eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
19.2هزار عکس
4.8هزار ویدیو
191 فایل
حرف ناشناس👇 https://ngli.ir/341105862701 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی دستورات آشپزی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یک لیوان شکر 10 سی سی آب 1 ق گلوکز همه مواد را با هم مخلوط کنید روی حرارت مستقیم قرار بدید بعد از 10 دقیقه کاملا غلیظ میشود حالا بادکنک کوچکی را آب کنید و محکم گره بزنید و به صورت برعکس روی لیوان قرار بدید و خوب خشک کنید حالا مواد آماده شده رو روی بادکنک بریزید به صورت به هم ریخته بعد از 15 دقیقه بادکنک را سوراخ کنید و اروم کاسه رو جدا کنید و داخل یخچال قرار دهید و از آن برای تزیین استفاده کنید امکان اضافه کردن رنگ خوراکی به مواد ، بعد از خاموش کردن حرارت است. میشود گلوکز را حذف کرد ولی گلوکز براقی زیبایی به کار میدهد . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6039842350350469091.mp3
2.97M
🎙 پادکست 📝 «چقدر بچه هامونو برای یاری امام زمان آماده کردیم؟» 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
12_Narimani_fadaeian-haftegi950618_(8)_(www.rasekhoon.net).mp3
13.83M
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🏴 علیه السلام سید رضا نریمانی 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود. در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید برای اینکه مربای هویج شما طعم متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم. نکات تکمیلی در مورد مربای هویج مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید . @sofrebanovanbeheshti
👇 دستور کیکم که اینه، بعد دو قسمتش کردم و موز و گردو گذاشتم بعد خامه کشی اولیه رو انجام دادم و گذاشتم یخچال، بعد با ماسوره حصیری دورتادور کیک رو خامه زدم و نصف قلب هم خامه زدم بصورت حصیری، شکلات رو به روش بنماری ذوب کردم یه نصف قلب کشیدم و با شکلاتها پر کردم، اون نصف قلبی که حصیری نزدم میوه گذاشتم بعد کاکائوی نصف قلبی که کشیدم روش گذاشتم و روی اون رو هم بصورت حصیری خامه زدم @sofrebanovanbeheshti