eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.6هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
👇👇 🍂آموزش نقاشی روی ماست😍 🍂آموزش تزیین برنج وسالاد😍👏 🍂چیدمان میز تولد و مهمونی😍👌 🍂آموزش انواع خشک کردن میوه😍 🍂آموزش انواع ترشی وشور 🍆🌶 وسفره آرایی همش اینجاست بدو🏃‍♀جا نمونی👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3506044959C4ff7735aba @mivhe71😍😍 🍓🍓🍎🍎🍐🍐🥒🥒 🥑🥑🍒🍒🍅🍅🥕🥕 🥗🥗🥨🥨🥦🥦🍇🍇 زیبا ترین نمونه تزیین غذا😍☝️☝️
🔴 🔴 ⚠️کانال ا فتتاح شد با کلی تنوع⚠️ 🔶فرق و چیست⁉️ 🔸فرق #حِرص‌ چیست ⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ 🔸 مظلوم در خانه،کیست⁉️ ♦️تا‌چه‌اندازه‌بای به بهاءبدیم⁉️ ♦️چرادعاها نمیشود⁉️ ✍پاسخ‌های آیت الله در کانالشون👇 استاد: بد اخلاق در خونه ی مرد بد اخلاق است، بد اخلاق در خونه ی زن بد اخلاق است😔 صوت👇😳 https://eitaa.com/joinchat/2482176035C088642de3a ✅ صوت آیت الله مجتهدی با موضوع است در کانال☝️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
Z.Poorsaleh: 📌افرادی که یبوست دارند یا مستعد یبوست هستند بهتر است انار را به تنهایی میل نکنند 👌بهتر است که به‌صورت طبیعی آب دانه‌های انار را از هسته‌ی آن‌ها جدا کرده (یعنی آب انار طبیعی نه بازاری )و با کمی گلاب ترکیب کرده و میل نمایند ⭕️ اگر انار ترش‌مزه است مقداری شکر قهوه‌ای (نیشکر) به آن گلاب و آب انار اضافه شود ⭕️ و در صورت عدم یبوست دانه‌های انار را با کمی گلپر مخلوط کرده و 12 ساعت در یخچال نگهداری کنند سپس میل شود ⭕️ میل نمودن خرمالو و انار با هم می‌تواند از تجفیف (خشک کنندگی ) انار جلو گیری میشه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
🔺️ 🔺️ 🔷️مواد لازم : گوجه فرنگی خرد شده 3 لیوان پیاز کوچک 1 عدد ریحان خرد شده 1/4 لیوان پنیر چدار رنده شده 1 لیوان پنیر موزارلای رنده شده 1 لیوان   سس مایونز 3/4 لیوان سس قرمز تند 1 قاشق غذاخوری خمیر مخصوص پای مقدار لازم  نمک و فلفل مقدار لازم   🔷️طرز تهیه : فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.  را آماده کنید ، قالب را چرب کنید و خمیر را داخل قالب قرار دهید و پهن کنید ( با فشار دست خمیر را به دیواره های قالب بچسبانید ) ، گوجه فرنگی ها را خرد کنید و روی آنها نمک بپاشید سپس گوجه فرنگی ها را داخل صافی بریزید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید. پیاز را رنده کنید و با فشار دست آب اضافی اش را بگیرید ، پیاز را داخل خمیر بریزید. سپس گوجه فرنگی های خرد شده و ریحان خرد شده را اضافه کنید و روی ان مخلوط سس مایونز و سس قرمز بریزید و پخش کنید. پنیر موزارلا و پنیر چدار رنده شده را باهم مخلوط کنید و روی مواد پای بریزید ( میتوانید از پنیر پیتزا هم استفاده کنید ) ، قالب را داخل فر قرار دهید و به مدت 45 تا 30 دقیقه بپزید سپس از فر خارج کنید ، کمی که سرد شد برش بزنید و سرو کنید. 🔺️ 🔺️ 🔶️مواد لازم : آرد  3 و نیم لیوان کره 220 گرم آب سرد 5 قاشق غذاخوری زرده تخم مرغ 2 عدد آبلیمو 2 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق چایخوری شکر 3 قاشق غذاخوری     🔷️طرز تهیه : آرد را با شکر و نمک مخلوط کنید ، کره سرد و سفت را به تکه های کوچک برش بزنید و اضافه کنید سپس با نوک انگشتان دست مواد را باهم مخلوط کنید.آب سرد ، آبلیمو و تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال بزنید تا یکدست شوند سپس این مخلوط را کم کم به خمیر اضافه و مخلوط کنید تا خمیر خودش را بگیرد.  در ادامه خمیر پای را روی سطح کار قرار دهید و از اطراف به طرف مرکز جمع کنید و فشار دهید تا ذرات خمیر به هم بچسبند (این خمیر را زیاد ورز ندهید ، فقط تا اندازه ای خمیر را ورز دهید که مواد با هم مخلوط شوند).  خمیر پای را پس از اماده شدن درون نایلون فریزر قرار دهید و حداقل به مدت 5 ساعت داخل یخچال بگذارید تا آماده کار شود (پیشنهاد میشود خمیر 1 شب داخل یخچال بماند). ‌@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
اندازه هایی که مینویسم برای قالب ۳۰در ۴۰ هست برنج ۸ پیمانه مرغ ۸ تکه تخم مرغ ۴ عدد ماست شیرین ۴ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده یک لیوان آب مرغ غلیظ روغن مایع یک استکان کره ۵۰ گرم نمک وفلفل پیاز داغ چیپسی زرشک و خلال پسته و بادام برای تزیین ❄️☘️ مرغ ها رو با پیاز و نمک و زعفرون میزاریم خوب بپزه وبعد تکه تکه میکنیم (ریش ریش نکنید لطفا ) آب مرغ و بزارید غلیظ بشه حدود یک استکان باشه کافیه برنج و ابکش کنید نباید خیلی بجوشه وگرنه له میشه به قول خودمون یکمی زنده باشه تخم مرغ ها رو داخل ظرف بزرگی بریزید و یکم بزنید تا لختگی نداشته باشه بعد ماست و‌نمک و فلفل و کره آب شده وآب مرغ و زعفران آب کرده رو اضافه کنید و کمی هم بزنید بعد دو سوم برنج رو داخل مواد بریزید و آروم مخلوط کنید که برنج له نشه داخل قالب روغن مایع بریزد اندازه که یک‌لایه نازک کف قالب رو بگیره بعد موادمون و کامل میریزیم تو قالب و خوب با قاشق یکدست و صاف میکنیم بعد مرغ ها رو میچینیم و روی مرغ ها پیاز داغ چیپسی میریزیم . (ریختن پیاز داغ کاملا اختیاریه اما عطر و طعم خاص و بینظیری به تهچین میده اینکه میگم چیپسی باشه برای اینه که اگر خمیری باشه خیلی بد مزه و شیرین میشه ) بعد باقی مانده برنج مون که سفید بود رو روی مرغ مون میریزیم و در آخر آب مرغ و با قاشق همه جای قالب میریزیم و بعد با فویل روی قالب و میپوشونیم و چند تا سوراخ روی فویل میزنیم تا بخارش خارج بشه بعد میزارم داخل فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه گرمش کردیم حدود یکساعت باید داخل فر باشه تا خوب بپزه و خوشرنگ بشه البته درجه فر در فر های مختلف فرق داره و مدت زمان پخت بستگی به جنس قالب و مدل های مختلف فر کمی فرق میکنه @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
.مواد لازم: .موز 👈۲عدد متوسط. .شیر👈به میزان لازم. .ماست خامه ای👈۱لیوان. .عسل👈به میزان لازم. .کره بادم زمینی👈۲قاشق غذاخوری. .توت فرنگی👈1.5 لیوان. . طرز تهیه اسموتی توت فرنگی :🍓🍓🍓 *. در ابتدای کار موزها و توت فرنگی ها را حلقه ای خرد کرده و روی آنها عسل بمالید و داخل ظرف در بسته داخل فریزر قرار داده و صبر کنید تا کاملا یخ بزنند. *. بعد از یخ زدن همه مواد به جز شیر را داخل مخلوط کن ریخته و خوب میکس کنید.وقتی مواد میکس شد در حد دلخواه شیر اضافه کرده و اسموتی را رقیق کنید. نکات : *. در صورت تمایل مقداری شکلات خرد شده هم به اسموتی اضافه کنید. *. میتوانید ماست را با بستنی وانیلی جایگزین کنید. * . در صورت تمایل به جای ماست خامه ای از ترکیب شیر و خامه استفاده کنید. b.u.t_castle ‍ @shirini71