🌑🌙 ماه نجات از جهنم
🌟 ماه رمضان را «مبارک» نامیدهاند؛ علّت مبارک بودن این ماه، این است که راه نجات از آتش و فوز به جنّت است، که در دعای روز ماه رمضان [میخوانیم]: وَ هذا شَهرُ العِتقِ مِنَ النّارِ وَ الفَوزِ بِالجَنَّة.
👈 آتش و دوزخ الهی و همچنین بهشت و نعیم الهی در همین دنیا موجود است.
👈 آنچه در نشئهی آخرت تحقّق پیدا میکند، باطن همان چیزی است که در اینجا است.
@Khamenei_ir
به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇👇
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تغذیه_کودک_بدغذا👇
اول ببینید چرا کم اشتهاس دلیلش معلوم شه بهتر میفهمید چه کنید مثلا کم خونی کم اشتهایی میاره،
اما اگر دلیل این مدلی پیدا نکردید
باهاش راه بیاید و از چیزایی که دوست داره شروع کنید و به این که کم کم زیاد بشه راضی باشید و صبر کنید،
برحسب تمایل دلبندتون من این موارد رو پیشنهاد میدم :
بستنی که تو ش موز له شده و انواع مغزهای کاملا پودر شده باشه
حلوایی که باروغن خوب درست شده و بازهم مغزهای کاملا پودر شده باشه
گداخته اصفهانی
سیب زمینی که با روغن خوب (کره آب شده گاوی)ملایم سرخ و مغز پخت شده باشه
کیک که با مواد سالم مثل روغن کنجد و شکر قهوه ای و تخم مرغ رسمی و آرد کامل درست شده باشه
آبگوشت که توش آب پاچه باشه
نخود آب بپزید بعد نخود ها رو یه تفت کوچیک بدید به عنوان تنقلات
مویز خیلی خوبه اگر بخوره
فرنی که با گلاب و زعفرون خوش عطر شده باشه میتونید توش خامه و مغز بزنید در اخر
پیراشکی گوشت ،پیراشکی تو روغن خوب ملایم سرخ بشه
انواع آبمیوه های خونگی به تدریج اشتها رو زیاد میکنه.
اینا برای وقتیه که بچه انقدر غذا نخورده معده اش نمیپذیره پس باید کم حجم ولی لا اقل پرکالری بخوره ولی در حد تمایلش مواد رو کم و زیاد کنید .
سویق و سه شیره که دوستان گفتند هم بسیار عالی مخلوط تو همین میتونید بدین.
@sofrebanovanbeheshti
#نچسبیدن_مایه_فلافل_به_قالب👇
اول قالب رو توی اب بزنید بعد خمیر داخلش بریزید خود فلافلیها همینکارو میکنند
یعنی برای هر فلافل باید اینکارو بکنید.
انقدری که داخلش مرطوب بشه کمی قالب رو خم کنید تا اب اضافیش بریزه بیرون.
داخل خود مایه ی فلافل هم اب داره مشکلی ایجاد نمیکنه
امتحان شده هست😉
@sofrebanovanbeheshti
#معجون_مقوی👇
این معجون خونسازه،برای بعد زایمان یا بیماری که خون از دست داده فوق العاده ست و نیرو بخشه،
برای روزه دارا هم مفیده
یه دونه سیب قرمز رو رنده کنید
یا یک ق غذاخوری عسل و یک استکان عرق بیدمشک مخلوط کنید ومیل کنید.
برای کسانی که قصد بارداری دارن هم برای مرد وهم زن،قبل انعقاد نطفه مفیده.
@sofrebanovanbeheshti
#دوشاب_برنج
آرزو بانو❤️
برنج باشیره انگور 👇
برنج وازشب قبل خیس میدن بعد فرداش ابکش میکنن
داخل تابه داغ بدون روغن سرخش میکنن تا برنجها برشته وپفکی بشن بایدهمش هم بزنیداول باشعله زیاد
بعد شعله متوسط یا کم
بعد بهش شیره انگور مغزگردوی نگینی کشمش پلویی زیره ودارچین اضافه میکنن وچند دقیقه روحرارت میگذارن تاخوب غلیظ بشه
بعد میتونید داخل دیس بریزید روش رو وصاف کنید بگذارین یخچال تاسفت بشه ویاخیلی راحت وشیک داخل کاغذکپسولی کیک یزدی بریزین بعداز اینکه شیره انگور را اضافه کردین
یه کم شعله روزیاد کنیدتا جوشهای ریز بزنه اینجوری بعدسرد شد خوب سفت میشه.
ونیاز به گذاشتن داخل یخچال هم نیست ...
@sofrebanovanbeheshti
#کرم_کاسترد_قالبی👇
آرزوبانو❤️
شیر سه پیمانه
پودر کاستر چهار قاشق غذاخوری
شکر به مقدار لازم
پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری
خامه چهار قاشق غذاخوری
طرزتهیه:
اول از همه پودر کاستر رو با شیر سرد مخلوط می کنیم و هم میزنیم . کم کم شکر رو اضافه می کنیم تا وقتی که حس کردید مقدار شیرینی مواد طبق دلخواهتونه
بعد از هم زدن،مواد رو روی شعله ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیره(ظرف مورد استفاده نچسب باشه بهتره).
پودر ژلاتین رو با چند قاشق شیر یا آب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری می کنیم که شفاف بشه....
خامه رو بهش اضافه می کنیم و کامل هم میزنیم که یکدست بشه.
بعد از اینکه مواد کاسترمون به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا بازم یکدست بشه.
من گلاب هم ریختم خوش عطرشد
مواد رو توی قالب از قبل چرب شده میریزیم
و توی یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا کامل خودش رو بگیره
و توی ظرف سرو میریزیم
🍏🍓🍒🍊🍋🍌🍉🍇
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
4_293413254921716333.mp3
4.17M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء نهم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : فقط۳۰دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_5780431024366290495.mp3
17.41M
#مناجات_سحر
یا ربی العفو😭😭😭
حاج محمود کریمی
التماس دعا
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#حلوا👇
۱لیوان اردسبوس دار توی تابه ریختم ۶ساعت با حرارت کم تفت دادم بعد از اینکه تیره شد روغن وکره به اندازه ای که روون بشه اضافه میکنیم ونیم ساعت با روغن خوب سرخ میکنیم وبعد شربت رو اضافه میکنیم
شربت :
۱ لیوان اب ،
دوسوم لیوان شکر،
زعفران نصف ق چایخوری،
گلاب نصف فنجون
وعرق هل ۲ق غذاخوری
*نکته در مورد اینکه چکار کنیم تا حلوامون خمیری نشه حتما از شربت سرد استفاده کنید اول شربت درست کنید بگذارید یخچال خوب سرد بشه بعد به آرد داغ اضاف کنید
البته من از باقیمونده شهد بامیه استفاده کردم
@sofrebanovanbeheshti
#بامیه👇
آردسفید۱لیوان
آب ۱لیوان
کره یاروغن جامد۲۵گرم
بکینگ پودر۱قاشق چایخوری
تخم مرغ ۴عدد
شربت بامیه۲قاشق غذاخوری
طرزتهیه شربت بامیه:
دولیوان شکرروبایه لیوان آب روروی حرارت گذاشتم.
اصلاقاشق نزنیدخودش همین جوری بمونه شکرحل میشه.
به محض اینکه جوشیدیه قاشق گلوکز را به مواداضافه میکنیم.
یه قاشق چایخوری آب لیموداخل شربت میریزیم.
حدودیک ربع باحرارت کم بجوشه.
آخرکار دوقاشق گلاب ودوقاشق زعفران رواضافه کردم.
میگذاریم شربت خنک بشه.
شربت بامیه بایدخنک باشه.
توی یه ظرف دیگه یه لیوان آب به همراه کره رومیگذاریم روشعله.
وقتی جوش ریز زد دو قاشق شربت بامیه روبهش اضافه میکنیم.
وقتی کره داخل آب ذوب شدمخلوط آردوبکینگ پودر را یکباره به آب اضافه میکنیم وتندتندهم میزنیم.
خمیروسط ظرف جمع میشه.
خمیرحاصله را روی حرارت ملایم پنج دقیقه قرارمیدیم ومدام باقاشق هم میزنیم.
ازروی حرارت خمیرروبرمیداریم ومیگذاریم تاخمیرازحرارت بیفته
نه خیلی سردنه خیلی گرم.
بعدتخم مرغهارودونه دونه اضافه میکنیم وخوب باهمزن میزنیم.
اگه مایع سفت بودتخم مرغ چهارم رواضافه میکنیم.
باتخم مرغ آخروانیل روهم اضافه میکنیم.
روغن روداخل ظرفی که کوچک است ریختم وروی حرارت گذاشتم.
داخل قیف ماسوره میگذاریم موادروداخل قیف میریزیم وماسوره میزنیم.
بامیه هاروداخل روغن زیرورومیکنیم تاسرخ بشن.
بعدازسرخ شدن داخل شربت میندازیم یه دوسه دقیقه میگذاریم داخل شربت بمونه
بعدداخل یه صافی بامیه هارومیگذاریم تاشربت اضافیش خارج بشه
@sofrebanovanbeheshti
#آشپزی_مادرانه
✍️ #ثواب #افطاری دادن در ماه مبارک رمضان
🔸یکی از سنتهای خوبی که در ماه مبارک رمضان در بین مؤمنان رایج است و ریشه در #ایمان مردم دارد، افطاری دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان است.
🔹این سنت حسنه و زیبا که در #ماه_رمضان نمود و نماد دارد، سنت "افطاری دادن" است که متاسفانه گاهی به سبب #تجمل_گرایی و ریخت و پاشهای بیهوده این سنت نیکو و پسندیده مورد غفلت واقع میشود.
🔅رسول خدا(ص) در #خطبه_شعبانیه درباره زنده نگه داشتن #افطاری_دادن چنین میفرمایند: "بدانید که #خداوند به عزت خود قسم یاد کرده است که نمازگزاران و سجده کنندهگان را عذاب نکند. ای مردم! هر کسی از شما روزهدار مؤمنی را افطار دهد، چنان است که گویا بندهای را آزاد کرده، و خداوند از لغزشهای گذشتهاش میگذرد.
🔺یکی عرض کرد! ای رسول خدا، همه ما قدرت افطاری دادن و سیرکردن شکم افراد را نداریم.
#پیامبر خدا فرمود: با پارهی خرما و مقداری آب، آتش را از خود دور کنید.
🔅رسول خدا(صلی الله علیه وآله): میهمان، روزی خود را میآورد و #گناه اهل خانه را میبرد»
📚بحار الأنوار : 75/461/14 .
✍خداروشکر ما در گروه آشپزی بانوان بهشتی شاهد افطاری های ساده هستیم که ان شاءالله از این به بعد عکس های بیشتری از افطاری های ساده تون برامون ارسال بفرمایید 💪
اینم لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی 👇👇
با رویکرد طبخ اسلامی
http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7
الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون
ان شالله🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺
🆔 @sofrebanovanbeheshti