eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.8هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد دویست گرم سبوس گندم ده گرم آرد جو ده گرم روغن پانزده گرم آب صد سی سی نمک چهار گرم شکر سه گرم همه مواد رو در غذا ساز بریزید و تا زمانیکه به شکل یک گلوله بشه ادامه بدین و اگه دوست دارید با دست کار کنید : همه را با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدین تا خوب مخلوط بشن ؛ چهار پنج دقیقه ورز دادن کافیه . اگه خیلی سفت بود کمی آب اضافه کنید اشکالی نداره . ده دقیقه روی خمیر رو با پلاستیک بپوشانید تا استراحت کنه بعد خمیر رو به سه بخش تقسیم کنید و گرد کنید و دوباره ده دقیقه استراحت بدین حالا فر رو با دمای صدو هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه و روی سطح میز آرد جو بپاشید و با وردنه خمیرتون رو تا جایی که میتونید نازک کنید خمیر رو در سینی فر پهن کنید ( خمیر نازک رو دور وردنه بپیچید و منتقل کنید روی سینی و اروم اروم روی سینی وردنه رو بچرخونید تا خمیر منظم توی سینی پهن بشه ) روی خمیر با برس ترکیب تخم مرغ و یکقاشق شیر بمالید و مخلوطی از تخم کتان کنجد تخم افتابگردان پودر نارگیل بپاشید. سینی را در طبقه وسط فر بمدت ده الی پانزده دقیقه قرار بدین ؛ ده دقیقه به بعد چک کنید اگه رنگ نون طلایی پررنگ شده بود از فر خارج کنید . 28rooz @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: آرد حدود ٤ پيمانه روغن جامد ١ ليوان خرما له شده نيم كيلو مايه خمير فوري ١ ق س شكر ٢ ق س نمك ١/٤ ق چ زيره پودر شده ٢ ق س رازيانه پودر شده ٢ ق س شير ولرم ١ پيمانه روغن مايع ٢ ق س دارچين ١ ق چ زنجبيل ١ ق چ طرز تهيه: آرد و شكر و نمك و مايه خمير و روغن جامد و زيره و رازيانه را با هم مخلوط مي كنيم و بعد شير را به آن اضافه مي كنيم تا خمير لطيفي بدست بيايد بعد حدود دو ساعت استراحت مي دهيم تا حجمش دو برابر بشه.خرما را هم با روغن مايع و زنجبيل و دارچين مخلوط كرده و هم زده تا يكدست شود بعد كه خمير كاملا ور آمد از خمير گلوله هايي به اندازه يك نارنگي برداشته وسطش را ازمواد خرما مي ذاريم و مي بنديم و آن را پهن كرده و رويش يك ق غ عسل را كه با يك ق غ آب مخلوط كرده ايم را با قلمو رويش كشيده و در آخر مهر مي زنيم كه حالت سوزني داره.نكته اينكه اين كلوچه شيريني اش را از خرما مي گيرد مي تونيد لايش خرما نگذاريد و به جايش يك پيمانه شكر داخل خمير بريزيد و ساده درستش كنيد يعني با وردنه صاف باز كنيد و به صورت مربع يا لوزي برش بزنيد و رومالش را ماليده و مهر بزنيد.و رويش كمي كنجد بپاشيد و بعد در فر از قبل گرم شده در دماي ١٨٠ طبقه وسط حدود ٢٠ دقيقه مي پزيم تا طلايي شود.نكته ديگر اينكه چون لايش خرما دارد زياد در فر نبايد بماند چون خشك مي شود.خيلي خوشمزه و لذيذه به خصوص براي كساني كه عطر زيره و رازيانه را دوست دارند.اميدوارم درست كنيد و لذت ببريد. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱ کیلو فلفل سبز یاقرمز تند ۱ بوته سیر ۱ لیوان پوره گوجه فرنگی ۲ عدد پیاز نگینی خوردشده سرکه سیب به میزان لازم نمک وسیاهدانه فلفلها رو خرد کردم و با سیر وپیاز ونمک وادویه مخلوط کردم و در شیشه ریختم و پوره گوجه فرنگی رو هم داخلش ریختم وسرکه ریختم تا سر شیشه وجایی که روی مواد رو بگیره. این ترشی حدود ۱۵ روز بهتره که در یخچال بمونه و بعد جا میفته. اگر فلفلا تند نباشن اون طعم اصلی و واقعی رو به ما نمیده حتما باید تند باشن. 🌸هر نوع پیاز برای این ترشی میشه. 🌸میتونید فلفلهارو ریزتر خرد کنید. 🌸میتونید به جای سرکه سیب سرکه انگور بریزید. 🌸نمک هیچ نوع ترشی رو کم نریزید نترسید شور نمیشه در عوض از تندو تیزی سرکه هم کاسته میشه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
تا حالا کوکوی بلغور‌خوردین ازون کوکوهای متفاوت و خوشمزس که اگه درست کنین حتما خوشتون میاد . بلغور جو سرشار از خاصیته حتما سعی کنین توی وعده هاتون ازش استفاده کنین.👌 موادلازم کوکوی بلغورجو بلغور‌ جو یک پیمانه پلوپز پیاز بزرگ یک عدد رنده شده سیب زمینی پخته ۱ عدد متوسط رنده شده سس کچاب ۱ ق غ آرد گندم یا آردسوخاری ۵ قاشق غذاخوری تخم مرغ ۱ عدد نمک یک قاشق چایخوری ادویه (زردچوبه،فلفل سیاه،پاپریکا،پودرانبه،پودرتخم گشنیز،پودر کاری،پولبیبر ) ( اگه این ادویه هارو نداشتین فقط فلفل و زردچوبه بزنین ولی خوب عطر ادویه ها خیلی تاثیر‌توی طعم و عطر کوکو داره) اول بلغور رو میزاریم بپزه و بعد‌آبکشی میکنیم تا آب اضافیش گرفته بشه. یک‌ عدد سیب زمینی هم میپزیم و رنده میکنیم و پیاز هم رنده میکنیم . بلغور رو کمی میکس میکنیم در حدی که فقط حالت خمیری‌ و یکدست بگیره خیلی نمیخاد میکس کنین. بعد پیاز و سیب‌زمینی رنده شده و آرد‌و تخم مرغ و سس‌کچاب ونمک و ادویه هارو مخلوط میکنیم خوب ورز میدیم و بعد نیم ساعت توی یخچال استراحت میدیم و بعدبه هر شکلی که دوس داریم سرخش میکنیم . خیلی این کوکو خوش طعم و عطره @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍧اسموتی با پایه ماست یونانی 🍓طرز تهیه:یک عدد موز خرد شده(خنک باشه،لازم نیست یخ زده باشه)+دو لیوان توت فرنگی نصف شده(حتما بذارید یخ بزنه)+سه چهارم لیوان ماست یونانی+یک سوم ق چ وانیل+سه چهارم لیوان یخ خرد:همه رو داخل مخلوط کن بریزید و میکس کنید تا بافت نرم و خامه ای پیدا کنه و بعد سرو کنید. 🍧نکته:مخلوط کن باید قوی باشه و بتونه یخ رو خرد و مخلوط کنه. نکته: نی های مخصوص اسموتی ضخیم تر و بزرگتره چون اسموتی سفت و غلیظه. . @shirini71