جهت آموزش های بیشتر فا،لو کنید
آموزش دانمارکی
500 گرم شیر (100گرم)
500 گرم روغن مایع(100گرم)
500 گرم شکر (100گرم)
15 عدد تخم مرغ (3عدد)
3 کیلو آرد نول (300 گرم)
1 قاشق نمک (نوک قاشق)
1 قاشق وانیل (نوک قاشق)
50 گرم خمیر مایه فوری (10 گرم)
کره مارگارین برای لایی زدن 1.300 کیلو گرم( 200 گرم)
فیلینگ این مدل پنیر خامهای میباشد
طرز تهیه
ابتدا خمیر مایه رو با مقداری آب ولرم و آرد فعال میکنم
و بعد شکر ، روغن مایع ، شیر ، نمک ، وانیل ، تخم مرغ رو به خوبی با هم ترکیب میکنیم
سپس آرد رو بهش اضافه مکینم
و در آخر خمیر مایه رو که فعال کردیم بهش اضافه میکنیم تا خمیرمون به دست بیاد
سه تا چهار یا دو تا شش لایی بزنید
در مجموع دوازده تا باید لایی بزنید
مقدار خونگیش رو داخل پرانتز نوشتم
فر 250
مدت پخت تقریبا 13 الی 15 دقیقه
البته با توجه به نوع فر درجه و تایم پخت متغیر میباشد
نکته : دوستان حتما به پیچ کردن این مدل دقت کنید به غیر از این باشه بعد از پف کردن باز میشن چه برسه به اینکه بره داخل فر 🌹
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
کلی آموزش خفن دیگه تو پیجم هست
آموزش کرم دانمارکی
شیر 10 کیلو گرم ( 1 کیلوگرم )
شکر 1.800 کیلو گرم ( 180 گرم )
کره 500 گرم ( 50 گرم )
وانیل پودری 1 قاشق غ خوری (1/4 قاشق چایخوری)
مواد بالا رو میریزم داخل ظرف بزرگ تا شروع به جوشیدن کنه
____________
آرد نول 1.300 کیلو گرم ( 130 گرم )
نشاسته ذرت 700 گرم ( 70 گرم )
پودر شکر (خاک قند) 2 کیلو گرم ( 200 گرم )
تمام مواد خشک رو با هم خوبی ترکیب میکنیم و سپس الک میکنیم
و در آخر هم وقتی که شیر در حال جوشیدن بود مواد خشکمون رو که از قبل آماده کردیم به آرامی به شیرمون اضافه میکنیم و در عین اضافه کردن به صورت مداوم هم میزنیم تا به غلظت مورد نظرمون برسه دیگه کافیه زیر اجاقتون رو خاموش میکنید و بعد اجازه میدید خنک بشه و تمام 🌹🌹
هر سوالی هم داشتید تو کامنت ها ازم بپرسید 🧡
________________
دوستانی که به صورت خونگی کار میکنن اندازه مواد رو داخل پرانتز براشون قرار دادم
#آموزش #آموزشی #کرم_دانمارکی #دانمارکی #شیر #کره
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوکی بادام
این واقعا یه کوکی با طعم عالی و شگفت انگیزیه . . .
ترکیبات :
شکر قهوهای ،شکلات تلخ ،کره ،آرد ،تخم مرغ ،پرک بادام ، بادام درختی ،وانیل
_______________
#کوکی #کوکی_شکللاتی #شکلات #بادام #فندق #بادام_درختی #شگفت_انگیز #کرج #تهران #کیک #کافه #پرک_بادام #خوشمزه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک شکلاتی ۱ دقیقه ای 😍😋
مواد لازم:
آرد 🥡دو قاشق غ خ
پودر کاکائو🍫 نصف قاشق غ خ
شکر🍚 یک قاشق غ خ
بیکینگ پودر🥄 یک چهارم قاشق غ خ
شیر 🥛سه قاشق غ خ
روغن مایع 🥃یک و نیم قاشق غ خ
کافیه که فقط همه ی موادُ خوب مخلوط کنید و اگه دوست داشتی وسطش شکلات تخته ای/سکه ای یا حتی نوتلا بریزی و یک دقیقه بزاری تو مایکروویو تا بپزه😍
مقدار مواد تو این کیک خیلی مهمه اگه رعایت نکنید یا کیک سفت و لاستیکی میشه یا نمیپزه و پف نمیکنه پس حتما به مقدار ها توجه کنید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیرینی نخودچی عید رو تو خونه بدون فر بپز که خیلی به صرفه تره🤩🤩
🔸مواد لازم:
۲۲۰ گرم آرد نخودچی یه آتیشه
۱۰۰ گرم روغن جامد یا نیمه جامد
دو قاشق غذاخوری آرد سفید
۱۰۰ گرم پودر قند
یک قاشق چایخوری پودر هل
🔸نحوه صاف کردن روغن جامد: روغن جامد رو داخل ماکروفر یا روی حرارت غیرمستقیم مثل بخار کتری ذوب کنید، داخل یخچال بذارید تا خودش رو بگیره و دوباره جامد بشه به این کار صاف کردن روغن میگن
🔸مقدار روغن جامد گفته شده برای هوای سرد هست
در هوای گرم باید میزان روغن، نصف جامد و نصف روغن صاف قنادی باشه وگرنه خمیر شل میشه
🔸پودر قند حتما باید از الک حریر رد شده باشه
🔸اگه از آرد نخود چی دو آتیشه استفاده کنید شیرینی تیره تر خواهد شد
🔸آرد سفید برای منسجم شدن خمیر هست
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
تا عید ۱۰ شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای دومین آموزش ، یه شیرینی گردویی 🤌
فوقالعاده آسون داریم که نه روغن داره نه کره !
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
زرده تخم مرغ ۳ عدد
( برای من کوچیک بود ۴ تا زدم )
پودر قند ۷۰ گرم
آرد ۱ ق.غ
وانیل نصف ق.چ
هل نصف ق.چ
آب لیمو نصف ق.غ
گردو ۸۰ گرم
.
دمای فر و مایکرو ۱۸۰ به مدت ۱۳ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵
.
✨توضیحات✨
این میزان رسپی حدودا ۲۵ تا شیرینی داد .
اگر همزن برقی دارید ازون استفاده کنید
من تو آموزش با دست زدم که سختش نکنم 😁
خیلی ترد و خوشمزه میشه حتما امتحان کنید .
بعد از پخت تا سرد نشده بهش دست نزنید .
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 🌹
.
حسنی هستم 👨🍳
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #گردویی #شیرینی_خشک #شیرینی_عید #عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌
عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید
آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس .
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
.
آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه )
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه)
نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه )
نسکافه ۳ ق.غ
آب ۲ ق.غ
.
برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه
.
✨ توضیحات✨
از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم
حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید
حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن .
داخل فریزر هم میشه
به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید
تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه .
به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست
این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ،
ترده و فوق العاده خوشمزه
امیدوارم لذت ببرید ☺️
تا ۱ ماه هم موندگاری داره.
.
حسنی هستم 👨🍳
♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #شیرینی_عید #کوکی #نسکافه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای پنجمین آموزش ، اصلا نگم براتون 👌
عطرشو از اونور گوشی باید حس کنید
آسوووووونِ و بی نهایت خوشمزس .
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 🌹
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
.
آرد ۲۵۰ گرم ( یک و سه چهارم پیمانه )
کره ۲۵۰ گرم
پودر قند ۱۲۰ گرم ( حدودا نصف پیمانه)
نشاسته ذرت ۵۰ گرم ( کمتر از نصف پیمانه )
نسکافه ۳ ق.غ
آب ۲ ق.غ
.
برای تزیینش از شکلات بنماری شده به همراه ترافل شکلاتی استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ به مدت ۱۵ دقیقه
.
✨ توضیحات✨
از کره مارگارین ( گیاهی ) استفاده کردم
حتما مرحله اول رو خوب هم بزنید
حدودا ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از پایپ کردن .
داخل فریزر هم میشه
به هیچ عنوان بعد از پخت بهش دست نزنید
تا زمانی که سرد بشه ، راحت جدا میشه .
به کاغذ روغنی و این چیزا هم نیازی نیست
این شیرینی رو میتونید به هر شکلی که دوست دارید درست کنید ،
ترده و فوق العاده خوشمزه
امیدوارم لذت ببرید ☺️
تا ۱ ماه هم موندگاری داره.
.
حسنی هستم 👨🍳
♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #شیرینی_عید #کوکی #نسکافه
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای چهارمیش ، نارگیلی داریم اما
بدون داغ زدن! و بدون روغن !
فقط با ۳ قلم مواد 😋
خییییلی آسون و راحته ، از دستش ندید ☺️
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون هم بفرستید 😉🫶
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
.
سفید تخم مرغ ۴ عدد
پور قند ۵ ق.غ سر پُر
پودر نارگیل چرب ۲۰۰ گرم
.
برای تزیین و زیر کار هم از شکلات بنماری شده استفاده کردم .
.
دمای فر و ماکرو فر ۱۸۰ ، ۱۵ دقیقه
دمای تستر ۱۶۰ ، ۱۵ دقیقه
روز گاز به صورت فر مصنوعی ( آموزش داخل هایلایت )
.
✨ توضیحات✨
سفیده تخم مرغ کاملا باید فرم بگیره به حالتی که در آموزش نشون دادم .
حتما از نارگیل چرب استفاده کنید ، اگر هم پودر نیست میتونید با چند پالس خوردش کنید .
چه وقت بفهمیم پخته ؟ مقداری زیر یا دورش یا نوکش قهوه ای میشه
بعد از پخت بهش دست نزنید اصلا
کاملا سرد بشه بعد آروم جدا کنید .
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️
.
حسنی هستم 👨🍳
♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#عید #نارگیلی #شیرینی_نارگیلی #شیرینی #شیرینی_عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا عید ۱۰ تا شیرینی عیدانه داریم 😍
.
برای سومین آموزش ، سلطان کیک ها
اما از نوع شیرینش رو قرار دادم 😂
این بر خلاف قبلی هم روغن داره هم کره 🏃
.
اگر دوست داشتید برای عزیزانتون بفرستید 😉
@hassani.delish
@hassani.delish
.
اینارو میخوایم 👇
آرد ۵۰۰ گرم ( ۳ و یک سوم پیمانه )
تخم مرغ ۱ عدد
وانیل نصف ق.چ
کره ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ ق.غ
روغن ۱۰۰ گرم ( کمتر از نصف لیوان )
.
مواد مغزی 👇
.
سیب ۵ عدد
دارچین ۱ ق.غ
گردو یه مُشت
شکر ۲ ق.غ
.
فر به دمای ۱۸۰ برسه به مدت ۲۰ دقیقه
ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
تستر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه
روش کار با فر مصنوعی هم داخل هایلایت گذاشتم
.
✨توضیحات✨
این رسپی به من حدودا ۳۰ تا ازین شیرینی داد
.
از کره گیاهی استفاده میکنم ( مارگارین )
آرد رو کم کم اضافه کنید تا به بافت داخل آموزش برسید ، اگر هم نیاز شد میتونید خیلی کم مجدد آرد اضافه کنید .
بعد از پخت شیرینی ، تا زمانی که کاملا سرد نشده بهش دست نزنید چون نرمه .
بره تو یخچال انسجام خودشو بهتر حفظ میکنه .
در نهایت میتونید روش خاک قند بریزید یا اصلا نریزید ، بستگی به شما داره
امیدوارم درست کنید و ازش لذت ببرید ☺️
.
حسنی هستم 👨🍳 ♥️
@hassani.delish
@hassani.delish
.
#شیرینی #کیک #کیک_سیب #کیک_سیب_دارچین #شیرینی_عید #شیرینی_خشک #عید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
شیرینی تر نسکافه ای هستن 😍
نسکافه طعم رولت خیلی خوشمزه تر میکنه👌
تلخی نسکافه شیرینی خامه رو ملایم تر میکنه🤌
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون✋
منبع پیج مریم گلی
😍😍@maryamgolifoodi
مواد لازم برای این خوشمزه جذاب :
💥پنیر خامه ای نصف بسته
💥پنیر ماسکارپونه نصف بسته
💥شکلات صبحانه نصف پیمانه
💥شکر 4قاشق غ خ
💥پودر خامه دوقاشق غذاخوری
💥خامه آب شده نصف پیمانه (شکلات بنماری) سلیقه ای انتخاب کنید
💥بیسکویت پتی بور2بسته
💥شکلات تخته ای بنماری شده (رنگ دلبخواهی) به میزان لازم
💥شکلات تخته ای بنماری شده رنگ مخالف به میزان لازم
دیدی چقدر راحت بود 😍😍
نوش جان
🍁🍁جایگزین پودر خامه میتونید پودر قند استفاده کنید
🍁🍁برای روی دسر شکلات تخته ای رو با خامه صبحانه بنماری کنید تا حالت نرم تری داشته باشه (حتی میتونید از شیر عسلی استفاده کنید)
❤️❤️دوستان گلم اگه از نشاسته ذرت استفاده کردید حتما قبلش تفت بدید🙏🙏
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯