فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باور کن اگر یک بار این کوکی رو درست کنی عاشق میشی از بس خوشمزه و جذابه
کنار یه فنجون چای تو این روزای سرد خیلی میچسبه
@zahra_pastry_
@zahra_pastry_
مواد لازم:
کره 115 گرم
شکر قهوه ای 50گرم
شکر سفید 50 گرم
وانیل 1/3ق چ
تخم مرغ 1 عدد
قهوه فوری 1 ق غ
آب 1 ق غ
جوش شیرین 1/2 ق چ
نمک 1/8 ق چ
آرد 220 گرم
نشاسته ذرت 20 گرم
کره و شکر سفید و شکر قهوه ای رو با همزن بزنید تا یکدست و کرم رنگ بشه
آب جوش و قهوه فوری رو با هم ترکیب کنید و بزارید کنار
حالا تخم مرغ و وانیل رو به مخلوط شکر و کره اضافه کنید و با همزن بزنید
بعد محلول قهوه رو اضافه کنید و هم بزنید
حالا آرد و نشاسته ذرت و جوش شیرین و نمک رو به مخلوط اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید
در آخر گردو و شکلات چیبسی رو اضافه کنید و هم بزنید و مواد رو برای 1ساعت بزارید توی یخچال
بعد از مواد بردارید و به شکل توپک های 35 گرمی در بیارید و توی سینی فر بچینید
بره توی فر از قبل گرم شده با دمای 170 برای 12 تا 14 دقیقه
@zahra_pastry_
@zahra_pastry_
نوش جان🤍
#کوکی#کوکی_کافی_شاپی #کوکی_خانگی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بوی عید اومد نه؟😁😍
این آسونترین و خوشمزه ترین شیرینی عیده پس ذخیره ش کن تا گمش نکنی😘
آموزش های بیشترو بیا تو پیجم ببین👇🏻
@maede_mamane_amiron
@idea_maryam@idea_maryam
❌مواد لازم برای ۲۰ تا شیرینی 👇🏻
۱لیوان و نیم ارد
یک سوم لیوان روغن مایع
یک سوم لیوان شکر
نصف ق چ وانیل
۱ ق چ پر بیکینگپودر
۱ تخم مرغ
تخم مرغ ، وانیل و شکر رو ۱۰ دقیقه با همزن دستی و یا ۳ دقیقه با همزن برقی میزنیم ، بیکینگ پودر و روغن و اضافه میکنیم و هم میزنیم آرد رو کم کم اضافه میکنیم و با سر انگشت ها ورز میدیم ، زیاد با کف دست ورز ندید که به روغن نیفته
خمیر نیازی به استراحت نداره ، با دست ویا مهر میتونید قالب بزنید. کف تابه رو چرب کنید شبرینی هارو بچینید ، حتما شعله پخش کن و دمکنی بزارید . ۱۵ دقیقه با شعله کم بپزه و زیرش طلایی بشه کافیه ، با شکلات آب شده و پودر پسته هم تزئین کردم🤗
اگر داخل فر فر میزارید ۱۰ دقیقه با دمای ۱۶۰
اگه این پست رو دوست داشتی یادت نره قلبشو قرمز کنی و برای چند نفرم بفرستی♥️😘
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باورت میشه چقدر ساده و شیییکه🥰🥰
توپک نارگیلی دومین آیتم از شیرینیهای سریع و خوش مزه است.
باکمترین مواد بهترین شیرینی آماده کن💪💪
.
@khaterehnikkhah @khaterehnikkhah
@khaterehnikkhah @khaterehnikkhah
.
.
ده مدل شیرینی پرطرفدار نوروز که رایگا.ن آموزشش گذاشتم ببین🙋❤️
.
#توپک_نارگیلی#شیرینی_عید_خاطره #شیرینی_عید#شکلات#شیرینی_خونگی#عید#نوروز#نارگیل#شیرینی_مغزدار
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو مدل کوکی خوش طعم و دلبر اونم با یک خمیر پایه و بدون تخم مرغ 😍
@behh_food
@behh_food
نوزدهمین آموزش از دوره ی راایگان شیرینی های نوروزی خدمت شما 🥰
✅لاایک و سییوش کنید و برای چندتا از دوستان تون هم بفرستین تا منم راضی باشم و پرقدرت دوره رو با آموزش های خاص تر و جذاب تر ادامه بدم✅
کوکی فندقی و نارگیلی🌰🌰🥥🥥
مواد لازم:
40 گرم پودرقند
250 گرم کره ی همدمای محیط
350 گرم آرد
1 پاکت وانیل شکری
1 پاکت بکینگ پودر
30 گرم پودرنارگیل
30 گرم فندق خرد شده
👈تمام مواد رو با هم مخلوط کرده و دو قسمت می کنیم. به یکی پودرنارگیل و به دیگری فندق رو اضافه کرده و مخلوط می کنیم. از خمیر گلوله هایی اندازه گردو درست کرده و داخل سینی فر می چینیم. سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 175 به مدت تقریبی 15 دقیقه میزاریم. فقط کافیه زیر و لبه ی کوکی ها تغییر رنگ بده و طلایی بشه.
بعد از پخت و خنک شدن مدل نارگیلی رو با شکلات سفید بن ماری شده و پودرنارگیل و مدل فندقی رو با شکلات تیره بن ماری شده و فندق خرد شده تزئین می کنیم. نوش جان😋
by:@_byneri 💗
Tr:@behh_food
@behh_food
.
.
#کوکی #شیرینیپزی #دسر #خوشمزه #شیرینی_بهشتی #شیرینی_عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی کره ای به سبک قنادی
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🌹🙂
شیرینی کره ای مخصوص خدمت شما عزیزان
برای خمیر نیاز داریم به مواد زیر :
آرد 2 کیلو گرم ( 200 گرم )
شیر 1 کیلو گرم (100 گرم )
تخم مرغ 10 عدد (1 عدد)
وانیل 1 ق (یک چهارم ق غذاخوری)
نمک 1 ق ( یک چهارم ق غذا خوری)
طرز تهیه : تمام مواد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد و بعد از اینکه قشنگ خمیر شد اجازه میدیم داخل دستگاه به مدت یکی دو دقیقه ورز بخوره تا قشنگ حالت کش دار به خودش بگیره و سپس شروع میکنیم به تا کردن خمیرمون 🌹
برای روغن نیاز داریم به مواد زیر :
کره مارگارین 3 کیلو گرم (300 گرم )
آرد 1.5 کیلو گرم( 150 گرم )
طرز تهیه : کره مارگارین و آرد رو داخل میکسر به خوبی ترکیب میکنیم تا حالت تقریبا خمیری به خودش بگیره
برای تا کردن خمیر سه تا چهار زده شود در مجموع دوازده تا زده شود
مقدار خانگی رو براتون داخل پرانتز قرار دادم
درجه فر 180
مدت پخت تقریبا 35 الی 40 دقیقه
نکته : حواستون باشه دستگاه زیاد خمیرتون رو هم نزه و حالت آدامسی به خودش نگیره
نکته : حتما بین هر بار تا کردن خمیر ده الی پانزده دقیقه بهش استراحت بدید تا قشنگ تر پهن بشه و تا بخوره
#آموزش #آموزشی #کره_ای_مخصوص
#کره #لایی_دار #لایه_ای
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم گذاشتم حتما سر بزنید و استفاده کنید 🌹
کوکی کرانچی ( کورن فلکسی )
رسپی کارگاهی:
آرد 2.600 کیلو گرم ( 260 گرم )
کره 2.800 کیلو گرم (280 گرم )
شکر 800 گرم (80 گرم )
پودر شکر (خاک قند) 600 گرم (60 گرم )
زرده تخم مرغ 600 گرم (60 گرم )
کشمش 1.200 کیلو گرم (120 گرم )
مغز گردو 1.400 کیلو گرم (140 گرم )
وانیل 1 قاشق (1/4 ق )
بیکینگ پودر 1 ق چ خ(1/4 ق چایخوری)
کورن فلکسی ساده عسلی و کاکائویی به میزان لازم
درجه فر 180
مدت پخت تقریبا 12 الی 15 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا کره و شکر و پودر قند رو به خوبی با هم ترکیب کنید سپس زرده تخم مرغ رو بهش اضافه کنید و در آخر مواد خشکمون رو اضافه میکنیم و تمام
نکته : با توجه به نوع فر مدت زمان پخت متغیر میباشد
نکته : رسپی خانگی رو داخل پرانتز نوشتم
نکته : برای اینکه کوکی هاتون بیش از اندازه پهن نشود حتما به میزان اضافه کردن بیکینگ پودر دقت کنید البته اگر بیشتر باشه خشک هم میشن بعد از پخت
نکته : حتما کوکی هاتون رو سر تایم پخت از فر خارج کنید چون بیشتر بمونه خشک میشه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید 🧡
سلام دوستان این دستگاه گرد کن و سری زن های نخودچی که چند پست قبل آموزش دادم رو میتونید از پیج لوازم قنادی آوینا تهیه کنید تنوع و کیفیت اجناس شون عالیه و به کل کشور هم ارسال دارن با خیال راحت بهشون سفارش بدید 🌹
@Lavazem_ghanadi_avina
@Lavazem_ghanadi_avina
بریم برای آموزش قیطونی
دستور کارگاهی :
آرد معمولی 1 کیلو
آرد برنج 1 کیلو
آرد نخودچی 1 کیلو
روغن جامد صاف 1.500 کیلو گرم
خاک قند 1.400 کیلو گرم
وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم
درجه فر 140
مدت پخت 40 دقیقه
____
دستور خانگی :
____
آرد معمولی 100 گرم
آرد برنج 100 گرم
آرد نخودچی 100 گرم
روغن جامد صاف 150 گرم
خاک قند 140 گرم
وانیل ، پودر هل ، زعفران به میزان لازم
درجه فر 140
مدت پخت 40 دقیقه
____
طرز تهیه :
____
ابتدا خاک قند و روغن جامد رو به خوبی میکس میکنیم تا سبک شود سپس آرد ها رو به همراه وانیل ، زعفران ، پودر هل اضافه میکنیم تا به خوبی ترکیب شوند و در آخر از چرخ گوشت با صفحه دستگاه رد میکنیم و سپس با استفاده از دستگاه گرد کن گرد میکنیم .
نکته : بعد از اینکه شیرینی رو گرد کردید حتما داخل گلاب ریخته سپس از داخل گلاب خارج میکنیم و داخل مغزی مورد نظرمون غلط میدیم تا به خودش جذب کنه و داخل سینی فر میچینیم تا بره برای پخت و تمام 🌹
نکته : میتونید از پودر پسته ، گردو ، کنجد بو داده شده و ... به عنوان مغزی رومال
استفاده کنید 🌹
هر سوالی هم داشتید تو کا،منت ها ازم بپرسید
#آموزش #قیطونی #خانگی #بهشتی #آموزشی #آنلاین
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید
آموزش دانمارکی
500 گرم شیر (100گرم)
500 گرم روغن مایع(100گرم)
500 گرم شکر (100گرم)
15 عدد تخم مرغ (3عدد)
3 کیلو آرد نول (300 گرم)
1 قاشق نمک (نوک قاشق)
1 قاشق وانیل (نوک قاشق)
50 گرم خمیر مایه فوری (10 گرم)
کره مارگارین برای لایی زدن 1.300 کیلو گرم( 200 گرم)
فیلینگ این مدل پنیر خامهای میباشد
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه رو با مقداری آب ولرم و آرد فعال میکنم
و بعد شکر ، روغن مایع ، شیر ، نمک ، وانیل ، تخم مرغ رو به خوبی با هم ترکیب میکنیم
سپس آرد رو بهش اضافه مکینم
و در آخر خمیر مایه رو که فعال کردیم بهش اضافه میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد
سه تا چهار یا دو تا شش لایی بزنید
در مجموع دوازده تا باید لایی بزنید
مقدار خونگیش رو داخل پرانتز نوشتم
فر 250
مدت پخت تقریبا 13 الی 15 دقیقه
البته با توجه به نوع فر درجه و تایم پخت متغیر میباشد
نکته : دوستان حتما به پیچ کردن این مدل دقت کنید به غیر از این باشه بعد از پف کردن باز میشن چه برسه به اینکه بره داخل فر 🌹
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم هست
آموزش کرم دانمارکی
شیر 10 کیلو گرم ( 1 کیلوگرم )
شکر 1.800 کیلو گرم ( 180 گرم )
کره 500 گرم ( 50 گرم )
وانیل پودری 1 قاشق غ خوری (1/4 قاشق چایخوری)
مواد بالا رو میریزم داخل ظرف بزرگ تا شروع به جوشیدن کنه
____________
آرد نول 1.300 کیلو گرم ( 130 گرم )
نشاسته ذرت 700 گرم ( 70 گرم )
پودر شکر (خاک قند) 2 کیلو گرم ( 200 گرم )
تمام مواد خشک رو با هم خوبی ترکیب میکنیم و سپس الک میکنیم
و در آخر هم وقتی که شیر در حال جوشیدن بود مواد خشکمون رو که از قبل آماده کردیم به آرامی به شیرمون اضافه میکنیم و در عین اضافه کردن به صورت مداوم هم میزنیم تا به غلظت مورد نظرمون برسه دیگه کافیه زیر اجاقتون رو خاموش میکنید و بعد اجازه میدید خنک بشه و تمام 🌹🌹
هر سوالی هم داشتید تو کامنت ها ازم بپرسید 🧡
________________
دوستانی که به صورت خونگی کار میکنن اندازه مواد رو داخل پرانتز براشون قرار دادم
#آموزش #آموزشی #کرم_دانمارکی #دانمارکی #شیر #کره
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بادام
این واقعا یه کوکی با طعم عالی و شگفت انگیزیه . . .
ترکیبات :
شکر قهوهای ،شکلات تلخ ،کره ،آرد ،تخم مرغ ،پرک بادام ، بادام درختی ،وانیل
_______________
#کوکی #کوکی_شکللاتی #شکلات #بادام #فندق #بادام_درختی #شگفت_انگیز #کرج #تهران #کیک #کافه #پرک_بادام #خوشمزه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی ۱ دقیقه ای 😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡دو قاشق غ خ
پودر کاکائو🍫 نصف قاشق غ خ
شکر🍚 یک قاشق غ خ
بیکینگ پودر🥄 یک چهارم قاشق غ خ
شیر 🥛سه قاشق غ خ
روغن مایع 🥃یک و نیم قاشق غ خ
کافیه که فقط همه ی موادُ خوب مخلوط کنید و اگه دوست داشتی وسطش شکلات تخته ای/سکه ای یا حتی نوتلا بریزی و یک دقیقه بزاری تو مایکروویو تا بپزه😍
مقدار مواد تو این کیک خیلی مهمه اگه رعایت نکنید یا کیک سفت و لاستیکی میشه یا نمیپزه و پف نمیکنه پس حتما به مقدار ها توجه کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودچی عید رو تو خونه بدون فر بپز که خیلی به صرفه تره🤩🤩
🔸مواد لازم:
۲۲۰ گرم آرد نخودچی یه آتیشه
۱۰۰ گرم روغن جامد یا نیمه جامد
دو قاشق غذاخوری آرد سفید
۱۰۰ گرم پودر قند
یک قاشق چایخوری پودر هل
🔸نحوه صاف کردن روغن جامد: روغن جامد رو داخل ماکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار کتری ذوب کنید، داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و دوباره جامد بشه به این کار صاف کردن روغن میگن
🔸مقدار روغن جامد گفته شده برای هوای سرد هست
در هوای گرم باید میزان روغن، نصف جامد و نصف روغن صاف قنادی باشه وگرنه خمیر شل میشه
🔸پودر قند حتما باید از الک حریر رد شده باشه
🔸اگه از آرد نخود چی دو آتیشه استفاده کنید شیرینی تیره تر خواهد شد
🔸آرد سفید برای منسجم شدن خمیر هست
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تا عید ۱۰ شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای دومین آموزش ، یه شیرینی گردویی 🤌
فوقالعاده آسون داریم که نه روغن داره نه کره !
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
زرده تخم مرغ ۳ عدد
( برای من کوچیک بود ۴ تا زدم )
پودر قند ۷۰ گرم
آرد ۱ ق.غ
وانیل نصف ق.چ
هل نصف ق.چ
آب لیمو نصف ق.غ
گردو ۸۰ گرم
.
دمای فر و مایکرو ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵
.
✨توضیحات✨
این میزان رسپی حدودا ۲۵ تا شیرینی داد .
اگر همزن برقی دارید ازون استفاده کنید
من تو آموزش با دست زدم که سختش نکنم 😁
خیلی ترد و خوشمزه میشه حتما امتحان کنید .
بعد از پخت تا سرد نشده بهش دست نزنید .
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌹
.
حسنی هستم 👨🍳
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #گردویی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌
عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید
آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس .
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
.
آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه )
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه)
نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه )
نسکافه ۳ ق.غ
آب ۲ ق.غ
.
برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه
.
✨ توضیحات✨
از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم
حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید
حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن .
داخل فریزر هم میشه
به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید
تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه .
به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست
این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ،
ترده و فوق العاده خوشمزه
امیدوارم لذت ببرید ☺️
تا ۱ ماه هم موندگاری داره.
.
حسنی هستم 👨🍳
♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #شیرینی_عید #کوکی #نسکافه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯