eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در فر😍 🍊🍏🍎🍌🍑🍓🍍🍐 میوه های خشک نسبت به میوه های تازه ارزش غذایی بالاتری دارند و با حجم کمشون ویتامینهای زیادی دارند. از طرفی با جذابیت و زیبایی که دارند مورد توجه بچه ها ومناسب برای پذیرایی هستند. میوه های موردنظرتون رو شسته خشک کرده و نازک برش بزنید. بهتر است هرمیوه را جداگانه در سینی فر بچینید. برای اینکه سیب🍎 رنگ خودش رو حفظ کنه و سیاه نشه بهتره به آبلیمو آغشته بشه که طعم ملسی به اون میده. میتونید برای میوه های دیگه مخصوصا پرتقال و نارنگی🍊🍊 که ممکنه بعد از خشک شدن تلخ بشن از شهد که مخلوط آب و عسل استفاده کنید. یک لیوان آب با چندقاشق عسل بعد از ۵ دقیقه جوش خوردن شهد خوبی به شما میده. برشها رو داخل شهد بزنید بعد تو فر بچینید. دمای فرتون رو درپایینترین حالتش تنظیم کنید. بسته به نوع میوه یک تا سه ساعت زمان میبره. لازمه وقتی روی میوه خشک شد اونا رو برگردونید. من روی سینی مشبک فرچیدم که بهتر هوا بخوره شما میتونید توی سینی فر کاغذروغنی بندازید ومیوه ها رو بچینید. 🍎🍊🍐🍌🍏🍑🍓🍍 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
  مهدی جان! میدانی آقاجان؟! خواب مانده ایم، ازهمان روز اول همان روز در سقیفه... همان موقع کنار در خانه... میدانی اگر خواب نبودیم، کار به پهلوی مادر نمیرسید... به خار در چشمان پدر نمیرسید... به جگرِ سوخته مجتبی! به زندان! به زهر! به ظهر عاشورا! به اسارت ماه صفر! به اربعین و در چهلم حسین نشستن ها... اصلا اگرخواب نبودیم کار به انتظار شما نمیرسید... 💔➖💔➖💔➖💔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
@sofrebanovanbeheshti کلاژ عکس آشپزی بانوان گروهمون😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یه ایده جالب برای کوچولو ها اول زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا میکنم. سفیده رو با همزن انقدر میزنیم تا سفید بشه بعد کف ماهیتابه روغن میریزیم سفیده رو باقاشق میریزیم ویه حالت ابری بهش میدیم بعد زرده رو توی مرکزش میذاریم وبهش نمک میپاشیم من برای زیباییش فلفل نزدم. بعد در ماهیتابه رو میذاریم تا بپزه امیدوارم خوشتون بیاد وصلواتی برای ظهور امام زمان بفرستید 🌹 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#دسر_کدو_حلوایی ابتدا کدو حلوایی را با کمی آب میگذاریم بپزد تا پوستش براحتی جداشود اگرهم با پوست کردن کدو حلوایی مشکلی ندارین😂 ابتدا کدوها را پوست کنید بعد با مقداری شیر و گلاب کدوهارا بپزید تا نرم شود و شیر به خورد کدوها بره و تبخیر بشه بعد ازپخت به کدوها شکر یا عسل یا شیره نبات یا هر شیرینی که دوست دارین اضافه کنین اگر هم شیرین دوست ندارین هیچی اضافه نکنین بعلاوه پودر هل و گردو خرد شده و دارچین بعد بذارین داخل یخچال تا کاملاً سرد بشه چون سردش خیلی خوشمزه تر هست نوش جان @sofrebanovanbeheshti
👇 باخمیر جادویی موادمیانی آن شامل سیب زمینی سرخ شده پیاز داغ فلفل دلمه نخود فرنگی سوسیس رب گوجه زردچوبه نمک فلفل آویشن و پودرسیر هست که همه باهم مخلوط و داخل خمیرجاودیی قرارداده میشوند @sofrebanovanbeheshti
👇 گردوی خرد شده نگینی ۱۷۵ گرم تخم مرغ ۳ عدد - روغن مایع ۵۰ گرم روغن صاف قنادی یا کره ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۲۵ گرم کشمش پلویی ریز ۱۷۵ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری وانیل یک چهارم قاشق چایخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذا خوری شیر ۱۲۵ میلی لیتر آرد قنادی الک شده ۴۲۵ گرم طرز تهیه: بیکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو رو مخلوط و الک کنین، روغن صاف یا کره رو با پودر قند حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید تا یکتواخت و لطیف و پفکی بشه. ،تخم مرغها رو همراه وانیل یکی یکی اضافه کنین و هر کدوم رو ۱ دقیقه هم بزنین. روغن مایع رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشه . شیر رو هم اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط آرد و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو کم کم با الک کردن اضافه کنید و آروم با لیسک مخلوط کنید. توی مرحله آخر گروی خرد شده و کشمش رو هم بریزید و با لیسک مواد رو مخلوط کنید کف سینی فر کاغذ روغنی بندازید و با هر وسیله ای که راحت هستید (خامه ریز بدون ماسوره، اسکوپ زن یا حتی قاشق!) کوکی ها رو با فاصله بصورت مرتب روی کاغذ سینی فر بچینید. توجه کنید که کوکی ها از هم فاصله داشته باشن. چون هر چقدرم قبل پخت سفت باشه، بعد از داغ شدنِ مایه ی کوکی، یه مقدار شل میشه و به هم نزدیک میشن. بسته به ضخامت کوکیهاتون ۲۰ تا ۳۰ دقیقه توی فر بپزین. داخل فر از گرم شده روی درجه ۱۶۰ بزارین . گرمای فرها باهم فرق داره بعد از ۲۰ دقیقه چک کنید فقط زیر شیرینی طلایی بشه کافیه این کوکی بافت فوق العاده ای داره نوش جونتون . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
آرد 5-6 فنجان روغن 2/3 فنجان زرده تخم مرغ 2 عدد شیر 1 فنجان شکر 2/3فنجان خمیر مایه 1 قاشق سوپ خوری نمک 1 قاشق چایخوری آب ولرم به مقدار لازم مایع خمیر ویک قاشق شکر را درشیر ولرم حل کرده تا کاملا پف کند آرد را در ظرفی ریخته روغن و شکر و زرده تخم مرغ افزوده آب را به تدریج اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم مایع خمیر را که پف کرده به مواد افزوده 5 تا 6 دقیقه خمیر را ورز میدهیم روی خمیر را میپوشانیم به مدت یکساعت. خمیر را پهن کرده به قطر 1.5 تا 2 سانت قالب زده با برس رومال میزنیم ک شامل زرده تخم مرغ وانیل زعفران وشیر هست در فر 180 درجه. وقتی طلایی شد گریل را روشن کرده تا روی نان شیرمال طلایی شود. وقتی از فر بیرون آوردیم بابرس شهد میزنیم @sofrebanovanbeheshti
دستور از(ج. تزمان) برای تهیه این نوشیدنی خوشمزه که توی گیلان خیلی توی این فصل طرفدار داره نیاز داریم به آب،آبغوره تازه ودلار دلار یا دلال ترکیب چند نوع سبزی ازجمله گشنیز،نعناع،کوتکوتو هست که اگه توی شهرتون کوتکوتو ندارید از ترکیب نعناع وگشنیز مولینکس شده استفاده کنید. چون باخردکردن سبزی عطراصلیش خارج نميشه. نميشه میزان دقیقی گفت بسته به ذائقه تون مقدار نمک وآبغوره تون روکم وزیاد کنید. این نوشیدنی چربی سوزخوبیه ورفع عطش میکنه. وبرای نوشیدنی بیرون ازخونه گزینه مناسبی هست. فقط دقت داشته باشیداز آبغوره تازه استفاده بشه آبغوره جوشیده شده طعم مناسبی برای این کار نداره. در عکس بالا تفاوت آبغوره هارو براساس رنگ مشاهده میکنید☝️ اگه راضی بودید صلواتی نثارامام زمان کنید❤️ نوش جان @sofrebanovanbeheshti
چای کیسه ای ساده ....1 عدد (تی بگ ارل گری ) پودر دارچین...... نصف ق چ وانیل....... نوک ق چ شیر ....... 1 لیوان کافی میت..... 1ق غ شکر....... 2 ق غ سر صاف خامه و دارچین برای تزیین ... به دلخواه شیر رو توی قابلمه ریخته و روی حرارت گذاشته. قبل از بالا اومدن شیر نزدیک به جوش زیرشو کم کنید تی بگ رو بگذارید داخل شیر تا دم بکشه وبه رنگ کاراملی در بیاد بعد تی بگ رو فشار بدین تا آبش گرفته شه بعد از ظرف خارج کنید. بعد شکر رو ریخته هم بزنید تا حل شه بعد دارچین وانیل و کافی میت رو توی یه ظرف مخلوط کرده بعد از دو دقیقه زیرشو خاموش کرده و داخل لیوان بریزید. این مقدار برای یک نفره و یک لیوانه اگه خواستین به تعداد نفرات بیشتر درست کنین این مقدار رو به تعداد نفرات و لیوانی که میخواین درست کنین... شیر نباید بجوشه. وقتی کناره های شیر حباب بوجود اومد زیرشو کم میکنیم. این چای رو میشه هم سرد وهم گرم سرو کرد اگه خواستین سرد سرو کنین در آخر چند قالب یخ توش بریزین. پیشنهاد میکنم حتما درست کنین خیلی طعم مطبوع و خوشمزه ای داره و یه طعم متفاوتی از چای Latte chai................ چای لاته# اين نوشيدنی در اصل ايتاليايی است و امروزه در تمام دنيا شناخته شده است. لاته به ايتاليايی به معناي شير است وبه چای ادویه دار میگن chai و همون چای تلفظ میشه. اکه به جای چای قهوه استفاده کنیم میشه . کافه لاته........ Latte coffee @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مواد لازم سیب زمینی آبپز شده 3عدد متوسط پیاز رنده شده 1عدد متوسط سبزی مخصوص سمبوسه خورد شده حدود 8قاشق غذا خوری فلفل دلمه ریز شده نصف فلفل زرد چوبه ، نمک فلفل ، به مقدار لازم اول اینکه نون مخصوص سمبوسه باید تهیه کنید و هر نون رو به بطور افقی به چهار قسمت برش بدید سیب زمینی اب پز شده رو رنده میکنیم پیاز و فلفل دلمه و زردچوبه و سبزی و نمک و فلفل همه رو مخلوط کرده و کمی ورز میدیم تا موادمون یکدست شه بعد مواد مون رو داخل نون مخصوص سمبوسه میزاریم و نون رو مپیچیم و بعد داخل روغن سرخ میکنیم حتما با این دستور درست کنید هم خیلی ترد و هم اینکه خیلی خوشمزه @sofrebanovanbeheshti
🍩 مواد لازم: آرد: یک و نیم پیمانه (200 گرم) شکر: دو سوم پیمانه (150 گرم ) ماست: نصف پیمانه روغن مایع: نصف پیمانه تخم مرغ: 2 عدد بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری سرپر پودر هل: یک قاشق چایخوری گلاب: 2 قاشق غذاخوری کنجد یا خلال بادام: برای تزیین کیک طرز تهیه: شکر را آسیاب کنید که نرم بشه، بذارید کنار. تخم مرغ ها راخوب هم بزنید تا کف کنه، بعد شکر را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید، بعد ماست و بعد روغن، هرکدوم مواد را اضافه می کنید خوب مخلوط کنید، بعدی رااضافه کنید، بعد گلاب را اضافه کنید، وقتی مواد خوب مخلوط شد، آردرا دو بار الک کنید، بکینگ پودر و پودر هل را بهش اضافه کنید وکم کم به مایه کیک اضافه کنید ومخلوط کنید، انقد هم بزنید تا یکدست بشه. من از همزن دستی استفاده کردم. مواد کیک راداخل قالب کیک یزدی که داخلش کپسول (کاغذ روغنی مخصوص کیک یزدی) گذاشتید، بریزید. طوری که سرکپسول کمی خالی بمونه. بعد باچاقوی میوه خوری آغشته به روغن، وسط مایه کیک هرقالب خط بکشید. این کار باعث میشه کیک شما به صورت گنبدی بالا بیاد. سپس روی کیک مقداری کنجد یاخلال بادام برای تزیین بپاشید. فررا روی 200 درجه سانتیگراد مدت زمان 25 دقیقه تنظیم کنید، فقط شعله پایین فر روشن باشه، سینی فر رادرطبقه وسط بذارید. بعد از گذشت ده دقیقه درجه فررا کم کنید، 180 درجه باشه، از این به بعد حواستون به کیک باشه بین 5 تا 15 دقیقه زمان میبره تا بپزه. کیک من بعد از ده دقیقه که درجه فر را کمتر کردم، 15 دقیقه ی دیگه زمان برد تا آماده بشه، پنج دقیقه ی آخر، شعله بالایی فر را نیز روشن کردم تا روی کیک طلایی تر بشه @sofrebanovanbeheshti
👇 دخترای من خیلی بدغذا هستن بخاطر همین خوراک کدو رو این شکلی به خوردشون دادم خیلی هم خوششون اومد😉😀 @sofrebanovanbeheshti
🍕خمیر پیتزای جادویی😍 این خمیر پیتزا که دستورشو میذارم، خودم بارها درست کردم فوق العاده ترد و لطیف و خوشمزه میشه. دستورشو به هر کی دادم راضی بوده. 👇👇 🔻مواد لازم: شیر یا آب: یک لیوان کوچک تخم مرغ: 2 عدد روغن مایع: نصف لیوان پودر خمیر مایه: یک قاشق مرباخوری نمک: یک قاشق چایخوری سر پُر آرد سفید: تقریبا 6 پیمانه پلوپز ✅طرز تهیه خمیر: تخم مرغ، روغن، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. بعد آرد را الک کنید و پودر خمیر مایه را با یک لیوان آرد مخلوط کنید، و کم کم به مواد داخل ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس باقی آرد را کم کم اضافه کنید. باید آرد را به قدری به خمیر اضافه کنید که خمیر به دست نچسبه، و البته خیلی سفت هم نشه. خمیر را با مشت زدن پیاپی ورز بدید تا یکدست بشه. بعد کف ظرف کمی آرد بپاشید، و خمیر را داخل ظرف بذارید، یک پارچه تمیز روی ظرف بکشید و بذارید در دمای محیط یکی دو ساعت بمونه تا خمیر پف کنه. هر چه هوای اتاق گرمتر باشه خمیر زودتر پف میکنه. 🔻 توجه: ✔️ این خمیر تقریبا برای 3 تا پیتزای بزرگ میرسه. ✔️ خمیر وقتی داخل فر قرار میگیره حجمش 2 برابر میشه، بخاطر همین خمیرتونو حسابی نازک کنید، بعد مواد پیتزا رو بریزید. ✔️ از این خمیر برای درست کردن پیراشکی، نان شکم پر و سمبوسه و نهفته ی عدس هم میشه استفاده کرد. ✔️ میتونید این خمیر را چند روز در فریزر نگه دارید و برای دفعات بعدی ازش استفاده کنید. خمیر پیتزا رو که درست کردم به صورت خیلی نازک با قطر یکی دو میلی متر با وردنه پهن کردم، بعد به صورت دایره برش زدم و تو قالبهای کیک یزدیم که داشتم گذاشتم به این صورت👇👇 (قالبو چرب کنید بعد خمیر بذارید توش) خمیر باید خیلی نازک باشه بعد گذاشتم 20 دقیقه داخل فری که از قبل گرم کرده بودم و خاموش بود. 20 دقیقه تو فر خاموش گرم میمونه و در میاریم مواد پیتزا رو میریزیم توش. که من مواد خوراک کدو رو بجاش ریختم. اول یه کمی پنیر پیتزا تو هر قالب ریختم بعد موادو ریختم داخلش که بچسبه به نون پیتزام. میشه اصلا پنیر پیتزا هم استفاده نکرد. بعد دوباره سینی رو گذاشتم توی فر و روشنش کردم، که البته من توستر دارم. دیگه بستگی به درجه فرتون داره کاپ پیتزا زودتر از پیتزای بزرگ میپزه. برای خمیر پیتزا هم من از آرد نانوایی استفاده کردم که ضرر کمتر از آرد سفیده. ولی با آرد سفید این خمیر عالی میشه. مواد میانی پیازو تفت دادم، یه کم گوشت چرخ کرده بهش اضافه کردم وقتی تفت داده شد، دو سه تا کدو رو پوست گرفتم رنده کردم (رنده درشت) بهش اضافه کردم خوب که طلایی شد نمک و ادویه رو اضافه کردم. راستی وسط کار یه ذره زرشک هم اضافه کردم. @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا