4_6039842350350469091.mp3
2.97M
#سه_شنبه_های_مهدوی
🎙 پادکست #استاد_رائفی_پور
📝 «چقدر بچه هامونو برای یاری امام زمان آماده کردیم؟»
#اللهم_عجِّل_لِوَلیک_الفَرَج
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
مادر عزیز 😍خانم خونه🧕 قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
سہ شنبہ: نـاهار :باقـر العلـوم؛ امام مــحمد باقـر ( درود خدا بـر او بـاد )
شـام: شیخ الائمہ؛ امـام صادق ( درود خـدا بـر او بـاد)
🔜 🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#تجربه👇
نکات مهم و کلیدی در درست کردن مربای هویج
برای جلوگیری از شکرک زدن مربای هویج آن را روی حرارت کم قرار دهید تا پخته شود.
در دستور تهیه مربای هویج اگر مربا را 24 ساعت درون همان قابلمه ایی که پخته شده نگهداری کنید بهتر است و در صورت شکرک زدن به مربا کمی آب و گلاب اضافه کنید و مدت 5 دقیقه دیگه قابلمه را روی حرارت بگذارید تا مربا بجوشد و بعد از زمان ذکر شده مربا را از روی گاز بردارید و بعد از خنک شدن کامل آن را درون ظرف مربا بریزید
برای اینکه مربای هویج شما طعم متفاوت تری داشته باشد متوانید در آن از پوست پرتقال تازه استفاده کنید و در صورت تمایل میوانید پوست پرتقال خشک شده را به اندازه نصف پیمانه به مربا اضافه کنید
این نکته را در نظر داشته باشید قبل از افزودن پوست پرتقال به مربا آن را به صورت جدا گانه بجوشانید و بعد آن را به مدت چند ساعت داخل آب سرد قرار بدهید و چند بار آب آن را عوض کنید
در زمان پخت برای اینکه ازغلظت مربا مطمئن باشید بعد از پخت کمی از آن را داخل ظرف ریخته و بعد از اینکه کامل سرد شد در صورتی که به خوبی غلیظ شده باشد مربای شما آماده ست
نکته دیگری که باعث میشود شما مربای بهتری داشته باشید این است که آن را درون ظرف تفلون یا لعابی بپزید
برای اضافه کردن آبلیمو باید 10 دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آن را به مربا اضافه کنیم.
نکات تکمیلی در مورد مربای هویج
مربای هویج جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
مربای هویج را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_خامه_ای
#ایده_تزئین👇
دستور کیکم که اینه،
بعد دو قسمتش کردم و موز و گردو گذاشتم بعد خامه کشی اولیه رو انجام دادم و گذاشتم یخچال،
بعد با ماسوره حصیری دورتادور کیک رو خامه زدم و نصف قلب هم خامه زدم بصورت حصیری،
شکلات رو به روش بنماری ذوب کردم یه نصف قلب کشیدم و با شکلاتها پر کردم، اون نصف قلبی که حصیری نزدم میوه گذاشتم بعد کاکائوی نصف قلبی که کشیدم روش گذاشتم و روی اون رو هم بصورت حصیری خامه زدم
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_بستنی
شکلاتی👇
کیک شکلاتی👇
کره یاروغن جامد100گرم(یعنی نصف پیمانه)روغن مایع هم میشه
آرد سفید 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
شیرکاکائو یک و یک چهارم پیمانه
پودرکاکائوو رنگ تیره نصف پیمانه
تخم مرغ دوعدد
بیکینگ پودر1قاشق مرباخوری
وانیل کمی
نمک کمی
ابتداموادخشک (آرد،پودر کاکائوو،نمک،بیکینگ پودر،وانیل)همه را باهم الک کرده وکنارمیگذاریم.
بعد کره ی نرم وشکر را باهم زن خوب میزنیم تاکرم رنگ شود.
تخم مرغها و وانیل رایکی یکی باکره وشکراضافه کرده وخوب همزده تاکف کند،موادخشک رابه همراه شیرکاکائوو یک درمیان به مواداضافه ومخلوط میکنیم
قالبی رو انتخاب کردم که وسطش خالی بود مثل قالب تارت این قالب به قالب ساعت معروفه و اکثر لوازم قنادیا دارن . اطراف قالب را چرب کردم و کنجد پاشیدم .
مدت پخت 45 دقیقه تا یکساعت دردمای 180
این کیک خیلی پفت نمیکنه،امابسیارپوک وخوشمزه هست.
بعد از پخت وقتی کاملا سرد شد رویش را انواع بستنی میوه ای و شکلاتی پاستوریزه گذاشتم(من ساده وزعفرونی گذاشتم)
میتونید بستنی رو اسکوپ اسکوپ بگذارید میتونید مثل من هم با قاشق بگذارید .
بعد روی کیک بستنی رو با سلفون پوشاندم و حدود 4 ساعت فریز کردم بعد برش زدم هر وقت خواستید میل کنید همان لحظه از فریز خارج کنید ومابقی را در ظرف در دار در فریزر قرار دهید .
اگر مشابه قالب من نداشتید میتونید بعد از پخت وسط کیک را خالی کنید و براش دیواره بگذارید.
من با نصفه دستور ودرقالب تارت درست کردم.شکلاتای قلبی رو با شکلات تخته ای آب کرده وروون شده با روغن درست کردم.ریختم توقالب سیلیکونی وگداشتم فریزر خیلی زود بسته شد.
💞مامان صبا💞
@sofrebanovanbeheshti