eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
هواشناسی اعلام کرد هوای یڪدیگررا داشته باشید دل نشڪنیدقضاوت نڪنید به غم ڪسی نخندیدبه راحتی ازیکدیگر گذرنڪنید هوای دلتون راداشته باشید☂❣ 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یک کیلو زیتون بی هسته یک پیمانه گردوی چرخ شده نصف پ رب انار ملس یا ترش درصورت تمایل نصف پیمانه آب انار سیر چرخ شده،دو ق غذاخوری گلپر ساییده و نمک یک پیمانه دونه انار ترش یا ملس در صورت تمایل کمی روغن زیتون سبزی معطر(زلنگ،اناريجه،اوجي وگشنيز)دو پیمانه چرخ شده اگر اینها رو نداشتید از نعنا و گشنیز و کمي جعفری استفاده کنید. اگر تندی دوست داری کمی فلفل سبز تند هم باسبزي چرخ کنيد🔥🔥 زيتونها رو بشورید،دوسه ساعت در آبکش بگذاريد،خوب که آبش رفت همه ی مواد رو بهش اضافه کنید. چند ساعت بمونه خوب مزه بگيره😋😋 @sofrebanovanbeheshti
👇 که صبح برای لقمه های پسرم سرخ کردم. دال عدس خام 400گرم. سیب زمینی پخته یک عددبزرگ. پیاز1عددمتوسط جعفری وسیربه دلخواه. اول دال عدس روخیس کردم دوساعت. بعدبابقیه مواد دوبارچرخ کردم. بعدم ادویه ی فلافل هرچی میزنیدهمون😃😃 وسرخ میکنیم. خوشمزست. امتحانش کنید. بکینگ پودروکمترازنصف استکان اب هم ریختم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
👇 من ۲۵کیلو پیاز گفتم بعد تو سبد که بوده زیری ها جوونه سبز زدن حالا جدا کردم بعد من تو غذاهام پیاز رنده میکنم حالا اگه رنده کنم سرخ کنم بگذارم فریزر خراب میشه؟؟پیشنهاد دیگه ای دارید؟ 👇 پیازسرخ کرده نگهداریش توفریرضررداره به نظرم این گروه که رویکردش طبخ اسلامی هست بایدهمه باهم ی کاری کنیم مصرف موادفریزریمون به صفربرسه پیازرنده شده که فریزبشه دیگه بدتر😊 برای نگهداری مواد غذایی و استفاده از فریزر مدت زمان خاصی داره و اگه تاریخ انقضاش بگذره بوی نامطبوع فریزری و یخ زدگی به خودش میگیره و مجبور میشی باقیمانده پیازها رو دور بریزی 😊 البته پیازسرخ شده درطبقه ی بالای یخچال توظرف دردارمدت طولانی هم میمونه یااینکه چیپسی سرخ کنیدبگذاریدتویخچال یااینکه اگرشرایطش روداریدپیازهاروخیرات کنیدوبه اندازه ی مصرف برای خودتون نگهدارید ☺️☺️ اونایی که جوونه زده سبزی ها شو بگیرید رنده و سرخ کنید @sofrebanovanbeheshti
👇 غذاهای پیشنهادی برای مرغ الویه سیب زمینی ومرغ سرخ شده .... سوپ مرغ .. کتلت مرغ زرشک پلو .... قارچ پلو .... برگرمرغ کوبیده مرغ یامیکس مرغ شکم پر هویج پلوبامرغ چیکن استراگانوف سبزی پلوبامرغ کالباس یاسوسیس مرغ کیک گوشت که بجای گوشت مرغ بریزید چلومرغ الومسمابامرغ @sofrebanovanbeheshti
#ایده👇 نهار اول هفته ما...😋😋 ماکارانی، با ته دیگ نون محلی، به سفارش آقای همسر🥰😍 خب ماکارونی رو که همه ماشالله بلدن...👌👌 من نکات خودمو میگم👇👇 خوب سویا که تراریخته است، سعی میکنیم بجاش گوشت چرخ کرده بریزیم اگه نبود که اصلا نمیریزیم! من بخوام حساب کنم؛ در کلِ سال، دو سه بار سویا میخوریم!😊 هربار هم به همراه دیگر مواد سرخ نمیکنم چون روغن زیاد میبره من سویا رو وقتی که میخوام آب رو جوش بیارم می‌ریزم تو آب بپزه؛ با کمی زردچوبه! تو آب هم روغن نمیریزم چون موقع آب کشی، میره بیرون و حیفه!😉 نهار امروز ما یجور رویداد هفته هم محسوب میشه😉😂😂 چون یه مقدار سبزی پلو از شام دیشب اضافه اومده بود و من با مواد ماکارانی قاطی کردم،🙈 اصلا هم نشون نمیده😂 ماکارونی ما عطر دارچین هم میده😊😋😋 فراااوان جاتون سبز😊😊🤩 @sofrebanovanbeheshti
#به_قرمه😊😋😋😋😋👇 اول یک عدد پیاززنگینی خرد کردم و کاملا سرخ کردم و بعد مرغ یا گوشت رو ریز کرده( من مرغ استفاده) به پیاز اضافه کردم سرخش کردم و بعد به ریز شده رو به مواد در حال سرخ شدن اضافه کردم اونم کاملا تفت دادم و بعد ازرب دستساز خودم توش ریختم تفت دادم ودست آخر آب رو اضافه کردم تا رو خورشت بگیره بعد یک ربع خورشت آماده هست خورشت مقوی و خیلی خوشمزه هست من با یه عدد به متوسط خورشت درست کردم @sofrebanovanbeheshti
ساده ترین راه خشک کردن 👇 من همیشه میشورم لیموهارا ,میریزم تو سبد ,تو آفتاب تابستان خشک میکنم, کار خاصی نمیخواد فقط یه ماه طول میکشه تا خشک بشه ولی خوش عطر😍😍😍☺️ 😄 @sofrebanovanbeheshti
#مربا_هویج👇 هویج رنده شده دو کیلو و نیم شکر هم دو کیلو و نیم گلاب نصف پیمانه آبلیمو دو ق غ هل سه چهار دونه اول هویجمون را با رنده متوسط رنده میکنیم بعد میریزیم داخل قابلمه و آب میریزیم روش میگذاریم رو شعله زیاد ومیگذاریم یکساعت و نیم تا دوساعت بپزه یکم از هویجو میخوریم ببینم نرم شده وقتی دیدی که نرم شده شکرو بهش اضافه میکنی هم میزنی و میاری کامل حل بشه بعداز چهل پنج دقیقه بهش گلاب وهل اضافه میکنی بعد یه ده دقیقه ی بعد از گلاب که دیدی آبش غلیظ شده و هویجم پخته بهش آبلیمو میزنی یه دو سه دقیقه میگذاری و خاموشش میکنی میگذاری سرد میشه و میریزی داخل شیشه🌹🌹 @sofrebanovanbeheshti