eitaa logo
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
6.5هزار دنبال‌کننده
21هزار عکس
8.3هزار ویدیو
4 فایل
با این کانال شما میتوانید شیرینی و غذاهای آسون با مواد در دسترس درست کنید کانال دیگه ما میوه و سفرآرایی مرضیه بانو @mivhe71 کپی از مطالب کانال ممنوعه🍂🍂🍂🍂🍂🍂 👈 زندگیتان را با سخنان ناب آیت الله مجتهدی (ره) خدایی کنید. @mojtahedie71
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوبک سیب زمینی😎 3 عدد سیب زمینی آبپز 1 عدد سفیده تخم مرغ 1 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت یا آرد سفید نمک و فلفل سیاه طبق ذائقه روغن برای سرخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
کوفته شکم پر✨ مواد لازم: بلغور ریز گندم ۳ فنجان رب گوجه فرنگی ۱ق.غ سس چیلی یا رب فلفل ۱ ق.غ تخم مرغ ۱ عدد آرد گندم نصف لیوان نمک، فلفل، فلفل قرمز، زیره سبز آرد سمولینا نصف لیوان بلغور رو با 1.5 پیمانه آب جوش خیس می کنیم. کمی صبر کنید و همه مواد به جز تخم مرغ و آرد رو با هم مخلوط کنید و خوب ورز بدین. وقتی خمیر به غلظت آدامس رسید، آرد و تخم مرغ رو اضافه کنید و دوباره خوب ورز بدین. خمیر باید خیلی خوب ورز داده شه. اگر سینی با وارد کردن انگشتان به خمیر بلند شد، خمیر ما آمادس. برای داخل کوفته: گوشت چرخ کرده ۶۰۰ گرم کره ۲ ق.غ روغن زیتون ۲ ق.غ پیاز ۴ عدد نمک، فلفل، پاپریکا یک کاسه گردوی خرد شده کره و روغن زیتون رو در تابه بریزید و آب کنید. پیازها رو اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند. گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و خوب تفت دهید تا آب آن تمام شود. نمک و سایر ادویه ها رو اضافه می کنیم و حرارت رو خاموش می کنیم. اونارو تو یک کاسه بزرگ قرار می دهیم و گردوها را که درشت خرد شده اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. کیسه فریزر را از وسط برش می دهیم و یک تکه به اندازه گردو از هاون برداشته و گرد می کنیم. روی کیسه می گیریم، کمی خیس می کنیم و کیسه را روی آن می بندیم. به صورت گرد باز می کنیم، دستمان را کمی خیس می کنیم، تو دست می گیریم و وسط آن را از مواد پر می کنیم و درست می بندیم. در این بین می توانید کمی دست خود را خیس کرده و به راحتی فرم دهید. و در آخر در روغن داغ سرخ کنید همیشه با لیمو سرو کنید 🍃 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
این های خوشمزه فقط با ۴ قلام مواد آسون و در دسترس درست میشه و یه میانوعده عالی برای بچه هاست درست کنیدکه کنار چای واقعا خیلی میجسبه❤🤗 🔶️🔶️مواد لازم 1 لیوان شیر (250 گرم) 1/2فنجان شکر (100 گرم) 1/5 فنجان پودر نارگیل (120 گرم) 150گرم شکلات شیرین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
غرغره کردن با آب نمک باعث می‌شود کلیه میکروب‌های جمع شده در گلو از بین بروند. هرشب بعد از مسواک زدن این کار را انجام بدید! @MajalePezeshki71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجان گوجه فرنگی فلفل شیرین فلفل سبز سیر روغن زیتون دوستان مثل کلیپ موادروداخل فر ۱۸۰ بزارید بعد پختن دربیاریدو ساطوری کنید و دراخر رب انار بریزید،میتونید رویه شعله پخش کنم کبابیشون بکنید ‌┄┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آشپزی و شیرینی مرضیه بانو
سبزیجات کلم بروکلی آب پز شده یه دسته فلفل پاپریکای تازه نصف یک فلفل نخود فرنگی ۱۰۰گرم سیر ۳حبّه زردچوبه،نمک و فلفل سیاه به میزان لازم ادویه ماسالا یه قاشق چایخوری تو مقدار خیلی کمی روغن اول ادویه ها رو بریزید بعد بروکلی و سیر و فلفل پاپریکا رو اضافه کنید کمی تفت بدید بعد نخود فرنگی های بخار پز شده رو اضافه کنید چند دقیقه دیگه تفت بدین از رو شعله بردارین و موقع سرو کمی روغن زیتون و کنجد بریزین روش و نوش جان کنید🍲 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♡Munes♡ 💞از عقابی پرسیدند: آيا ترس به زمين افتادن را نداری؟ عقاب لبخند زد و گفت : من انسان نيستم كه با كمی به بلندی رفتن تكبر كنم! من در اوج بلندی ،نگاهم هميشه به زمين است ... ‌‎  ‎‌‌‎‌‌‎‌‌✾࿐༅✧❤️✧
♡Munes♡ مواد لازم آرد قنادی ۱۵۰ گرم آرد برنج 55گرم نشاسته ذرت 40 گرم کره همدمای محیط ۱۲۵ گرم پودرشکر ۶۰ گرم زرده تخم مرغ ۱ عدد پودر زنجبیل ۱ ق چ طرز تهیه آرد قنادی، آرد برنج و نشاسته ذرت رو با هم مخلوط کرده و یکبار الک کنید کره و پودرشکر رو هم بزنید تا کرمی و حجیم بشه زرده تخم مرغ و پودر زنجبیل رو اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید مخلوط آرد رو کم کم اضافه کنید و اول با لیسک یا قاشق و بعد با نوک انگشت مخلوط کنید ◀️تا زمانی آرد اضافه کنید که خمیر جمع بشه خمیر رو تو مشما بزارید و نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد بین دو مشما به ضخامت ۰/۵ سانت پهن کنید و با کاتر دلخواه برش بدید در سینی چرب نشده با فاصله از هم بچینید در فر دست ساز ب مدت 15دقیقه بزارید بپزه و زیرش کمی تغییر رنگ بده در نهایت وقتی شیرینی ها خنک شد با بریلو یا مارمالاد تزئین کنید نوش جونتون 🥰 @shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا