eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سفره بانـوان بهشتـی
#طب اسلامی #علائم بیماری #افتادگی_رحمی : 1ـ اشکال در دفع مدفوع و ادرار، 2ـ ناراحتی مبهم در لگن،
# طب اسلامی ✅درمان افتادگی رحم و مثانه 🙏حتما دقت بفرمایید و دستورات را دقیق انجام دهید👇 1⃣بادکش گرم ناحیه زهار و سپس ماساژ با روغن های گرم و قابض مانند روغن بادام تلخ +روغن دارچین و روغن زنجفیل🌹 2⃣ماساژ زیر شکم تا پهلوها 🌼 3⃣مصرف دم نوش بابونه+سداب+زیره+ پنج انگشت🎀 4⃣خوردن دم نوش آویشن و پونه 5⃣پرهیز از غذاهای سرد و تر🌟 6⃣پرهیز از مکان های سرد و مرطوب 6⃣پوست خربزه خشک کرده،بکوبید،با شکر قهوه ای بخورید 7⃣شستشوی مهبل با جوشانده صاف کرده بذر ترشک+ مازو هرکدام ۲۰ گرم+ سعد کوفی۱۰گرم + زاج سفید 8⃣شستشوی مهبل با جوشانده صاف کرده گلنار +فوفل+جفت بلوط +پوست انار🌼 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 🆔 @sofrebanovanbeheshti
هدایت شده از قرآن
4_297669198144867303.MP3
900.5K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 یه پیمونه عدس با دوتا سیب زمینی کوچولو پختم کم اب بریزین که اخرسر اب نداشته باشه٬ بعد با گوشتکوب یا غذاساز ...لهش کنید دوتا حبه سیر رنده شده ادویه...بریزید دوتا یا یه دونه تخم مرغ و ارد سوخاری یا معمولی بزنین مثل بقیه کوکوها سرخش کنین من یکم پودر لیموعمانی میریزم خوشمزه میشه😋 برا بچه هایی👫 که عدسی نمیخورن خیلی مناسبه مخصوصا اگه باروغن سالم٬کنجد...سرخ بشه😊 @sofrebanovanbeheshti
کوفته تبریزی😋🍲👇 اول یه مطلب بگم😜 مدتیه دکتر طب سنتی بهم گفته بخاطر درمانم ،گوجه فرنگی ورب گوجه رو کلا حذف کنم تا چشمم به چالش شما که افتاد،خیلی خوشحال شدم وتشویق شدم که تواین قصه عزمم رو جزم کنم ورب وگوجه رو به فضل خدا حذف کنم ازمدیران محترم به خاطر این چالش خوب ممنونم گوشت گوسفندی وگوساله رو با کمی لپه (کمتر از یک سوم پیمانه ) سه بار چرخ کردم(برای اینکه کوفته وا نره وشکلش رو حفظ کنه ،چندبار چرخ کردنش وزیاد ورز دادنش شرطه) بعد یکعدد پیاز سرخ شده، کمتراز یک سوم پیمانه برنج،نمک و فلفل وزردچوبه،سبزیجات معطر خشک (شوید،ریحان،نعنا،جعفری وکمی کاسنی وخرفه خشک برای خاصیتش) ،یکعدد تخم مرغ رو حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه خوب ورز دادم. بعد یک گلوله برداشتم بازش کردم وکمی زرشک وسطش گذاشتم و دوباره گلوله وتوپیش کردم(وسط کوفته میشه آلو بخارا،تخم مرغ آب پز وجوجه گذاشت،من آلو بخارا نداشتم،چون بچه هام تخم مرغ رو تو وسطش دوست ندارند،بغلش گذاشتم موقع کشیدن) بعداز آماده شدن کوفته ها اونهارو به آرامی تو آبیکه ازقبل جوشیده بود(اگر آب سرد باشه ممکنه وابره)،۳الی ۴لیوان به آرامی گذاشتم ومقداری ازپیاز سرخ شده مو که کنار گذاشته بودم وکمی زرشک و چند عدد زردآلو به جای آلو😜 ورب انار به جای رب گوجه! ویک قاشق شکر قهوه ای برای ملس شدنش(اگه ترش دوست دارید شکررواضافه نکنید) رو به آب اضافه کردم ودرقابلمه رو گذاشتم تا حدود یکساعت باشعله کم حسابی بپزه وجابیفته موقع کشیدن غذا کنار کوفته ،سیب زمینی وتخم مرغ آب پز گذاشتم. @sofrebanovanbeheshti
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞 غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد) شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
| تجمع مردمی محکومیت اهانت به پیامبر اعظم و قرآن مجید ◾زمان: پنجشنبه ۲۰ شهریور ( امروز) ساعت ۱۷ ◾میدان امام حسین(ع) 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👇 کاربردعدس ریزودرشت چیه؟کلاچندنوع عدس داریم؟ 👇 انواع عدس عدس دو نوع است، عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه می کنند و به نام «دال» معروف است. بهترین نوع عدس آن است که سفید، پهن و زودپز باشد و اگر در آب خیس نمایند، سیاه نشود. همانطور که گفته شد عدس های درشت تر ابتدا در کشور های ایران و ترکیه و … به وجود آمده اند. عدس کانادایی پر فروش ترین نوع عدس در ایران است.انواع عدس بر اساس اندازه عدس ها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی می‌کنند. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدس ها معمولاً به رنگ های نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می باشند. عدس های گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن می‌باشند که بصورت عمده یا جدا از هم فروخته می‌شوند. عدس های سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری آن ها از بین نمی‌روند در حالی که انواع دیگر نرم یا له می‌شوند و همچنین طعم آنها با یگدیگر کمی‌فرق می‌کند. برای تقسیم بندی انواع عدس بهترین راه تقسیم بندی آنها بر اساس رنگ است. عدس را از نظر رنگ می توان به انواع سبز، قهوه ای ،قرمز، زرد و گونه های ویژه تقسیم کرد که هرکدام را می شود به صورت جداگانه مورد بررسی قرار داد زیرا این عدس ها داری ویژگی های خاص و منحصر به خود هستند. عدس سبز را می توان در سه سایز متفاوت شامل درشت، متوسط، ریز دسته بندی کرد. @sofrebanovanbeheshti
👇 تو این ظرفا اگه بخوایم غذا درست کنیم میتونیم حرارت گازو ببریم بالا یا میشکنه فکر کنم اسمشون گمجه 👇 منم زیادتوش غذامیپزم فسنجون توش عالی درمیاد ولی شعله پخش کن نمیگذارم فقط شعله کم بعدکه کمی حرارت رو میشه بیشترکرد البته دوروزاول که خریدم اب بندی کردم شعله رو از کم به زیاد ببر یکدفعه سرد و گرمش نکن مثلا اگه برای خورش داری توش پیاز و گوشت تفت میدی،بعد یکدفعه روش آب سرد نریز،من آب جوش میریزم. وگرنه سرد و گرم بشه،ترک های ریز میخوره که به مرور زیاد میشه. @sofrebanovanbeheshti
اثری برگزیده درباره شخصیت والای ؛ حضرت ابالفضل(ع) است که با قلم توانای مرحوم به رشته تحریر درآمده است. کتاب حاضر، روایاتی را از زبان شخصیت‌های مطرح در جریان واقعه کربلا همچون ، و... درباره گردآوری کرده که اوج آن را می‌توان در روایات منقول از زبان دانست. نثر قوی، جذبه موجود در روایات و بازگویی آن‌ها با هنر کم‌نظیر مرحوم که معمولا او را با آثار طنز می‌شناختیم، حالا در اثری مذهبی، یک مجموعه فاخر از او به یادگار گذاشته است. 🆔 @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا