#گوشفیل👇
مواد لازم:👇
زرده ی تخم مرغ دوعدد
شیر نصف لیوان دسته دار فرانسوی یا نصف پیمانه
بکینگ پودر یک ق مرباخوری سرصاف
شربت بار یا عسل یک ق غذاخوری
روغن مایع یک ق غذاخوری
ارد سفید به میزان لازم
اول زرده ی تخم مرغ و شربت بار و روغن رو باهم مخلوط کنید
شیر رو بهش اضافه و مخلوط کنید
یک پیمانه ارد رو با بیکینگ پودر مخلوط کنید و بهش اضافه و خوب مخلوط کنید
حالا هر بار یک قاشق ارد بهش اضافه کنید مخلوط کنید ،
وقتی که خمیر شکل گرفت،روی میز و روی خمیر آرد بپاشید و ورز بدید، تا زمانی زیرش آرد بپاشید و ورز بدین که خمیر بدستتون و به میز نچسبه
مواظب باشید آرد زیادی به خوردش ندین چون باعث سفت شدن گوشفیل میشه
حالا یک خمیر تقریبا سفت داریم و میگذاریمش تو یه نایلون و دو ساعت استراحت میدیم
بعداز دوساعت میبینید که خمیرحسابی نرم و لطیف شده
زیر و رو خمیرو خوب ارد پاشی کنید و با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید
موقع وردنه کشیدن مدام خمیر رو رو سطح کار جابجا کنید تا به سطح کارتون نچسبه چون تو این مرحله خمیر چسبنده ست
حالا با چاقو یا پیتزابر به شکل مربع یا لوزی برش بدید
درتابه روغن زیاد بریزید ،گوشفیل باید در روغن شناور باشه و بزارید روغن با حرارت متوسط حسابی داغ بشه و گوشفیل رو در روغن داغ بندازید
سریع داخل روغن حرکتش بدید تا حسابی پف کنه
یک طرف که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگش سرخ بشه
سپس سی چهل ثانیه در شربت ولرم بگذارید بعدش درصافی بگذارید شربت اضافیش بره
شربت_بارshur_o_shirin :
یک و یک چهارم پیمانه شکر رو با نصف پیمانه مخلوط اب و گلاب، یک ق غذاخوری زعفران دم کرده و نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو روی حرارت خیلی کم مخلوط میکنیم ووقتی که شکر خوب حل شد یک قاشق غذاخوری سرپر گلوکز اضافه وحرارت رو بیشتر کنید تا بجوش بیاد ،بگذارید دو دقیقه بجوشه
بعد حرارت و خاموش و دربش رو بگذارید تا ولرم شه
🔴موقع سرو میتونید کمی شربت خنک رو با قلمو روشون بزنید تا گوشفیلا براق تر بشن
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۶) قيف و ماسوره براي تزئين كيك و شيريني خيلي كاربرد داره اون پلاستيكيا ي
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی (۱۷)
ليسك، برس هم سلیکونیش هست هم سادش ، پالت ، کاردک مخصوص صاف کردن خامه روی کیک این کاردکای نقاشای ساختمون رو که دیدید یه خورده فقط قوس داره که باهاش کیک گرد رو اطرافش رو باهاش صاف و صوف میکنن و اون که مثل شانه دندونه داره خامه اطراف کیک رو خطوط یکسانی ایجاد میکنه
ادامه دارد.....
✍وبلاگ آشپزی های مامان
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌑🌙 ماه نجات از جهنم
🌟 ماه رمضان را «مبارک» نامیدهاند؛ علّت مبارک بودن این ماه، این است که راه نجات از آتش و فوز به جنّت است، که در دعای روز ماه رمضان [میخوانیم]: وَ هذا شَهرُ العِتقِ مِنَ النّارِ وَ الفَوزِ بِالجَنَّة.
👈 آتش و دوزخ الهی و همچنین بهشت و نعیم الهی در همین دنیا موجود است.
👈 آنچه در نشئهی آخرت تحقّق پیدا میکند، باطن همان چیزی است که در اینجا است.
@Khamenei_ir
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تغذیه_کودک_بدغذا👇
اول ببینید چرا کم اشتهاس دلیلش معلوم شه بهتر میفهمید چه کنید مثلا کم خونی کم اشتهایی میاره،
اما اگر دلیل این مدلی پیدا نکردید
باهاش راه بیاید و از چیزایی که دوست داره شروع کنید و به این که کم کم زیاد بشه راضی باشید و صبر کنید،
برحسب تمایل دلبندتون من این موارد رو پیشنهاد میدم :
بستنی که تو ش موز له شده و انواع مغزهای کاملا پودر شده باشه
حلوایی که باروغن خوب درست شده و بازهم مغزهای کاملا پودر شده باشه
گداخته اصفهانی
سیب زمینی که با روغن خوب (کره آب شده گاوی)ملایم سرخ و مغز پخت شده باشه
کیک که با مواد سالم مثل روغن کنجد و شکر قهوه ای و تخم مرغ رسمی و آرد کامل درست شده باشه
آبگوشت که توش آب پاچه باشه
نخود آب بپزید بعد نخود ها رو یه تفت کوچیک بدید به عنوان تنقلات
مویز خیلی خوبه اگر بخوره
فرنی که با گلاب و زعفرون خوش عطر شده باشه میتونید توش خامه و مغز بزنید در اخر
پیراشکی گوشت ،پیراشکی تو روغن خوب ملایم سرخ بشه
انواع آبمیوه های خونگی به تدریج اشتها رو زیاد میکنه.
اینا برای وقتیه که بچه انقدر غذا نخورده معده اش نمیپذیره پس باید کم حجم ولی لا اقل پرکالری بخوره ولی در حد تمایلش مواد رو کم و زیاد کنید .
سویق و سه شیره که دوستان گفتند هم بسیار عالی مخلوط تو همین میتونید بدین.
@sofrebanovanbeheshti
#نچسبیدن_مایه_فلافل_به_قالب👇
اول قالب رو توی اب بزنید بعد خمیر داخلش بریزید خود فلافلیها همینکارو میکنند
یعنی برای هر فلافل باید اینکارو بکنید.
انقدری که داخلش مرطوب بشه کمی قالب رو خم کنید تا اب اضافیش بریزه بیرون.
داخل خود مایه ی فلافل هم اب داره مشکلی ایجاد نمیکنه
امتحان شده هست😉
@sofrebanovanbeheshti
#معجون_مقوی👇
این معجون خونسازه،برای بعد زایمان یا بیماری که خون از دست داده فوق العاده ست و نیرو بخشه،
برای روزه دارا هم مفیده
یه دونه سیب قرمز رو رنده کنید
یا یک ق غذاخوری عسل و یک استکان عرق بیدمشک مخلوط کنید ومیل کنید.
برای کسانی که قصد بارداری دارن هم برای مرد وهم زن،قبل انعقاد نطفه مفیده.
@sofrebanovanbeheshti
#دوشاب_برنج
آرزو بانو❤️
برنج باشیره انگور 👇
برنج وازشب قبل خیس میدن بعد فرداش ابکش میکنن
داخل تابه داغ بدون روغن سرخش میکنن تا برنجها برشته وپفکی بشن بایدهمش هم بزنیداول باشعله زیاد
بعد شعله متوسط یا کم
بعد بهش شیره انگور مغزگردوی نگینی کشمش پلویی زیره ودارچین اضافه میکنن وچند دقیقه روحرارت میگذارن تاخوب غلیظ بشه
بعد میتونید داخل دیس بریزید روش رو وصاف کنید بگذارین یخچال تاسفت بشه ویاخیلی راحت وشیک داخل کاغذکپسولی کیک یزدی بریزین بعداز اینکه شیره انگور را اضافه کردین
یه کم شعله روزیاد کنیدتا جوشهای ریز بزنه اینجوری بعدسرد شد خوب سفت میشه.
ونیاز به گذاشتن داخل یخچال هم نیست ...
@sofrebanovanbeheshti
#کرم_کاسترد_قالبی👇
آرزوبانو❤️
شیر سه پیمانه
پودر کاستر چهار قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
خامه چهار قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
اول از همه پودر کاستر رو با شیر سرد مخلوط می کنیم و هم میزنیم . کم کم شکر رو اضافه می کنیم تا وقتی که حس کردید مقدار شیرینی مواد طبق دلخواهتونه
بعد از هم زدن،مواد رو روی شعله ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیره(ظرف مورد استفاده نچسب باشه بهتره).
پودر ژلاتین رو با چند قاشق شیر یا آب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری می کنیم که شفاف بشه....
خامه رو بهش اضافه می کنیم و کامل هم میزنیم که یکدست بشه.
بعد از اینکه مواد کاسترمون به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا بازم یکدست بشه.
من گلاب هم ریختم خوش عطرشد
مواد رو توی قالب از قبل چرب شده میریزیم
و توی یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا کامل خودش رو بگیره
و توی ظرف سرو میریزیم
🍏🍓🍒🍊🍋🍌🍉🍇
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716333.mp3
4.17M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء نهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : فقط۳۰دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5780431024366290495.mp3
17.41M
#مناجات_سحر
یا ربی العفو😭😭😭
حاج محمود کریمی
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوا👇
۱لیوان اردسبوس دار توی تابه ریختم ۶ساعت با حرارت کم تفت دادم بعد از اینکه تیره شد روغن وکره به اندازه ای که روون بشه اضافه میکنیم ونیم ساعت با روغن خوب سرخ میکنیم وبعد شربت رو اضافه میکنیم
شربت :
۱ لیوان اب ،
دوسوم لیوان شکر،
زعفران نصف ق چایخوری،
گلاب نصف فنجون
وعرق هل ۲ق غذاخوری
*نکته در مورد اینکه چکار کنیم تا حلوامون خمیری نشه حتما از شربت سرد استفاده کنید اول شربت درست کنید بگذارید یخچال خوب سرد بشه بعد به آرد داغ اضاف کنید
البته من از باقیمونده شهد بامیه استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti