eitaa logo
شیرینی پزون
4.1هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
7.6هزار ویدیو
0 فایل
﷽‌ #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 ♦️مواد لازم برای خمیر : کره 200 گرم (به دمای محیط رسیده) پودر قند 270 گرم پودر کاکائو 50 گرم تخم مرغ 1 عدد کره بادام زمینی بدون شکر 2 قاشق غذاخوری وانیل 5 گرم بکینگ پودر 10 گرم آرد 250 گرم ♦️مواد لازم برای خامه بادام زمینی : کره بادام زمینی بدون شکر نصف لیوان پودر قند 1 قاشق غذاخوری 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم برای کیک تخم مرغ ۳ عدد درشت شکر ۱ لیوان وانیل ۱/۲ ق چ شیر ۱/۲ لیوان روغن ۱/۲ لیوان ارد ۱ و نیم لیوان بیکینگ پودر ۱ ق غ سرخالی نشاسته ذرت ۱ ق غ خامه ۳۰۰ گرم پودر ژله ۱ بسته با بک لیوان ای جوش مخلوط شه دمای فر ۱۸۰ مدت حدودا ۳۵ دقیقه توستر و فر های برقی ۱۶۰ زمان👆 از ۱۵ دقیقه قبل گرم بشن ❌نکته ✅کیک حتما سرد سرد بشه بعد خامه بزنید ✅خامه رو یکدست بزنید چون اگه جاییش باز باشه ژله میره توی کیک ✅ژله باید هم دمای محیط بشه بعد بریزید روی خامه ✅از قالب کمربندی اگه استفاده کنید راحت از قالب جدا میشه ✅اگه مثل من قالب معمولی استفاده کردین بعد اینکه ژله کامل بست دور کیک رو با چاقو آزاد کنید یه کفگیر یا لیسک بندازید کف قالب و یکم بیارید بالا و با دست از زیر کاغذ روغنی بگیرید بیارید بیرون ✅سایز قالب من ۲۵ در ۳۵ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیزاین تولد خونگی و خاص ( کیک با ترایفل های رنگی) 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوليوان شكر صد گرم گره يك پلكت خامه صبحانه اول شكر رو ميذاريم تا كاملا كاراملي بشه ولي نسوزه بعد كره و خامه رو در ظرف جدا كونه روي حرارت ملايم ميذاريم كمي كه گرم شد به حد جوش نبايد برسه ميريزيم تو شكر و هم ميزنيم تا كاملا موادمون بكدست بشه رب ساعت بعدش رو حرارت كم باشه و هم ميزنيم تا شكرها حل بشن اكه ديدين كمي از شكر حل نشده ميتونين از صافي ردش كنين اين توفي غليظ هستش حالا اگه دوست داشتين رقيقترش كنين ميتونين كمي مقدار خامشو بيشترش كنين ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
200 گرم کره نرم شده در دمای اناق 1لیوان پودر قند (130 گرم) 1استکان روغن مایع (130 میلی لیتر) ️1عدد سفیده تخم مرغ یک پاکت وانیل 5گرمی ترک یا کمی وانیل ایرانی 1 لیوان نشاسته ذرت یا گندم(130 گرم) 4 لیوان آرد (520 گرم) 1 قاشق چایخوری سر صاف بکینگ پودر 1️استکان یا نصف لیوان شکلات چیپسی شیری ابتدا همه مواد خمیر ، به جز شکلات چیپسی و آرد را در ظرف یا کاسه ای بریزید و با هم ترکیب کنید. سپس ، آرد را به تدریج و کم کم و کنترل شده اضافه کرده تا خمیری به نرمی لاله گوش بدست آورید که به دست نچسبد. در آخر شکلات چیپسی را اضافه کرده و ورز داده و مخلوط کنید و با اسکوپ زن بستنی از خمیر تکه هایی بردارید و‌ شکل گرد داده و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید قرار بدید. سپس قرابیه ها را در فر از قبل گرم شده در دمای 170 درجه و به مدت 23-24 دقیقه با تنظیم شعله بالا و پایین فر بپزید به صورتی که رنگ آنها در اثر پخت زیاد تغییر نکند و سفید بمانند.نوش جان 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند لباسشویی که بهش نیاز داری ! ✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇 @Tarfandvakhalaghiat @Tarfandvakhalaghiat ❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگر عاشق شکلات هستی حتما این کوکی شکلاتی با اسمارتیس و امتحان کن 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ای کره به دمای محیط رسیده : ۲۰۰ گرم پودر نارگيل : ۱ پیمانه تخم‌ مرغ : ۲ عدد رنگ خوراکی : چند قطره شکلات تخته ای سفید : ۱۰۰ گرم خامه صبحانه : ۱۰۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یخچالی فرانسوی 🍪🍫 بیسکوییت شکلاتی : ۲ بسته مغز بادام : مقداری شکلات بنماری شده کاغذ کاپ کیک ۹۰ گرم کره بن ماری شده : ۹۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
تاتلی نوزینه ترکیه ای مواد لازم: کره یا مارگارین نرم شده در دمای اتاق 200 گرم روغن مایع 1 استکان کمرباریک ترک معادل 80 گرم شیر1 لیوان معادل 200 میلی لیتر ارده 1 لیوان بکینگ پودر 2.5 ق چ خ سرکه سیب یا انگور2 ق غ خ گردوی درشت خرد شده 1 لیوان ارد تقریبا 3.5 لیوان معادل 385 گرم برای شربت: اب 3 لیوان معادل 600 میلی لیتر شکر 2.5 لیوان معادل 450 گرم شیره انگور 1 استکان کمرباریک ترک اب لیموی تازه5_4 قطره طرز تهیه شربت: ابتدا اب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت بذارین تا جوش بیاد. وقتی جوشید اب لیموی تازه را اضافه کنید و بذارین 15 دقیقه اروم جوش ریز بزنه تا غلیظ بشه و قوام بگیره. وقتی کمی از داغی افتاد شیره انگور را هم اضافه و مخلوط کنید و بذارین کنار تا سرد بشه. طرز تهیه خمیر تاتلی:ابتدا کره و روغن را اروم با دست مخلوط کنید تا یکدست بشه.سپس شیر و سرکه را اضافه و مخلوط کنید و بعد هم ارد و بکینگ پودر را کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع بشه و بدست نچسبه. بعد ارده و گردوی خرد شده را اضافه و کامل مخلوط کنید تا یکدست بشه.اگه خیلی چسبنده بود کم کم ارد اضافه کنید تا نرم و لطیف بشه. داخل ظرف یا قالب را با روغن خوب چرب کنید و خمیر و خمیر تاتلی را داخل قالب باز کنید و با چنگال روی خمیر شیار بزنید. و در فر 180 درچه قرار بدین تا زمانی که روی تاتلی طلایی بشه. قوتی تاتلی کاملا سرد شد شربت را روی تاتلی ریخته و بذارین تا کامل جذب بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدرسه 😍 این کیک مثل کیک های بازاری درست میشه خیلی راحت و سریع درست میشه مواد لازم:تخم مرغ سه عدد،ماست دو ق غ،روغن،مایع یک سوم لیوان،شکر دو سوم لیوان آرد یک و نیم لیوان،بکینگ پودر یک و نیم ق چ،وانیل نوک ق چ،کشمش دو ق غ،گردو کمی،زعفران دم کرده یک ق غ 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 روغن قنادی یا کره یا مارگارین 125 گرم پودرقند 70 گرم زرده تخم مرغ 1 عدد وانیل 1/2 ق چ پودر زنجبیل 1 و 1/2 ق چ آرد شیرینی 150 گرم آرد برنج 50 گرم نشاسته ذرت 30 گرم نمک 1 پنس بریلو قرمز یا مارمالاد حدود 1/3 پیمانه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 مواد لازم: کره 1 فنجان شکر قهوه ای 1 پیمانه شکر سفید 1/2 پیمانه 2 عدد موز رسیده بزرگ، له شده 2 عدد تخم مرغ 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 3 فنجان آرد همه منظوره 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری نمک 1 فنجان شکلات چیپسی پر کردن کارامل یا تافی # 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ…..۳ عدد شکر…..۱پیمانه گلاب…..۱/۴ پیمانه ماست…..۳قاشق غذاخوری ارد…..۲پیمانه روغن….۲/۳ پیمانه هل…..نصف قاشق چای خوری عسل یا شربت بار…..۱قاشق غذاخوری بکین پودر…..۱قاشق مرباخوری تخم مرغ با وانیل با شکر با همزن بزنید. بعد ماست ،روغن،هل و گلاب را اضافه کنید.با همزن بزنید،بعد عسل را اضافه کنید.بکینگ پودر را به ارد اضافه کنید.داخل مواد بریزد.خوب مخلوط کنید.داخل قالب کاغذ کیک یزدی بزارید.دو سوم قالب را پر کنید.چاقو را داخل روغن بزنید روی کیکا یک بعلاوه بزنید.بعد کنجد بریزد.فر را با درجه ۲۲۰ یک ربع گرم کنید.قالب را با درجه ۲۲۰ بمدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا کامل گنبدی بشه.بعد ۱۰ دقیقه بعدی با درجه ۱۷۰ بزارید کیک بماند تا مغز پخت بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪👆
🍪 @shirinipazoon 🍪 تخم مرغ 3عدد، آرد 1و 1/4 پيمانه، شکر 3/4 پيمانه، ماست شيرين1 پيمانه، روغن نصف پيمانه، بكينگ پودر 1ق غ وانيل يا هل 1ق چ آرد 🥡و بكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الک كنيد، تخم مرغ🥚 و وانيل يا پودر هل و شكر🍚 را خوب با همزن بزنيد تا سفيد و حجم دار شود، ماست و روغن را اضافه كنيد و مخلوط كنيد و در انتها آرد و بكينگ پودر را اضافه كنيد و با ليسک (كفگيرچوبی) هم بزنيد، در حدی كه مخلوط شود، زياد هم نزنيد كه پف كيک از بين می رود، دستگاه بیسكوئيت ساز یا اسنک ساز را گرم و كمی چرب كنيد كمی از مواد را بريزيد و در آن را ببنديد تا پخته شود. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 اینقدر سریع و آسون درست میشه که همه میتونن درستش کنن🥹 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍪 @shirinipazoon 🍪 موادلازم آرد ۲ پیمانه روغن مایع نصف پیمانه ماست نصف پیمانه شکر یک پیمانه تخم مرغ ۴ عدد بیکینگ پودر یک ق غ پوست لیموترش یک ق چ اب لیموترش تازه ۴ ق غ در صورت تمایل شکلات چیپسی نصف لیوان طرزتهیه فر رو از بیست دقیقه قبل گرم کنید مواد رو اماده کنید و در دمای محیط قرار بدین ارد و بیکینگ پودر رو مخلوط و الک کنید سفیده و زرده تخم‌مرغ‌هارو جدا کنید سفیده هارو با همزن انقدر بزنین تا حجیم و پف‌دار بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونید سفیده ها نریزه و بعد بذارین داخل یخچال حالا زرده‌ها، شکر و پوست لیموترش رو با همزن حسابی هم بزنین تا کشدار و‌کرم رنگ بشه روغن مایع رو اضافه کنید حدودا سی ثانیه هم بزنید ماست رو اضافه کنید و حدودا سی ثانیه دیگه هم بزنید حالا اب لیموترش رو اضافه کنید و دیگه همزن رو خاموش کنید مخلوط ارد و بیکینگ پودر رو با سفیده تو سه مرحله اضافه و با لیسک دورانی هم بزنید تا یه دست بشه قالب رو چرب و ارد پاشی کنید نیمی از مواد رو داخل قالب بریزین و نیمی از شکلات چیپسی رو پخش کنید روش و بعد مابقی شکلات چیپسی رو با مابقی مواد مخلوط کنید و داخل قالب بریزین ‌قالب رو داخل فر با دمای ۱۸۰ به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه یا تا زمانیکه کیک پخته شد قرار بدین نکته؛ برای زست‌لیمو (پوست‌لیمو) توجه کنید که قسمت سفیدی پوست لیموترش‌رو رنده نکنید چون باعث‌میشه کیک تلخ بشه 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🥪🌮 غذای فوری با نان لواش با دم دستی ترین مواد یه غذای خوشمزه و سه سوته درست کن. 🥟🫔 Part1 پارت دو اینجاست 👇👇👇👇👇 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍕🥪🌮 غذای فوری با نان لواش با دم دستی ترین مواد یه غذای خوشمزه و سه سوته درست کن. 🥟🫔 Part1 پارت دو اینجاست 👇👇👇👇👇 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نخودچی آرد نخودچی: ۱۵۰ گرم(1 لیوان)،کره یا روغن جامد: ۹۰ گرم، پودر قند : 75 گرم(نصف لیوان)، هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری، شکلات های طعم دار هر رنگ : ۱۰۰ گرم 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با آرد گندم آرد قنادی بپز😳کلی شیرینی و کیک راحت بپز و نوش جان کن. آرد گندم از یک لیوان ۳ قاشق کمتر، بیکینگ پودر ۱ ق غ، نمک ق چ ✅️خوب الک کنید، هم بزنید و هوادهی کنید. 👈 شیرینی پزون 👉 👇🍪👇🍪👇🍪👇       @shirinipazoon 👆🍪👆🍪👆🍪 👆