#دسر_کیوی
#دسر_توت_فرنگی👇
من با توجه به قالبم که کوچولو تشریف داشتن مواد استفاده کردم
۱۰تا دونه توت فرنگی که اگر له هم شده باشه چه بهتر
مقداری ژلاتین
کمی آب جوش
کمی شکر
۱/۳ق چایخوری وانیل
شیر ۲تا۳ق غذاخوری
اول توت فرنگی هارا شستم و خورد کردم و داخل ظرف روی شعله قرار دادم و کمی آب و وانیل و ۳ق غذاخوری شکر را مخلوطش،کردم و گذاشتم ۵تا۶دقیقه بجوشه
بعد توت هارا میکس کردم و ژلاتین را باآبه حاصل از توت جوشیده و کمی آب جوش حل کردم و توت های میکس شده را اضافه کردم و بعد شیر را اضافه کردم
قالب را چرب کرده و مایه را درون قالب ریختم
هرچی مقدار ژلاتین بیشتر باشه زودتر میگیره برای من که یکی دوساعته درست شد.
نوش جان
کیوی هم مثل همین پختم و میکس کردم اما بجای ژلاتین ژله ی کیوی و شیر ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_فنجانی👇
تخم مرغ یک عدد
هفت تا هشت قاشق آرد
سه قاشق روغن
5قاشق آب یا شیر
شکر ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
بکینک پودر نصف قاشق چایخوری
پودر کاکائو 3 قاشق
تخم مرغ رو با شکر وروغن هم زدم
وانیل رو اضافه کردم
شیر رو اضافه کردم
آردو الک کردم سه بار بکینگ پودرم الک کردم اضافه کردم
بعد پودر کاکائو در آخر قالب پلاستیکی رو یکم چرب کردم گذاشتم تو قابلمه که آب توشه ودر حال جوشه وبا دم کنی روش و گرفتم تا نیم ساعت
با خلال دندون چک کردم چون پخته بود درآوردم
آردرو باید کم کم اضافه کنی
شکرش به نظر من کم بود به جای سه قاشق چهار قاشق ریختم
@sofrebanovanbeheshti
#اطلاعیه
کارگاه تاثیر نقش #خانواده در رشد اخلاقی و اجتماعی #دختر در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم علیه السلام
@FaAbdulazim
#فرنی_کلاسیک👇
شیر2لیوان
اردبرنج 2ق غذاخوری سرپر.
نشاسته گل 2ق غذاخوری سرپر
شکرنصف لیوان
بیسکوییت مادریک بسته
موز1عدد
پودرکاکائو1ق غذاخوری خوری سرپر
شیرروبااردبرنج ونشاسته وشکرگذاشتم روگازخوب همزدم تاوقتی که غلیظ شد.
گلاب هم زدم.
بعدنصف کردم وبه نصفش پودرکاکائوزدم
تهه ظرف روموزله شده ریختم.
روش بیسکوییت مادرپودرشده.
ولایه ی بعدفرنی کاکائویی.
لایه بعدهم سفید
خیلی خوشمزه شد😊😊
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
سفره بانـوان بهشتـی
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲۰ :در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهمترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم
#لوازم_مورد_نیاز_قنادی ۲۱
:در بحث صنایع غذایی، تنوع جزو مهمترین مباحث است. بهترین غذاهای دنیا هم اگر هر روز با یک رنگ و شکل تکراری طبخ شوند، از چشم میافتند. برای همین، بشر برای ایجاد تنوع در ظاهر غذا، به سراغ رنگها رفت. این روزها رنگهای متعدد غذایی برای ایجاد حق انتخاب بیشتر، زیبایی، تنوع و بازارپسندی در اکثر فروشگاهها عرضه میشود. اما استفاده از این رنگ ها هم اغلب منشا شیمیایی داشته و برای بدن ما به خصوص کودکان مضر و خطرناک است. برای همین منظور در کانال آشپزی سفره های بانوان بهشتی برایتان طرز تهیه رنگهای زیبای خوراکی با سر منشا طبیعی و کاملا سالم را آماده کردهایم با ما همراه باشید 🌹
مواد لازم برای رنگ بنفش ارغوانی🌈🔮 :
#رنگ_خوراکی
1/4 پیمانه (35 گرم) زغالاخته تازه یا یخزده
2 قاشق چایخوری آب
روش تهیه :
مواد را در مخلوطکن یا غذاساز با سرعت بالا مخلوط کنید تا یکدست شود و بعد از صافی ریز رد کنید. این رنگ را میتوانید در ظرف در بسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید 👌
ادامه دارد.....
✍سایت پارسینه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#کاپ_کیک
#کیک_فنجانی👇
۳تا تخم مرغ رابایک لیوان شکر و وانیل زدم تا کرم بشه
بعد نصف لیوان روغن بهش اضافه کردم هم زدم و نصف لیوان آب اضافه کردم
و بعد دوتا لیوان و نصفی آرد بهمراه بکینگ پودر را الک کرده بهش اضافه کردم هم زدم
بعد در قالب که چربش کردم ریخته و در فر با دمای ۱۷۵ درجه گذاشتم بپزه
نکته بگم برای اینکه کیکاتون از قالب راحت بیرون بیاد
یک قاشق غذاخوری روغن رو با یک ق غذاخوری آرد مخلوط کرده و با فرچه قالب رو چرب میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#کباب_بشقابی_زعفرانی:👇
گوشت چرخ کرده
پیاز ۲عدد
فلفل سیاه
کره
نمک
زعفران دم کرده
سماق
گوجه
سیب زمینی
روغن
من اول گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده(آبش را نگرفتم) و نمک و فلفل سیاه و کمی سماق مخلوط کردم
بعد ته تابه مقدار خیـــــــلی کم روغن ریختم و گوشت ورز داده شده را در تابه صاف کردم و البته از کناره های تابه ۲سانت فاصله گذاشتم تا مخلفات را کنار گوشت قراربدم😋
یک گوجه بزرگ را ۴ قسمت کردم و کنار گوشت چیدم و بعد ۲سیب زمینی را حلقه های تقریبا ظریف زدم و با چند حلقه پیاز اطراف گوشت قرار دادم و زیر تابه را روشن کردم
زعفران دم کرده را روی گوشت ریختم و کمی سماق روی گوشت پاشیدم و چهار طرف دایره روی گوشت کمی کره گذاشتم(اختیاری)
مقداری آب به مواد دادم و کمی نمک روی سیب زمینی ها پاشیدم و بعد از چند دقیقه تمااااام😋🍽❤️
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال دوستان.
اینا قالبای کیکی که دارم.
قالب مربع 25در25با ارتفاع 7س وقطر27...
قالب قلب ارتفاع6س وقطر24...
قالب چدن میان تهی ارتفاع حدود 10یا12وقطر23...
قالب گردارتفاع5س وقطر20...
ممنون میشم که راهنمایی کنید که برای خرید قالب جدید چه سایزی باید بگیرم که کاربردی باشه...
ممنونم🌹🌹🌹
#پاسخ دوستان
توی قالب سیاهتون بهتر هست کیکایی درست کنید که توش میوه داره مثلا کیک موز یا گردو یا کیک سیب که بهتر پخته بشه توی بقیشم بیشتر کیک اسفنجی یا کیکای ساده کشمشی میتونید درست کنید
تو قالب میان تهی کیهای پوره ایی میتونید تهیه کنید مثل کیک موز و گردو، کیک خرمالو کیک شیره خرما یا سه شیره، کیک کدو حلوایی و....
قالبهای دیگه هم تا دوسومشو با پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی آب بریزید هر چند تا شد نشون میده چند تخم مرغی هست البته برای کیک شیفون باید نصفشو آب بریزید چون دوبرابر میشه، به نظر من اگه میخواید کیکهایی خوبی داشته باشید پیمانه ها و قاشق های اندازه گیری رو حتما تهیه کنید چون مواد کمو زیاد نمیشه و کیک عالی خواهید داشت
@sofrebanovanbeheshti