eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21.1هزار عکس
8.7هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔴 سیب زمینی پخته را چه مدت میتوان در یخچال نگهداری کرد؟ 🔹️سیب زمینی آب پز شده اگر بیشتر از دو روز در یخچال بماند میکروب به نام باسیلوس پروتوس تولید می‌کند که می‌تواند سبب مرگ شود 👉 @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
مواد لازم: آرد میزان لازم (حدود 450 گرم ماست 100 میلی لیتر (نصف لیوان آب ولرم 200 میلی لیتر( یک لیوان نمک یک قاشق م خ شکر 1 ق روغن مایع 3 ق غ گوشت چرخ کرده ب میزان لازم فلفل سبز یک عدد پیاز یک عدد سیر گشنیز ادویه ها(فلفل، زیره سبز ،پودرزنجبیل نمک) طرز تهیه:  یک عدد پیاز را در گوشت چرخ کرده رنده میکنیم فلفل سبز را ریز خرد میکنیم و بهمراه گشنیز خرد شده اضافه میکنیم نمک و فلفل و ادویه ها را اضافه کرده و گوشت را خوب ورز میدیم تا حالت چسبندگی پیدا کنه و در کیسه نایلون گذاشته و یک ساعت در یخچال قرار میدیم شکر و آب ولرم و خمیر مایه را مخلوط کرده و ده دقیقه کناری میذاریم تا به عمل بیاد ماست و روغن مایع و نمک و خمیر مایه به عمل آمده را در ظرفی ریخته و آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد خمیر را ده دقیقه ورز میدیم و در ظرفی قرار داده روش سلفون میکشیم استراحت میدیم تا حجمش دو برابر بشه خمیر را ب ۴ قسمت تقسیم کرده و چانه گرفته باز روی آن را میپوشونیم و نیم ساعت استراحت میدیم مواد میانی را طبق فیلم وسط خمیر گذاشته و به نون شکل میدیم خمیر را در تابه ای که گرم شده میگذاریم تا زیرش کمی طلایی بشه روی ان مخلوط ماست و زعفران مالیده در فر که ۲۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده طبقه بالای فر بمدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه تا بپزه اگر میخواهید نان نرمتر بشه سریع بعد از ۲۰ دقیقه پخت از فر نان را خارج کنید روی آن کره ذوب شده و گشنیز خرد شده را مخلوط کنید و با برس روی نان بمالید(من اشتباهی گشنیز رو توی ماست ریختم وگشنیز پخته شد و خوشگل نشد شما حواستون باشه) دستور اصلی قیمه نان با گوشت خام درست میشه و نگران پخت گوشت خام استفاده شده نباشید با این حرارت و دما و مدت زمان گوشت مغز پخت میشه ولی اگر خیلی رو این موضوع حساسید و ترس از مغز پخت نشدن گوشت دارید مثل من بهتره گوشت و ادویه جات رو ابتدا تفت بدین وبزارید با حرارت کم و آبی ک خود گوشت پس داده بپزه آب گوشت که جمع شد شعله گاز رو خاموش کنید و بعد از خنک شدن گوشت آنرا داخل خمیر بپیچید @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دُیْماج یا دوْیمَج یا دگماژ یا چانقال ⁣ ⁣ یه غذای محلی منسوب به استان های قزوین و آذربایجان شرقی که میتونه یه وعده غذایی سبک برای افطار یا عصرانه یا یه پیش غذای ساده و خوشمزه باشه با ترکیب اصلی نان خشک محلی قزوین، پنیر کوزه ای یا کهنه، سبزی خوردن و پیاز داغ بقیه مواد سلیقه ایه مثل خیار و نعنا خشک و گردو، همینطور اندازه مواد تقریبی و سلیقه ایه و میشه متناسب با سلیقه و ذائقه مواد رو کم و زیاد کرد.⁣ ⁣ مواد لازم :⁣ نان لواش خشک: 200 گرم⁣ سبزی خوردن: 125 گرم⁣ پیاز متوسط: 3 عدد⁣ سیر: 2 حبه⁣ خیار متوسط: 1 عدد⁣ پنیر: یک سوم پیمانه⁣ گردو خرد شده: نصف پیمانه⁣ آب ، شیر یا دوغ: به میزان لازم⁣ گلپر، سماق، فلفل⁣ ⁣ نیم ساعتی بهش توی یخچال استراحت بدین و توی هوای گرم کنار هندونه یا انگور سرو میشه و برای خوردنش یا با دست لقمه میکنند یا با استکان کمر باریک (مثل لقمه کردن پشمک یزدیها) . امیدوارم چیزی رو از قلم ننداخته باشم. بهتره بعد از خوردنش خرما مصرف بشه؛ چون کلسیم برای جذب بهتر نیاز به پروتئین و ویتامین D۳ داره که با خوردن چند تا خرما این ویتامین جذب می‌شه.⁣ ⁣ نوش جانتون🌱⁣ ⁣╭┄✵🍳🥘🍲🥣🥮✵┄╮ @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم: مغز گردو ۳۰۰ گرم پیاز متوسط ۱ عدد رب انار ۲ قاشق غذاخوری آب انار ۲ قاشق غذاخوری سبزی خورشتی ۴۰۰ گرم شامل تره و گشنیز و جعفری وچوچاق گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم رب گوجه فرنگی  ۲ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی طرز تهیه: اول پیاز خرد شده رو با روغن تفت میدیم و گوشت رو بهش اضافه می کنیم.کمی بعد از تفت گوشت و پیاز سبزی های خرد شده رو اضافه کنید و تفت بدید تا زمانی که عطر سبزی در بیاد.بعد گردوهای آسیاب شده رو اضافه کنید و به کل مواد رب انار و آب انار و ادویه بزنید و حدود یک ربع بدون آب با حرارت کم روی اجاق بزارید. حالا وقتش رسیده که آب جوش به خورشت اضافه کنید و با شعله کم بهش اجازه بدین جا بیفته. یادتون باشه این خورشت نباید پر آب باشه پس خیلی آب بهش اضافه نکنید.اگه دوست دارید خورشت شما خیلی روغن بندازه میتونید در حین جا افتادن چند بار چند قالب یخ کوچیک بهش اضافه کنید. و تمام.این غذا خیلی از فسنجان جذاب تره و ترش یا ملس بودنش هم به سلیقه ی خودتونه. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍲 جو درسته را از شب قبل خیس کردم و با کمی بلغور گندم ۲ تا ۳ ساعت گذاشتم بپزدتاحسابی لعاب بدهدحبوبات هم جدا پختم لوبیا وعدس من اصلا تو هیچ آشی نمیریزم دوست ندارم ولی میتونید بریزید ‎وقتی جو و بلغور گندم پخت حبوبات پخته و سبزی آش و ریختم نیم ساعت سبزی بپزد کافیست ‎وقتی آش لعاب داد حسابی پیاز داغ فراوان زردچوبه کمی هم زعفران و نعنا داغ و کمی سیر داغ اضافه کنید ‎و کمی هم کشک داخل آش بریزید تا چند تا قل بزند و خوشمزه تر شود. ‎ ولی اگر هنوز آش لعاب نداشت کمی آرد تو آب سرد حل کنید و  @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا