#باسلوق_زنجبیلی
#تنقلات
موادلازم 👇👇
1 _ زنجبیل تازه،پوست کنده وبا رنده خیلی ریز رنده شده 200گ
2 _پودر نشاسته گندم (گل ) 3 ق غ
3 - پودر ژلاتین 4 ق غ
4 _ شکر 1 لیوان دسته دار معمولی فرانسوی ( در صورت تمایل میتوانید 1/2 لیوان شکر و1/2 لیوان عسل استفاده کنید).
طرز تهیه :👇👇
1 _ درقابلمه ای کوچک زنجبیل را با 1 لیوان آب بگذارید تا کاملا بپزد وبعد ازاینکه مطمئن شدید کاملا زنجبیل ها پخته شدند آنرا میکسش کنید (من اینکار را با گوشت کوب برقی انجام دادم ).وبعد از صافی خیلی ریز رد کنید وتفاله های آنرا بگیرید وبیرون بریزید.
2_وبعد پودر نشاسته را اضافه کنید وباهمزن دستی بزنید تا پودر نشاسته گلوله نشود وبعد پودر ژلاتین +شکر را اضافه کنید وروی حرارت ملایم قرار دهید ومرتب هم بزنید تا کاملا غلیظ شود.
3_ یک قالب مستطیل دیواره کوتاه به ابعاد 20×13 را درنظر بگیرید وبعد کف ودیواره آنرا کمی چرب کنید یا کمی آب بپاشید وبعد یک کیسه فریزر داخل قالب بیندازید بطوریکه کف ودیواره ها رابپوشاند (نیازی نیست روی کیسه فریزر را چرب کنید).
4 _ حالا مواد کاملا غلیظ شده را سریعا بطور یکنواخت داخل قالب بریزید واجازه دهید تا کاملا خنک شود وبعد ازشب تا صبح دریخچال قرار دهید تا کاملا ببندد وسفت شود.
5 _ حالا نایلون را از قالب جدا کنید وبا قیچی ازعرض بصورت نوارهای 1 یا 1/5 سانتی برش دهید وبعد نوارها را بصورت حبه قندها ی کوچک در آورید .وبرای اینکه چسبندگی پاستیلها ازبین برود درمقدار کمی آرد بغلتانید و آرد اضافی را بگیرید .
ودر ظرف مورد نظر بریزید وبا چای میل کنید .
@shirini71
#نان_کدو_حلوایی_مغزدار😍😋
مواد لازم :
خمیر مایه : 1 قاشق سوپخوری
کره : یک چهارم پیمانه
شیر : 1 و یک چهارم پیمانه
پوره کدو حلوایی : 1 پیمانه
شکر : یک سوم پیمانه
تخم مرغ : 1 عدد
آرد : 8 لیوان
مواد میانی :
پودرگردو : یک چهارم پیمانه
شکر : یک چهارم پیمانه
کره : 2 قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد : برای رومال
کشمش ودارچین یا خرما : برای مغز نان
طرز تهیه :
نیمی از آب یا شیرگرم شده با دمای 40 درجه ، شکر وخمیر مایه رامخلوط کرده تاعمل بیاد، ما بقی شیر، پوره کدوحلوایی ، روغن مایع ، تخم مرغ و شکر را مخلوط کرده ، سپس خمیر مایه عمل آمده را اضافه می کنیم ، تا جایی که به دست نچسبد و بعد خمیر را ورز می دهیم . سپس یک ساعت به خمیر استراحت میدهیم تاجایی که حجم خمیر دو برابر شود ، گردو وشکر و کره را با هم روی حرارت مخلوط کرده و بعد از اینکه پف خمیر رابا دست گرفتیم از خمیر کمی برداشته و با وردنه بازکرده و از مواد میانی گردو و کره و شکر داخل خمیر ریخته و به شکل دلخواه میپیچیم ، سپس درسینی چرب شده قرار میدهیم. به مدت 10دقیقه استراحت میدهیم و بعد از استراحت دوم ، روی خمیر زرده تخم مرغ و زعفران کنجد میکشیم و در فر از پیش گرم شده و داغ با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه قرار می دهیم تا جایی که زیر نان طلایی بشود.
@shirini71
#باسلوق_شیره_انگور
#باسلوق_دوشاب
نشاسته گل یک لیوان
آب سرد 4لیوان
دوشاب یا شیره انگور 1/5لیوان
گلاب یا عرق بادرنجبو نصف لیوان نشاسته + آب سرد را مخلوط کنید تا کاملا یکدست و روان شود.
شیره ی انگور را اضافه کرده و روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید.اگر حس کردین موادتون کم شیرینه میتونین یه مقدار دیگه شیره انگور اضافه کنین.
با مفتول دستی مدام هم بزنید.
تا اینکه به غلظت فرنی برسد.
در مرحله آخر گلاب یا عرق بادرنجبویه را اضافه کنید.
شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار داده و همراه با دمکنی یک ربع الی بیست دقیقه فرصت دهید تا باسلوقتان با شعله خیلی خیلی کم دم بکشد و بوی خامی آن از بین رود.
مواد را داخل ظرف مورد نظر ریخته و با گردو تزئین کنید.بعد چند ساعت که خوب خنک شد برش بزنین و بعد آماده نوش جان کردنه😊
@shirini71
#توپک_سیب_زمینی_پنیری
#فینگرفود
#فست_فود
🔴هم می تونید بصورت فینگرفودی سرو کنید هم لای باگت بصورت ساندویچ
موادلازم
سیب زمینی سه عدد متوسط
پنیر پیتزا
نمک،فلفل،زردچوبه، آویشن،پودرسیر
آرد گندم، تخم مرغ و پودر سوخاری برای سوخاری کردن
طرزتهیه
اول سیب زمینی ها رو بزارین اب پز شه بعد از اب پز شدن بزارید خنک بشن بعد پوستش رو جدا کنید و رنده کنید
سپس نمک،فلفل سیاه، کمی زردچوبه، آویشن یه کوچولو هم پودر سیر اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید
حالا کمی از سیب زمینی رو تو دستتون باز کنید و بینش پنیر بزارین و عین گردو بپیچید سپس اول تو آرد سفید سپس تخم مرغ زده شده و در اخر داخل پودر سوخاری بغلطونید و داخل قابلمه ی کوچکی با روغن زیاد و کاملا داغ سرخ کنید بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارین تا روغن اضافیش بره (اگه پودر سیر دوست نداشتین میتونید حذف کنید)
دوست داشتین میتونید کمی جعفری به مواد سیب زمینی اضافه کنید
یا داخلش فلفل دلمه هم بریزین من همیشه میریزم این سری نداشتم
بچه ها من پنیر فله ای باز ریختم داخلش
@shirini71
#_سیب_زمینی_آکاردئونی_تنوری
موادلازم:
سیب زمینی 500 گرم
روغن زیتون 1/4 پیمانه
کره ذوبشده 2 ق غذاخوری
سیر رندهشده 3 حبه
جعفری تازه 1 ق غذاخوری
آبلیمو تازه 1 ق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پنیر پیتزا در صورت تمایل
✍طرزتهیه:
برای تهیه سیب زمینی آکاردئونی تنوری ابتدا سيب زمینیها را شسته وبا چاقو برشهای نازک می زنیم ولی برش را تا انتهای سیب زمینی نبرید (سیب زمینی با پوست باشد) 10 تا 15 دقیقه داخل آب سرد قرار دهید. (سیارک)فر را با دمای 180 درجه سانتیگرادبه مدت 10 دقیقه گرم کنیدكره ذوب شده، سير له شده، جعفری خرد شده و نمک و فلفل را باهم مخلوط کرده و با فرچه، لابهلای سيب زمينیها و روی سیب زمینی هابمالیدبعد آنها را داخل ظرف مناسب یا سینی فر قرار داده و به مدت نیم ساعت درون فر بگذاریدرزش دیگر برای پختن سیب زمینی ها قرار دادن داخل فویل و گذاشتن روی سیمی فر می باشددر دقایق آخر پخت سيب زمينیها را از فر در بياورید و لای برش ها پنير بريزيد و دوباره داخل فر قرار دهید تا پنير آب شود.
این پیش غذا خیلی خوشمزه و اشتهابرانگیز است. نوش جان.
@shirini71
#ترشی_لبو_گل_کلم
لبو یک کیلو
گل کلم کوچک یک عدد
سرکه به میزان لازم
نمک یک و نیم قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری
(توی دستور ترکیه ای چند حبه سیر و چند ورق لیمو ترش هم داشت که من نریختم )
اول لبو ها رو پختم ،فقط حواستون باشه زیاد نرم نشه بعد از اون گل کلم ها رو که شسته و خرد کرده بودم داخل آب در حال جوش انداختم و فقط ۲ دقیقه گذاشتم موند و فوری از آب جوش خارج کردم و توی یه ظرف آب سرد ریختم تا پختش متوقف بشه،بعد گل کلم ها رو روی یه دستمال تمیز پهن کردم و گذاشتم آبش گرفته بشه بعد لبو ها رو حلقه حلقه کردم و با تیغه دالبری برش زدم و داخل شیشه تمیز ریختم و بعد گل کلم ها رو اضافه کردم و بعد نمک و شکر و سرکه رو ریختم ،(اگه دوست داشتین چند تا برگ نعنا هم داخل شیشه بیندازین )در آخر در شیشه رو محکم بستم و داخل یخچال گذاشتم . بین ده تا پانزده روز زمان میبره تا ترشیتون آماده خوردن بشه😋😋😋 من واسه همه ترشیهام همیشه سرکه خانگی استفاده میکنم ولی واسه این ترشی به خاطر اینکه به همین خوشرنگی بمونه از سرکه صنعتی استفاده کردم
@shirini71