هدایت شده از 👧فرشته های بهشتی👦
#سخن_ناب
⛵️ همهش الحمدلله ⛵️
🍃 استاد میرباقری 🍃
💝 رنج های انسان به اندازهی توقعات و تعلقاتش است؛ شما اگر ازدواج می کنید در این ازدواج به هر اندازه ای که توقع تان بالا باشد رنجتان افزایش پیدا می کند.
💝 یک استاد عزیزی می فرمود: «من وقتی می روم خانه متوقع نیستم که همسر من در عالم طبیعت است یک دفعه یک حالتی پیش آمد اصلا در دنیا نبود! وقتی می روم در می زنم و او می گوید چه کسی است می گویم الحمدلله که زنده است،
💝 صدای پایش که می آید میگویم الحمدلله که سالم است، می روم می بینم روی باز دارد می گویم الحمدلله در خانه مشکلی پیش نیامده است، سفره می اندازد می گویم الحمدلله فرصت کرده و غذا هم پخته است، می بینم غذای لذیذی پخته می گویم الحمدلله»
💝 همه اش می شود الحمدلله. اما اگر کسی خیال کرد که باید با یک سفره ی آراسته مواجه شود اگر یک مشکل در خانه آمده باشد رنج می برد، در حالی که اگر توقع پایین بود دائما لذت می برد.
mirbaqeri.ir
به جمع فرشتگان بهشتی بپیوندید 👇
🌸 @fereshtehayebeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
از امروز تا ماه محرم ۴۰ روز مانده است
بهترین ایام برای #چله_گیری
التماس دعا
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#رب_آلوچه👇
مرحله 1
آلوچهها را شسته و در یک ظرف بریزید.
مرحله 2
اگر آلوچهها رسیده و پرآب هستند نیازی به اضافه کردن آب نیست، ظرف را بر روی حرارت ملایم قرار داده و درب ظرف را ببندید تا آلوچهها آب بیندازند.
مرحله 3
در صورتی که آلوچهها سفت هستند، یک لیوان آب به آن اضافه کرده و سپس روی حرارت ملایم قرار دهید و درب ظرف را ببندید.
مرحله 4
پس از 10 دقیقه، درب ظرف را برداشته و فرصت دهید تا آلوچهها خوب بپزند و نرم شوند.
مرحله 5
پس از اینکه آلوچه ها کاملا له شدند، حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید آلوچهها خنک شوند و سپس آنها را در یک آبکش فلزی ریخته و با پشت قاشق آنها را له کنید تا پوره آن خارج شود.
مرحله 6
پوره آلوچه را مجددا در ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار داده و فرصت دهید تا بجوشد و سفت و غلیظ شود.
مرحله 7
هنگام جوشیدن رب، روی سطح آن کف هایی جمع می شود که باید با قاشق گرفته شود، زیرا در طعم و رنگ رب موثر است.
مرحله 8
در حین پخت، مرتب رب را از ته قابلمه هم بزنید تا ته نگیرد و قوام یابد.
مرحله 9
رب باید به اندازه ای بپزد که کاملا خشک شود، سپس در انتها کمی نمک به آن اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
مرحله 10
پس از اینکه رب کاملا سرد شد آن را در ظرف شیشه ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید
@sofrebanovanbeheshti
#زعفران_دم_کرده👇
بجای آب جوش که توش میریزید ومیگذارید دم بکشه
تو ظرفیکه میخواهید زعفرون رو درست کنید یه تیکه یخ بندازین بگذارین کم کم بازعفرون آب بشه
لازم به دم کردن نیست
همون زعفران آسیاب کنید همونطورکه خشک هست روش یه تیکه یخ بندازید کم کم آب بشه
فقط حواستون باشه یختون خیلی بزرگ نباشه که وقتی آب شد زعفرونتون بیشترازاونچه که میخواهید آبکی بشه
من همیشه یک بسته زعفران را به همین روش آماده میکنم و در فریزر نگه میدارم
هر موقع نیاز داشتم چند دقیقه زودتر بیرون میارم از فریزر تا یخش باز بشه و میزانی که نیازدارم را با قاشق ازش برمیدارم👌👌👌
@sofrebanovanbeheshti
#آب_زرشک
سیاه و کوهی😍
ترش و خوشمزه😋
عالی برای غلظت خون ، کبد چرب و جلوگیری ازسکته
مخصوصا برای آقایون😉
طرز تهیه:
زرشک رو شستم باآب و مقداری نمک دریا گذاشتم شب تا صبح موندش.
بعد میگذارید رو گاز کمی بجوشه و صافش میکنید.
من تا دوبار آب و نمک زدم و گذاشتم جوشید.
دوبارشم غلیظ و خوشمزه بود😋
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 پیشگیری و درمان #فشار_خون_سرد
از زبان حکیم حسین خیراندیش
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
غذایی اصیل وسنتی
مخصوص شهرشاهرود...
#غذای_محلی
#خورش_سیب_آلبالو
ابتداگوشت گوسفندی راهمراپیازتفت داده...
مقداری زعفران اضافه شود...
آب جوش کافی ریخته حرارت راکم کنید...
وقتی نیم پزشد...سیب سرخ کرده رااضافه کنید...
بعدازنیم ساعت آلبالوی هسته گرفته راداخل خورش بریزید.....
یک ربع قبل ازبرداشتن خورش ...
مقداری نمک وشکربه آن اضافه کنید....
درمجموع چاشنی این خورش ,,ملس,,است....
وقتی خورش جاافتاد...
به ظرف سروانتقال دهیدونوش جان کنید😋
واما نکات قابل توجه
1-مقدارسیب وآلبالو برحسب سلیقه ومیزان خوراک خانواده میباشد...
ولی اگر1واحد(مثلا100گرم)سیب سرخکرده استفاده کردید...
به همان مقدار(1واحد)آلبالوی هسته گرفته استفاده شود.....
2-سیب استفاده شده نبایدرسیده باشد....
ترجیحاازسیب گلاب کالتراستفاده شود...
آنهاراپوست گرفته...
قاچ کنید....
وسپس درروغن کمی تفت بدهید....
3-مزه کلی خورش حتی الامکان ترشیش برشیرینیش غالب باشد...
این خورش سنتی فقط درشهرشاهرودطبخ میشود....
حیف که نسل جوان استقبالی ازغذاهای سنتی ومزه های منحصربفردآنها نمیکند😔وکم کم این غذاهاروبفراموشیست....
@sofrebanovanbeheshti
چالش کوفته.
#کوفته_مادربزرگ🌹
گوشت چرخ کرده..
آرد نخودچی ویه قاشق آرد سفید..
سبزیجات خشک شامل نعنا مرزه ترخون شنبلیله وهر چیزی که دوست دارید....
نمک وفلفل ودارچین وکمی زرد چوبه.
در صورت تمایل پودر سیر..
یه قاشق پودرسوخاری...
یه دونه تخم مرغ..
یک عدد پیاز بزرگ رنده شده..
آرد برنج
(من برنج نیم دون را یه ساعت میگذارم خیس بخوره بعد آبشو میکشم وته ماهی تابه روی گاز خشکش میکنم وبعد که کمی خنک شد آسیابش میکنم)وبه بقیه مواد اضافه کرده وبا دست خوب ورز میدم.
نباید خیلی سفت ونه خیلی شل باشه..
یه دونه پیاز را خلالی ته قابلمه سرخ میکنم وکمی نعنای خشک بهش اضافه میکنم ویه ق رب گوجه وکمی تفت داده..
وچند تا کاسه آب هم روش ریخته ودرشو میگذاریم تا ابش به جوش بیاد.
مواد کوفته رابه اندازه دلخواه که من به اندازه گردو برداشتم گلوله میکنیم ودر ماهی تابه کمی سرخ میکنیم درحدی که کمی تغیر رنگ بده (کامل سرخ نمیشه) دو طرفش که کمی سرخ شد داخل قابلمه میریزیم ودرشو میگذاریم تا کوفته ما آماده بشه..🌹🌹تقریبا 45دقیقه حاضر میشه..
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏