#توشه_ماه_صفر
#ورود_به_ماه_صفر
ورود به ماه صفر المظفّر، ماه عزای اهل البیت (علیهم السلام) رسول گرامی اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) تسلیت و تعزیت باد.🏴
#السلام_علیک_یا_رسول_الله_ص
#السلام_علیک_یا_اهل_بیت_النبوه
▫️دعای هر روز ماه صفر روزی ۱۰بار☝️
▫️امروز نماز اول ماه فراموش نشود
▫️دادن صدقه در روز اول ماه فراموش نشود
▫️صدقه دادن هر روزه در این ماه تاکید شده
🆔 @sofrebanovanbeheshti
🌹 «مناجات ناشنوایان»
🔺️ غزلی از حضرت آیتالله خامنهای تقدیم به ناشنوایان عزیز
👈 به مناسبت هشتم مهرماه روز ناشنوایان
📝 «مناجات ناشنوایان»
ما خیل بندگانیم ما را تو میشناسی
هر چند بیزبانیم ما را تو میشناسی
ویرانهئیم و در دل گنجی ز راز داریم
با آنکه بینشانیم، ما را تو میشناسی
با هر کسی نگوییم راز خموشی خویش
بیگانه با کسانیم ما را تو میشناسی
آیینهایم و هرچند لب بستهایم از خلق
بس رازها که دانیم ما را تو میشناسی
از قیل و قال بستند، گوش و زبان ما را
فارغ از این و آنیم ما را تو میشناسی
از ظن خویش هرکس، از ما فسانهها گفت
چون نای بیزبانیم ما را تو میشناسی
در ما صفای طفلی، نفْسُرد از هیاهو
گلزار بیخزانیم ما را تو میشناسی
آیینهسان برابر گوییم هرچه گوییم
یکرو و یکزبانیم ما را تو میشناسی
خط نگه نویسد حال درون ما را
در چشم خود نهانیم ما را تو میشناسی
لب بسته چون حکیمان، سرخوش چو کودکانیم
هم پیر و هم جوانیم ما را تو میشناسی
با دُرد و صافِ گیتی، گه سرخوشی است گه غم
ما دُرد غم کشانیم ما را تو میشناسی
از وادی خموشی راهی به نیکروزی است
ما روزبه، از آنیم ما را تو میشناسی
کس راز غیر از ما، نشنید بس «امینیم»
بهر کسان امانیم ما را تو میشناسی. ۷۵/۱/۱۴
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#شیرخرما
🍺🍺😍🌴🌴
شیر رو با خرمای هسته گرفته تو مخلوط کن ریختم و میکس کردم!
میشه پودر انواع مغزیجات هم بهش اضافه کرد
مقدار خرما و شیر بستگی به ذائقه خود آدم داره
من برای دو لیوان شیر، ۱۴ عدد خرما ریختم که به اندازه ای که خودم دوست داشتم، شیرین شد😋😋
بمب کالری👌💪💪
بسیار عااالی و خوشمزه😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#غذای_بدون_گوشت
#ترش_پلو 👇
#غذای_محلی استان گلستان😋
لوبیاچشم بلبلی یک پیمانه
ماش یک پیمانه
برنجدوپیمانه
سیر یک کوله پیاز یک عدد
رب گوجه دوقاشق غذاخوری
رب انار به اندازه ای که غذا ترش مزه باشه😋
ادویه جات وروغن به مقدارلازم
لوبیارو ازشب قبل خیس کرده چندبارابش وعوض کرده
میزاریم روشعله نیم پز که شد ماش رواضافه کرده دراین بین که ماش ولوبیا باهم بپزه سیروپیاز و سرخ کرده رب گوجه وزردچوبه زده اماده کرده بعدپخت ماش ولوبیا برنج و سیروپیازداغ وباهم اضافه کرده رب انارو نمک زده ابش هم به اندازه ای باشه که شل نشه بعداینکه ابش وبه خودش کشید دمی زده بعددم کشیدن روغن جداداغ کرده روی برنج داده اگه روغن دنبه باشه خیلی خوش عطرمیشه😋 این غذابخاطراینکه ترش مزه هست اسمش ترش پلوست 😋
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
داخل توستر مرغ چه جوری بپزم؟
#پاسخ👇
من مرغ را تکه تکه کردم واول کف سینی راچرب کردم بعد پیاز حلقه حلقه کردم بعد فلفل دلمه وبعد مرغ روش گذاشتم وکمی کره وادویه روی مرغ ریختم گذاشتم توی توستر پخت
توی سینی خود توستر گذاشتم طبقه وسط .اول المنت پایین را روشن کردم و۵دقیقه اخر المنت بالا را.
خشک نشده بود
اگر خواستید کمی آب جوش توی سینی فر بریز تا مرغ خشک نشود
۴۵دقیقه زمان ودرجه حرارت همان ۱۸۰ باشد
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
روضه دارم برای پذیرایی روضه غیرازحلواچی میشه درست کرد که زمانبر نباشه ؟
#پاسخ👇
چایی خرما.
کیک وآبمیوه،
شیر کاکائو باحلوا،
نون پنیر وسبزی،
شله زرد،
شیر وخرما
میوه ...
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
روش خشک کردن پسته تر....
کسی تا حالا تجربه شو داشته؟
#پاسخ👇
من پسته رو پوستش رو در آوردم و تو سایه گذاشتم تا خشک بشه روز آخر هم تو آفتاب گذاشتم تا بمونه بعد هم ریختم تو کیسه پارچه ای تا بهتر بمونه
@sofrebanovanbeheshti