eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 اول قالب رو توی اب بزنید بعد خمیر داخلش بریزید خود فلافلیها همینکارو میکنند یعنی برای هر فلافل باید اینکارو بکنید. انقدری که داخلش مرطوب بشه کمی قالب رو خم کنید تا اب اضافیش بریزه بیرون. داخل خود مایه ی فلافل هم اب داره مشکلی ایجاد نمیکنه امتحان شده هست😉 @sofrebanovanbeheshti
👇 این معجون خونسازه،برای بعد زایمان یا بیماری که خون از دست داده فوق العاده ست و نیرو بخشه، برای روزه دارا هم مفیده یه دونه سیب قرمز رو رنده کنید یا یک ق غذاخوری عسل و یک استکان عرق بیدمشک مخلوط کنید ومیل کنید. برای کسانی که قصد بارداری دارن هم برای مرد وهم زن،قبل انعقاد نطفه مفیده. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرزو بانو❤️ برنج باشیره انگور 👇 برنج وازشب قبل خیس میدن بعد فرداش ابکش میکنن داخل تابه داغ بدون روغن سرخش میکنن تا برنجها برشته وپفکی بشن بایدهمش هم بزنیداول باشعله زیاد بعد شعله متوسط یا کم بعد بهش شیره انگور مغزگردوی نگینی کشمش پلویی زیره ودارچین اضافه میکنن وچند دقیقه روحرارت میگذارن تاخوب غلیظ بشه بعد میتونید داخل دیس بریزید روش رو وصاف کنید بگذارین یخچال تاسفت بشه ویاخیلی راحت وشیک داخل کاغذکپسولی کیک یزدی بریزین بعداز اینکه شیره انگور را اضافه کردین یه کم شعله روزیاد کنیدتا جوشهای ریز بزنه اینجوری بعدسرد شد خوب سفت میشه. ونیاز به گذاشتن داخل یخچال هم نیست ... @sofrebanovanbeheshti
👇 آرزوبانو❤️ شیر سه پیمانه پودر کاستر چهار قاشق غذاخوری شکر به مقدار لازم پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری خامه چهار قاشق غذاخوری طرزتهیه: اول از همه پودر کاستر رو با شیر سرد مخلوط می کنیم و هم میزنیم . کم کم شکر رو اضافه می کنیم تا وقتی که حس کردید مقدار شیرینی مواد طبق دلخواهتونه بعد از هم زدن،مواد رو روی شعله ملایم قرار میدیم و مرتب هم میزنیم که ته نگیره(ظرف مورد استفاده نچسب باشه بهتره). پودر ژلاتین رو با چند قاشق شیر یا آب مخلوط کرده و روی بخار آب بن ماری می کنیم که شفاف بشه.... خامه رو بهش اضافه می کنیم و کامل هم میزنیم که یکدست بشه. بعد از اینکه مواد کاسترمون به غلظت فرنی رسید مخلوط ژلاتین رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم تا بازم یکدست بشه. من گلاب هم ریختم خوش عطرشد مواد رو توی قالب از قبل چرب شده میریزیم و توی یخچال به مدت سه ساعت قرار میدیم تا کامل خودش رو بگیره و توی ظرف سرو میریزیم 🍏🍓🍒🍊🍋🍌🍉🍇 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔅 دعای روز نهم ماه مبارک رمضان 🆔 @sofrebanovanbeheshti
4_293413254921716333.mp3
4.17M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء نهم قرآن کریم 🎙با صوت استاد معتز آقایی ⏱زمان : فقط۳۰دقیقه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5780431024366290495.mp3
17.41M
#مناجات_سحر یا ربی العفو😭😭😭 حاج محمود کریمی التماس دعا 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
#میز_تولد_اعضای_هنرمند_گروه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#حلوا👇 ۱لیوان اردسبوس دار توی تابه ریختم ۶ساعت با حرارت کم تفت دادم بعد از اینکه تیره شد روغن وکره به اندازه ای که روون بشه اضافه میکنیم ونیم ساعت با روغن خوب سرخ میکنیم وبعد شربت رو اضافه میکنیم شربت : ۱ لیوان اب ، دوسوم لیوان شکر، زعفران نصف ق چایخوری، گلاب نصف فنجون وعرق هل ۲ق غذاخوری *نکته در مورد اینکه چکار کنیم تا حلوامون خمیری نشه حتما از شربت سرد استفاده کنید اول شربت درست کنید بگذارید یخچال خوب سرد بشه بعد به آرد داغ اضاف کنید البته من از باقیمونده شهد بامیه استفاده کردم @sofrebanovanbeheshti
#بامیه👇 آردسفید۱لیوان آب ۱لیوان کره یاروغن جامد۲۵گرم بکینگ پودر۱قاشق چایخوری تخم مرغ ۴عدد شربت بامیه۲قاشق غذاخوری طرزتهیه شربت بامیه: دولیوان شکرروبایه لیوان آب روروی حرارت گذاشتم. اصلاقاشق نزنیدخودش همین جوری بمونه شکرحل میشه. به محض اینکه جوشیدیه قاشق گلوکز را به مواداضافه میکنیم. یه قاشق چایخوری آب لیموداخل شربت میریزیم. حدودیک ربع باحرارت کم بجوشه. آخرکار دوقاشق گلاب ودوقاشق زعفران رواضافه کردم. میگذاریم شربت خنک بشه. شربت بامیه بایدخنک باشه. توی یه ظرف دیگه یه لیوان آب به همراه کره رومیگذاریم روشعله. وقتی جوش ریز زد دو قاشق شربت بامیه روبهش اضافه میکنیم. وقتی کره داخل آب ذوب شدمخلوط آردوبکینگ پودر را یکباره به آب اضافه میکنیم وتندتندهم میزنیم. خمیروسط ظرف جمع میشه. خمیرحاصله را روی حرارت ملایم پنج دقیقه قرارمیدیم ومدام باقاشق هم میزنیم. ازروی حرارت خمیرروبرمیداریم ومیگذاریم تاخمیرازحرارت بیفته نه خیلی سردنه خیلی گرم. بعدتخم مرغهارودونه دونه اضافه میکنیم وخوب باهمزن میزنیم. اگه مایع سفت بودتخم مرغ چهارم رواضافه میکنیم. باتخم مرغ آخروانیل روهم اضافه میکنیم. روغن روداخل ظرفی که کوچک است ریختم وروی حرارت گذاشتم. داخل قیف ماسوره میگذاریم موادروداخل قیف میریزیم وماسوره میزنیم. بامیه هاروداخل روغن زیرورومیکنیم تاسرخ بشن. بعدازسرخ شدن داخل شربت میندازیم یه دوسه دقیقه میگذاریم داخل شربت بمونه بعدداخل یه صافی بامیه هارومیگذاریم تاشربت اضافیش خارج بشه @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✍️ دادن در ماه مبارک رمضان 🔸یکی از سنتهای خوبی که در ماه مبارک رمضان در بین مؤمنان رایج است و ریشه در مردم دارد، افطاری دادن و میهمانی کردن اقوام و دوستان است. 🔹این سنت حسنه و زیبا که در نمود و نماد دارد، سنت "افطاری دادن" است که متاسفانه گاهی به سبب و ریخت و پاش‌های بیهوده این سنت نیکو و پسندیده مورد غفلت واقع می‌شود. 🔅رسول خدا(ص) در درباره زنده نگه داشتن چنین می‌فرمایند: "بدانید که به عزت خود قسم یاد کرده است که نمازگزاران و سجده کننده‌گان را عذاب نکند. ای مردم! هر کسی از شما روزه‌دار مؤمنی را افطار دهد، چنان است که گویا بنده‌ای را آزاد کرده، و خداوند از لغزش‌های گذشته‌اش می‌گذرد. 🔺یکی عرض کرد! ای رسول خدا، همه ما قدرت افطاری دادن و سیرکردن شکم افراد را نداریم. خدا فرمود: با پاره‌ی خرما و مقداری آب، آتش را از خود دور کنید. 🔅رسول خدا(صلی الله علیه وآله): میهمان، روزی خود را می‌آورد و اهل خانه را می‌برد» 📚بحار الأنوار : 75/461/14 . ✍خداروشکر ما در گروه آشپزی بانوان بهشتی شاهد افطاری های ساده هستیم که ان شاءالله از این به بعد عکس های بیشتری از افطاری های ساده تون برامون ارسال بفرمایید 💪 اینم لینک گروه آشپزی بانوان بهشتی 👇👇 با رویکرد طبخ اسلامی http://eitaa.com/joinchat/3136421899Cbd65f0b2a7 الهی سفره تون پرجمعیت و با برکت و دلهاتون همیشه شاد باشه کنار خانواده های محترم تون ان شالله🙏🙏🙏🌺🌺🌺🌺 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 ما یه دونه بادوم رو تو ابجوش مینداختیم پوست میگرفتیم بعد با این توری چای صاف کن رنده میکردیم توی یه تیکه دستمال کوچیک نخی میریختیم یه گوله کوچیک میشه اینو توی یه استکان کوچیک تا نصفه آبجوش میگذاشتیم کمی میموند بعد رنگ آب سفید میشه که پارچه رو بچلونید مابقی شیره بادوم هم در میاد این شیره بادوم رو میدادیم به بچه . از 4_5ماهگی یک روز در میون شروع میشه کم کم با بزرگتر شدن هررروز میشه و بعد تعداد بادومها بیشتر میشه سویق هم که از وقتی غذا میدیم انگشت رو بازبان خود بچه تر میکنیم و تو سویق میزنیم تو دهان بچه میگذاریم یه خورده یه خورده تا بزرگتر میشه بیشتر میکنیم به نظر خود بنده آب گوشت بدون چاشنی هم خیلی خوبه. و اینکه تا یه سالگی خود مادر چیز خوب بخوره چون شیرش نقش اصلی تغذیه بچه رو داره، @sofrebanovanbeheshti
: 👇 شربت بار نوعی کارامل به حساب میاد، در تهیه ی تمام سس های شکری از زمانیکه شربت شروع به قل زدن می کنه تا زمانیکه به غلظت دلخواه می رسه هم زدن اکیدا ممنوعه!!!!!! زمانیکه شربت اولین قل رو می زنه روند شربتی شکل شدن مواد شروع می شه، وقتی مواد رو هم می زنید کریستال های شکر رو به سرعت به سمت هم سوق می دید، نتیجه ی این کار اینه که دونه های شکر با هم پیوند می خورن و شربت یه محض خنک شدن شکرک می زنه.  حرارت زیر شربت به رو هیچ وجه کم نکنید. در تمام طول درست کردن شربت حرارت باید نسبتا زیاد باشه. حرارت کم باعث می شه دونه های شکر حرکت نکنن و ته ظرف بمونن و فقط آب بخار شه. در نتیجه نسبت مواد بهم می ریزه و شربت مناسبی به دست نمیاد.  ظرفی که برای تهیه ی سس ها و شربت ها استفاده می کنید تا جای ممکن ضخیم باشه. سعی کنید از ظروف چدنی ضخیم یا تفلون سنگین استفاده کنید. ظروف ظریف حرارت رو خیلی سریع منتقل می کنن، زمان عمل اومدن شربت رو کم می کنن و کیفیت شربت رو پایین میارن.  برای هم زدن شربت از قاشق غیر فلزی (چوبی، سیلیکونی، تفلون .... ) استفاده کنید. قاشق فلزی رسانای حرارته و در شربت تغییر دما ایجاد می کنه و این شوک باعث می شه شربت شکرک بزنه.  از ابتدای کار تا انتها سعی کنید دیواره های شیرجوش رو تمیز نگه دارید. تمیز بودن دیواره ها باعث می شه ذراتِ شکرِ سرد شده توی شربت نریزه و خرابش نکنه. برای تمیز نگه داشتن دیواره همیشه اول شکر رو بریزید بعد آب رو بهش اضافه کنید. بعد از هم زدن اولیه دیواره ها رو با پارچه ی نم دار پاک کنید و بعد روی حرارت بگذارید. اگر می خواید باقی شربت بار رو توی یخچال نگهداری کنید حین کار هم با برس و آب جوش دیواره ها رو بشورید.  برای دستورهای مختلف، غلظت های مختلف مورد نیازه دقت کنید که میزان شعله و ضخامت دیگ هم متفاوته پس مدت زمان گفته شده در دستورها صرفا یک زمان تخمینیه و شما باید خودتون زمان رو محاسبه کنید. وقتی شربت بار شروع به غلیظ شدن کرد، با قاشق مقداری از شربت رو از وسط دیگ بردارید و از بالا به داخل دیگ بریزید، باید به صورت کشدار پایین بیاد. این غلظت پایه است می تونید شربت رو غلیظ تر درست کنید یا بعد از خاموش کردن آب جوش بهش اضافه کنید و رقیقش کنید.  @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا