eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
کیک چایی دارچین تخم مرغ چهار عدد آرد دو لیوان بکینگ پودر سه ق چ شکر یک و نیم‌ لیوان‌ چای دم کرده غلیظ سرد شده یک لیوان دارچین یک ق چ.(قابل حذف) وانیل نوک ق چ. روغن نصف لیوان ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو مدت پنج دقیقه با همز ن دستی یا چنگال میزنیم باید کاملا سفید رنگ و کشدار بشه بعد بهش روغن رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم چایی و دارچین رو اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد هم‌ مخلوط آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم‌ و اضافه و مخلوط میکنیم قالب کیک یا تابه رو خوب چرب کنید بعد کاملا آردپاشی کنید مایه کیک داخل قالب یا تابه می زاریم وش پخت روی گاز شعله پخش کن رو روی شعله متوسط مدت بیست دقیقه میزلریم گرم بشه بعد تابه رو روش میزلریم و روش میزلریم و مدت چهل و پنج دقیقه زمان میدیم بعد این زمان چک‌میکنیم با سیخ چوبی داخلش بزنید اگر تمیز بیرون اومد آماده است وگرنه باید باشه 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
. تخم مرغ ۳ عدد کره ۲۵۰ گرم پودر قند ۹۰ گرم (تقریبا نصف لیوان) آرد سفید حدودا ۳۰۰ گرم (حدودا ۲ لیوان) وانیل ۱/۲ ق چ گردو ریز خرد شده حدودا یک لیوان ( می تونید از پسته ، پودر نارگیل ، کنجد و هر چیز دلخواه هم استفاده کنید) مواد به دمای محیط برسه .زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا بشه . کره رو گذاشتم توی محیط تا نرم بشه . کره جایگزین نداره . کره همراه پودر قند الک شده با همزن ۳ ، ۴ دقیفه زدم . زرده ها رو ریختم و حدودا یک دقیقه با همزن زدم . وانیل هم ریختم . آرد رو الک کردم و به تدریج ریختم و اولش با لیسک هم زدم و بعد با دستم و به کمک نوک انگشت هام جمع کردم، دیگه نیاز نیست خمیر رو خیلی ورز بدیم به روغن میفته ، اگه دیدین به دست می چسبه یه کم آرد اضافه کنید اما این نکته رو بارها گفتم در شیرینی ها آرد زیادی باعث میشه شیرینی تون لطافتش رو از دست بده . خمیر نرم و لطیفی به دست میاد .نیاز به استراحت نداره . فر هم حتما باید از یک ربع قبل روشن کنید. سینی فر نیاز به چرب کردن نداره چون این خمیر به اندازه کافی کره داره . یه مقدار از خمیر برداشتم و توی دستم گرد کردم ، حدودا هر کدوم رو۱۰ گرمی برداشتم . گوله خمیرم رو اولش کمی به سفیده زدم و بعد داخل گردو ریز خرد شده ، و بعد در سینی چیدم . یکسری ها رو وسط رو حفره ایجاد کردم و یک سری ها رو ساده گداشتم موند . سینی رو در فر ۱۶۰ درجه به مدت حدودا ۱۵ دقیقه قرار دادم . دمای فرها فرق داره خودتون حتما تایم و زمان رو چک کنین . بعدهم که سینی رو از فر بیرون آوردم گذاشتم شیرینی ها توی سینی فر خنک بشه ، دست نزدم و بعد که خنک شد ،کمی پودر قند روش الک کردم . داخل اون حفره ها رو با بریلو پرکردم . بریلو هم آماده در لوازم قنادی ها هست . اگر خونگی بخواید درست کنید طرز تهیه اینجا جای بریلو ، می تونید از مارمالاد ، شکلات و ... هم استفاده کنید . 👈بدون فر هم به راحتی داخل فر دست ساز می تونید درست کنید . روش فر دست ساز استوری هایلایت هست . در مورد دستگاه های دیگه اطلاع ندارم. 👈 جایگزین کره یا مارگارین، روغن جامد و ... نکنید کیفیت تغییر می کنه. 👈ماندگاری حدودا ۱۰ تا ۱۵ روز داخل ظرف درب بسته محیط خنک می باشد . 👈برای من ۷۸ تا شیرینی به وزن ۷۵۰ تا ۸۰۰ گرم شد . 🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
تخم مرغ ۳ عدد نشاسته گل یا نشاسته گندم ۵۰ گرم ( تقریبا یک سوم لیوان) آرد سفید ۵۰ گرم (یک سوم لیوان) آرد برنج ۱۵ گرم (۱/۵ ق غ)(قابل حذف) گلاب ۳۵ میلی (۴ ق غ) پودر قند به میزان لازم روغن برای سرخ کردن به میزان لازم . . نشاسته و گلاب رو داخل ظرفی ریختم و با هم مخلوط کردم . تخم مرغ ها رو داخل موادم شکستم و با همون قاشق و یا همزن دستی هم زدم . آرد ها رو هم الک کردم و داخل موادم ریختم و هم زدم . حالا موادم رو همون توی محیط نیم ساعت تا یه ساعت قرار دادم استراحت کنه . کیفیتش وقتی استراحت می کنه بهتره . بعد از یه صافی موادم رو رد کردم. روغن رو داخل ظرف ریختم و گذاشتم روی حرارت ملایم تا گرم بشه . قالبم رو داخل روغن قرار دادم تا گرم بشه ، بعد قالب رو داخل مواد طوری که تا ارتفاع قالب بیاد فرو بردم . بعد داخل روغن قرار دادم و سرخ کردم ، نیاز نیست که خیلی سرخ بشه و بعد از سرخ کردن داخل ظرفی که کاغذ روغنی انداخته بودم ،قرار دادم تا روغن اضافه اش بره. بعد از اینکه شیرینی ها خنک شد روش پودر قند الک کردم . در مورد تعدادش که کلی شیرینی میشه قالب من متوسط کمی کوچیک هستش که حدود سی و پنج تا چهل عدد شیرینی میشه . نکات : 1)گرم بودن قالب و روغن مهمه ، قالبتون اگه گرم نباشه و سرد باشه اگه به مواد بزنین بهش نمی چسبه . اگه قالبتون خیلی داغ باشه موادتون بهش نمی چسبه و داخل موادتون میپزه . ممکنه اولش چند تای اول رو خراب کنین ولی کم کم دستتون می خوابه و رو به روال میره. 2)حتما موادتون رو مرتب هر از چند باری هم بزنین ، مثلا سه ، چهار تا که شیرینی رو سرخ کردین ، با قاشق موادتون رو مرتب هم بزنین ،به خاطر اینکه داخل مواد نشاسته هستش وبه مرور ته نشین میشه ، ممکنه که شما نصف کمتر مواد رو پختین اما وقتی می خواین قالب رو داخل مواد بزنین دیگه نمیشه و موادتون نصف بیشترش هدر میره ، این کار باعث میشه که موادتون خراب نشه و کلی شیرینی درست کنین . 3)شیرینی ها رو بعد از پخت روی هم قرار ندین تا حالت خمیری نشه .🦊 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡ ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌@shirini71 ♡❅┅┅┅❅🍄❅┅┅┅❅♡
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
درمان رفلاکس معده!!!!!!!!در کانال زیر سنجاق شده😍😍👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2446459147C213495319b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌹🍃 موادلازم 👇👇👇 كره صبحانه به دمای محیط رسیده 100 گرم تخم مرغ 1 عدد وانيل نصف ق چ شكر يك سوم ليوان آرد سه چهارم ليوان بادام 100 گرم طرزتهیه 👇👇👇 ارد ، پودر شکر ، بادام را داخل غذاساز ریخته تا اسیاب و مخلوط شود بعد تخم مرغ ، وانیل و کره نرم شده رو اضافه میکنیم زیر خمیر را کمی ارد پاشی کرده و با قالب مورد نظر کاتر بزنید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید . بعد از پخت وسط هر کدام از شیرینی ها یک عدد بادام قرار داده و با بریلو زعفرانی رومال کنید . و با بریلو سفید و یا شکلات سفید خطوط نازک بکشید نوش جان👌 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌺 پیتزا قارچ با خمیر سیب زمینی 🌺 مواد لازم: یک عدد پیاز یک بسته قارچ دو عدد فلفل دلمه ای قرمز ۲ حبه سیر له شده یک چهارم لیوان روغن مایع یا زیتون فلفل سیاه و قرمز و نمک 👈 مواد خمیر دو عدد سیب زمینی متوسط پخته و رنده شده ۱ لیوان آرد دو عدد تخم مرغ نصف لیوان پنیر پیتزا 👈 طرز استفاده: پیاز خرد شده را با روغن تفت دهید تا کمی نرم شود بعد فلفل های خرد شده و قارچ خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا ابش کشیده شده و سرخ شوند کنار بگذارید تا سرد شود. برای خمیر کل مواد به جز پنیر پیتزا را مخلوط کنید در ظرف فری که کاغذ روغنی پهن کرده و چرب کردید خمیر را پهن کنید و مواد پیتزا را روش ریخته پنیر را روی کل پیتزا پخش کنیدو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانیکه کناره هاش سرخ و پنیر طلایی شود بپزید. @mivhe71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
قرابیه کَره ای✨💛 قرابیه بیشتر در قسمتهای ترک نشین ایران و ترکیه و آذربایجان درست می شه و بسیار خوشمزه و لذیذه و طرز تهیه راحتی داره و خیلی هم پر طرفداره👌 کره۲۵۰ گرم پودر قند ۱ لیوان نشاسته سیب زمینی ۲۵۰ گرم ( اینجا از نشاسته ذرت استفاده شده) آرد ۲ لیوان وانیل ۱ پاکت زعفران به مقدار کافی پودر پسته برای تزیین کره پودر قند را تا زمانی که به رنگ روشن دربیاد هم میزنیم و بعد نشاسته و آرد را اضافه میکنیم تا جایی که خمیر نرمی بدست بیاد گلوله های کوچکی از خمیر را گرد کرده و با چنگال روی آن فرم میدهیم و روی آن را با زعفران رومال میکنم و پودر پسته میپاشیم و روی سینی فر که کاغذ روغنی انداخته و چرب کرده ایم میچینیم و در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۵۰ درجه تا زمانی که کمی تغییر رنگ دهد قرار میدهیم 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یک‌عدد سینه مرغ و با نمک‌و فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه میکنیم و یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و کمی ماستو یک پیاله سس مایونز رو‌با فلفل و آویشن هم مخلوط کرده،خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم یااینکه قالب میزنیم و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان هارو سس زده و تزیین میکنیم. 🍕 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🌸🍃 🏀🏀 💦8 لیوان آب در طول روز میل شود 💚ناشتا : 2 لیوان آب گرم + 2 قاشق غذاخوری آبلیمو 💚صبحانه : یک کاسه عدسی 💚یک ساعت پس از صبحانه :1 لیوان چای سبز 💚ساعت ده صبح : ۱ عدد میوه + یک تکه شکلات تلخ 💚نیم ساعت قبل از ناهار : 1 لیوان آب + 1 عدد سیب 💚ناهار : سالاد بدون سس +نصف تن ماهی کم چرب + پنج قاشق برنج 💚عصرانه : ۱ عدد میوه + دو عدد فندق 💚شام : سالاد بدون سس + یک خورشت خوری سوپ 💚بعد از شام یک لیوان شیر کم چرب 💚نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود. @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🔹️نکاتی برای خانه‌تکانی ایمن و بدون حادثه ┅┅❅❈❅┅┅ @Majalepezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
خب من ماهی رو داخل تابه چدن و بدون اضافه کردن حتی یه قطره روغن سرخ کردم و نتیجه هم همین قدر جذاب شد،بهترین مرینیت هم برای ماهی سالمون ترکیب نمک،فلفل سیاه، تخم گشنیز، روغن زیتون و پودر سیر هست و اگه رزماری تازه هم داشتید روش بذارید چون طعم خوبی به ماهی میده و بهترهم هست که از نیم ساعت قبل تو این مواد بخوابه و آب لیمو ترش تازه رو هم وقتی دو طرف کامل سرخ شد لحظه آخر بهش اضافه کنید و از این طعم رویایی لذت ببرید🥰 . . ✅حالا شما بهم بگید لذیذترین ماهی ای که خوردید چی بوده( من خودم تقریبا اکثر ماهی های شمال و جنوب رو دوست دارم چون عاشق غذاهای دریایی هستم ولی به نظرم سالمون شاهِ همه ماهی هاست😋😋) دیگه اینکه به نظر شما بهترین مرینیت برای ماهی چیه؟؟؟ 🍔 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا