6.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فالوده_خانگی
عزیزان رشته چینی لوازم قنادبا دارن
مرحله نهایی پست قبلی
این اندازه شربت که میدم واسه نصف بسته نودل چینی هست میخواید تمام بسته را درست کنید شربت را دوبرابر کنید.
مواد لازم برای شربت فالوده
آب سه لیوان ونیم
شکر دولیوان سرخالی
دانه هل چند عدد (اختیاریه)
گلاب معطر نصف استکان
آب وشکر رو میزاریم رو گاز دانه های هل اضافه ومیزاریم به جوش بیاد گلاب رو هم اضافه پنج دقیقه جوش بزنه کافیه نباید قوام بیاد گاز را خاموش کرده میزاریم کاملا سرد بشه دانه های هل بیرون اورده و میریزیم تو کاسه استیل یا رویی و میزاریم فریزیر تا کاملا ببنده ویخ بزنه
اماده کردن رشته چینی یا رشته برنجی
مقداری آب رو قابلمه ریخته ومیزاریم جوش بیاد رشته رو از وسط دوتکه کرده ومیریزیم تو آب در حال جوش از اینجا به به بعد به زمان توجه کنید هشت دقیقه بپزه کافیه نه کمتر نه بیشتر کمتر باشه رشته ها سفت و لاستیکی میشن بیشتر باشه له میشن
سپس ابکش کنید آب سرد روش بکشید و بزارید کنار تا ابش کاملا بره وسرد سرد بشه
شربت رو از فریزیر دربیارید ولا چنگال یا مخلوط کن پوره کنید تو کاسه ای یک لایه شربت یخی پوره شده یک لایه رشته ادامه میدم تا تموم بشه
دوباره نیم ساعت میزاریم فریزیر سپس همراه خانواده با آب لیمو یا شربت آلبالو...واز همه خوشمزه تر با بابستنی
@shirini71
#خاگینه_مغزدار
🥳🥳🥳🥳
تخم مرغ:۴ عدد
ماست :۴ قاشق غذاخوری
وانیل:۱/۲ قاشق چایخوری
آرد:۶ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر:۲ قاشق مرباخوری
زعفرون:مقداری
گردو:به مقدار لازم
دارچین:نصف قاشق چایخوری
پودر گل:نصف قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت:
شکر:۱ لیوان
آب:۲ لیوان
هل
گلاب:نصف لیوان
زعفرون:مقداری
اول شکر،آب و هلو بذارین روی حرارت تا شکر کاملا حل بشه گلاب و زعفرونو اضافه کنید و اجازه بدین ۵ دقیقه بجوشه بذارین کنار تا خنک شه
⠀
۴ عدد تخم مرغو با وانیل با همزن دستی بزنید تا از لختگی در بیاد و رنگش روشن بشه
ماستو با بیکینگ پودر مخلوط کنید به تخم مرغها اضافه کنید و هم بزنید و آرد الک شده رو بهش اضافه کنید و هم بزنید در آخرم زعفرونو اضافه کنید
⠀
کف تابه رو با مقدار کمی روغن چرب کنید نصف مواد خاگینه رو بریزین درشو بذارین ۵ دقیقه بمونه تا حباب هایی روش به وجود بیاد بعد مواد میانی رو بریزین و بعد بقیه موادو بریزین وروشو صاف کنید درشو دوباره بذارین ۵ دقیقه بعد مواد که خودشو گرفت برگردونید درشو بذارین تا طرف دیگشم بپزه و شیره خنک شده رو رو خاگینه داغ بریزین تا شیره خوب به خورد خاگینه بره
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
#عصرونه
#چوروس_باسس_شکلات
#شیرینی_بدون_فر
مواد لازم:
کره ۴ قاشق غذاخوری
آرد ۲ لیوان
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۳ عدد
شکر ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطر
کره ، آب ، نمک و ۱ قاشق غذاخوری شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید ، مواد را هم بزنید تا به جوش بیاید سپس آرد و اسانس وانیل را اضافه کنید و حدود ۱ دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا خمیر جمع شود.
قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر کمی سرد شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( پس از اصافه کردن هر تخم مرغ با قاشق خوب مخلوط کنید تا تخم مرغ جذب خمیر شود و خمیر لطیفی بدست بیاید ). داخل قابلمه روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود ، خمیر را داخل قیف با سر ماسوره دار بریزید ، قیف را روی قابلمه بگیرید و با فشار خمیر را به بیرون هدایت کنید.
پس از اینکه حدود ۱۰ سانتیمتر از خمیر خارج شد با قیچی خمیر را ببرید و داخل روغن بیندازید ( روش تهیه همانند بامیه است ) ، با قاشق مدام حرکت دهید تا تمام سطح شیرینی یکدست سرخ شود.
پس از سرخ شدن شیرینی را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی اش گرفته شود ، مقداری شکر و پودر دارچین را مخلوط کنید و داخل سینی بریزید سپس شیرینی ها را داخل آن بزنید و سرو کنید.
شیرینی چوروس در اسپانیا بسیار محبوب است و همراه با سس شکلاتی سرو میشود ، برای تهیه سس شکلاتی مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب ذوب کنید سپس با مقداری خامه مخلوط نمایید و همراه با شیرینی سرو کنید.
نکته ها : در بعضی از دستورات این شیرینی تخم مرغ وجود ندارد ، میتوانید به جای ۳ تخم مرغ از ۱/۲ لیوان آب استفاده کنید
melia391
🆔 @shirini71
#حلوا _ویفری
#میکادو
#میشکا
مواد لازم:
آرد سبوس دار گندم 1 لیوان.
شکر 1 لیوان.
آب نصف لیوان.
روغن مایع نصف لیوان.
گلاب نصف لیوان.
هل یک قاشق مربا خوری.
زعفران دم کرده به مقدار لازم.
کره 1 قاشق غذاخوری.
نان میکادو 3 ورق.
طرز تهیه :
ابتدا شهد حلوا رو آماده میکنیم، شکر و آب رو داخل ظرفی روی حرارت گذاشته تا شکر حل شود، سپس زعفران، گلاب و هل رو اضافه میکنیم و گاز رو خاموش میکنیم. دقت کنید شهد حلوا نباید بیشتر از 10 دقیقه بجوشد وگرنه حلواتون شکرک میزنه.
حالا آرد روی توی تابه با حرارت ملایم به مدت نیم ساعت تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود و تغییر رنگ دهد. مدام با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد.
سپس آرد تفت خورده را الک کرده، دوباره به تابه منتقل کنید، سپس روغن مایع را افزوده و حدود 20 دقیقه ی دیگه آرد را با روغن تفت دهید. حالا نوبت افزون شهد حلواس، میتونین حرارت رو خاموش کنین بعد شهد رو در چند مرحله اضافه کنین، چون بخارش ممکنه دستتون رو بسوزونه. پس مراقب باشین.
وقتی حلوا وسط تابه جمع شد میتونین حلوا رو توی تابه بچرخونین تا به روغن بیفته ولی برای این مدل حلوا لازم نیست.
حالا حلوا رو به کمک پالت روی یک ورق نان میکادو پهن کنید و بعد یک ورق نان دیگه روش قرار بدین، دوباره همین کار رو تکرار کنین تا دو لایه حلوا و سه لایه نان روی هم قرار بگیرن.
در آخر به کمک خط کش و چاقوی اره ایی برش های یکسان داده و با شکلات آب شده تزیین کنین.
نکته :
اگه دوست داشتین حلوای بیشتری لای نون داشته باشین، فقط از دو لایه نون استفاده کنین تا حلوا با قطر بیشتری بین نون قرار بگیره.
deserkade_t.a
@shirini71
#کوکو_کدوسبز_وهویج
_من به جای سیر و شوید در دستور تهیه کوکو کدوسبز از یک عدد هویج استفاده کردم.
_به جای اینکه کل مایه کوکو رو در تابه بریزم قاشق قاشق ریختم
_این مقدار مواد برای سه نفر
_به جای اینکه کدو رو در خردکن بریزم رنده درشت کردم
_برای اینکه نیاز به آرد سوخاری نباشه نمک به کدو و هویج رنده شده زدم داخل آبکش ریختم گذاشتم نیم ساعت آبش گرفته بشه بعد مواد دیگه رو بهش اضافه کردم.
_این غذا با ماست و نان سرو میشه
لازم به ذکر خوردن ماست با این غذا مشکلی نداره چون نه برنج داره که همراه با ماست خورده بشه فراموشی بیاره نه با گوشت خورده میشه که هضم و جذب گوشت دچار مشکل بشه باهم سازگاره.
اینم غذا ساده و سریع و کم هزینه به درخواست دنبال کننده ها.
توضیحات بیشتر در هایلایت (برگزیده ها)موجود ببینید.
ناگفته نمونه فوق العاده خوشمزه و لذیذ و همه پسند حتی اونایی که کدو دوست ندارن بخورن علاقمند میشن.
🆔 @shirini71
5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 #شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
⭕️ آبرویی که در برابر امام صادق (ع) حفظ شد.
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #حسینی قمی
@mojtahedie71