فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هات_داگ
📌دیگه هات داگ از بیرون نخر
مواد لازم:
سینه مرغ
آرد سوخاری
📌ادویه ها که شامل:
فلفل سیاه و قرمز هر کدام ۱ ق چ
پودر سیر ۲ق چ
پودر پیاز ۲ق چ
پودر کاری ۱ق چ
پاپریکا ۱ق چ
جوز هندی ۱ق چ
تخم گشنیز ۲ق چ
آویشن ۲ق چ
نمک ۲ق چ
طرز تهیه:
مرغ رو با ادویه ها پوره کنید، آرد سوخاری اضافه کنید اندازه ها رو صد گرمی بگیرید و داخل سلفون بپیچید اول نیم ساعت داخل فریزر و بعد بیست دقیقه داخل آب جوش و در آخر سرخ کنید
📌نکته:می تونید با یک عدد سینه مرغ ۵ تا هات داگ درست کنی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا بندری با طعم عالی🙂
مواد خمیر پیتزا :
آرد سمولینا
خمیر مایه ۴ گرم
نمک و شکر ۴ گرم
آرد بین ۳۰۰ تا ۳۵۰ گرم
آب سرد تقریبا ۲۰۰ گرم
مواد تاپینگ بندری :
سوسیس هات داگ ۱ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
قارچ اسلایسی ۴ عدد
پنیر پیتزا ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
این غذا ارزش امتحان کردنو داره😋
✅مواد لازم:
۲ لیوان آرد،
۱قاشق چایخوری نمک،
۱۰۰ گرم کره،
۲ عدد تخم مرغ
۳ قاشق غذاخودی جعفری خرد شده
✅مواد میانی:
پیاز، گوشت چرخکرده، جعفری، فلفل دلمه ای، ادویه
26.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینقدررر که خوشمزه و آسونه🤤 تازه رژیمی هم هست🤩
حتما هم برای دوستای رژیمیت این پست رو بفرست که خیلی به دردشون میخوره😎
خب بریم سراغ رولت مرغ خوشمزمون👇🏻
خمیر مرغ چند کاره به مقدار لازم
پنیر ورقهای گودا
هویج و فلفل دلمهای نگینی خرد شده به مقدار لازم
✅طرز تهیه
یه ورق از فویل را برداشته و روی آن آردسوخاری بریزید، خمیر مرغ چندکاره را روی آن ریخته و به آرامی آن را پهن کنید، ضخامت خمیر شما در همه جا باید یکسان باشد و نباید خیلی کلفت باشد، در مرحلهی بعد پنیر ورقهای گودا (اگر تمایل داشتید از پنیر پیتزا استفاده کنید) را روی خمیر مرغتان قرار دهید و روی آن هویج نگینی خورد شده و فلفلهای دلمهای رنگی را قرار دهید.
در مرحلهی آخر به کمک فویل خمیر مرغتان را رول کنید، فویل را محکم کنید و برای اطمینان از اینکه موقع پخت آب داخل رولت شما نرود بار دیگر یک فویل روی فویل قبلی قرار دهید و خوب آن را محکم کنید، سپس در قابلمه قرار دهید و داخل آن آب بریزید، آب باید تا نیمه رولت شما را بگیرید، دری قابلمه را ببندید و به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت به آن زمان دهید تا رولت شما پخته شود.
نکته:حتماً درب قابلمه را ببندید تا رولت شما مغز پخت شود.
طرز تهیه خمیر مرغ چندکاره👇🏻
سینه مرغ چرخ شده ۴۰۰گرم معادل ١عدد سینه درشت
نمک فلفل به مقدار لازم
زعفران 1قاشق چاییخوری
سس خردل ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده ۲ حبه
خمیر تست ١٠٠ گرم
پیاز آب گرفته شده ۱ عدد متوسط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوراک بندری با سوسیس خونگی
حجم فیلم پایینه🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترشی_دلمه 🌶🌶🍅🍆🥕🧄🧅
کلم یک عدد، سیر چند حبه، فلفل دلمه ای رنگی به تعداد دلخواه، خیار، هویج، کرفس، سیاه دانه، نمک سنگ، سرکه، آب
همه مواد رو بشویید خرد کنید وباهم مخلوط کنید وداخل فلفل ها بریزید، من برای این که مواد خیلی ترش نشه و دلو نزنه، با آب مخلوط کردم نصف آب نصف سرکه و نمک سنگ رو جوش ندم وبه مواد اضافه کردم، محیط خنک نگه دارید بعد از یکماه میتونید با لذت میل کنید 😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیکار کنیم تا رد انگشتهامون رو وسیله ی استیل نمونه؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧑🍳#رولت_اسفناج
یکی از سبزیجات مغذی همین اسفناج هستش
اگـر طعم اسفناج رو دوست ندارین یکبار به این شکل امتحان کنید مطمئنا عاشقش میشید.
📌مواد لازم:
اسفناج. ۵۰۰گرم
پیاز. یک عدد بزرگ
سیر. در صورت دلخواه. دو حبه
قارچ. ده عدد متوسط
نمک و ادویه و فلفل آویشن به میزان لازم
یه بسته خمیر هزارلا
شیر دو قاشق
یدونه زرده تخم مرغ
📌دمای فر. ۱۸۰ درجه بمدت. سی تا چهل دقیقه
بازم بستگی به دمای فر شما داره.
یکی دو دقیقه هم حرارت بالای فر رو روشن کنید تا طلایی بشه
13.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#همبرگر_سنگدون
سنگدون مرغ ۵۰۰گرم
گوشت چرخ کرده ۱۰۰تا۱۵۰,گرم اگه گوشت نریختید یک عدد زده تخم مرغ اضافه کنید
پودرسوخاری ۴ق غ
نمک فلفل سیاه،زردچوبه،پودرسیر،پاپریکا،ادویه گوشت ب میزان لازم
پیاز یک عدد
سیر دوتا سه حبه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥚مواد لازم برای تهیه ژله تخم مرغی :
◗ ژله آلوئه ورا فرمند
◗ ژله پرتقال فرمند
◗ مقداری شیر
◗ ظرف تخم مرغ
18.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍰مواد لازم برای تهیه چیزکیک :
◗ ۲۰۰ گرم بیسکوییت پتی بور
◗ ۱/۳ لیوان کره آب شده
◗ ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
◗ ۱/۴ لیوان آب داغ
◗ ۴۰۰ گرم خامه صبحانه
◗ ۳۰۰ گرم پنیر خامه ای
◗ ۱ لیوان شکر
◗ ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
14.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابلمه روحی هاتو برق بنداز عالیه
#شیرین_عسل
مواد لازم برای خمیر:
250 گرم کره
150 گرم شکر
2 عدد زرده تخم مرغ
یک عدد تخم مرغ کامل
آرد به میزان لازم (تا جایی که خمیر به دست نچسبه)
وانیل نصف قاشق غذاخوری
خمیرمایه نصف قاشق غذاخوری
نمک یک پنس
شیر عسل کاراملی
شکلات
✍🏻همه مواد بجز آرد رو با هم مخلوط کنید تا یه کرم سفید به دست بیاد سپس به تدریج آرد رو اضافه کنید و با دست ورز بدید تا یک خمیر منسجم که به دست نچسبه بدست بیارید ، خمیر رو به هر شکلی که دوست دارید قالب بزنید و سپس اون رو توی فر با دمای 180 درجه قرار دهید
✍🏻بین هر دو تا بیسکوییت شیرعسلی کارامل بریزید و شیرین عسل رو در شکلات فرو کنید روش رو هم با شکلات آب شده میتونید تزیین کنی
#کیک_اسفنجی_شکلاتی
🎂🎂🍰🍰
تخم مرغ خنک 6 عدد،
پودر قند 300 گرم ،
آرد قنادی 300 گرم ،
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری سر صاف ،
نمک نوک قاشق چای خوری ،
وانیل خالص نوک قاشق چای خوری ،
آب جوش نصف پیمانه .
طرز تهیه : * فر روی حرارت 140 درجه سانتی گراد روشن شود. * کف قالب کاغذ انداخته شود . فقط زاویه ی کف ظرف با روغن مایع تا ارتفاع یک سانتی متر چرب شود . ( مهم است ). * آرد + بیکینگ پودر + نمک سه بار با هم الک شوند. * زرده و سفیده ها جدا . سفیده ها زده شوند و نصف مقدار پودر قند به آن اضافه شود . * زرده ها + وانیل + بقیه ی پودر قند کمی زده شود ، سپس آب جوش اضافه شده سریع هم زده شود تا زرده پخته نشود . * همزن خاموش . سفیده با لیسک به خورد زرده برود . * مخلوط آرد کم کم اضافه شده به خورد مواد قبل برود . * کیک به مدت 40 تا 50 دقیقه درون فر باشد.
برای این کیک باید تخم مرغ خنک باشه حتما
بچه ها من چهل گرم از آرد کم کردم به جاش پودر کاکائو زدم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر شکلاتی خوشمزه و آسون🍫
31.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوکی ترک دار خوشگل🍪🍪
روغن مایع : 55 گرم (یک چهارم پیمانه)
شکر دانه ریز : 140 گرم (دو سوم پیمانه)
تخم مرغ : دو عدد❤️
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
آرد قنادی : 160 گرم (از یک پیمانه دو قاشق بیشتر)
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
16.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیازترشی #ترشی_پیاز
۲ کیلو پیاز قرمز ریز
سرکه قرمز یا سفید ۲ تا ۳ لیتر
لبو یک عدد
نمک و نعنا هر کدام ۲ قاشق چای خوری
ترخون ۲ شاخه
فلفل تند ۴ عدد
سیر ۴ حبه
نبات دو تکه متوسط
تا پیاز ریز قرمز هست ترشیشو درست کن و حالشو ببر🤌🏻🧅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•فیلهسوخاری😋•
هم مزش هم بافتش معرکه ست🤤
~❤️موادلازم:
فیله مرغ ۵۰۰گرم
پاپریکا ۱ ق چ
پودرپیاز ۱ ق چ
فلفل سیاه نصف ق چ
ادویه مرغ ۱ ق چ
نمک ۱ ق چ
سس خردل ۱ ق غ
تخم مرغ ۳عدد
آرد ۱پیمانه
پودرسوخاری ۱پیمانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چیک_تورنادو
2 عدد سیب زمینی پخته شده بزرگ ⠀
سینه مرغ ⠀
2 قاشق غذاخوری کره، ذوب شده ⠀
200 گرم پودرهای سوخاری ⠀
پارمسان 50 گرم، رنده شده
2 قاشق سوپخوری آویشن⠀
⠀
شربت پرتقال
آب پرتقال ترش دو لیوان
شکر. دو لیوان
جوهر لیمو. یک سوم قاشق چایخوری
رنده ی پوست پرتقال. نصف قاشق چایخوری
همه ی مواد رو با هم مخلوط و روی حرارت ملایم بذارید و مدام همش بزنید تا شکر حل بشه بعدش حرارت رو بیشتر کنید تا بجوشه و به غلظت مناسب شربت برسه فقط زیاد غلیظش نکنید چون بعداز سرد شدن غلیظ تر هم میشه ،موقع پخت کف هایی روی شربت جمع میشه که باید با قاشق بگیرید ،در این روش شربت رنگش تیره تر و غلیظ تر میشه و تا مدت طولانی موندگاری داره
@shirini71
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد تن ماهی🐟
از اون سالادای سه سوته با چند قلم مواد که اگ تو مهمونیا درست کنی همه عاشقش میشن😋
#سالاد_تن_ماهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱🌱🌱
🥐 پیراشکی گوشت
🥙 بهترین و راحتترین دستور پیراشکی گوشت همینه با یه خمیر نرم و لطیف 😍تو روغن هم میتونی سرخ کنی👌
🥩 مواد لازم:
🧀آرد گندم ۴۰۰ گرم
🧀شیر ولرم ۱ لیوان (به اندازه ای که گرمه اما دستو نمیسوزونه)
🧀نمک ۱ قاشق چایخوری
🧀شکر ۱ قاشق چایخوری
🧀روغن ۱/۵ قاشق غذاخوری
🧀خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
🥦موادگوشتی پیراشکی:(اختیاری)
🌶ترکیب پیاز داغ، گوشت چرخکرده، قارچ، فلفل دلمه، ذرت، نمک، فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، رب و پنیر پیتزا
♨️فر رو از ۱۵ دقیقه قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید
⏳و بعد پیراشکی ها رو به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بذارید بپزه
🥧اگر روی پیراشکی ها طلایی نشد، ۲ تا ۳دقیقه آخر گریل روشن کنید تا رویش طلایی بشه
#پیراشکی_گوشت #پیراشکی
#گوشت #مجلسی #خمیر_پیراشکی