هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
#امام_زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف
#تربیت_فرزند
#تربیت_مهدوی
حاج شیخ جعفر ناصری
🔻یک برنامه ای برای مدرسه، مؤسسه، دوستان و خانوادههایشان سالها است در نظرم بود. اگر این کار را می کردیم خیلی خوب بود؛ چه خودمان و چه خانوادهمان و چه هر جمعی که هستیم، این دعای "اللهم کن لولیک" را قبل از غذا، خودمان بخوانیم و به بچههایمان یاد بدهیم.
🔸بالأخره سفره، سفرهی امام زمان علیه السلام است. این کار هم یک آثار وضعی خوبی دارد. الآن مسیحی ها را هم اگر نگاه کنید تحت عنوان دعا یا شکر، مرسوم است دعاها را بعد از غذا انجام می دهند در جاهایی که دعا می خوانند؛ ولی قبل از غذا هم موقعیّت بسیار مناسبی است و به توجّه و استجابت، نزدیکتر است.
🔹اگر انشاءالله دعای "اللهم کن لولیک" خوانده بشود، خیلی برکت و آثار وضعی خوبی دارد و برای بچه هایمان می ماند و همین طور توسعه پیدا کند. همین یک دعا هم برای حضرت کافی است؛ البته اگر کسی می خواهد بیشترش کند، با خودش است؛ ولی یک دعای "اللهم کن لولیک" توجّهی به حضرت بقیةالله روحی له الفداء است.
🔸زندگی ها را نباید کوچک شمرد. این بچّهی کوچک که الآن سر سفره می نشیند، علاوه بر تغذیهی جسمی، تغذیهی اعتقادی هم می شود. اگر این بچّه، فردا خدای ناکرده در معرض دوستی ناباب و در جایی دور قرار گرفت، لحظه به لحظهی زیبایی ها و توجّهات و توسّلات در ذهنش می آید.
🔹اینها سرمایهی بچّه های ماست. وقتهایی که قبل از افطارها، خانواده ها دور هم می نشینند، اینها برای بچّه ها خاطره میشود، حتّی در سنین بالا و اینها سرمایه ای میشود که به فرزندانشان منتقل می کنند و اگر همراه با یاد امام زمان علیه السلام بود، این سرمایه، بیشتر کار می کند.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🌸 @fereshtehayebeheshti
#انواع_قیف👇
این قطعه پلاستیکی سفید رابط یا ماسوره مادر نام دارد
برای زمانی که شما یک قیف دارید و ماسوره هاتون سایز های متفاوت دارند کاربرد داره
سمت راست تصویر داخل قیف پارچه ای قرار می گیره تا جایی که سر قطعه را از نوک قیفتون ببینید
بعد ماسوره را روی آن قرارداده و قطعه سمت چپ را روش بپیچانید تا زمانی که محکم شود.
زمانی که از قیف یکبار مصرف استفاده می کنید با استفاده از ماسوره مادر از در رفتن ماسوره از قیف😊 حین کار میشه جلوگیری کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#فلافل👇
نخود دو پیمانه
گوجه دو عدد متوسط
پودر آویشن، پودر تخم گشنیز نمک و فلفل به مقدار لازم
سیر دو حبه بزرگ
پیاز یک عددبزرگ
بکینگ پودر یه قاشق چایخوری من نریختم😊
نخود رو از شب قبل خیس میکنیم، چندبار آبشو عوض میکنیم،
بعد همه مواد رو چرخ میکنیم، سرخ میکنیم، نوش جان😊
فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😍😊😊
@sofrebanovanbeheshti
💢علت و درمان #آفت دهان در #طب_اسلامی👇👇
🔸حنا با سرکه 👈 #حنا را با مقداری #سرکه_طبیعی_انگور مخلوط کرده و ۵ دقیقه در دهان نگه دارید.
🔸چون علت اصلی آفت دهان از کبد میباشد بنابراین باید #اصلاح_تغذیه_کبدی رعایت شود.
🔸و داروی #صاف_کننده_خون که در درمان بیماریهای کبدی نقش اساسی دارد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
💢اصلاح تغذیه کبدی چیست؟؟👇👇
⭕️توصیه ها:
🔸کاهو- عناب- شکر سرخ- انار- انگور- سکنجبین- شحم گاو مصرف شود.
🔸در دو یا سه نفس، آب خورده شود.
🔸روز ایستاده آب خورده شود.
🔸شب حتما باید به صورت نشسته آب خورده شود.
❌ممنوعیات:
🔸از خوردن سس- سرخ کردنی- تخم مرغ- آجیل- رب گوجه- فست فودها- زنجبیل- دارچین پرهیز شود.
🔸با عجله غذا خورده نشود.
🔸بین غذا آب خورده نشود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
اشکان:
#بیسکوییت_ساقه_طلایی 👇
کره 6ق غذاخوری
سویق گندم 1پیمانه
تخم مرغ 1عدد
شکر سرخ 2ق غذاخوری
شیره خرما 4-5ق غذاخوری
بگینگ پودر نصف ق چایخوری
وانیل 1/8ق چایخوری
کره و شکر رو با همزن برقی خوب زدم تا یکدست بشه .
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه کردم.
بعد از اون آرد و بگینگ پودر رو اضافه کردم.
با دست مخلوط کردم.
من برای اینکه خمیرم منسجم تر بشه شیره خرما رو هم کم کم اضافه کردم.
و به مدت نیم ساعت گذاشتم تو یخچال.
بعد خمیر رو سه قسمت کردم و هر قسمت رو مثل چونه گرد کردم و روی کاغذ روغنی با کف دست به اندازه 2میل پهنش کردم.
و از استکان به عنوان قالب گرد استفاده کردم و با خلال دندون سطحس رو سوراخ سوراخ کردم.
تو سینی کاغذ روغنی گذاشتم و بیسکوییت ها رو با فاصله چیدم و در دمای 180درجه فر به مدت نیم ساعت گذاشتم.
البته مدت پخت بستگی به فر داره.
باید بیسکوییت ها رو نگاه کنید و مراقب باشید نسوزه.
من خمیرم چون خوب منسجم نشده بود بعدش بصورت چشمی یه کم دیگه کره آب شده و شیره خرما رو آروم آروم اضافه کردم تا خمیرم رو بتونم پهن کنم و قالب بزنم
بچه های من خیلی دوست داشتن.
من خودم شیره خرما رو اضافه کردم وگرنه بیسکوییت ساقه طلایی شیره نداره.
فقط مزه شیره یکم متمایزش کرده بود .
بدون شیره واقعا مثل خود ساقه طلایی میشه.
یه نکته دیگه اینکه شما میتونید از آرد گندم بهمراه سبوس گندم البته میزان سبوس باید کمی بیشتر از آرد باشه استفاده کنید.
میشه از شیره انگور استفاده کرد.
شکر هم میشه شکر سفید ریخت ولی خوب من از سویق گندم استفاده کردم
.کره محلی و شکر سرخ .
دوست داشتم ارگانیک باشه
@sofrebanovanbeheshti