eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
🍉 روز شصت و سوم 🍉 🍋ناشتا: یک لیوان آب 🍋صبحانه : یک عدد تخم مرغ ابپز + یک لیوان شیر کم چرب 🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ فنجان چای سبز 🍋ساعت ده صبح : 2 عدد هویج 🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد زرد آلو + 1 عدد هلو 🍋ناهار : سالاد (خیار و گوجه و هویج و پیاز قرمز) بدون سس+یک کفگیر برنج+۵ قاشق خورشت کم چرب 🍋عصرانه :  چای زنجبیل + یک تکه کیک رژیمی خانگی 🍋شام : یک کاسه سبزیجات بخار پز + یک تکه ماهی کبابی 🍋بعد از شام 1 عدد خرما 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت صبح پیاده روی انجام شود @shirini71❤️
♨️با این فرمول، و درست کنید♨️ روی اینترنت می توانید صدها دستور ساخت ترشی شور را پیدا کنید، و با اینکه می دانم همه آنها عالی و خوشمزه هستند، من دوست دارم با در نظر گرفتن برخی نسبت ها همه چیز را ساده نگه دارم. این نسبت بدون خطا را به راحتی می توانید با مقدار میوه و سبزیجاتی که می خواهید ترشی شور کنید تنظیم نمایید، همچنین می توانید با استفاده از انواع سرکه و یا ترکیب ادویه جات مخصوص خود سفارشی اش کنید. اگر یک شیشه با درپوش و مقداری میوه و سبزیجات دارید پس با درست کردن یک ترشی بسیار خوشمزه تنها چند گام ساده فاصله مانده. ✅نسبت آب نمک چند پیمانه پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور 💠یک فنجان سرکه 💠یک فجان آب 💠یک دوم فنجان شکر 💠یک قاشق غذا خوری نمک 💥تا وقتی بتوانید قسمت های مساوی آب و سرکه، یک دوم فنجان شکر بعلاوه یک قاشق غذا خوری نمک در ازای هر دو فنجان مایع را به خاطر بسپارید، قادر خواهید بود به سادگی فرمول خود را با هر مقدار مواد و آب نمک تنظیم کنید. برای درست کردن آب نمک ترشی شور، کافیست چهار ماده اصلی را به همراه هر ادویه ای که دوست دارید را به جوش بیاورید. 💥سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرارش دهید. 💥ترشی شور را تنها پس از ۲۴ ساعت داخل یخچال بودن می توانید استفاده کنید. با این حال هرچقدر مواد بیشتر در آب نمک بمانند، طعم بیشتری می گیرند و خوشمزه تر خواهند شد. ✅ادویه جات و طعم دهنده ها 💥ترشی های شور با انواع بسیاری از ادویه جات، دانه ها، و سبزیجات خشک شده طعم می گیرند. ترشی شور خود را می توانید با ادویه جات مخصوص ترشی که در فروشگاه ها عرضه می شود طعم دار کنید و یا می توانید خودتان در خانه یکی بسازید. دستور ثابتی برای درست کردن آب نمک طعم دار وجود ندارد. خود را محدود نکنید و از هرچه دوست دارید کمک بگیرید، سیر، علف لیمو، و حتی انواع مختلف نمک. ترکیباتی که می توانید با آنها طعم بسازید بی نهایت است. ✅آنچه می توانید ترشی شور کنید 💥حالا که نسبت درست کردن آب نمک را می دانید و چند ایده خوب هم برای طعم دادن دارید باید انتخاب کنید که از چه چیزهایی برای شور درست کردن باید استفاده نمایید. برای اینکه کارتان را راحت تر کنم در ادامه می خواهم لیستی از ۲۰ ماده ( میوه و سبزیجات ) به شما معرفی کنم که برای ترشی درست کردن بسیار مناسب هستند. 🍒میوه ها: 🍉ته پوسته های باقی مانده از هندوانه، برای ایجاد طعمی شور و شیرین. 🍐شور گلابی را می توانید به انواع سالاد اضافه کنید و یا مستقیم و به عنوان میان وعده از آن لذت ببرید. شور انجیر به همراه انواع گوشت کبابی فوق العاده می شود. 🍋از لیمو هم شور های بسیار خوش طعمی می توانید بسازید. 🍇از ترکیب انگور با دارچین و فلفل سیاه نیز شور خوبی می توانید درست کنید. به شور انبه زنجبیل پوست کنده و ادویه جات بو داده اضافه کنید. 🍅گوجه فرنگی های گوشتی را تبدیل به شور کنید تا دیگر هیچ وقت پول پای کچاپ ندهید. 🍍آناناس را نیز می توانید تبدیل به شور کنید 🌽سبزیجات: لوبیا سبزها را می توانید همراه با پوستشان تبدیل به شور کنید. 🌶سبزیجات پخته ای مانند فلفل دلمه ای های رنگارنگ نیز می توانند تبدیل به ترشی شوری زیبا و خوش طعم شوند. ترب های تازه نیز برای استفاده در شور مناسب هستند. شور گل کلم که یکی از معروف ترین ها است، گل کلم را با هویج و فلفل دلمه ای ترکیب کنید. اگر به دنبال شوری تند و سوزان هستید فلفل سبز های تند برای این کار عالی هستند. با تبدیل کردن کرفس به شور برای سالادهایتان دیگر نیازی به سس ندارید. 🌽ذرت را نیز به لیست شورهای خود اضافه کنید، ذرت را کامل و یا فقط با دانه می توانید تبدیل به شور کنید. 💥تنها با یک شیشه و چهار ماده اصلی می توانید تبدیل به یک شور انداز حرفه ای شوید، و با انواع و اقسام میوه ها و سبزیجات خوشمزه ترین و متفاوت ترین طعم ها را به وجود بیاورید. ----------@shirini71❤️👆👆👆👆
🔴مواد لازم برای۱۲ نفر🔴 روغن به مقدار لازم آرد کامل ۱ پیمانه آرد گندم ۱/۲ پیمانه جو پرک ۱/۴ پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری نمک ۱/۴ قاشق چای خوری تخم مرغ هم زده ۱ عدد شکر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۳ قاشق چای خوری کشمش ۱/۳ پیمانه گردو (خرد شده) ۱/۴ پیمانه 🔴طرز تهیه🔴 🍪 ۱- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب‌های مافین را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. ۲- در یک کاسه بزرگ، آرد کامل و آرد گندم، جو، بیکینگ‌پودر، دارچین و نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. ۳- در یک کاسه متوسط، تخم‌مرغ، شیر، شکر و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. مخلوط تخم‌مرغ را یک‌باره داخل مخلوط آرد بریزید و هم بزنید. ۴- کشمش و گردو را به مواد اضافه کنید. مواد را با قاشق داخل قالب‌های مافین بریزید. ۵- آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر بپزید تا روی آنها طلایی شوند. پیش از سرو، 5 دقیقه بگذارید خنک شود. 🔴🔴می تونیدجایگزین گردو وکشمش, از انواع میوه خشک و خشکبار استفاده کنید👆 @shirini71❤️
مواد لازم برای دوازده عدد: آرد شیرینی پزی دو پیمانه(پیمانه استاندارد شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی)،شکر قهوه ای نصف پیمانه(بهتره با شکر سفید جایگزین نشه)،تخم مرغ دو عدد در دمای محیط،روغن مایع یک چهارم پیمانه،یک لیوان شیر در دمای محیط،دو ق چایخوری بیکینگ پودر،نوک ق چ نمک،یک سوم ق چ وانیل،نصف پیمانه شکلات چیپسی برای روی مافینها:یک ق غذاخوری شکر+نصف ق چایخوری دارچین.استفاده از این ترکیب برای روی مافینها دلخواهه و میتونید استفاده نکنید. طرز تهیه:فر رو با صد و هشتاد درجه روشن کنید تا گرم بشه.داخل قالبهای مافین یا کاپ کیک کاغذ مخصوص بذارید(کپسول) یا از قالبهای مقوایی استفاده کنید. در یک کاسه آرد+شکر قهوه ای+نمک+بیکینگ پودر+چیپس شکلات رو مخلوط کنید و کنار بذارید. حالا در یک کاسه،تخم مرغ+وانیل یک تا دو دقیقه با همزن بزنید بعد شیر و روغن رو اضافه کنید و دو تا سه دقیقه بزنید،این مواد رو به مواد خشک اضافه ( ترکیب آرد) کنید و با قاشق چوبی یا پلاستیکی مخلوطشون کنید.قالبها رو تا سه چهارم پر کنید، مواد رویه(ترکیب شکر و دارچین) رو روشون بپاشید(استفاده از این مواد دلخواهه و میتونید حذف کنید)و طبقه وسط فر که از یک ربع قبل گرم کردید حدود بیست تا بیست و پنج دقیقه بپزید. @shirini71❤️
اینه,که شما برای تهیه کاپ کیک از تمامی دستورای کیک می تونید استفاده کنید و تو قالب ویا کپسولهای تک نفره بپزیید,کاپ کیک سبک و نرم و اسفنجیه,ولی یکم بافت منسجمتر و سنگینی تری شبیه به نون داره ,در کل جفتش خوشمزه هستن ,مثلا" کیک یزدی مافین هست نه کاپ کیک @shirini71❤️
هدایت شده از گسترده رایگان شبنم مثبت یک کا
🌶🍆🍳🍖🍗 بزرگترین کانال #آشپزی #اسلامی 😋😍😍👌 آشپزی به روش اسلامی و #طب_ائمه کلی #غذاهای سالم مغذی و #درمانی داریم 😋😋 👇👇 http://eitaa.com/joinchat/1540489237C2c6fec98da
هدایت شده از گسترده رایگان شبنم مثبت یک کا
🐾🌿☘🍀🌹 ژســت عکاســــی و ایــده میخوای بیا اینجا 👇👇 🌸🔆🎀🍃🍁💐 با کلی تصاویر ناب دیگه سوپرایز میشی😍😉 http://eitaa.com/joinchat/569311243C5166a8d178
پیراشکی گوشت با خمیر جادویی این خمیر واقعا عالیه یعنی میتونم بگم یه خمیر همه کاره که واسه انواع خمیر پیتزا پیراشکی چه تو فر باشه چه تو روغن بخواد سرخ بشه خیلی عالیه  طرز تهیه: شیر یا آب ولرم               ۱ لیوان تخم مرغ                       ۱ عدد آرد                              تا جایی که خمیر بدست نچسبه روغن                          ۶ قاشق غذاخوری پودر مخمر                     ۱ قاشق مرباخوری +1 قاشق چایخوری شکر                           ۱ قاشق برای عمل آوردن خمیر نمک                            ۱ قاشق مرباخوری زرده تخم مرغ                 برای رومال خب این دستور واسه خمیری هست که شیرین نیست مثل پیراشکی گوشت ولی اگه خواستد خمیرتون شیرین باشه از ۲ تا  ۵ قاشق غذاخوری بسته به ذائقتون شکر اضافه کنید همینطور تو دستور گفته بود از شیر ولرم استفاده بشه ولی من چند بار هم بجای شیر از آب ولرم استفاده کردم که نتیجه عالی شد 😍😍😎😎😎 خب اول شیر ولرم رو با ۱ قاشق غذاخوری شکر مخلوط میکنیم بعد مخمر رو روش میپاشیم و میزاریم ۱۰ دقیقه تا عمل بیاد بعد تخم مرغ و نمک  و روغن رو با قاشق با هم مخلوط میکنیم بعد مخمر رو اضافه و بدون هم زدن آرد رو روی مواد الک میکنیم آرد رو تا جایی میریزیم که خمیر بدست نچسبه خمیر رو چند دقیقه ورز میدیم و بعد روشو با پلاستیک میپوشونیم و میزاریم حدودا یک ساعت و نیم تا حجمش دو برابر بشه بعد از خمیر برمیداریم و به هر شکلی که میخواییم ازش استفاده کردم ولی میتونید اونو به هر شکل دیگه ای که خواستید استفاده کنید من داخلش گوشت چرخ کرده و پیاز و فلفل دلمه وذرت و کمی رب و نمک و فلفل و قارچ ریختم و کمی پنیر پیتزا بعدروشو زرده تخم مرغ و در صورت تمایل کنجد میزنیم و تو فر به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم که البته بازم بستگی به دمای فرتون داره میزاریم تا بپزه بعد گریل رو روشن میکنیم تا روی نونها هم طلایی بشه طعم این نون واقعا عالیه یبار امتحانش بکنین @shirini71❤️
سینه مرغ بدون استخوان ۷۵۰ گرم سیب زمینی کوچک ۲۰ عدد پیاز یک عدد آرد ۲ ق غ سیر ۲ یا ۳ حبه نمک ۱ ق چ فلفل سیاه ۱ ق چ آویشن یک ق چ کاری ۱ ق چ پاپریکا ۱ ق چ سفیده تخم مرغ ۱عدد یک ق غ سس خردل ( به دلخواه) رب گوجه یک ق غ پوره ی گوجه یک پیمانه زردچوبه نصف ق چ ریحان خرد شده ۲ ق غ سرکه ی بالزامیک ۲ ق غ طرز تهیه : در ابتدا سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . مرغ ها را مکعبی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده، ادویه ها(فلفل، آویشن ، پاپریکا ،کاری) ،سفیده تخم مرغ ، نمک و آرد ، سس خردل ( به دلخواه) رو کاملا میکس میکنیم تا جایی که مواد کاملا خمیری شود . سپس مخلوط رو به صورت شامی درآورده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده و در آخر در تابه با کمی روغن آن را تفت دهید و درب ظرف را ببندید تا شامی های مرغ خودشون رو بگیرند. سپس درب ظرف را برداشته تا سطح آن طلایی شود . شامی ها را از تابه خارج کرده. پیاز نگینی خرد شده را در تابه سرخ کنید کمی که طلایی شد ، زردچوبه را اضافه کرده و با حرارت بسیار کم تفت داده. رب و سپس پوره گوجه را اضافه کرده کمی که تفت خوردند . شامی های مرغ و سپس نصف لیوان آب و بالزامیک را اضافه کرده. وقتی جوش آمد درب ظرف را زده، حرارت را کم کرده تا به مدت ۲۰ دقیقه کامل بپزد. در انتها سیب زمینی ها و ریحان خرد شده را اضافه کرده و نوش جان کنید😍 @shirini71❤️
این شامیها خوردنش با برنج لذیذ تره👌😋😋😋😋😋😋😋😋 @shirini71❤️
‍ اطلاعاتی در مورد ادویه ها ادویه پلو یی: گل سرخ یا گل محمدی , زیره , دارچین , میخک , هل (همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید). . ادویه ابگوشت: زردچوبه , دارچین , فلفل سیاه , جوز هندی , بادیان , میخک . ادویه ترشی مخلوط و لیته: نعنا خشک , گلپر ,تخم گشنیز , تخم سیاه دانه , زیره سیاه و سبز , کاری , زردچوبه. ادویه ترشی بادنجان : فلفل سیاه و گلپر و زردچوبه . ادویه ماست و خیار : فلفل سیاه , نعناخشک ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل سرخ. ادویه فلافل: زیره سبز , کاری , زنجبیل, فلفل قرمز , گشنیز و شنبلیله . ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ادویه هویج پلو , کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین. ادویه مرغ و ماهی : بهترین ادویه زعفران , زنجبیل , برگ بو , و پودر سیر است . ادویه کباب تابه ای : فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , زردچوبه و سماق . ادویه گوشت : پودر پیاز ؛ دانه کرفس ؛ فلفل قرمز ؛ فلفل سیاه و سفید؛ نمک ؛ جعفری خشک ؛ رزماری خشک ؛ ریحان خشک ؛ پونه خشک ادویه سوپ : پودر اویشن , و یک یا دو عدد برگ بو . ادویه قیمه پلو :هل و دارچین , پودر گل محمدی 👩‍🍳 @shirini71❤️
خانگی🧀 🍜طرز تهیه ۲ کیلو شیر را داخل قابلمه ریختم و روی حرارت گذاشتم تا بجوشه بعد ده دقیقه جوشیدن یک لیوان ماست( ماست خونگی که دستورش پستای پائینتر هست) و۱/۴لیوان سرکه خونگی (دستور ش پستای پائینتر هست) و یک قاشق نمک اضافه کردم وهم زدم تا بریده بریده بشه بعد داخل صافی ریختم تا آبش جدا بشه وبعد داخل پارچه تمیز ریختم و کناره های پارچه رو جمع کردم و داخل صافی گذاشتم ویه کاسه پر آب روی پارچه گذاشتم و یک ساعت بعد پارچه رو باز کردم و پنیر رو خارج کردم و برش زدم وداخل شیشه ریختم و از آب خود پنیر که جدا کرده بودم روش ریختم و کمی نمک اضافه کردم ودر یخچال نگهداری کردم به مدت یک ماه میتونید تو یخچال نگهداری کنید میتونید موقع صاف کردن کمی کاکوتی یا زیره تو پنیر بریزید که فوق العاده خوشمزه وخوش عطر میشه. از هر نوع ماست وسرکه ای میتونید استفاده کنید. 🧀 @shirini71❤️
مواد لازم شير عسلي ١قوطي خامه صبحانه ٢٠٠گرمي ١عدد پودر فندق ١پيمانه بيسكوييت پتي بور شكلاتي صد گرم پودر كاكاوو مرغوب ٣قاشق غذا خوري پودر ژلاتين دو قاشق غذا خوري  شير ١/٢پيمانه طرز تهيه اول قوطي شير عسلي و براي شش ساعت ميجوشونيم و ي كتري اب جوشم حاضر ميزاريم طي اين شش ساعت نبايد اب روي قوطي شير عسلي پايين برود  اين ميشه سس دلسه دلچمون اين كارو از چند روز قبلم ميشه انجام داد  خامه شير عسل كارامل شده(دلسه دلچه) را در قابلمه ريخته روي شعله ميگزاريم تا كمي گرم شود سپس بيسكوييت پودر شده و فندق اسياب شده و پودر كاكاوو و شير را اضافه ميكنيم كمي هم ميزنيم تا يكدست شود  ژلاتين را با ١/٣ پيمانه اب بن ماري كرده و به مواد اضافه ميكنيم در قالب مورد نظر ريخته و براي ده ساعت در فريزر ميگزاريم بعد از اين مدت از قالب جدا كرده پودر كاكاوو روش الك كرده و براي پنج ساعت در يخچال ميگزاريم تا يخ زدايي شود سپس ميل كرده ميزان شيريني اين دسر با پودر كاكاوو روش بسيار متعادل ميشود ✔️من براي اين قالب مواد را دو برابرو نيم كردم @shirini71❤️
‍ ‌ ‌ شیر یک پیمانه شکر یک دوم پیمانه شکلات سفید ۷۰ گرم خامه صبحانه صورتی ۴۰۰گرم پودر ژلاتین ۱‌.۵ ق س زعفران غلیظ دم شده ۲ ق س رنگ سبز چندقطره پودر پسته ۳۰گرم اسانس پسته درصورت تمایل ژلاتین را با آب ترکیب و بعداز اسفنجی شدن رو حرارت غیر مستقیم ذوب کنید( بن ماری نمایید) شیر و شکر را روی حرارت قرار داده تا کاملا گرم شوددو شکر حل شود. سپس شکلات را ریخته و از حرارت برداشته تا شکلات ذوب شود . ژلاتین ذوب شده را بیافزایید . سپس خامه را در همزن ریخته و کمی زده تا فرم بگیرد و مواد قبل که تاحالا هم دمای محیط شده است را بیافزایید . و با درجه کند همزن بزنید تایکدست شود. خامه نباید خیلی سرد باشد چون موادبه یکباره بسته و گلوله میشود. موادرا دوقسمت کرده و به یک قسمت پودر پسته،رنگ سبز و اسانس پسته بریزید . دوسوم قالب را با موس زعفرانی پرکرده و بگذارید فریزر نیم بند شود.سپس با قاشق مقداری داخل موس راخالی کرده و از موادسبز رنگ بریزید و روی آن یک تکه کیک وانیلی قرار دهید. مجدد از موس زعفرانی بریزید. یا اینکه مثل نمونه ی مدل بستنی ،نصف قالب را با موس سبز پر کرده بعد چوب بستنی را از فضای مخصوص چوب بستنی آن رد کرده و اجازه دهید در فریزر نیم بند شود،بعداز نیم بند شدن بقیه قالب را با موس زعفرانی پر کنید. حالا در فریزر قرار داده تا کاملا یخ زده وبعدبراحتی از قالب خارج کرده ودر ظرف سرو قرارداده و اجازه دهید در یخچال کم کم یخ زدایی شود. بعد تزیین کرده و نوش جان کنید مقدار شکر ذائقه ای هست.پس تست کنید و اگر شکرش کم بود بیشتر بریزید.‌ ‌ @shirini71❤️
🍕🍝🍕🍝🍕🍝 🍝مواد لازم: ماکارونی : ۱ پاکت سوجوک(از فرآورده های گوشتی شبیه سوسیس) قارچ فلفل_قرمز ، فلفل‌ سبز سیر : ۲ حبه رب_گوجه_فرنگی و رب فلفل: ۱ قاشق غذاخوری خامه_صبحانه : ۴-۳ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه، زیره ، پودر فلفل قرمز آویشن فراوان روغن_مایع 🍝برای سس : کره : ۱ قاشق غذاخوری پر آرد : ۲ قاشق غذاخوری شیر : حدود ۲ لیوان نمک 🍝برای رویش: پنیر_کاشار (یا پنیر_پیتزا) و پنیر_چدار گوجه_فرنگی_گیلاسی برای تزئین طرز تهیه: کره را روی اجاق آب کنید آرد را اضافه کنید و کمی تفت بدهید سپس در حالی که شیر را اضافه می کنید مدام هم بزنید و تا وقتی که به قوام برسد در حالی که هم میزنید بپزید از مایه کیک کمی آبکی تر است. وقتی جوشید از روی اجاق بردارید و با همزن بزنید. ماکارونی را آبپز کنید. سوجوک و فلفل ها را تفت بدهید. سیر را اضافه کنید. رب و ادویه ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید. خامه را اضافه کنید و هم بزنید. ماکارونی آبپز شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. نصف مواد را داخل سینی فر بریزید و روی مواد پنیر چدار بزارید. باقیمانده ماکارونی را بریزید و سس بشامل را بریزید و در تمام قسمتها پخش کنید. و پنیر فراوان بپاشید. با گوجه فرنگی تزئین کنید و در فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تا وقتی که خوب سرخ شود بپزید. @shirini71❤️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🐇 روز شصت و چهارم 🐇 🍋ناشتا : 1 عدد میوه فصل 🍋صبحانه : 2 عدد گردو +یک کف دست نان+یه قوطی کبریت پنیر+چای دارچین 🍋ساعت ده صبح: 1 لیوان آب کرفس 🍋پیش از ناهار: دو لیوان آب+یک عدد سیب 🍋ناهار : سالاد شیرازی( خیار و گوجه و پیاز)+یک کف دست نان+یک تکه سینه مرغ کبابی 🍋عصرانه :1 عدد میوه+5 عدد پسته 🍋شام : یک کاسه سالاد بدون سس+خوراک لوبیا با قارچ 🍋بعد از شام 1 فنجان ماست کم چربی 🍋روزی 8 لیوان آب میل شود. 🍋نیم ساعت پیاده روی انجام شود. چند حرکت شکم و پهلو انجام شود. @shirini71❤️
#کیک_ساده_وانیلی تخم مرغ 4عدد آرد 3 ليوان شکر 1/5 ليوان شیر 1 ليوان روغن مایع نصف پیمانه بکینگ پودر 1 ق غ وانیل کمی ?طرز تهیه تخم مرغارو در دماي محيط قرار داده بعد تخم مرغارو به همراه شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و با همزن خوب میزنیم تا پف کنه و کرم رنگ بشه بعد شیر و روغن مایع رو به ترتیب اضافه میکنیم و آرد و بکینگ پودر را که قبلا3 بار با هم الک کردیم طي دو مرحله ب مواد اضافه كرده و ب شكل دوراني مخلوط كرده ودر قالبی که قبلا چرب کردیم میریزیم ودر فری که قبلا گرم شده با درجه حرارت 180درجه بمدت 45 دقيقه قرار ميدهيم. شما اگه دوست داشته باشید میتونید تو آرد کمی دارچین و یا پودرنسکافه و یا پودرکاکائوبزنید من خودم اینکارو کردم و خیلی عالی شد در ضمن اونهایی که فر ندارند میتونند روی گاز درست کنند ..قابلمه تفلن رو کمی چرب کنید و یک لیوان استیل وسط قابلمه بذارید و قتی گرم شد مایع کیک رو بریزیداطراف لیوان و بعد دم کنی روش بذارید و با حرارت کم دم کنید به مدت 45 دقیقه. (البته شعله پخش کن حتما حتما بذارید ) نوش جان 😋https://eitaa.com/shirini71
اصفهان نمک و فلفل سیاه ودارچین و زردچوبه و نعنا به مقدار لازم گردو ، خلال بادام به مقدار لازم زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری پیاز ۲ عدد جگر سفید گوسفند(شش) ۱۰۰ گرم دنبه ۵۰ گرم گوشت گوسفند ۲۵۰ گرم ابتدا وضو میگیریم وکار خود را با نام خدا شروع میکنیم. ذکر گفتن حین کار فراموش نشود. ۱- گوشت گوسفند ، دنبه ، 1 عدد پیاز ، چند قاشق روغن مایع کمی دارچین،زرد چوبه،فلفل و 4 لیوان آب را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود ( پس از پخت مقداری آب گوشت ته قابلمه باقی بماند ). ۲- جگر سفید را خرد کنید و با 2 لیوان آب ، 1 پیاز خرد شده ، چند قاشق روغن ، مقداری نمک و فلفل و دارچین وزردچوبه داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت متوسط بپزید ، پس از اینکه پخت و آب آن تمام شد کمی تفت دهید. ۳- مخلوط گوشت گوسفند و دنبه و جگر سفید را چرخ کنید. سپس با زعفران دم کرده ، مقداری نعنای خشک ، نمک و فلفل سیاه مخلوط و بار دیگر چرخ نمایید. ۴- مایه بریانی را با دست به شکل همبرگر شکل دهید و روی آن مقداری پودر دارچین ، خلال بادام بگذارید و داخل قابلمه ای که چرب کرده اید قرار دهید تا کباب شود سپس برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته و کبابی شود ۵- مقداری آب گوشت را روی نان بپاشید و بریانی را روی نان قرار دهید و با قلوه کبابی ، گردوی خرد شده ، و ریحان … تزیین کنید ومیل کنید. @shirini71❤️
#پاستافتوچینی_میگو مواد لازم 250 گرم میگو 100 گرم گوجه فرنگی خشک شده در روغن زیتون (یا پوره گوجه فرنگی غلیظ شده) 4/1 قاشق چای خوری پاپریکا 4 حبه سیر خرد شده 1 قاشق پیازچه خرد شده (قسمت سبز) 1 فنجان شیر 1 قاشق چای خوری ریحان خشک 4/1 قاشق چای خوری فلفل قرمز آسیاب شده دانه درشت 1 فنجان پنیر پارمسان 2 قاشق غذاخوری کره یا روغن 2/1 بسته فتوچینی به میزان لازم نمک طرز تهیه در یک ماهیتابه سیر و گوجه فرنگی را در 2 قاشق غذاخوری روغن برای 1 دقیقه تفت دهید تا عطر سیرخارج شود. میگو را اضافه کنید، مقدار کمی نمک و پاپریکا را بپاشید و برای حدود 2 دقیقه حرارت دهید. شیر، ریحان و فلفل قرمز خرد شده را به میگو اضافه کنید تا جوش بیاید. پنیر پارمسان را بریزید، حرارت را کم کنید وتا زمانی که پنیر ذوب شود، هم بزنید و از روی شعله بردارید. فتوچینی ها را طبق دستورالعمل آماده کرده، با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل فلفل قرمز بیشتر و در آخر پیازچه خرد شده اضافه کنید. http://eitaa.com/joinchat/982056977Cf400702006
کلوچه باطمع هل آرد دو لیوان تخم مرغ یک عدد خمیر مایع یک قاشق چای خوری نمک نصف قاشق چای خوری نصف لیوان آب ولرم صد گرم روغن جامد ( من یک چهارم لیوان روغن مایع استفاده کردم) بیکن پودر نصف قاشق چای خوری وشکر ۴ قاشق چای خوری ابتدا آرد را درون ظرف بزرگ ریختم وسطشو چاله کردم خمیر مایع و آب ولرم و تخم مرغ و نمک و بیکین پودر توش ریختم و روغن بعد آرد کم کم از کنار بهش اضافه کردم تا خمیر بدست میاد که خیلی نرمه اگه به دست چسبید دوباره یه کم آرد اضافه میکنیم ورز میدیم من یه صد بار کوبندمش توظرف بعد روش پوشندم گذاشتم یه جای گرم کنار بخاری حجم خمیرم دوبرابر شد بعد سه یا چهار ساعت خمیر دوباره ورز دادم به اندازه یه نارنگی ازش برداشتم گردش کردم تو کف دستم وسطشو با انگشت سواراخ کرد یه کم پودر قند باهل قاطی کردم توش ریختم و سرش مثل کلا بهم وصل کردم و دوباره تو کف دستم پهنش کردم روش بازرده رمال کردم وکنجد پاشیدم دوباره یه ربعی سرش تو سینی فر پوشندم فر از قبل فر داغ کردم سینی گذاشتم تو فر دمای ۱۷۰ از گریل بالا فر استفاده کردم روش طلایی شدhttps://eitaa.com/shirini71 دستپخته مدیر کانال😋😋😋😋😋😂
- تن ماهی مواد لازم👇👇 سیب زمینی متوسط 4 عدد تن ماهی 1 عدد سبزی تازه خرد شده 2 ق غ تخم مرغ 1 عدد آرد سوخاری 1/2 پیمانه نمک،فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرز تهیه👇👇 ابتدا سیب زمینی و تن ماهی رو میجوشونیم.بعد سیب زمینی های پخته رو پوست کرده و له میکنیم...روغن تن ماهی رو ازش جدا میکنیم. تن ماهی،تخم مرغ،سبزی و ادویه رو به سیب زمینی ها اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم.... از مواد مقداری برمیداریم و با دست بهش فرم میدیم و در آرد سوخاری میغلطونیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرارشون میدیم. سپس در روغن سرخ میکنیم و نوش جان.... به همین سادگی و خوشمزگی. @shirini71❤️
😍😍 گردو هارا خرد کنید و ان ها را به ماست و سیر رنده شده و بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید. بعضی ها در بورانی برای این که ان را از حالت ساده خارج کنند، از پیاز داغ و  نعنا داغ استفاده می کنند که فقط کافیست انها را در مرحله ی نهایی اماده کردن بورانی در ظرف اضافه کنید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃@shirini71❤️ 🍃🌼🌸🌺🍃
. اینم یک غذای دلبر و لذیذ هر چی از خوشمزگی اون بادمجون ، گوجه ها بگم ، کم گفتم . برای این غذای خوشمزه . دو تا پیاز درشت رو نگینی خرد کردم و کمی تفت دادم . مرغ ها رو روی اون گذاشتم و با هم تفت دادم . نمک ، فلفل ، پودر سیر، زردچوبه ، دارچین ، زنجبیل و کمی پودر پاپریکا اضافه کردم . دو قاشق رب گوجه فرنگی هم ریختم . در آخر یک و نیم لیوان آب ریختم و شعله رو کاملا کم کردم . با در بسته پختم . بادمجون ها رو جدا سرخ کردم . سه دقیقه آخر غوره رو کنار مرغ ریختم . میشه گوجه ها رو هم سه دقیقه آخر روی مرغ ها گذاشت اما من خام دوست داشتم . بادمجون ها هم حسابی نرم شده بودن ، پس روی خورشت نذاشتم . موقع سرو توی سس گذاشتم . سالاد رو هم با گوجه ، خیارهای باغ درست کردم . خلاصه اینکه جای شما خالی ، خیلی چسبید. 🍃🌺🍃 🍃🌸🌺🍃 🍃🌼🌸🌺🍃@shirini71❤️
✍مواد لازم: ▪️فیله مرغ  300گرم ▪️نان تست  ۶ عدد ▪️تخم مرغ  ۲ عدد ▪️تره خرد شده ۱۰۰ گرم ( ی کاسه ماست خوری ) ▪️شیر نصف کاسه ماست خوری یا ۱ فنجان ▪️نمک و فلفل سیاه و آویشن و پودر سیر ب میزان لازم ▪️آرد سوخاری بمیزان لازم   🍗طرز تهیه: سینه ی مرغ را آب پز کرده و پس از سرد شدن آن را ریش ریش کرده و به آن نمک و فلفل سیاه و آویشن و کمی آب لیمو می زنیم و کنار می گذاریم. نان تست را خرد کرده و شیر را روی آن میریزیم تا خیس بخوردحدودا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه کافی هست که خیس بخورد  و با پشت چنگال نان ها را له می کنیم. مرغ ریش ریش شده را کم کم ب آن اضافه می کنیم تا حالت خمیری نشود تخم مرغ هم دانه دانه اضافه می کنیم و مجدد با ته چنگال مخلوط می کنیم. تره را اضافه کرده و زیاد فشار ندهید فقط در حد مخلوط شدن ( از تره و جعفری باهم ب سلیقه ی خودتون می تونین استفاده کنین ولی حتما تره باشه و عطر خوبی به غذا میدهید ) ب اندازه ی ۱ گردو برداشته و با کف دست ب صورت بامیه و رولی در می آوریم و در آرد سوخاری می غلطانیم.سپس کمی در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد و اگر برای مهمانی از شب قبل درست کنین کلا بهتره ( چون در یخچال خودش را نگه میدارد ) و در روغن سرخ می کنیم. 🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜🌿🍜 @shirini71❤️
🔝 قیسی ( خورشت گیلانی - لنگرودی) ♨️ يه خورشت ملس و دلچسبه كه درست كردنش راحت و باب ميل اهل خونست من با اين روش درست كردم كه پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد👌 ابتدا دو تا پياز بزرگ رو خلال و سرخ كردم و سينه هاي مرغ رو (چهار تكه) بهش اضافه كردم و با پياز داغ رو حرارت كم خوب دورش رو طلايي كردم یک پیمانه قیسی و يك پيمانه آلو(بسته به ذائقه) رو بعد از خيسوندن و شستن به مرغ اضافهو وخوب تفت دادم. دو ق غ رب گوجه مقداری زرد چوبه ، نمك و مقداری دارچين خوب مخلوط و تفت ميديم و آب رو بهش اضافه ميكنيم(من دو قاشق شکر به آب اضافه میکنم) تا حدود چهل و پنج دقيقه تا خورشت بپزه و جابيفته. @shirini71❤️دستپخت مدیر کانال 😋😋😋😋😋😋😋😋
براي شام امشب رو براتون میزارم اميدوارم كه دوست داشته باشيد. مواد لازم🛒: -٣ عدد سوسیس رنده شده -١ عدد سیب زمینی رنده شده -١ عدد پیاز رنده شده -نصف فلفل دلمه اي خرد شده -نمک و فلفل -١ عدد تخم مرغ طرز تهیه: ابتدا و ها را رنده ریز کنيد،پیاز را نیز رنده كنيد و آب اضافی آن را بگيريد.فلفل دلمه اي خرد شده با نمك و به مخلوط سوسیس، سيب زميني و پياز اضافه كرده و هم بزنيد.تخم مرغ رو بشكونيد و با مابقي مواد مخلوط كنيد.مواد را در دست حالت داده و در روغن داغ سرخ كنيد. مي تونيد از سيب زميني پخته هم استفاده كنيد.در اينصورت بعد از پخت آنرا رنده كنيد. اگر دوست داشتيد كتلتها رو قالب بزنيد. @shirini71❤️