت ده صبح : 1 عدد میوه + ۵ عدد بادام خام + دو عدد فندق 🍋پیش از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب با پوست 🍋ناهار : سالاد به هر میزان که میل دارید + فیله مرغ کبابی + یک کف دست نان سبوس دار 🍋عصرانه :یک لیوان کوچک شیر دارچین 🍋شام : سالاد به هر میزان که میل دارید + یک خورشت خوری سوپ ورمیشل 🍋بعد از شام 2 عدد انجیر خشک 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت روز پیاده روی شود 🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: مرغ نصفه : یک عدد برنج : ۲ پیمانه هویج : ۳ عدد گوجه فرنگی : ۱ عدد رب گوجه : ۱ ق غ پیاز : ۲ عدد کشمش : ۲ ق غ نخود پخته : ۱ پیمانه نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، زردچوبه فلفل قرمز ، پاپریکا و برگ بو ‌ طرز تهیه: ابتدا برنجمون رو خیس میکنیم. مرغ رو خوب میشوریم و با آب و نمک آغشته میکنیم و نیم ساعت میزاریم. در قابلمه پیاز نگینی و هویج خلالی رو تفت میدیم. بعد ادویه ها و برگ بو رو اضافه و تفت میدیم. مرغ رو اضافه و با مواد بالا تفت می‌دیم گوجه فرنگی و رب رو هم اضافه و تفت میدیم. مرغ رو از قابلمه خارج میگنیم و در فر میپزیم تا روی مرغ طلایی بشه. برنج خیس خورده رو به مواد بالا اضافه میکنیم و تا یک بند انگشت آب می ریزیم و برنج رو به صورت کته می پزیم. در تابه ایی روغن ریخته و هویج خلالی و پیاز رو تفت میدیم. غذا که آماده شد پلو رو در ظرف مورد نظر می ریزیم و مرغ رو روی برنج قرار میدیم و با هویج خلالی و پیاز تزیین میکنیم‌‌. ‌‌ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: پودرقند ۵۰گرم (الک شده) کره ۵۰گرم روغن جامد یا قنادی ۵۰گرم زرده تخم مرغ ۱عدد وانیل یک چهارم ق چ پودر گردو ۳۰گرم ارد قنادی ۱۳۰الی۱۵۰گرم دارچین یک چهارم ق چ تا یک دوم ق چ (قابل حذف هست ولی به نظر من خوشمزه ترش میکنه ) طرز تهیه: پودرقند و روغن ها رو با ق خوب هم برنید و بعد با همرن برقی شروع کنید به زدن تا کاملا سبک بشه ، حالا زرده ،وانیل ، دارچین رو هم اضافه کنید یه دور که زدید پودر گردو رو هم‌اضافه کنید و‌دوباره هم برنید ، در دو‌مرحله ارد رو اضافه کنید هم میتونید با هم ن بزنید و یا با قاشق هم بزنید تا خوب ترکیب بشن ، میزان ارد از ۱۳۰گرم تا ۱۵۰گرم متغیره ، بهتره مواظب باشید چون اگه اردش زیاد بشه شیرینی ترک میخوره و خشک میشه ، خمیرنهایی خیلی لطیف هست ، کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید (نیازی به چرب کردن نداره )بین نایلون فریزر یا کاغذروغنی خمیر رو باز کنید ، حالا اگه میخواید شیرینی رو بدون فیلینگ سرو کنید حدود نیم میل ضخامتشو در تظر بگیرید ولی اگه میخواید وسطش فیلینگی بذارید و دوتاشو روهم بذارید ضخامتشو کمتر در نظر بگیرید حدود ۳میل ، مدت پخت ۱۰الی۱۵دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، فقط قبل از اینکه تو فر بذارید ده دقیقه داخل یخچال استراحت بدید ، شیرینی رو زمانی از فر خارج می کنید که زیر شیرینی یه مقدار رنگ گرفته ، از فر بیرون اوردید اصلا بهش دست نرنید خنک که شد میتونید تکونش بدید و از سینی خارجش کنید این شیرینی بدون مواد میانی هم یه شیرینی خوشمزه و‌مناسب عید هست ، مواددمیانی :از شیرعسل کارامل شده استفاده کردم ولی از نوتلا و یا حتی شکلات اب شده و یا عسل گرم شده هم میتونید استفاده کنید ، ۴الی ۵ق غ پر از شیرعسل رو داخل ظرف مناسب ریختم که بشه با قاشق همش زد ، بعد حدود۱ق غ کره بهش اضافه کردم و روی حرارت متوسط هم میزنیم ، کم کم رنگش عوض میشه ، فقط از روی حرارت برداشتید سریع باید استفاده کنید چون خودشو سریع میگیره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد نخودچی ۲ پیمانه روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم پودر قند نصف پیمانه هل و دارچین نصف قاشق چایخوری شکلات تخته ای یک لیوان طرز تهیه: ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کرده و داخل قالب سلیکونی تا نصفش بریزید و بزارید تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت داده تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید) مخلوط را از روی حرارت برداشته و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. شکلات را از یخچال بیرون آورده و مواد رو روش بریزید و نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد. نیازی نیست قالب چرب بشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا