eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 مواردمصرف گوجه خشک چیه؟ 👇 من پودرگوجه را در روغن داغ که گاز را خاموش کردم می ریزم تا کمی رنگ بگیرد مرغ را در دیس که می گذارم و روش می ریزم اگر کمی پودر درشت باشه قشنگتر می شود شکل مرغ @sofrebanovanbeheshti
👇 برای کسی که پودر سنجد رو نمیتونه خالی یا حتی تو شیر بخوره، چجوری به خوردش بدیم؟؟ چون بشدت مشکل استخوان داره و باید بخوره حتما 👇 پودر سنجد یک لیوان ویک لیوان ارد گندم وخمیر مایه یه قاشق چایخوری و شیر ویک قاشق چایخوری زردچوبه خمیر کردم و سه ساعت گذاشتم وبعد پختم خمیر مایه از نانوایی گرفتم. فرنی سنجد درست کنیدمخلوط با عسل داخل ماست ،حلوا یاعسل یامربا بریزید @sofrebanovanbeheshti
👇 موادلازم: گردوی خرد شده 150گرم من 100گرم ریختم تخم مرغ 3عدد متوسط روغن مایع 50گرم روغن جامد یا کره یا صاف150گرم، من روغن زرد گاوی100گرم و مارگارین 50گرم ریختم پودر قند 200گرم کشمش پلویی100گرم من75گرم ریختم بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری وانیل1/4قاشق چایخوری پودر کاکائو 1قاشق سوپخوری استاندارد شیر150میلی لیتر آردقنادی3پیمانه استاندارد طرزتهیه: بکینگ پودر رو آرد رو کاکائو مخلوط کنید الک کنید، روغن روبا پودر قند قاطی کنید هفت دقیقه بزنید من چون روغن زرد گاوی و مارگارین استفاده کردم پنج دقیقه کافی بود، بعد روغن مایع رو اضافه کنید با همزن دو دقیقه بزنید، بعد تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و واسه هر کدوم یک دقیقه با همزن بزنید، بعد وانیل شیر رو اضافه کنید هم بزنید، بکینگ پودر و آرد و کاکائو رو که مخلوط کردید و الک کردید رو کم کم اضافه کنید هم بزنید،یک دقیقه با همزن هم بزنید تا قشنگ آرد مخلوط مواد بشه، حالا گردو و کشمش رو اضافه با لیسک هم بزنید، بعد تو سینی کاغذ روغنی بزارید و از مواد قاشق قاشق تو سینی با فاصله بچینید، وتوی فر از قبل گرم شده دمای160درجه بیست دقیقه زمان بدید تا بپزه وقتی دیدید زیرش تیره شده پس پخته و آخرش چند دقیقه گریل بزنید تا روشم قهوه ایی بشه، و تا زمانی که یکم خنک نشده دست نزنید. برای من یکربع پخت دودقیقه هم گریل زدم. دمای فرها باهم فرق میکنه پس حتما چک کنید، بافتش کاملا نرم و مثل کیک میشه، نوش جونتون. با این دستور این 25تا این سایزی میشه😊😉 فاطمه حسنا و علی عشقای مامان 😊😍😊 @sofrebanovanbeheshti
و 👇 انجیر ها رو نخ کردم و دو روز گذاشتم تو آفتاب آبش که گرفته شد گذاشتم داخل خونه هم باد کولر بهش میخورد و هم در معرض آفتاب بود. به نظرم خشک شده انجیر زرد بهتر از انجیر قرمز هست.و احتمالا به همین دلیل هم انجیر خشک های بازار همه زرد هستند. گوجه رو هم توی سینی رو یه کم چرب کردم نمک دریا پاشیدم گوجه های حلقه شده رو توش چیدم و دو روز تو آفتاب گذاشتم و زیر و رو هم کردم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‌ وزوز گوش: روغن سوسن.روغن بادام تلخ.روغن مورد باهم مخلوط کنید ویک قطره درگوش بچکانید. سر را با جوشانده ی ولرم بابونه.مغزناخنک.افسنطین وآویشن بشویید. ازصبرزردکوبیده به عنوان عطوس (عطسه آور) استفاده کنید. سرخ کردنی،خردل ،غذاهای چرب وشور نخورید. اگر دارید،دمنوش دارچین وگل ختمی نیزمیل کنید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
"دعای فرج" بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ اِلهى عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْكَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِى الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْناطاعَتَهُمْ وعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَريباً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ اِكْفِيانى فَاِنَّكُما كافِيانِ وَانْصُرانى فَاِنَّكُما ناصِرانِ يا مَوْلانا يا صاحِب الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى اَدْرِكْنى السّاعَه السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرينَ التماس دعا🙏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 #سوره_مائده ☘ #صفحه_115 🆔 @sofrebanovanbeheshti
صفحہ ۱۱۵ استاد پرهیزگار .MP3
886.6K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 #ترتیل_صفحه115🌹 🎤باصدای استاد #پرهیزگار 🆔 @sofrebanovanbeheshti
115.mp3
818.7K
ترتیل بدون ترجمه صفحه۱۱۵ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
..😄👇 دیروز داشتم شکر وروغن را با همزن میزدم که اوایل هم زدن همزنم متاسفانه سوخت بیچاره...چقدر باهاش کیک وشیرینی درست کردم..😭😭ولی تسلیم نشدم...همزن دستی را برداشتم وبا تمام نیرو شروع به هم زدن کردم..💪خلاصه تا جایی که جون داشتم هم زدم..تخم مرغا را هم دونه دونه هم زدم💪😥😥حسابی از کت وکول افتادم..ولی بگم اندازه همون همزن برقی زدم...😉 موادو با نذر ونیاز وصلوات ریختم توقالب چرب شده وگذاشتم تو فر...اینم نتیجه کار که عالی شده بود...❤️این کیک خوشگل رو بردم برای مادر شوهر جان..کلیم ذوق کرد وتعریف و...😍پس میشه کیک رو بدون همزن برقی هم درست کرد..👌😄.یه دونه موز را باچنگال کاملا له کردم وریختم داخل موادش وهم زدم...گردو نزدم..با آرد سبوس دار هم درست کردم که مادر شوهر بهم داده بود..گفتم تجربم رو دراختیار دوستان عزیز قرار بدم شاید استقاده کردند🙏🙏 @sofrebanovanbeheshti
#انجیر_خشک انجیرها رو تو سینی گذاشتم تو سایه آفتاب و مقداریش هم به بند کشیدم #لواشک_آلوزرد_و_زردآلو آلو زرد و زرد آلو رو پختم از صافی رد کردم کف سینی رو چرب کردم و تو سینی ریختم گذاشتم تو سایه آفتاب یکم که از رطوبتش کم شد تو خونه گذاشتم تا خشک شد #لواشک_آلبالو_و_آلوسیاه همون مراحل بالارو انجام دادم #آلبالو_خشک آلبالو رو شستم تو سینی پهن کردم طوری که آلبالو ها رو هم نباشه نمک زدم و گذاشتم خشک شد چیپس میوه( سیب گلاب. شلیل.هلو) ورقه کردم نباید ضخامتش رو خیلی کم بگیریم تو سینی پهن کردم #مربای_انجیر ۳ لیوان آب و ۴قاشق شکر سرخ رو گذاشتم رو شعله وقتی جوش اومد و شکر سرخ حل شد تقریبا ۲ کیلو انجیر رو اضافه کردم انجیرها شیرین بودن و نیازی به شکر زیاد نداشتن وقتی انجیرهای پخته شد نه اینکه له بشه و آبش هم غلظت خوبی داشت گلاب رو اضافه کردم بعد از چند دقیقه شعله رو خاموش کردم #کمپوت_گیلاس 👇 ۲ لیوان آب و ۳ قاشق شکر سرخ رو شعله گذاشتم وقتی جوشید ۱ کیلو گیلاس رو اضافه کردم و شعله رو کم کردم اگر شعله زیاد باشه گیلاس ها ترک میخورن بعد از ۲۰ دقیقه یکی از گیلاس ها امتحان کردم باید هسته راحت از گیلاس جدا بشه اونموقع کمپوت آماده هست @sofrebanovanbeheshti
اولین ماه صفر است 🏴 هدیه اموات را فراموش نکنیم روحشان شاد یادشان گرامی در این روزهای معنوی دعاهای قشنگ واسه همدیگه کنیم ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﺩﻟﺶ ﻧﮕﯿﺮﻩ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﮔﺮﻓﺖ ﺧﺪﺍ ﯾﻪ ﻫﻢ ﺻﺤﺒﺖ ﺧﻮﺏ ﺑﺬﺍﺭﻩ ﺳﺮ ﺭﺍﻫﺶ! ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﺩﻟﺶ ﭘﺮ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﭘﺮ ﺷﺪ ﭘﺮ ﺑﺸﻪ ﺍﺯ ﻋﺸﻖ ﺍﺯ ﺧﻮﺷﺤﺎﻟﯽ! ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ! ﺩﻋﺎ کنیم ﻫﺮ کس ﻫﺮ آرزویی ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻬﺶ ﺑﺮﺳﻪ! ﺩﻋﺎ کنیم حکمت خدا با آرزوهامون یکی باشه 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من یه مقدار ریحان خشک کردم ،الان نمیدونم برا چی استفاده داره برای چه غذایی و چه مقدار باید بریزم ؟ 👇 من روی ماست ودوغ میریزم وبا تره خشک وبقیه سبزیجاتم هم مخلوط کردم برای دلمه وکوفته عطر خوبی میده بهشون @sofrebanovanbeheshti
محصولات اشپزخانه ی من😃😃😍😍 5کیلوشیربود. دوکیلوپنیردرست کردم. باسرکه وکمی ماست. وقتی شیرداشت میجوشید1ملاقه سرکه طبیعی انگورریختم ویک ملاقه ماست محلی. بعدریختم توکیسه روش ظرف سنگین گذاشتم تاسفت بشه. بعدهم باابی که ازخودپنیرمونده بوداب نمک درست کردم وپنیرهاروگذاشتم توش. 2. ماست که باسه کیلوشیرمایه زدم. 3. فلافل با700گرم نخود. سیروجعفری ویه دونه سیب زمینی 4. فلافل دال عدس. دال عدس 400گرم. سیروجعفری ویدونه سیب زمینی. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1_108192624.pdf
565.8K
🔴 تجربیات مفید و خواندنی برای همه بخصوص سفر اولی های 🔸نکات بسیار مهم برای سفر بصورت انفرادی، خانوادگی و حتی همراه با سالمندان 🔶نکات مهم و کاربردی برای همراه بردن کودکان ‼️زائران اربعینی برای برنامه ریزی سفر حتما این جزوه را مطالعه کنند ✅ این جزوه را به زائران اربعینی هدیه کنید 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#پوست_هندوانه_شکری😋طبق این فیلم👇👇 @sofrebanovanbeheshti