دوستان عزیزم این صوت های خانم تقوی بزرگوار در مجموع ۸دقیقه بیشتر وقت شما رو نمی گیره لطفا گوش بدید
من خودم واقعا لذت بردم خواستم شما هم استفاده کنید
موفق باشید
التماس دعا
سردردها در ماه رمضان🌛
😨عموم سر دردهای ایجاد شده در این
ایام،سردرد گرم صفراوی است
📌در این حالت و برای تسکین درد
👈از بوییدن سرکه
👈 و مالیدن آن به پیشانی
👈مالیدن روغن بنفشه به پیشانی
👈و مالیدن عرق کاسنی، بهره ببرید.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
👇 شما دعوتید به این راه باشکوه 👇
https://digipostal.ir/c47hlu7
با ورود به 👇
https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آشنایی با مدرسه علمیه حضرت زینب سلام الله علیها
🦋طلبگی راه باشکوه
https://eitaa.com/joinchat/3665362991C18290070b3
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
4_134438278865617992.mp3
4.06M
💠 #تحدیر (تندخوانی) جزء ششم قرآن کریم
🎙با صوت استاد معتز آقایی
⏱زمان : 33دقیقه
🆔 @sofrebanovanbeheshti
monajatkofeh-mirdamad_160518203936.mp3
3.07M
#مناجات_سحر
💠 مناجات امیرالمومنین علیه السلام در مسجد کوفه
🎤🎤 سید مهدی میر داماد
❤️ #ماه_رمضان #صلوات
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فاطمه
#سالاد_سزار👇
کاهوکوچک نصف
زیتون ۷-۸ عدد
پیاز کوچک ۱ عدد
فیله مرغ ۲ تکه
آب لیمو. به مقدار لازم
پیاز رنده شده به مقدار لازم
ادویه کاری و آویشن و پودر سیر و نمک هم به مقدار لازم😂
کره ۷۰ گرم
زرده تخم مرغ. ۱ عدد
پودر سوخاری پودر گندم
نان تست ۳ عدد
۱. فیله مرغ رو توی پیاز و آبلیمو و نمک و ادویه کاری می گذاریم ۲۴ ساعت استراحت بکنه(این روش برای اکثر غذا هایی که مرغ داره عالیه حتی مرغ بریان)
۲. بعد فیله مرغ رو سوخاری کنید و بگذارید روی دستمال کاغذی تا روغن اش گرفته بشه
۳. نان تست ها رو به مکعب های کوچک خرد کنید ( برای اینکه نان خوب خرد شود بهتر است یک ساعت در یخچال بماند) و در ماهیتابه آب که داغ شده کمی تفت بدهید و بعد در سه مرحله کره را به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید تا یکدست و خوب سرخ بشن بعد پودر سیر رو بهش اضافه کنید⚠️ به هیچ وجه پودر سیر رو حذف نکنید
۴. کاهو و پیاز و زیتون رو خرد کنید و فیله و نان تست رو بهش اضافه کنید و با هر سسی که دوست داشتید میل کنید
رمز و راز مرغ سوخاری خوب👌👌😍
۱. تخم مرغ رو بگذارید حداقل ۱ ساعت بیرون یخچال بمونه
۲. زرده تخم مرغ رو خوب هم بزنید می تونید کمی هم شیر بهش اضافه کنید
۳. مقدار کمی زرده به ماده مورد نظر بزنید درواقع فقط یکم بهش بمالید
۴. در صورت تمایل به آردگندم تون ادویه اضافه کنید
۵. بعد از غلتاندن ماده در آرد گندم حتما آرد اضافه اون رو بتکونید
۶. برای غلتاندن در آرد سوخاری با دست بهش زرده بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#ژله_بستنی🍒🍦
یه بسته ژله آلبالو رو با یک ونیم پیمانه آب جوش به روش بن ماری حل کردم. گذاشتم کنار تا خنک بشه.
نصفه بسته ژله آلوورا را با یک پیمانه سرخالی آب جوش به روش بن ماری حل کردم.
رفت کنار تا خنک بشه. وقتی خنک شد قالب و که از قبل شستم و گذاشتم فریزر رو درآوردم کمی چرب کردم وبا قاشق قسمت پاپیون رو با ژله قرمزپر کردم و گذاشتم یخچال نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد بستی به دمای محیط رسیده را هم زدم ودوقاشقش رو به ژله قرمز اضافه کردم و مابقی را با ژله آلو ورا مخلوط کردم و ژله سفید رو تو قالب ریختم. رفت یخچال تا نیم بند بشه. وقتی نیم بند شد مابقی ژله قرمز رو ریختم و گذاشتم به مدت۵ساعت توی یخچال تا خودشو خوب بگیره. بعد از این مدت هم گذاشتم برای چند ثانیه ته قالب رو توی آب گرم وبرگردوندم. نوووش جان
♡مامان صبا♡
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من دیروز ماست زدم بنظر خودم همه ی نکات رو رعایت کردم ولی ماست نشد تو همون چند ساعت که میکذاریم بیرون که میبنده وسفت میشه اصلا اونطور نشد و شل مونده چی کارش کنم بریزم بره؟؟نمیشه چیزی درست کرد باهاش؟؟
#پاسخها👇
پنیر خونگی درست کن👌
بگذارشون رو گاز وقتی جوش اومد نصف استکان سرکه با کمی نمک بریز وقتی تیکه تیکه شدن و آبشون جدا شد بریز تو یه پارچه یه چیز سنگین بگذار روشون تا قشنگ آبشون تموم بشه
با آبشون هم کماج درست کن خیلی هم خوشمزست
دور نریزین،ماست را با ظرفش توی یک ظرف بزرگتر بگذارین و داخل ظرف بزرگتر تا نصفه ظرف ماست آب گرم بریزید،توی یک کاسه کوچک هم آب گرم بریزید و بگذارید وست ماست سرش ببندید روش یک پارچه بندازید بزارید چند ساعت بمونه فقط مواظب باشید ماست خیلی داغ نشه
@sofrebanovanbeheshti
#فطایر_گوشت_و_قارچ👇
خمیر:
آرد۳پیمانه/
ماست۱۸۰گرم/
روغن زیتون یا مایع۱/۳پیمانه/
مایه خمیر۱ق سوپخوری/
شکر۱ق سوپخوری/
بیکینگ پودر۱ق سوپخوری/
نمک۱ق چایخوری/
آب ولرم۱پ
مواد میانی:گوشت چرخ شده/
قارچ/فلفل دلمه/
نمک،فلفل،رب گوجه،آویشن/پنیر پیتزا/
پیاز خرد شده ۱عدد_مثل مواد ماکارونی درست شود
رومال:زرده،زعفران،انواع مغزها
ابتدا ۱/۴پیمانه از آب ولرم را همراه با مایه خمیر و شکر گذاشته تا به مدت ۵دقیقه عمل بیاید،
در ظرفی آرد، ماست،نمک،کمی روغن،بیکینگ پودر را مخلوط کرده بعد مایه خمیر عمل آمده را ریخته همزده بعد آب را کم کم اضافه کرده تا خمیری نرم بدست آید در حین کار مابقی روغن را هم اضافه کرده خوب ورز داده تا خمیر صاف ویکدست شود بعددر ظرفی آن را به صورت چانه در اورده گذاشته وبا چاقو علامت بعلاوه به صورت برش زده و گذاشته تا در محیط تا حجمش دو برابر شود بعد مقداری از خمیر را برداشته و مخلوط مواد میانی و پنیر گذاشته و مثل قطاب تا کرده و از طرفی که درز دارد در سینی چرب شده گذاشته دوبار۱۰تا۱۵ دقیقه استراحت داده ورومال زده کنجد پاشیده ابتدا فر را با ودرجه۲۰۰ گرم کرده وقتی خواستیم آنها را در فر بذاریم درجه را به۱۷۰یا۱۸۰ رسانده و گذاشته تا طلایی شودمیتوان ۵دقیقه آخر گریل را روشن کرد
من برای رومال چون تخم مرغ نداشتم مخلوط زعفران،ماست،نمک،روغن رویش زدم این ایده خودم بود به عنوان رومال🙈🙈🙈🙈خمیرش خیلی نرم و پوک و عالیست
@sofrebanovanbeheshti