#رژیم_لاغری_روزانه_ویژه- پائیز
🍒 روز سوم 🍒
🍋ناشتا : 1 لیوان آب
🍋صبحانه : نصف پیش دستی املت
🍋یک ساعت پس از صبحانه : ۱ لیوان چای سبز
🍋ساعت ده صبح : 4 عدد هویج
🍋نیم ساعت قبل از ناهار : 2 عدد سیب
🍋ناهار : سالاد شیرازی+10تا قاشق عدس پلو
🍋عصرانه : 1 عدد میوه + 6 عدد مغز+2 عدد انجیر خشک
🍋شام : سوپ جو و قارچ یک کاسه + یک کف دست نان
🍋بعد از شام : 1 لیوان شیر کم چرب
🍋روزی 8 لیوان آب میل شود.
🍋پنج دقیقه طناب یا حرکت پروانه زده شود و نیم ساعت صبح پیاده روی
@shirini71💛
#كرپ 🥞 😋
یک لیوان شیر، دو عدد تخم مرغ و یک لیوان آرد سفید رو با هم خوب مخلوط کنید تا مایع یکدستی بدست بیارید. بعد کمی وانیل اضافه کنید. داخل تابه کوچیکی کمی روغن بریزید در حدی که فقط کف تابه کمی چرب بشه. بعد با ملاقه مقدار کمی از مایع کرپ و داخل تابه بریزید و با چرخش تابه به همه جا پخش کنید به طوری که لایه نازک یکدستی توی تابه تشکیل بشه. تابه رو روی شعله ملایم بزارید کرپ بپزه و سپس برگردونید تا هر دو طرف کاملا طلایی بشه. برای هر سمت از کرپ دو الی سه دقیقه کافیه. سپس کرپ ها رو تو بشقاب قرار داده و با میوه، شکلات و خامه تزیین سرو کنید
@shirini71💛
#پودر_سوخارى 😋
🔸 یک عدد نان باگت و ٦عدد نان تست خشك شده رو اسياب كنيد
یک قاشق چایخوری نمک یک قاشق چایخوری پودر سیر یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه
بهش اضافه كنيد و مخلوط كنيد
☕️❦┅
@shirini71💛
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#خرما_شکلاتی 🍬
خرما پودر دارچین مغز گردو و بادام آسیاب شده کنجد و گلاب رو باهم مخلوط کرده به صورت توپک دربیارید و درآخر با شکلات آب شده سفید یا ساده روکش کنید 🍫
☕️❦┅
@shirini71💛
✵━━┅═🍒‿🍒═┅━━✵
#کیک_زبرا
#بدون_فر
🍒مواد لازم
تخم مرغ : 3 عدد
شکر : یک و نیم پیمانه
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
روغن مایع : 1 پیمانه
شیر یا آب : 1 پیمانه
آرد: دو نیم پیمانه + 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر : 2 قاشق مربا خوری ( سرخالی)
پودر کاکائو : 2 قاشق غذاخوری
⭕️طرز تهیه
⭕️تخم مرغ و شکر و وانیل را توی ظرفی بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید.تا کرمی رنگ و کش دار بشه.
⭕️روغن را به آن اضافه کنید. سپس شیر یا آب را به مخلوط بیافزایید.
⭕️مواد کف دار و شل میشه که بعد از اضافه کردن آرد درست میشه..نگران نشید.
⭕️دو نیم لیوان آرد و بکینگ پودر را به مواد بالا اضافه میکنیم. فقط حواستون باشه تا زیاد هم نزنید چون پف کیک گرفته میشه.
⭕️حالا مواد آماده شده رو توی دو تا کاسه تقسیم میکنیم.
اینجا به یکی از کاسه ها آرد و به دیگری پودر کاکائو اضافه میکنیم.
⭕️ظرفی که چرب کردیم را آورده و یک ملاقه از مایه سفید رنگ میریزیم.
حالا از مواد کاکائویی یک ملاقه وسط مواد سفید میریزیم. و این کار را ادامه می دهیم تا مواد تمام شود.
⭕️در این مرحله با فرو کردن خلال دندان از دیواره به سمت مرکز طرح دارش میکنیم .
⭕️بعد روی گاز میزاریم زیرش شعله پخش کن میزاریم. نیم ساعت اول درش رو بر ندارید پفش نخوابه.
@shirini71💛
#سیمیت_سیب_زمینی
یک رسپی ترکیه ای بی نظیر , پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید
برای بچه مدرسه ای ها هم خیلی خوب ومقویه .. واما رسپی اول یک لیوان شیر ولرم، یک لیوان آب ولرم، یک لیوان سرخالی روغن، 150 گرم کره، یک قاشق مربا خوری نمک، یک ونیم قاشق مربا خوری شکر، یک قاشق غذا خوری خمیر مایه، دو عدد تخم مرغ رو مخلوط کنید وآرد رو تا جایی که یک خمیر نچسب بدست بیاد اضافه کنید تا خمیرتون آماده بشه بعد بزارید استراحت کنه تا حجمش دو برابر بشه در این فاصله مواد میانی رو آماده کنید که شامل پیاز داغ وسیب زمینی دو عدد درشت آبپز شده که با له می کنید وبه پیاز داغ اضافه کنید همچنین نمک که باید کاملا اندازه باشه، فلفل سیاه وکمی هم کره بعد که مخلوط شد بزارید کنار تا سرد بشه... خمیر که آماده شد به هر اندازه که دوست داشتید بردارید وسطش رو گود کنید از مواد سیب زمینی تون بزارید بعد ببندید وشکل بدید بعد روش کمی آب با قلمو بمالید وبزارید داخل کنجد تا یکدست کنجدی بشه بعد بزارید داخل فر با دمای 180 تا پخته وطلایی بشه...
@shirini71💛
#تارت_سیب
@shirini71❤️
مواد لازم:
آرد 300 گرم
کره 150 گرم
نمک 1 قاشق چایخوری
آب 6 قاشق سوپخوری
سیب زرد 7 عدد متوسط
مارمالاد زردآلو 4 قاشق سوپخوری
دارچین 2 قاشق چایخوری
کشمش یکچهارم پیمانه
گردوی خرد شده 50 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
طرز تهیه:
فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید. آرد، کره و نمک را داخل کاسهای ریخته و کره را با نوک انگشتان با آرد مخلوط کنید به طوری که کره کاملاً با آرد مخلوط شود. آب را اضافه کرده و دوباره با هم مخلوط کنید تا خمیر مورد نظر آماده شود. خمیر را گلوله کرده و داخل نایلون قرار دهید و به مدت 10 دقیقه داخل یخچال بگذارید. سطح میز کار را آرد بپاشید و باوردنه خمیر را به اندازه نیم سانتی صاف کنید. خمیر را با 5چنگال سوراخ کرده و داخل قالب تارت بگذارید و به دیواره تارت فشار دهید. اضافه خمیر را با انگشتان قطع کنید و داخل یخچال قرار دهید. سیبها را پوست بگیرید و به صورت حبه قندی خرد کنید و داخل کاسهای بریزید. مارمالاد زردآلو، دارچین، کشمش و گردوی خرد شده را اضافه کنید و همهی مواد را با هم مخلوط کرده و داخل تارت بریزید. برای درست کردن توری روی تارت، اضافه خمیر را با وردنه صاف کرده(نیم سانتی) و با چاقوی تیز تمام روی خمیر را برشهای 2 سانتی بزنید. روی لبه خمیر تارت را با بُرس زرده تخممرغ بزنید. خمیر را با وردنه بلند کنید و روی سطح تارت بیاندازید و خمیر را با فشار انگشتان به لبه تارت فشار دهید و اضافه خمیر را قطع کنید. دوباره زرده تخممرغ را به روی توری خمیری بمالید و کمی شکر بپاشید و داخل فر به مدت 45 دقیقه قرار دهید. بعد از خنک شدن، روی تارت را با پودر قند تزئین کنید.
@shirini71
میتوانید برای درست کردن خمیر تارت از میکسر یا غذاساز استف۶اده کنید. این کار راحتتر و سریعتر می باشد.
میتوانید برای ایجاد شکافهای روی خمیر تارت از غلتک مخصوص شیار زن استفاده کنید.
#کیک_اسفنجی_سفیده_ای
مواد_لازم
تخم مرغ :6 عدد
شکر : 1 لیوان(آسیاب شده)
آرد :2لیوان
شربت بار یا عسل:یک قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چای خوری
بکین پودر: یک قاشق چای خوری
آب :ته لیوان یا کاسه( زرده) چهار قاشق غذاخوری
طرز_تهیه
اول
برای فرم دادن سفیده حتما ظرف سفیده تمیز باشه و چرب و خیس نباشه وگرنه سفیده بالا نمیاد
سفیده رو با دور تند همزن میزنیم مقداری که زدین و سفیده در حال شکل گیری بود تمام شکر رو بصورت بارانی اضافه میکنید .شکر که تمام شد یک دقیقه بزنید بعد بزنید دور متوسط همزن و زرده+وانیل_شربت بار رو اضافه کنید مقدار آبی که داشتیم رو در لیوان یا کاسه زرده بریزید و بعد آب رو داخل مایه بریزید و به مدت ۳ دقیقه مایع کیک بزنه
مایه کیک بعد سه دقیقه آمادس و میریم برای مرحله قاطی کردن آرد
در این مرحله فر رو روشن کنید
آرد و بکین پودر رو طی سه مرحله به صورت الک شده به مایع کیک اضافه کنید و با لیسک مایه رو زیر و رو کنید به آرامی
بعد تمام شدن آرد مایه کیک رو در قالب ۲۲ تا ۲۵ گرد که کاغذ روغنی و با روغن جامد یا کره دیواره داخلی رو چرب کرده اید بریزید.
نکته.
بعد اینکه پخت به اتمام رسید از فر خارج کنید و نیم ساعتی در قالب بمونه بعد از قالب کیک رو جدا کنید.
نکته. از لیوان دسته دار فرانسوی برا پیمانه استفاده کنید.
نکته. میتونید مواد رو نصف کنید سه تخم مرغی درست کنید.
نکته. تایم پخت:ودرجه
دمای فر.170 تا 180 درجه
دمای توستر. 150 تا 160 درجه
حدود 45 تا 55 دقیقه
حتما بعد 50 دقیقه در فر رو باز کنید با خلال دندان تست کنید روی کیک رو لمس کنید اگه کیک پایین نرفت و به خلال کیک نچسبید پخته اگه غیر این بود دما رو یکم کم کنید تا کیک کامل پخته بشه. باز تایم فرها فرق میکنه خودتون باید چک کنید.
@shirini71💛
#دنر_مرغ🍗🍗🍗
مواد لازم:
۱کیلو سینه مرغ
۴ق غذاخوری روغن مایع
۲ق مرباخوری فلفل قرمز
۲ق مرباخوری فلفل سیاه
نمک
۲یا ۴عدد سیخ چوبی
۱عدد پیاز
۲ق مرباخوری پونه کوهی
۲ق مربا خوری اویشن
طرز تهیه:
روغن و تمام ادویه ها را با هم مخلوط کنید.
و سینه های مرغ رو خیلی خوب به مواد آغشته کنید ودو ساعت در یخچال استراحت دهید .بعد یک عدد پیاز را از وسط نصف کنید و سیخ های چوبی رو داخلش فروکنید که برای دنر پایه بشود.
سینه های مرغ رو به سیخ بکشید و نصف دیگر پیاز رو هم بالای سینه ها فرو کنید تا ثابت شود.
ابتدا با یک لایه کاغذ روغنی و بعد با یک لایه فویل بپوشونید و داخل فر ۱۸۰درجه ۱ونیم تا ۲ساعت بپزید.در وسط پخت فویل وکاغذ روغنی رو بردارید و با روی باز به پختن ادامه بدید تا خوب رنگ بگیرد و بپزد بعد از پخت مثل دنر برش بزنيد..
🍃🌺🍃
🍃🌸🌺🍃
🍃🌼🌸🌺🍃
@shirini71💛
برشتوک نخودچی یه حلوای خیلی خوشمزه هست که تو طعمهای مختلف هل,دارچینی,زنجبیلی می تونید درست کنید,می تونید با شکلاتهای رنگی تو تنوع بالا و تو قالبهای مختلف تک نفره درست کنید که خیلی شکیل و حتی جایگزین خوبی برای شیرینی پذیراییه,ماههای زیادی تو ظرف دربسته تو فریزر میشه نگهداشت ,اگه قالب نداشتید می تونید تو سینی درست کنید و برش بزنید .آرد نخودچیهای تو سوپر مارکتها مناسب اینکار نیست ,یا از لوازم قنادی( ارد مخصوص شیرینی نخودی) تهیه کنید یا خودتون نخودچی برشته شده بی نمک رو آسیاب کنید و الک کنید ازش استفاده کنید
نمونه هایی جهت ایده گرفتن میزارم 👇