eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
که خیلی خوشمزه ومقوی هست 👇 که ما بهش هم میگیم . لوبیای سفید رو از شب قبل خیس میکنیم بعد می گذاریم توی زودپز حدود نود دقیقه بعد جداگانه هفت تا هشت حبه سیر روتفت میدیم رب گوجه را اضافه میکنیم چند لحظه تفت میدیم که رنگش باز بشه زردچوبه ٫ادویه کاری وفلفل سیاه ویه مقداری پودر سیر اضافه میکنیم وبعد لوبیای سفید رو بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم ووقتی جوش اومد روی شعله ملایم میذاریم تا جا بیوفته وبعد مقداری از لوبیا سفید همرا ه یه مقدار از آب خودخورش تو کاسه میریزیم وبا گوشت کوب له می کنیم وکوبیده لوبیا رو به خورش برمی گردونیم ودر آخر نمک می ریزیم 🌸🌸🌸این خورش بسیار خوشمزه ست وسیر در طعم اون نقش مهمی داره هر چه سیرش بیشتر بهتر وهمین طور این غذا نباید زیاد آب داشته باشه تقریبا غلیظ هست وهمون آبی که باهاش لوبیا میپزیم کافیه .نوش جان @sofrebanovanbeheshti
#بادمجان_شکم_پر یا #بادمجان_گوده👇 دوتا سه قاشق گردو چرخ شده رو با یه حبه سیر با یک قاشق رب انار و نصف قاشق رب گوجه و نمک و فلفل و یک پیاز رنده شده مخلوط کردم و بادمجان هارا به صورت  به علاوه عمودی برش زدم بعد لابه لای بادمجان ها مواد رو گذاشتم و سرخ کردم. .همین مواد رو لابه لای گوجه هم میشه ریخت و سرخ کرد. @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 چه پیشنهادی برای بچه یک ساله بد غذاو سرما خورده دارید ؟؟ برای وزن گیریش هم چی خوبه ؟؟؟ 👇 سویق توغذاهاش بریزید.کره محلی حتمابریزید.حلواخیلی خوبه تونون بستنی بگذاریدکه خوشش بیاد.سیب زمینی ابپزروپوره کنیدبانمک وزردچوبه ونعناخشک.مخلوط کنیدبعدباکره تفت بدین بعدتوپی کنیدبگذاریدتوظرف خودش بخوره.ژلاتین گاوی درست کنیدبرای غذاهاش.قلم گاوروباپیازواب بگذاریدروشعله ی کم تابجوشه حسابی ازشب تاصبح.هویجم بندازید.بعدخاموش کنیدتوظرفهای کوچیک مثله ژله میبنده بگذاریدفریزرهردفعه توغذاهاش بریزید.کته گوشت درست کنید.توفرنیش شیره وسویق بریزید.شیرخرما براش درست کنیدتوظرف جذاب بدین تاخودش بخوره.توپکهای خرمایی هم خیلی عالی ومقویه.رنگینک قالبی. @sofrebanovanbeheshti
👇 همیشه برام مهم بود که تو سفر هم از سبزی خوردن استفاده کنیم ولی امکانش فراهم نمیشد امسال تو سفر مشهد تجربه یکی از دوستانم رو امتحان کردم سبزی رو با ساقه شستم و تو سفر برای استفاده تو‌ وعده های غذایی مقداریش رو پاک میکردم و استفاده میکردیم خیلی سریع و در دسترس وتازگی خودشون رو هم حفظ کردن چون به ساقه بودن @sofrebanovanbeheshti
👇 ماکارونی👇👇👇👇 بادستور جدیدی که یکی ازخواهرها در گروه گذاشته بود خیلی عالی شد😊👇👇من با قارچ درست کردم قارچ هارا با دو حبه سیر رنده کردم تا عطرش خوب بشه. بعد پیاز داغ را بارب وزردچوبه تفت دادم بعد قارچ ها وسیر رنده شده را بهش اضافه کردم وباز اگر دوست داشته باشید به خاطر عطرش میتونید جعفری خورد شده اضافه کنید وتفت بدید من کمی سبزی کوکویی باهاش تفت دادم🍈بعد رشته های ماکارونی را به اندازه ای که میخواستم سه قسمت کردم و به مواد قبلی اضافه کردم بعد به مقداری که لازم بود آب ریختم🍺تا روی اون بگیره شعله را زیاد کردم تا جوش اومد بعد کمترش کردم تا آبش تموم شه. البته در این مدت چندبار هم زدم تابا مواد کاملا مخلوط بشه چون میخواستم ته دیگ داشته باشه در یک قابلمه دیگر روغن ریختم وسیب زمینی حلقه حلقه کردم بعد ماکارونی وموادش را که دیگه آب نداشتند روی سیب زمینی ها ریختم اگر دوست داشته باشید میتونید پنیر پیتزا هم لابه لای اون بریزید .بعد به مدت ۲۰ دقیقه دم انداختم باز اولش کمی شعله را زیاد کردم تا بخار جمع کنه وبعد به مدت ۲۰ دقیقه کمش کردم خیلی خوب شد اصلا خمیر هم نشد. 🍽انشاالله که سفره هاتون همیشه پر برکت باشه🌺 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_نساء ☘ #صفحه_104 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۰۴ استاد پرهیزگار .MP3
958K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه104🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
104.mp3
901K
ترتیل بدون ترجمه صفحه ۱۰۴ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
14-NilchiZadeh (22).mp3
10.09M
#آسیبهای_اخلاقی_درخانواده خانم #نیلچی_زاده #قسمت_بیست_ودوم پرسش وپاسخ پیشنهاد دانلود @samtekhoda3 به جمع بانوان بهشتی بپیوندید 👇 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هفته دفاع مقدس، سالگرد آغاز روزهای پُرالتهاب عشق و رشادت ، بر حماسه آفرینان با ایمان و شما بانوان بهشتی گرامی باد. 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 خوشمززه ومقوی حدود۱ لیوان کنجدسفیدآسیاب شده بود و۱/۵لیوانم آردگندم که هردوروباهم تفت دادم. زعفران و۲ لیوان آب ونبات وروغن حیوانی من گذاشتم روی سماورکه کامل حل بشه ورنگ بگیره بعدکه اردوکنجدتفت خورد وکمی رنگش تغییرکرد این آب روبه همراه تقریبا۴ لیوان آب دیگه ومغزهاریختم وباهمزن دستی هم زدم. تاجایی که به اون غلظتی که میخوام برسه. حدود ۲۰دقیقه @sofrebanovanbeheshti
#کیک_هلو 😋😋😋 تخم مرغ ٣عدد شكر يك ليوان روغن مايع دو سوم ليوان ماست شيرين دو سوم ليوان آرد دو ليوان وانيل يك ق چ بكينگ پودر دو ق چ نمك نوك ق چ هلو بمقدار كافى تخم مرغها و شكر و وانيل را پنج دقيقه با همزن بزنيد تا كرم رنگ شود سپس روغن را به دستور افزوده و هم بزنيد ، بعد ماست رو اضافه و مخلوط كنيد و پس از آن دوقاشق آرد را کنار گذاشته و بقیه آرد و بكينگ پودر و نمك رو كه قبلا سه بار الك كردين رو داخل دستور ريخته و با ليسك آرد رو بصورت دورانى مخلوط نماييد ،در آخر هلوها رو که نگینی خرد کرده بودم و با دوقاشق از دولیوان اردی که داشتیم و کنار گذاشته بودیم مخلوط کرده و به مواد اصافه میکنیم مايع كيك رو داخل قالبى كه قبلا روغنى و آرد پاشى كردين بريزين ،حتی میتونید روى كيك قطعات خرد شده هلو رو بچينيد، . شما ميتونين همه جاى كيك هلو بگذاريد ، بعد روى هلوها كمى شكر بپاشين و داخل فر ١٧٠ درجه بمدت ٤٥دقيقه اجازه پخت بدين . نوش جان قالب من گرد و ٢٥ سانتى بود و کفش رو کاغذ روغنی گذاشتم و روغن مالی و اردپاشی کردم، حتما اين كيك رو درست كنيد تجربه بسيار خوبى خواهيد داشت 🌷 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇