فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزئین پیاز سرخ شده شبیه گل
#کلیپ_تصویری
شام دیشب ما املت من درآوردی😂
سیب زمینی خلالی سرخ کردم
پیازخلالی سرخ کردم ومقداری سینه مرغ که ازناهارمونده بود😜رو خردکردم ریختم توپیازکمی تفت دادم نمک زردچوبه فلفل آویشن زدم سیب زمینی روهم بهش اضافه کردم .
یه دونه تخم مرغ روباچنگال زدم وریختم روی موادداخل ماهیتابه روش پنیرپیتزاریختم کمی ومقداری هم آویشن درتابه روگذاشتم تاپنیرآب بشه😍
به همین راحتی😉
به همین خوشمزگی😋
راستی دوستان میتونین توش قارچ وفلفل دلمه هم بزنید👌
@sofrebanovanbeheshti
#رب_گوجه_فرنگی
#رب_گوجه_خانگی
گوجه روبشورید و قاچ کنید بگذارین روی حرارت تابپزه باآب خودش
زیروروکنیداوایل که ته نگیره
بعد اینکه گوجه هاکمی خنک شد بریزین توصافی یاآبکش وپوست وتخمش روجداکنید
میتونین باکفگیر اینکاروبکنید البته بادست هم میشه کیف میده😂
حالا آماده شده که دوباره بره روی حرارت و اینقدربجوشه تا رب ما آماده بشه😋
اواخرپخت هم نمکشواندازه میکنیم😉
رب گوجه ماآماده شد😍
من زیادغلیظ نمیکنم رب گوجه رو شمادوست داشتین غلیظ تر بردارین😉
@sofrebanovanbeheshti
#پخت_ماهیچه_به_شیوه_پسران_کریم
طرز تهیه
ماهیچه ها رو تو کمی روغن و زردچوبه با حرارت بالا تفت بدید تا اطراف ماهیچه طلایی بشه.
بعد در ظرفی که گنجایش داشته باشه ماهیچه ها رو در یک ردیف بچینید و روی ماهیچه ها رو با پیاز خلال شده فراوون بپوشونید و کمی روغن زیتون ، زعفران آب کرده ، فلفل و زردچوبه روی ماهیچه ها بریزید.
حرارت رو خیلی ملایم کنید و اجازه بدید ماهیچه با آبی که از پیازها خارج میشه بپزه. دقت کنید نباید ماهیچه ها تا زمان پخت جابجا بشه چون اگه پیازها بره زیر ماهیچه دیگه اونقدر آب نمیندازه و میسوزه.
پس اصلا برای پخت این ماهیچه نیار نیست که آب اضافه کنید.
وقتی از پخت ماهیچه مطمئن شدید نمک رو اضافه کنید و ماهیچه ها رو جا به جا کنید و حرارت رو بالا ببرید تا پیازها به سرخ شدن برسه. اگه حس کردید ماهیچه ها داره له میشه اونها رو از ظرف خارج کنید و بذارید پیازها سرخ بشه.
در نهایت این غذا بدون آبه و ماهیچه همراه با پیاز سرخ شده کنارش ( به شیوه رستوران پسران کریم و با همون طعم و مزه ) سرو میشه
نوش جان 🌹🌹🌹
@sofrebanovanbeheshti
#مربا_سیب
یک کیلو سیب رو شستم وپوستش روگرفتم وخورد کردم و دریک قابلمه
شکر قهوه ای یککیلو و با 15لیوان آب گذاشتمجوشید وسیب ها روکمکم اضافه کردم و گذاشتم با شعله کم بپزه و یک تیکهچوب دارچین ومقداری هل و گلاب اضافهکردم مربا که قوام اومد 2قاشق
آبلیمواضافه میکنیم که شکرک نبنده
حالا آماده شد نوش جونبفرمابید 😍
@sofrebanovanbeheshti
#چیز_کیک_شکلاتی
برای تهیه این چیزکیک دوبسته بیسکویت پتی بور شکلاتی یه دوسه تاش روبرداشتم تابشه 250گرم وباغذاساز پودرش کردم.150 گرم کره نرم شده ویک قاشق پودر کاکائو میکس کردم وکف قالب 20 سانتی که به عنوان قالب پیتزاخریدم.
کفش روفریزر گذاشتم ومواد بالارو روش ریختم وفشاردادم تامنسجم بشه.
برای تهیه مواد رویی یک بسته پنیر ماسکارپونه (200گرم)، یک بسته خامه صبحانه (200 گرم)،90 گرم شکلات آب شده،دوسوم پیمانه شیر،1ق.غ ژلاتین که باسه قاشق آب روی حرارت بن ماری کردم روباهمزن زدم.
کمی که بیس بیسکوییتیمون توی یخچال خودشو گرفت (حدود نیم ساعت) موادبالاروروش میدیم ومیذاریم توی یخچال. بعد از یک ساعت چیز کیک ما آمادست. وروش رومیتونید باشکلات سفید،پاستیل خامه ویاهرچیزی که خواستید تزیین کنید که من ازگل متضاد باشکلات استفاده کردم که خودشو نشون بده...
نوش جان
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
به نام خدای روزی دهنده لینک ابرگروه آشپزی بانوان بهشتی👇 با رویکرد طبخ اسلامی https://eitaa.com/jo
میانبر ابتدای کانال و لینک گروه☝️
004-Az-Owj-e-Asemoon.mp3
10.93M
🎧 نفس نفس زنون ،میون عاشقات
دارم میام حسین...😭😭
🎤 حاج محمود کریمی
شــوق زیارت است مــرا #اربعین رسیــد
دیگر چه طاقت است مرا؟ #اربعین رسید
یک سالِ آزگار دلــم بــــود و این سوال:
آیا لیاقت است مــــرا؟ #اربعین رسیـــد
😭😭😭😭😭😭😭
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🎧 نفس نفس زنون ،میون عاشقات دارم میام حسین...😭😭 🎤 حاج محمود کریمی شــوق زیارت است مــرا #اربعین رس
😭😭😭التماس دعا 🙏😭
شب جمعه و شب زیارتی ارباب بی کفن همه ی شهدا و اموات فیض ببرند😢😢
#بادمجان_شکم_پر 👇
بادمجان ها روپوست کنده وشکمش رابرش میدهیم نمک وفلفل وزردچوبه میزنیم میگذاریم تاکمی آبش بره. بعدبادمجانهاراسرخ میکنیم اول ازقسمت برش شکم وآخرین جایی که سرخ میشه پشت برشش باشه که شکمشوپرکنیم بگذاریم آخرین طرفش باحرارت کم هم سرخ بشه هم کاملابپزه. برای موادشکم پری ازسبزیجات معطرشمال(زلنگ،اناریجه،سرسم،اوجی،
برگ سیر،گشنیز)چرخ شده همراه باپیازوگردوی چرخ شده واناردون سابیده شده ونمک وفلفل ومقداری رب انار😋 استفاده میکنیم👌
موادشکم پری طبق ذائقه افرادهرمنطقه میتونه متغیرباشه😉ولی این که گفتم خیلی عالیه😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#آلوی_کنارمرغ(معجون)👇
پیازسرخ میکنیم بعدمقداری فلفل دلمه باهاش تفت میدیم بعدهم آلوبخارا رواضافه کرده کمی که تفت خورد مقداری آب اضافه میکنیم میزاریم باحرارت ملایم آلوبپزه وجابیفته اواخرپخت گردواضافه میکنیم😋
اینم بازباآلوهای مختلف میشه درست کرد ونکته دیگه اینکه بعضیاهویج هم میریزن ولی این که نوشتم براتون توبیشترمجالس کنارمرغ وبریون استفاده میشه😍😋
@sofrebanovanbeheshti
#دمنوش_به
#دمنوش
ابتدا میوه به را کاملا شسته و خشک میکنیم
سپس هسته آنرا جدا کرده گوشت به را با رنده درشت رنده میکنیم
سپس به رنده شده را داخل تابه ترجیحا مسی ریخته و بدون اضافه کردن چیزی آنرا روی حرارت مستقیم و متوسط قرار میدهیم
مرتبا مواد را هم زده و زیر رو میکنیم
هر ۵ کیلو به رنده شده حدود ۲ساعت باید روی شعله متوسط حرارت ببیند تا تقریبا حالت پیاز داغ پیدا کرده و رنگش از رنگ قرمز تیره به نا رنجی تیره تبدیل شود البته باید مقدار کم بریزیم تو تابه
بعد از این مرحله شعله را زیاد کرده و مواد را مرتبا زیر و رو کرده تا رنگ آن نزدیک به قهوه ای شود و کاملا خشک شود
دمنوش آماده است
دقت داشته باشید بعضی به رنده شده را روی بخاری خشک کرده و بعد از خشک شدن تفت میدهند
در این روش طعم دمنوش تغییر کرده و بوی ذغالی دارد
و رنگ آن تیره تر است
برای تهیه دمنوش به به ازای هر ۴نفر ۲ قاشق غذاخوری از مواد تهیه شده را با ۴لیوان آب جوش ترکیب کرده و به مدت نیم ساعت با حرارت غیر مستقیم دم میکنیم
این دمنوش را با نبات یا عسل میل کنید
@sofrebanovanbeheshti