eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.1هزار عکس
4.8هزار ویدیو
189 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_5969761137053401338.mp3
8.56M
🌺 مناجات زیبا و دلنشین 🎧🎧 استاد کریمخانی من آمـدم ای خـدا، دردخود دواکنم رخصت بده در زنم هی خداخدا کنم 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 مواد لازم برای۹ نفر تخم مرغ ۳ عدد شکر 1.5 پیمانه چای (دم کرده و سرد شده) ۱/۲ پیمانه شیر ۱/۲ پیمانه روغن مایع ۱/۲ پیمانه وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری دارچین ۱ قاشق سوپ خوری آرد 2.5 پیمانه بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری طرز تهیه ۱- تخم‌مرغ‌ها را با همزن برقی خوب میزنیم و شكر را كم كم در حین هم زدن اضافه میكنیم تا حجیم و سبك شوند، سپس وانیل را نیز كم كم ریخته و به هم زدن ادامه می‌دهیم. ۲- چای، شیر و روغن را نیز اضافه كرده و با سایر مواد مخلوط می‌كنیم. آرد را همراه با دارچین و بیكینگ‌پودر الك كرده، به مواد می افزاییم و خوب هم میزنیم تا مواد یك دست و بدون گلوله آرد به دست آید. ۳- مواد را در قالبی كه چرب كرده و كمی آردپاشی كرده‌ایم، ریخته و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی‌گراد به مدت حداقل 40 دقیقه تا 60 دقیقه می‌گذاریم تا بپزد. پس از پخت روی آن را با پودر شكر و دارچین مخلوط شده تزیین می‌كنیم. سایر نکات 1)اگر از قالب سیلیكونی استفاده می‌نمایید آن را چرب نكنید، چون بعد از این كه كیك پخت، به راحتی از آن جدا می‌شود. 2)اگر هم زن برقی ندارید مواد را داخل مخلوط كن بریزید و در آن مواد كیك را آماده كنید. 3)بهترین ماده برای سرو به همراه این كیك چای دارچینی است. 4)بهتر است بعد از مخلوط كردن مواد آنها را با لیسك كمی مخلوط كنید تا صاف و یكدست شودند. 5)اگر دوست دارید این كیك را روی گاز طبخ كنید ولی حتما روی آن دمكنی بگذارید و شعله را بسیار ملایم كنید و پس از طبخ یك طرف آن را برگردانید. @sofrebanovanbeheshti
👇 لوبیا چیتی ازقبل خیس کرده رو پختم یه دونه پیاز رو رنده کردم، با یه کم روغن طلایی کردم بهش رب اضافه کردم و ادویه(زردچوبه+دارچین+پودرلیوعمانی+نمک) و یه کم تفت دادم تا رنگ رب دربیاد لوبیا هارو بهش اضافه کردم و گذاشتم جابیوفته توخونه ما خوراک لوبیا یکی از بهترین گزینه ها واسه افزودن سویق محسوب میشه😈😉 @sofrebanovanbeheshti
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۱- هرگز ماهی را با روغن زیتون به مدت طولانی سرخ نکنید زیرا حرارت دیدن طولانی مدت این روغن باعث تولید ترکیب های سرطان زا خواهد شد. ۲- ماهی های تازه ۳ ویژگی اصلی دارند؛ چشم های شفاف و سالم، گوشت ارتجاعی و باله های سالم و نشکسته. اگر باله های ماهی خردشده باشند، یعنی بارها و بارها یخ زده و یخش آب شده است. ۳- وقتی ماهی را سرخ کردید، حتما روی دستمال حوله ای یکبارمصرف قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. ۴- از سرخ کردن بیش از حد ماهی خودداری کنید زیرا در این صورت اسیدهای چرب امگا ۳ موجود در آن از بین خواهد رفت. ۵- به ماهی زیاد نمک نزنید. در ضمن، هر ادویه ای را به هر ماهی نباید زد زیرا هر ماهی طعم مخصوص به خود را دارد و با ادویه ای خاص مزه بهتری می گیرد. دریا مانند باغی است که صدها درخت دارد و هر درخت میوه ای منحصر به فرد، پس نمی توان گفت این ماهی بوی زیادی دارد یا آن ماهی بدطعم است بلکه هر یک مزه خاص خود را دارد و به روشی ویژه می توان آن را برای خوردن آماده کرد. ۶- هرگز ماهی های ریز را (در صورتی که طبیعت ماهی درشت است) انتخاب نکنید زیرا در این صورت، مواد مغذی بسیار کمی دارد و برای خوردن مناسب نيست ماهی شوریده گوشتی لطیف دارد و بهتر است به صورت شکم پر (البته باید فقط تا کمر این ماهی باز شود) یا سرخ شده طبخ و مصرف شود. این ماهی تیغ ندارد بنابراین برای کسانی که سختشان است ماهی تیغ دار بخورند، مناسب است. کباب و سوخاری، بهترین روش های پخت این ماهی محسوب می شوند. این ماهی به دلیل طعم عالی ای که دارد، بهتر است تقریبا بدون هیچ ادویه ای تهیه شود. فقط کافی است به آن نمک و زردچوبه بزنید. این ماهی را باید همراه سرش نصف و فقط سرخ کنید. ماهی حلوای سفید بهترین گزینه برای خوردن با سبزی پلو است. هنگام خرید ماهی کفال انواع درشت آن را انتخاب کنید زیرا کفال های کوچک طعم مناسبی ندارند. بهترین روش پخت کفال، کباب کردن است آن هم به این روش که آب نارنج، آب گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط و ماهی را با آن آغشته کنید و در میان توری بگذارید و کباب کنید. هنگام کباب کردن نیز باید افزودن سس تکرار شود تا زمانی که ماهی کاملا بپزد. این ماهی پوست کلفتی دارد، بنابراین باید پوستش کاملا گرفته و بعد پخته شود. کباب کردن و سوخاری کردن بهترین روش های پخت این ماهی هستند اما بهتر است گوشت اردک ماهی به قطعه های بسیار نازکی برش داده و با مخلوط آب نارنج، سیر و زعفران مزه دار شود تا هنگام خوردن گوشت آن احساس نکنید سفت است. سنگسر به دلیل بافت گوشتی ویژه ای که دارد، برای تهیه خورش و قلیه ماهی بهترین گزینه است و پس از پختن در غذا خرد نمی شود. این ماهی را فقط باید نمک زد و بدون هیچ ادویه ای سرخ کرد. سرخ کردن و تهیه خوراک های چینی، به این طریق که سبزی های تفت داده و گوشت ماهی تکه شده نیز به آن افزوده و تفت داده می شود، بهترین روش های پخت ماهی سرخو است. سالمون را می توان به صورت دودی، نیمه پخته در فر یا تفت داده شده در روغن زیتون آماده کرد. ماهی آزاد به روش شکم پر یا سرخ شده برای خوردن آماده می شود. این ماهی را می توان سرخ کرد، در فر گذاشت یا در مایکروفر (با قدرت ۸۰۰ و به مدت ۵ دقیقه) و حتی به روش گریل کردن برای خوردن آماده کرد. این ماهی تیغ ندارد و می توان آن را به صورت فیله شده برای تهیه غذای فیش اند چیپس (غذای معروف انگلیسی) استفاده کرد. البته قبل از اینکه آن را با خمیر مخصوص سوخاری کنید، باید آن را در آرد برنج بغلتانید. این ماهی وارداتی است و دو نوع با خط صورتی و خط سیاه دارد و با هر روش پختی می توان آن را آماده خوردن کرد.
👇 کمپوت سیب و مارمالاد سیب یک مقدار سیب داشتم که زیاد برای خوردن جالب نبودند و قیافه ی خوبی برای پذیرایی نداشتند ، که تبدیل به احسنشون کردم😉😂 فقط من کمپوت سیب را توی شیشه نپختم و توی قابلمه درست کردم ، چون بچه ها نمیزارن طولانی مدت بمونه 😂 دو روزه تمومش میکنند ، و دستور کمپوت گیلاس را باهاش به جای گیلاس ،کمپوت سیب درست کردم ، و برای مارمالاد هم آخرش که یک قطره رنگ خوراکی قرمز زدم تا رنگش خوشمل بشه و دو تا ق غ سر صاف هم پودر ژلاتین بنماری کردم و ریختم توش و اینکه آبلیموی تازه نداشتم به جاش کمی جوهر لیمو زدم تا هم ترشیش خوب بشه و هم موندگاریش بیشتر بشه ، که تقریبا یک کیلو ونیم مارمالاد درست کردم و سه کیلو هم کمپوت شد، هر دو هم خوشمزه 😋😋 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💞 به همسایگان خود رسیدگی کنید 🌙 با شروع ماه مبارک رمضان، موج دوم در سراسر کشور آغاز شده است. رزمایشی که حتی می‌تواند از ساختمانی که در آن سکونت داریم و از همسایه‌هایمان شروع شود. چه خوب است که به این بهانه، صحیح اسلامی در جامعه‌ی ما زنده شود. 🔽 رهبر انقلاب نیز درباره‌ی احیای این فرهنگ اسلامی می‌فرمایند: 🏘 «موضوع همسایگی یک پیوند عظیم اجتماعی است که اسلام به آن توجّه دارد و طبق فطرت انسانهاست. ⚠️ منتها در پیچ وخم تمدّنهای دور ازفطرت انسانی، این ارزشها گم شده است. فرد نمیداند در همسایگی‌اش چه کسی ساکن است و چگونه زندگی رامیگذراند! به نیازهای افراد در هنگام مشکلات، چه کسی باید رسیدگی کند؟ ✅ باید همسایگانتان را رعایت کنید. نه فقط از لحاظ بُعد اقتصادی بلکه ازهمه جهات انسانی.» ۱۳۷۲/۱۲/۱۳ 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دوستان عزیزم این صوت های خانم تقوی بزرگوار در مجموع ۸دقیقه بیشتر وقت شما رو نمی گیره لطفا گوش بدید من خودم واقعا لذت بردم خواستم شما هم استفاده کنید موفق باشید التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سردردها در ماه رمضان🌛 😨عموم سر دردهای ایجاد شده در این ایام،سردرد گرم صفراوی است 📌در این حالت و برای تسکین درد 👈از بوییدن سرکه 👈 و مالیدن آن به پیشانی 👈مالیدن روغن بنفشه به پیشانی 👈و مالیدن عرق کاسنی، بهره ببرید. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا