هدایت شده از مجله علمی و پزشکی
🍏ضد_ریزش_مو
با مصرف این اسموتی ها ریزش مو ی خودرا درمان کنید
دو عدد کیوی رسیده، یک مشت اسفناج، نصف لیوان آب سیب یا آب معمولی و یک قاشق غذاخوری عسل در مخلوط کن ریخته مخلوط شود.
@Majalepezeshki71
🥯🥞نان تافتون سبوس دار
ارد ۴۵۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
روغن ۵۰ گرم
خمیر مایه فوری ۸ گرم
سبوس ۱۰ گرم
آب ۲۴۰ گرم
ارد را در کاسه ای بریزید ،نمک ،پودر خمیر مایه ،سبوس را اضافه کنید (نمک وخمیر مایه با هم تماس نداشته باشند )روغن را اضافه کنید ودر اخر آب را کم کم وبا احتیاط اضافه کنید .خمیر کمی چسبیده است با ورز دادن از چسبندگی آن کم می شود .میتوانید از میکسر وهمزن هم برای تهیه خمیر استفاده کنید که زمان ورز دادن خمیر کوتاه تر میشود . ظرفی را چرب کنید وبگذارید نیم ساعت استراحت کند .از پلاستیک برای پوشش خمیر استفاده کنید تا خمیر خشک نشود ،سپس آن را به چونه های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و۲۰ دقیقه استراحت دهید،ماهیتابه را داغ کنید وچونه هایی که با وردنه باز کرده اید را در آن قرار دهید هر طرف یک دقیقه .حدود ۱۵ نان کوچک به ما میدهد 🍃😊
پ.ن:این نونها رو میتونید دوستان هم با میکسر وهم با دست های قشنگتون درست کنید
🍕 @shirini71 👨🍳🥗
دسر عالی و مقوی برای افطار 🌰
دسر #شیر و #خرما ....
هسته ی خرماها (۱۴ عدد) را خارج کنید دو لیوان شیر را بجوشونید بزارید ولرم شود به طوری که انگشت دست را نسوزاند خرما ها را به آن اضافه کنید روی ظرف را با پارچه بپوشانید و یک و نیم ساعت استراحت دهید شیرخرما را در مخلوط کن بریزید و نصف لیوان فندق را به آن اضافه کنید و چند پالس بزنید و میکس کنید سپس در ظرف سرو بریزید و با فندق تزئین کنید سپس در یخچال بگذارید و سرد سرو کنید نوش جان 💖
🍕 @shirini71👨🍳🥗
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
خب بریم آموزش
#آش_رشته_گنابادی 😍😍😋😋 🍲🍆🍅🍆🍅🍆🍅
(برای 10 نفر )
سبزی #آش 1/5 کیلو(سبزی مخصوص آش تره، جعفری،اسفناج وگشنیز،برگ چغندر)
رشته آشی 1/5بسته
حبوبات (لوبیا قرمز،لوبیا چیتی،نخود و عدس) از هرکدام نصف پیمانه
پیاز 4-3 عدد
نمک وفلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار لازم
کشک به مقدار لازم
در صورت تمایل سیر سرخ شده برای تزئین
بادمجون ۳عدد نگینی خورد شده
گوجه۳عدد متوسط نگینی خورد شده
شاهدونه ۲قاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شه
کنجد دوقاشق غذاخوری سر پر بوداده آسیاب شده
تخم گشنیز پودر شده ۱قاشق چایخوری
تخم شوید پودر شده ۱قاشق چایخوری
زیره سبز اسیاب شده ۱ قاشق چایخوری
پودر پیازچه خشک ۱قاشق غذاخوری
حبوبات به غیر از عدس را از شب در آب خیس می کنیم و میزاریم بپزه
وقتی نخودولوبیا نیم پز شدند درمرحله آخر عدس را هم اضافه می کنیم(عدس زمان پخت کمتری داره پس هم زمان با نخودولوبیا نمی پزیمش)
🍅🍆
حالا یه دونه پیاز سرخ میکنیم ادویه میزنیم وبادمجون نگینی باهاش سرخ میکنیم وقتی بادمجون سرخ شد گوجه نگینی بهش اضافه میکنیم ودر تابه رو میبندیم تا بادمجون سرخ شده با آب گوجه بپزه وقتی پخت خاموش میکنیم میزاریم کنار😍😋
بعد میرسم به کشک آش که من پر کشک دوست دارم من دوبسته کشک با یه مقدار آب رقیق کردم😋
داخل یه قابلمه کوچولو دوقاشق روغن حیوانی یا دنبه میریزیم وقتی داغ شد بهش فلفل وزردچوبه ویه قاشق غذاخوری نعناخشک ویه قاشق غذاخوری پیازچه خشک اضافه میکنیم وکشک میریزیم داخلش میزاریم پنج دقیقه بجوشه کشک هم آماده شد میزاریم کنار😍😋
در قابلمه ای با سایزمناسب آب میریزیم و میذاریم به جوش بیاد و سبزی را که خرد کرده و شستیم رو بهش اضافه میکنیم
وقتی سبزی ها نیم پز شدند حبوبات پخته شده رو اضافه می کنیم تا با همدیگه بپزد.
پیاز ها را به صورت خلال های باریک خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به مواد قبلی اضافه می کنیم(کمی از پیاز های سرخ شده را برای تزیین نگه می داریم)
درمرحله آخر که سبزی وحبوبات پخته شد رشته را که به2 یا 3قسمت خرد کرده ایم به آش اضافه می کنیم و میزاریم رشته بپزه.
وقتی آش پخت وکاملا جاافتاد اون بادمجون بادمجون خوشمزه که آماده کرده بودیم بهش اضافه میکنیم.بعد پودر گشنیز؛پودر شوید وپودر شاهدونه پودر کنجد وپودر زیره ودرنهایت هم کشک خوشمزه که با نعناخشک وپیازچه خشک آماده کرده بودیم اضافه میکنیم زیرشو کم میکنیم
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_کراس_بان_شکلاتی
#نان_شیرمال_شکلاتی
آردسفید۳پیمانه،شکر ۲ق غ پُر،نمک۱ق چ سرخالي، وانیل شکری۱ق چ، دارچین نصف ق چ، جوزهندی نصف ق چ، پوست پرتقال رنده شده ۱ق غ، تخم مرغ١عدد هم دمای محیط، کره نرم شده 50گرم، خمیرمایه۳ ق چ، آب ولرم۱/۴ پیمانه، شیر ولرم۳/۴ پیمانه، شکلات شیرین۱۴ تکه
🔴خمیرمایه، آب ولرم، ۱ ق چ شکر رو ترکیب و ۱۰ دقیقه بذارین عمل بیاد. 2پیمانه از آردالک شده، شکر، نمک، پوست پرتقال، دارچین، وانیل، جوزهندی رو با هم ترکیب کنید. تخم مرغ، کره،خمیرمایه و شیر رو اضافه و هم بزنید
کم کم آرد اضافه کنید تا چسبندگی خمیر از بین بره.۱۰دقیقه ورز بدید روشو بپوشونید1ونیم ساعت جای گرم استراحت بدید تا2 برابر بشه
پف خمیر روبگیرید۱۴ قسمت کنید و هر قست رو روی سطح آردپاشی شده باز کنید.وسط خمیر1 تکه شکلات بذارید. خمیر رو ببندید. در قالب تفلون چرب شده یا روی کاغذ روغنی و سینی فر بذارید با زرده تخم مرغ رومال کنید
۸ق غ آب، نصف ق غ شکر،1/4پیمانه آرد را ترکیب کنید تا غلیظ بشه با قیف روی نونها+ نازک بکشید بپوشانید نیم ساعت درجای گرم استراحت بدید.کف فر ظرف آب جوش بذارین. در فر 180درجه از نیم ساعت قبل گرم شده25 دقیقه بذاریدطلایی بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوا_زعفرونی😍😋
موادلازم:
آرد سفید ۱ لیوان
روغن مایع ۱/۲لیوان
شکر ۲ لیوان
مخلوط آب و گلاب ۲ لیوان
هل و زعفران
آرد با حرارت ملایم تف بده زمانی که بوی آرد بلند شد از روی حرارت بردار و الک کن بعد مجدد بزار روی حرارت روغن اضافه کن و مخلوط کن و سپس شیره رو اضافه کن و هم بزن تا حالت گهواره ای بشه.شکر ،آب و گلاب ،هل و زعفران با هم مخلوط کن روی حرارت بزار چند قل زد خاموش کن ولرم شد به آرد اضافه بشه.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دسر سیب شکم پر لذیذ😍😍😍
@shirini71
#نان_روسی
مواد لازم:
خمیر:
آب: ۱ لیوان
آرد: ۳ لیوان (+/-)
مخمر فشرده: ۱۲ گرم (خشک ۴ گرم)
نمک: ۱ قاشق چایخوری
شکر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن نباتی: ۸ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا مخمر، شکر و ۴ قاشق غذاخوری آرد را در آب گرم حل کنید و اجازه دهید مخمر فعال شود و کف کند.
در یک کاسه دیگر مایه مخمر آماده شده، نمک و روغن را مخلوط کنید و آرد الک شده را کم کم به آن اضافه کنید. خمیر نرم و کشسانی بدست میآید. آن را خوب ورز دهید.
ممکن است به مقدار آرد بیشتر یا کمتر نیاز داشته باشید!
کاسه خمیر با سلفون محکم کنید و در یک مکان گرم قرار دهید و اجازه دهید حجم خمیر دو برابر شود. خمیر آماده شده را مجدد ورز دهید.
حالا خمیر را به ۱۰ قسمت مساوی تقسیم کنید، هر کدام را گرد کنید، با سلفون بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه دیگر بماند.
سپس هر یک از توپ های خمیری را به شکل مثلث کشیده در بیاورید و از قسمت پهن شروع به پیچیدن کنید.
شیرینی ها را روی یک سینی پخت که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید بالا بیاید.
در صورت تمایل، نانها را با شیر رومال کنید و دانهی کنجد بپاشید.
۱۰ دقیقه اول نان را با بخار داغ بپزید و سپس بدون بخار پخته شود تا قهوهای طلایی شود. (با دمای ۲۰۰ درجه)
@shirini71
#تغار_کباب_طهرونی
👩🍳مواد لازم
خرده گوشت و دنبه :راسته ،فیله، خورشی
پیاز بزرگ:۱عدد
فلفل سیاه:نصف ق چ
#طرز_تهیه
پیاز رو خلالی کنیبن،با گوشت و فلفل سیاه مزه دار کنیبن ،بزارین چند ساعت بمونه.
گوشتها رو سیخ کرده ، کباب کنیبن.
با حرارت بالا، چون دوباره قراره پخته بشه.
برنج رو مثل همیشه آبکش کنیبن.
کف دیگ روغن بربزین ،نون،برنج و زعفرون یا اصلا هیچی نزارین.
نصف برنج رو داخل دیگ بریزین،گوشتهای کباب شده رو مرکز برنج ریخته و بقیه ی برنج رو روش بریزین ،سماق و نمک و کره رو روی کبابها بریزین.
بزارین دم بکشه و ته دبگ بزنه.
گوجه رو کبابی کنیبن و کنارش میل کنیبن.
🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#کیک_تی_تابی
تخم مرغ ۴ عدد
شکر یک لیوان
روغن مایع یک لیوان
ماست یک لیوان
آرد دو لیوان
وانیل یک ق چ
بکینگ پودر دو ق چ
رنده پوست پرتقال یک ق غ
پودر کاکائو دو ق غ .
.
همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشد .
تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با همزن برقی پنج دقیقه میزنیم تا کشدار و کرم رنگ شود.
روغن مایع و ماست و رنده ی پوست پرتقال را اضافه می کنیم .
می توانید رنده پوست پرتقال را حذف کنید ولی اگه باشه کیک خوشمزه تر میشود.
از آخر آرد و بکینگ پودر سه بار الک شده را در سه مرحله به مواد اضافه کرده و یک لیوان از این مواد را جدا کرده و با پودر کاکائو مخلوط کنید و این مواد کاکائویی را داخل قیف یکبار مصرف بریزید و نوک قیف را با قیچی جدا کنید .
مایع سفید رنگ کیک را داخل تابه چرب شده بریزید و از مواد کاکائویی روی مواد کیک چند خط افقی بکشید و با نوک چاقو با فاصله دو سانت از بالا به پایین با کمک چاقو خط عرضی بکشید و مابین این خطوط برعکس از پایین به بالا خط بکشید و حالت زبرا به کیک می دهیم و قالب را درون فر یک ربع گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت نیم ساعت قرار دهید .
سایز قالب ۳۰ در ۲۲ سانت هست .
می توانید برای خوشرنگ تر شدن کیک، شعله بالایی را روشن کنید تا روی کیک کمی طلایی شود و بعد از سرد شدن کیک را برش دهید.
🍔 @shirini71
#ترش_شامی
#شامی
بفرمایید ناهار سفره باصفا و بی ریای یک گیلانی به صرف ترش شامی ☺️😅
.
خداییش تعریف نباشه غذاهای گیلانی ها خیلی خوشمزست خب 😉
.
شما عاشق کدوم یکی از غذاهای این خطه هستید 🤓😎
.
دستور ترش شامی به اینجا اضافه میشود. 🤓
.
٣٠٠گرم چرخكرده رو با ي پياز متوسط رنده شده اب گرفته و يك عدد سيب زميني متوسط رنده شده نمك فلفل زردچوبه كمي سبزي معطر (تو شمال چوچاق خشك داشتم بهش با كمي نعناع زدم )نداشتيد كمي نعناع و جعفري خشك و يك عدد تخم مرغ مهلوط به صورت كتلت سرخ كنيد
براي سس ي پياز متوسط تفت بديد طلايي شد بهش رب بزنيد سرخ شد و رنگ باز شد كمي اب بريزيد بزاريد سس جوش بياد و غليظ بشه براي چاشني كمي اب نارنج بزنيد وقتي سس غليظ شد ٥دقيقه اخر شامي ها رو توش بزاريد شعله رو خيلي كم كنيد كه طعم سس به خوردش بره با سيب زميني سرخ كرده و گوجه ميتونيد سرو كنيد
🍔 @shirini71
#شیرینی_گوفی_بدون_شکر
مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
جوش شیرین نصف قاشق چایخوری
نمک یه نوک قاشق
روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه
تخم مرغ و شیر رو با هم میزنیم تا یک دست بشه بعد نمک و جوش شیرین رو اضافه میکنیم و آرد رو هم کم کم به این مایع اضافه میکنیم تا خمیر به دست بیاد و به دست نچسبه.
خمیر رو پهن میکنیم و با قالبهای دایرهای کوچک قالب میزنیم. روغن مایع رو میزاریم خوب داغ بشه و خمیرهای دایرهای رو در روغن داغ میانداریم.
به محض اینکه تو روغن افتادن شروع میکنن به پف کردن و مثل یه توپ گرد کوچیک درمیان
نوش جان
@shirini71
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عدس_پلو_شکم_پر
مواد لازم:
برنج 2 پیمانه
عدس 1 پیمانه
گوشت چرخکرده 250 گرم
پیاز 1 عدد
کشمش پلویی 100 گرم
هویج 2 عدد
نمک،فلفل،پودر زیره،پودر دارچین،پودرگل سرخ،پودر تخم گشنیز،پودر هل
زعفران
نان سنگک
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با گوشت تفت بدید سپس ادویه ها و زعفران و نمک را اضافه کرده و حسابی سرخ کنید،کشمش ها راهم با کره و روغن تفت بدید ووقتی پف کرد سریع خاموش کنید ،هویج را هم رنده کنید و با کره و زعفران تفت دهید تا سرخ بشه بعد نصف استکان آب اضافه کنید و در آخر سر مقداری نمک و بعد از پخت به همراه کشمش به گوشت اضافه و مخلوط کنید ،عدس ها راهم جداگانه بپزید بعد از پخت در آبکش ریخته روش یه کوچولو آب رد کنید که در هنگام مخلوط شدن با برنج آن را تیره نکند،سپس کف قابلمه چرب شده یه تکه نان سنگک بزارید بعد از برنج که میتونه هم آبکش باشه هم کته که با عدس مخلوط شده کف و دیواره ها را بپوشانید و از مواد گوشت و هویج وسط برنج بزارید و دوباره روشو با بقیه برنج بپوشانید و برنج را دم کنید
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
🍖 @shirini71