eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
دعای حدیث کساء ..pdf
677.1K
پی دی اف دعای حدیث کساء روزسی و ششم چله 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یک لیوان شکر 10 سی سی آب 1 ق گلوکز همه مواد را با هم مخلوط کنید روی حرارت مستقیم قرار بدید بعد از 10 دقیقه کاملا غلیظ میشود حالا بادکنک کوچکی را آب کنید و محکم گره بزنید و به صورت برعکس روی لیوان قرار بدید و خوب خشک کنید حالا مواد آماده شده رو روی بادکنک بریزید به صورت به هم ریخته بعد از 15 دقیقه بادکنک را سوراخ کنید و اروم کاسه رو جدا کنید و داخل یخچال قرار دهید و از آن برای تزیین استفاده کنید امکان اضافه کردن رنگ خوراکی به مواد ، بعد از خاموش کردن حرارت است. میشود گلوکز را حذف کرد ولی گلوکز براقی زیبایی به کار میدهد . @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
4_6039842350350469091.mp3
2.97M
🎙 پادکست 📝 «چقدر بچه هامونو برای یاری امام زمان آماده کردیم؟» 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
12_Narimani_fadaeian-haftegi950618_(8)_(www.rasekhoon.net).mp3
13.83M
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 🏴 علیه السلام سید رضا نریمانی 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد ) شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد) 🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود. در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید برای اینکه مربای هویج شما طعم متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم. نکات تکمیلی در مورد مربای هویج مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد . مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید . @sofrebanovanbeheshti
👇 دستور کیکم که اینه، بعد دو قسمتش کردم و موز و گردو گذاشتم بعد خامه کشی اولیه رو انجام دادم و گذاشتم یخچال، بعد با ماسوره حصیری دورتادور کیک رو خامه زدم و نصف قلب هم خامه زدم بصورت حصیری، شکلات رو به روش بنماری ذوب کردم یه نصف قلب کشیدم و با شکلاتها پر کردم، اون نصف قلبی که حصیری نزدم میوه گذاشتم بعد کاکائوی نصف قلبی که کشیدم روش گذاشتم و روی اون رو هم بصورت حصیری خامه زدم @sofrebanovanbeheshti
شکلاتی👇 کیک شکلاتی👇 کره یاروغن جامد100گرم(یعنی نصف پیمانه)روغن مایع هم میشه آرد سفید 2 پیمانه شکر 1 پیمانه شیرکاکائو یک و یک چهارم پیمانه پودرکاکائوو رنگ تیره نصف پیمانه تخم مرغ دوعدد بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری وانیل کمی نمک کمی ابتداموادخشک (آرد،پودر کاکائوو،نمک،بیکینگ پودر،وانیل)همه را باهم الک کرده وکنارمیگذاریم. بعد کره ی نرم وشکر را باهم زن خوب میزنیم تاکرم رنگ شود. تخم مرغها و وانیل رایکی یکی باکره وشکراضافه کرده وخوب همزده تاکف کند،موادخشک رابه همراه شیرکاکائوو یک درمیان به مواداضافه ومخلوط میکنیم قالبی رو انتخاب کردم که وسطش خالی بود مثل قالب تارت این قالب به قالب ساعت معروفه و اکثر لوازم قنادیا دارن . اطراف قالب را چرب کردم و کنجد پاشیدم . مدت پخت 45 دقیقه تا یکساعت دردمای 180 این کیک خیلی پفت نمیکنه،امابسیارپوک وخوشمزه هست. بعد از پخت وقتی کاملا سرد شد رویش را انواع بستنی میوه ای و شکلاتی پاستوریزه گذاشتم(من ساده وزعفرونی گذاشتم) میتونید بستنی رو اسکوپ اسکوپ بگذارید میتونید مثل من هم با قاشق بگذارید . بعد روی کیک بستنی رو با سلفون پوشاندم و حدود 4 ساعت فریز کردم بعد برش زدم هر وقت خواستید میل کنید همان لحظه از فریز خارج کنید ومابقی را در ظرف در دار در فریزر قرار دهید . اگر مشابه قالب من نداشتید میتونید بعد از پخت وسط کیک را خالی کنید و براش دیواره بگذارید. من با نصفه دستور ودرقالب تارت درست کردم.شکلاتای قلبی رو با شکلات تخته ای آب کرده وروون شده با روغن درست کردم.ریختم توقالب سیلیکونی وگداشتم فریزر خیلی زود بسته شد. 💞مامان صبا💞 @sofrebanovanbeheshti
🎀👇 مراحل آماده کردن کیک بستنی 👌👌👌😍😍 @sofrebanovanbeheshti
👇 من براي درست كردن اين كوبيده خوشمزه از،تخم گشنيزآسياب شده و ادويه پاپريكااستفاده كردم كه طعم وعطر بي نظيري به كوبيده ميده وبه راحتي در عطاريها پيداميشه مواد لازم برای ٥ الي ٦ نفر ران مرغ نيم كيلو سينه مرغ نيم كيلو پياز١عددبزرگ سير٢عدد جعفري خردشده ۳ق غذاخوری تخم مرغ١عدد پودرسوخاري ١پيمانه زعفران دم كرده ٤ ق غذاخوری نمك ١ ق چایخوری فلفل سياه ١ ق چایخوری پاپريكا١ ق چایخوری زرد چوبه نصف ق چایخوری تخم گشنيز آسياب نصف ق چایخوری ليمو تازه١ ق غذاخوری گوشت رون وسينه مرغ رو٢بارچرخ كنيد،پيازوسيروچرخ كنيدوكاملاآبش رو بگيريد،حالاموادمون كه شامل گوشت ،پياز وسيرجعفري تخم مرغ زعفرون ادويه هاوآب ليمو هست رو ٥ دقيقه ورز بديد ،روش سلفون بكشيد و ١ ساعت بگذاريد يخچال ،بعد پودر سوخاري بهش اضافه كنيد و باز ٥ دقيقه ورز بديد،دستتون رو با اب يخ خيس كنيد و كوبيده رو به سيخ بكشيد ،براي اين كار سر وته گوشت رو به سيخ فشار بديد و بعد بريد سراغ نقش زدن كباب،حالا يكم تابه رو چرب كنيد و هر طرف كباب رو ٥ الي ٦ دقيقه سرخ كنيد،بعد روش كره و زعفران بماليد،ميتونيد اين كوبيده رو با برنج هم سرو كنيد،اين كوبيده رو روي ذغال هم ميشه درست كرد. @sofrebanovanbeheshti
👇 این دسر خیلی خوشمزس 👌👌👌 1بسته خامه پاکتی صورتی 1بسته پنیر خامه ای ۱۰۰گرمی 1بسته ژله آلوئه‌ورا شکر ۱۰قاشق غذاخوری بیسکوییت پتی بور ۳۶عدد(کمی بیشتر از یک بسته) پودر ژله دلخواه یک بسته خامه وپنیر رو با هم مخلوط میکنیم یک نواخت بشه بعد ژله آلوئه‌ورا با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم شکر رو بهش اضافه میکنیم وهم میزنیم تا شکر حل بشه خنک که شد با مواد خامه و پنیر مخلوط کرده سپس ته ظرف یک لایه بیسکوییت میچینیم یک لایه مواد به همین ترتیب تا اخر بعد داخل یخچال وقتی خودشو گرفت ژله رنگی بهتر رنگ شاد باشه درست که کردین میریزین روش دوباره میگذارین یخچال تا ببنده بعد نوش جان میکنید😋 میتونید هم تو ظرف سرو کنید هم مثل من برش بدید👌 🔴این دسر رو بدون ژله هم میشه درست کرد(لایه بالای دسر منظورمه) 🔴می تونید شکر کمتر بزنید بستگی به ذائقه خودتون داره 🔴لابلای مواد از موزوگردوهم میتونید استفاده کنید من فقط گردو داشتم موزنریختم 🔴من ژله روی دسر رو با دولیوان سرخالی آب جوش درست کردم 💝مامان علی وفاطمه دوستتون داره💝 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی مصرف بصورت شربت یا بعنوان صبحانه بهترين علاج ❣است ! شیره انگور بسیار مقوی است و برای کسانی که بر اثر بیماری یا عمل جراحی ضعیف شده‌اند، بسیار مفیدست، انگور و شیره آن نازایی را رفع و در زنان عملکرد تخمدان‌ها را تقویت می‌کند👌🏼 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى