#پلو_بخاری_با_مرغ
مواد لازم:
مرغ نصفه : یک عدد
برنج : ۲ پیمانه
هویج : ۳ عدد
گوجه فرنگی : ۱ عدد
رب گوجه : ۱ ق غ
پیاز : ۲ عدد
کشمش : ۲ ق غ
نخود پخته : ۱ پیمانه
نمک ، فلفل سیاه ، زیره ، زردچوبه
فلفل قرمز ، پاپریکا و برگ بو
طرز تهیه:
ابتدا برنجمون رو خیس میکنیم.
مرغ رو خوب میشوریم و با آب و نمک آغشته میکنیم و نیم ساعت میزاریم.
در قابلمه پیاز نگینی و هویج خلالی رو تفت میدیم.
بعد ادویه ها و برگ بو رو اضافه و تفت میدیم.
مرغ رو اضافه و با مواد بالا تفت میدیم گوجه فرنگی و رب رو هم اضافه و تفت میدیم.
مرغ رو از قابلمه خارج میگنیم و در فر میپزیم تا روی مرغ طلایی بشه.
برنج خیس خورده رو به مواد بالا اضافه میکنیم و تا یک بند انگشت آب می ریزیم و برنج رو به صورت کته می پزیم.
در تابه ایی روغن ریخته و هویج خلالی و پیاز رو تفت میدیم.
غذا که آماده شد پلو رو در ظرف مورد نظر می ریزیم و مرغ رو روی برنج قرار میدیم و با هویج خلالی و پیاز تزیین میکنیم.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#شیرینی_گردویی
مواد لازم:
پودرقند ۵۰گرم (الک شده)
کره ۵۰گرم
روغن جامد یا قنادی ۵۰گرم
زرده تخم مرغ ۱عدد
وانیل یک چهارم ق چ
پودر گردو ۳۰گرم
ارد قنادی ۱۳۰الی۱۵۰گرم
دارچین یک چهارم ق چ تا یک دوم ق چ (قابل حذف هست ولی به نظر من خوشمزه ترش میکنه )
طرز تهیه:
پودرقند و روغن ها رو با ق خوب هم برنید و بعد با همرن برقی شروع کنید به زدن تا کاملا سبک بشه ، حالا زرده ،وانیل ، دارچین رو هم اضافه کنید یه دور که زدید پودر گردو رو هماضافه کنید ودوباره هم برنید ، در دومرحله ارد رو اضافه کنید هم میتونید با هم ن بزنید و یا با قاشق هم بزنید تا خوب ترکیب بشن ، میزان ارد از ۱۳۰گرم تا ۱۵۰گرم متغیره ، بهتره مواظب باشید چون اگه اردش زیاد بشه شیرینی ترک میخوره و خشک میشه ، خمیرنهایی خیلی لطیف هست ،
کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید (نیازی به چرب کردن نداره )بین نایلون فریزر یا کاغذروغنی خمیر رو باز کنید ، حالا اگه میخواید شیرینی رو بدون فیلینگ سرو کنید حدود نیم میل ضخامتشو در تظر بگیرید ولی اگه میخواید وسطش فیلینگی بذارید و دوتاشو روهم بذارید ضخامتشو کمتر در نظر بگیرید حدود ۳میل ،
مدت پخت ۱۰الی۱۵دقیقه در فر از قبل گرم شده ۱۸۰ درجه ، فقط قبل از اینکه تو فر بذارید ده دقیقه داخل یخچال استراحت بدید ،
شیرینی رو زمانی از فر خارج می کنید که زیر شیرینی یه مقدار رنگ گرفته ، از فر بیرون اوردید اصلا بهش دست نرنید خنک که شد میتونید تکونش بدید و از سینی خارجش کنید
این شیرینی بدون مواد میانی هم یه شیرینی خوشمزه ومناسب عید هست ،
مواددمیانی :از شیرعسل کارامل شده استفاده کردم ولی از نوتلا و یا حتی شکلات اب شده و یا عسل گرم شده هم میتونید استفاده کنید ،
۴الی ۵ق غ پر از شیرعسل رو داخل ظرف مناسب ریختم که بشه با قاشق همش زد ، بعد حدود۱ق غ کره بهش اضافه کردم و روی حرارت متوسط هم میزنیم ، کم کم رنگش عوض میشه ، فقط از روی حرارت برداشتید سریع باید استفاده کنید چون خودشو سریع میگیره
@shirini71
#برشتوک_نخودچی
مواد لازم:
آرد نخودچی ۲ پیمانه
روغن جامد نصف پیمانه یا کره ۷۰ گرم
پودر قند نصف پیمانه
هل و دارچین نصف قاشق چایخوری
شکلات تخته ای یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا شکلات تخته ای رو بصورت بنماری حل کرده و داخل قالب سلیکونی تا نصفش بریزید و بزارید تو یخچال تا سفت بشه بعد آرد نخودچی را تفت داده تا رنگ آن کمی طلایی شود سپس روغن را به آن اضافه و مرتب هم بزنید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.(اگر تند بود دوباره کمی روغن اضافه کنید)
مخلوط را از روی حرارت برداشته و پودر قند و هل و دارچین را اضافه کنید و مرتبا هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.
شکلات را از یخچال بیرون آورده و مواد رو روش بریزید و نیم ساعت در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد.
نیازی نیست قالب چرب بشه.
@shirini71
#تارت_اسنیکرز
#تارت_بدون_فر
#تارت
#فر_دستساز_خونگی
شیرینی عالی وباکیفیت میخوایدحتما وزن کنیدموادرو.
این دستور یکی از راحتترین وخوشمزه ترین دستورهاست👌👌😋😋😋
مواد لازم
روغن لادن شماره ۵۰ 👈۱۸۰گرم
(لوازم قنادیهادارن)
ارد۲۸۰گرم
ارد نخودچی۲۰گرم
تخم مرغ ۱ عدد
شیر ۲۰گرم
پودر قند۷۰گرم
وانیل به مقدار لازم
همه موادروبه جزکرمفیل ومارمالادباهم توی غذاسازیامخلوط کن ریخته ومیکس کنیدبعدبه اندازه قالبهای تارتتون از خمیربرداریدوتوی قالب پهن کنید زیادنازک وزیادضخیم نباشه من برای قالبهای کوچیک گلوله های 30 گرمی برداشتم.
باکاغذ روغنی برشهایی کوچک وسط تارتتون بذارید ومقداری حبوبات خشک بریزید اینکار برای اینه که خمیرهنگام پخت پف نکنه وبگذارید توی فر ازقبل گرم شده درجه 180 به مدت 10 الی 13 دقیقه بعدازپخت وسردشدن باکرمفیل ومارمالاد پرکنید
🌸 میتونیدبا کرمفیل..مارمالاد.. شکلات..گاناش.. پودینگ...و یاهر چیز دیگه ای که دلخواهتونه تارتهارو پرکنید.
🌸من(پرچین)روغن کاملا جامدلادن رو بنماری آب کردم وگذاشتم یخچال تادوباره جامدبشه واونو استفاده کردم به همین خاطربه هرکدوم از آردها 10 گرم دیگه اضافه کردم🌸
دقت کنید👇👇
🌸اگرموادتون بعداز میکس خیلی چسبنده بودنیم ساعت بگذاریدداخل یخچال.(برای من تا حالا پیش نیومده)
🌸تاکاملاسردنشده ازقالب درنیارید.
🌸 من طبق معمول همیشه بدون فروبافردستساز درست کردم وحدود 25 دقیقه زمان برد.
🌸 بااین مقدار مواد ۲۰ عدد تارت کوچیک درست شد.
🌸میتونیدتارتهارو درست کنید بعدازسردشدن فریز کنید وهر وقت خواستیدداخلشو با مواد دلخواهتون پرکنید.
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#قزل_آلا_با_سس_ویژه_درمایکروفر
مواد لازم :
آبلیمو : یک و یک دوم ق س
پرتقال : یک عدد. خامه ساده : پنجاه گرم
روغن مایع : دو ق س فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم ما الشعیر : یک چهارم پیمانه ماست : یک ق س ماهی قزل الا : یک عدد نمک به میزان لازم
طرز تهیه :
نصف پوست پرتقال را رنده کنید و سپس تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید و قزل الای تمیز شده را دراین سس قرار دهید و در یخچال بگذارید به مدت 3 الی 4 ساعت بماند
ماهی را در ظرف پیرکس چرب شده قرار دهید و روی سه پایه بلند بگذارید و برای پخت وبرشتگی از ترکیب co1 استفاده میکنیم با قدرت 360 وات و زمان 10 الی 12 دقیقه تا بپزد و برشته شود
در صورت نیاز به برشتگی بیشتر از گریل استفاده می کنیم
نکته اگر میخواهید ماهی را با پوست داخل دستگاه بگذارید حتما چند شکاف عمیق بدهید
@shirini71