#پیتزا_دلبرانه😍😍😋😋
باز کردن خمیر به شکل قلب♡
دور تا دور خمیر رو با کمی برگرداندن، لبه میدیدم تا مواد نریزه!!
در آخر پنیر پیتزا میریزیم
و میگذاریم تو فر
که من مثل همیشه تو توستر گذاشتم!
اگه تو توستر یه ظرف آب بگذاریم
مانع از خشک شدن خمیر میشه!!
اگه تو ظرف فلزی آب ریختید حتماً کمی هم آبلیمو بریزید تا ظرف تون سیاه نشه!
موقع خوردن، متوجه ضخامت غیر استانداردش شدیم!!
یک ساعت زمان دادم
پخته بود اما جا داشت بیشتر بمونه و مغز پخت بشه!👌👌😊
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_زبرا
کشمشی یک تخم مرغی با پفففف عالی😍
ارد 1 و نیم پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
اب جوش 1 پیمانه
شیر داره من ابجوش چند بار زدم خوب شد
شکر 1پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چایخوری
اسانس وانیل مقداری
روغن یک چهارم پیمانه
شکر و تخم مرغ و وانیل میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد ابجوش اضافه میکنیم دور تند که نبره بعد روغن و بعدم ارد.
فر رو هم از قبل رو 200درجه توستر میگذاریم 5 دقیقه گذشت 180 میکنیم .40 یا 50 دقیقه. این دفعه کشمش ارد پاشی کردم ریختم روش.
نوش جااان
@sofrebanovanbeheshti
☀️انواع #گرم_کنندهها به ترتیبِ شدت و سرعت اثرگذاری براساس تجربه
۱. کلام ... ( گفتار خیلی خیلی روی خون اثرگذار است و اگر اشکالی در گفتارمان وجود دارد، حتماً باید #اصلاح شود، آنچه جذب روح میشود همیشه اثرش باقی میماند. در حدی که کلمات میتوانند #سم مداوم و کارآمد تولید کنند یا اینکه تبدیل به #پادزهر شوند.)
۲. عطر
۳. دود اسفند
۴. شربتها
۵. غذاها
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
#تجربه👇
حلوای نذری برای عزاداران آقا امام حسین( ع ) دیشب دادم پسرم برد تو هئیت ؛
یک نکته خانمها برای قیف زدن دیشب فهمیدم که باید قیف رو نصفه پر کنیم تا ماسوره زدن راحت باشه و اگر قیف خیلی پر بشه حلوا راحت ازش بیرون نمیاد حالا چه شکرش و چه روغنش زیاد باشه ؛ فقط باید قیف رو کم کم پر کنیم و من دو ساعت اول آردم رو تفت دادم و نیم ساعت هم با روغن تفت دادم
@sofrebanovanbeheshti
#فلفل_دلمه👇
شما می توانید جنسیت فلفل ها را بررسی کنید . بهترین روش برای تشخیص جنسیت فلفل دلمه ای این است که به انتهای آنها دقت کنیم . فلفل هایی که چهار برجستگی دارند ماده و آن هایی که سه برجستگی دارند نر هستند.
فلفل ماده پر از دانه است، اما شیرین تر و برای خام خوردن بهتر است و فلفل نر برای پخت و پز بهتر است.
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏
صفحہ ۹۴ استاد پرهیزگار .MP3
1.07M
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه94🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#سس_مایونز👇
تخم مرغ 1عدد
سرکه 2قاشق مرباخوری
آبلیمو طبیعی2قاشق مرباخوری
شکر 1قاشق مربا خوری
نمک 1قاشق چایخوری
روغن زیتون یک لیوان یا پیمانه
سیر یک حبه
(پودر خردل، فلفل سیاه، پودر تخم گشنیز، پودر تخم فلفل دلمه ای، پودر آویشن، هر کداام که خواستید نوک قاشق چایخوری.
لازم نیست همشو بزنید.)
تخم مرغ و پودر آویشن یا...، شکر و نمک رو میریزیم توی یه ظرف.
اینم بگم که من گوشتکوب برقی نداشتم و با همزن زدم که کمی طول کشید.
کمی مواد رو میزنیم و بعد، آبلیمو و سرکه رو مخلوط کرده و نصفشو میریزیم تو مواد.
میزنیم تا خوب مخلوط بشن بعد «نصف»روغن رو قطره قطره بهش اضافه میکنیم و همین طور مدام می زنیم تا فرم بگیره.
کمی که فرم گرفت، بقیه ی آبلیمو وسرکه رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، و سیر رنده شده، و نصف دیگه ی روغن، رو قطره قطره اضافه میکنیم تا کاااملا فرم بگیره و خامه ای بشه.
اگر از گوشت کوب برقی استفاده می کنید لازم نیست ذره ذره اضافه کنید بلکه همه مواد رو همون اول با هم مخلوط می کنیم و می زنیم تا فرم بگیره.
رنگ زردش بخاطر تخم مرغ محلی هست که استفاده کردم، خیلی زرده اش پررنگ بود😄
این سس بوی تخم مرغ نمیده. اما اگه به بوی روغن زیتون حساسیت دارین، بجاش روغن مایع یا روغن زیتون بدون بو استفاده کنین. بوی روغن زیتونش توی الویه و غذاها کاملا احساس میشه.
چون بیس موادش روغنه
این دستور ارده و نخود نداره
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_انجیر
تقریبا ۸۵۰گرم انجیر پوست گرفته داشتم ۷۰۰گرم شکر ریختم روش و گذاشتم یخچال بمدت یک روزتاکاملا آب بندازه بعد بارگذاشتم وقتی جوش اومد حرارت رو متوسط کردم تابپزه وبه قوام دلخواه برسه تقریبا یک ساعت زمان میبره آخرپخت یک قاشق غذاخوری آبلیمو زدم و خاموش کردم بعد ازخنک شدن بریزید تو شیشه وبعد هم نوش جان😋😋😋
🔴اگه عجله دارین می تونین یک استکان آب بریزین و همون موقع باربزارین
🔴بسته به میزان شیرینی انجیر میتونین مقدارشکر رو کم یا زیاد کنید
@sofrebanovanbeheshti
#خیارشور👇
فاطمه بانو
خیار بوته ای حدودا سه کیلو
سرکه نصف لیوان
آبغوره یکچهارم لیوان
نمک یک لیوان سرخالی
سیر دو بوته
غوره به دلخواه
فلفل سبز تند به دلخواه(زیاد نباشه)
سبزی شامل ترخون، مرزه، کمی شوید و کمی گشنیز
نخودخام یک مشت خیلی کوچک
همه ی مواد پاک شده، شسته، و کاااملا خشک شده باشن👌
به ازای هر 16لیوان آب، نصف لیوان سرکه و یک چهارم لیوان آبغوره لازمه.
اول بگم که آب مورد استفادمون حتتتما باید جوشیده و ولرم شده باشه! آب جوشیده داغ باشه کپک میزنه، آب شیر باشه کپک میزنه.
تو اون آب ولرم نمک رو حل میکنیم و سرکه و آبغوره رو اضافه میکنیم.
می گذاریم تا خنک تر بشه.
توی ظرف یا شیشه مورد نظرمون، خیار ها رو اول با خلال دندون یا سوزن دو سه تا سوراخ داخلش ایجاد میکنیم(اینکار باعث میشه داخلش پوکه نشه) و همراه با سبزی و غوره و سیر وفلفل، لا به لا، مرتب قرارمیدیم.
ما بینشون دو سه تا دونه نخود هم میگذاریم که باعث ترد شدنش میشه.
بعد آب سرکه رو میریزیم داخلش و پُر میکنیم. جای خالی نداشته باشه که کپک میزنه.
درشو خووووب محکم میکنیم تا هیچ هوایی بهش راه نداشته باشه.
بعد از یک هفته الی ده روز آمادست
نوش جان😍🌹
برمحمد و آل محمد صلوات✨
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من توی تستر کیک درست می کنم
فن رو می زنم و کاسه ی آب هم می گذارم
اما کیکم یکدست حجم نمی گیره و همیشه روی کیک خشک می شه ؟
#پاسخ👇
کیک اصلا نیاز به آب نداره پف نکردن کیک به بکینگ پودر و تازگیش ارتباط داره که بهتره از لوازم قنادی تهیه بشه و تو یخچال نگه داری بشه. و همزدن تخم مرغ و اگه سفیده و زرده جدا باید زده بشه نباید سفیده رو زیاد بزنید یعنی وقتی فرم گرفت دیگه نزنید چون کیک رو خشک میکنه زیاد زدنش، و تو کیکهایی که باید باهم زده بشه حتما تخم مرغ رو هشت تا ده دقیقه با همزن بزنید. و آخر اینکه بعد پخت، کیک رو زیاد تو فر نگذارید بمونه چون باعث خشک شدن کیک میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
همزن برقی ندارم خیلی دوست دارم خودم کیک خامه ای درست کنم اما یه بار درست کردم خامه همش آب شده پرتش دادم
میشه لطفا بگید با همزن دستی خامه رو چطور فرم بدم؟
#پاسخ👇
با همزن دستی واقعا فرم دادن خامه مشکله و کاش اون خامه رو دور نمیریختید و باهاش گاناش درست میکردید من به کسایی که همزن ندارن گاناش پیشنهاد میدم چون واقعا خوشمزه است و کاور خوبی هست واسه کیک. و یه نکته دیگه تو خوب فرم گرفتن خامه مهمه درصد چربی هست که باید بالای سی درصد باشه ولی بازم با همزن دستی واقعا سخته فرم دادنش
@sofrebanovanbeheshti
"دعای فرج"
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ
وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ
واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى
وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ
اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ
فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً
كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ
يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ
اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ
يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ
الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ
اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى
السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ
الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ
يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ
التماس دعا🙏