هدایت شده از قرآن
4_297669198144867303.MP3
900.5K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠
🌹 #ترتیل_صفحه421🌹
🎤باصدای استاد #پرهیزگار
#کوکو_عدس👇
یه پیمونه عدس با دوتا سیب زمینی کوچولو پختم
کم اب بریزین که اخرسر اب نداشته باشه٬
بعد با گوشتکوب یا غذاساز ...لهش کنید
دوتا حبه سیر رنده شده ادویه...بریزید
دوتا یا یه دونه تخم مرغ و ارد سوخاری یا معمولی بزنین
مثل بقیه کوکوها سرخش کنین
من یکم پودر لیموعمانی میریزم
خوشمزه میشه😋
برا بچه هایی👫 که عدسی نمیخورن خیلی مناسبه
مخصوصا اگه باروغن سالم٬کنجد...سرخ بشه😊
@sofrebanovanbeheshti
#چالش_رب_گوجه_فرنگی_ممنوع
کوفته تبریزی😋🍲👇
اول یه مطلب بگم😜
مدتیه دکتر طب سنتی بهم گفته بخاطر درمانم ،گوجه فرنگی ورب گوجه رو کلا حذف کنم
تا چشمم به چالش شما که افتاد،خیلی خوشحال شدم وتشویق شدم که تواین قصه عزمم رو جزم کنم ورب وگوجه رو به فضل خدا حذف کنم
ازمدیران محترم به خاطر این چالش خوب ممنونم
گوشت گوسفندی وگوساله رو با کمی لپه (کمتر از یک سوم پیمانه ) سه بار چرخ کردم(برای اینکه کوفته وا نره وشکلش رو حفظ کنه ،چندبار چرخ کردنش وزیاد ورز دادنش شرطه) بعد یکعدد پیاز سرخ شده، کمتراز یک سوم پیمانه برنج،نمک و فلفل وزردچوبه،سبزیجات معطر خشک (شوید،ریحان،نعنا،جعفری وکمی کاسنی وخرفه خشک برای خاصیتش) ،یکعدد تخم مرغ رو حدود ۵ الی ۱۰ دقیقه خوب ورز دادم.
بعد یک گلوله برداشتم بازش کردم وکمی زرشک وسطش گذاشتم و دوباره گلوله وتوپیش کردم(وسط کوفته میشه آلو بخارا،تخم مرغ آب پز وجوجه گذاشت،من آلو بخارا نداشتم،چون بچه هام تخم مرغ رو تو وسطش دوست ندارند،بغلش گذاشتم موقع کشیدن)
بعداز آماده شدن کوفته ها اونهارو به آرامی تو آبیکه ازقبل جوشیده بود(اگر آب سرد باشه ممکنه وابره)،۳الی ۴لیوان به آرامی گذاشتم ومقداری ازپیاز سرخ شده مو که کنار گذاشته بودم وکمی زرشک و چند عدد زردآلو به جای آلو😜 ورب انار به جای رب گوجه! ویک قاشق شکر قهوه ای برای ملس شدنش(اگه ترش دوست دارید شکررواضافه نکنید) رو به آب اضافه کردم ودرقابلمه رو گذاشتم تا حدود یکساعت باشعله کم حسابی بپزه وجابیفته
موقع کشیدن غذا کنار کوفته ،سیب زمینی وتخم مرغ آب پز گذاشتم.
@sofrebanovanbeheshti
#نذری_مادرانه
#هرروز_غذای_نذری
خانم خونه قلب تپنده ی منزل ❤️جهادگر عرصه زندگی 🌞
غذای هر روز رو با عشق و به نیت نذری بپز
پنج شنبہ: ناهار : جواد الائـمہ؛امام محمد تقی (درود خدا بر او باد)
شـام : هادی دلـها ؛امام علی النقی(درود خـدا بر او باد)
🆔 @sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🌹هر وقت راه را گم کردین.... #ما_همه_پناهیانیم #محرم #ما_ملت_امام_حسینیم #پناهیان_صدای_ماست @s
استاد خار چشم منافقان و معاندان شده است
ان الله یدافع عن الذین امنوا
#اطلاعیه | تجمع مردمی محکومیت اهانت به پیامبر اعظم و قرآن مجید
◾زمان: پنجشنبه ۲۰ شهریور ( امروز) ساعت ۱۷
◾میدان امام حسین(ع) #تهران
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
کاربردعدس ریزودرشت چیه؟کلاچندنوع عدس داریم؟
#پاسخ👇
انواع عدس
عدس دو نوع است، عدس سبز که ریز و درشت دارد و عدس قرمز که آن را لپه می کنند و به نام «دال» معروف است. بهترین نوع عدس آن است که سفید، پهن و زودپز باشد و اگر در آب خیس نمایند، سیاه نشود. همانطور که گفته شد عدس های درشت تر ابتدا در کشور های ایران و ترکیه و … به وجود آمده اند. عدس کانادایی پر فروش ترین نوع عدس در ایران است.انواع عدس بر اساس اندازه
عدس ها را بر اساس بزرگی و کوچکی آنها تقسیم بندی میکنند. در حالی که بیشترین نوع عدس در آمریکا سبز یا قهوه ای هستند عدس ها معمولاً به رنگ های نارنجی، قرمز، زرد و یا سیاه می باشند. عدس های گرد، بیضی یا قلبی شکل اندازه کوچک دارند، در بعضی مواقع کوچکتر از نوک مداد پاک کن میباشند که بصورت عمده یا جدا از هم فروخته میشوند. عدس های سبز یا قهوه ای بعد از پخت شکل ظاهری آن ها از بین نمیروند در حالی که انواع دیگر نرم یا له میشوند و همچنین طعم آنها با یگدیگر کمیفرق میکند.
برای تقسیم بندی انواع عدس بهترین راه تقسیم بندی آنها بر اساس رنگ است. عدس را از نظر رنگ می توان به انواع سبز، قهوه ای ،قرمز، زرد و گونه های ویژه تقسیم کرد که هرکدام را می شود به صورت جداگانه مورد بررسی قرار داد زیرا این عدس ها داری ویژگی های خاص و منحصر به خود هستند. عدس سبز را می توان در سه سایز متفاوت شامل درشت، متوسط، ریز دسته بندی کرد.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
تو این ظرفا اگه بخوایم غذا درست کنیم میتونیم حرارت گازو ببریم بالا یا میشکنه فکر کنم اسمشون گمجه
#پاسخ👇
منم زیادتوش غذامیپزم فسنجون توش عالی درمیاد
ولی شعله پخش کن نمیگذارم فقط شعله کم
بعدکه کمی حرارت رو میشه بیشترکرد
البته دوروزاول که خریدم اب بندی کردم
شعله رو از کم به زیاد ببر
یکدفعه سرد و گرمش نکن مثلا اگه برای خورش داری توش پیاز و گوشت تفت میدی،بعد یکدفعه روش آب سرد نریز،من آب جوش میریزم. وگرنه سرد و گرم بشه،ترک های ریز میخوره که به مرور زیاد میشه.
@sofrebanovanbeheshti
#معرفی_کتاب
#ماه_به_روایت_آه اثری برگزیده درباره شخصیت والای #قمر_بنی_هاشم؛ حضرت ابالفضل(ع) است که با قلم توانای مرحوم #ابوالفضل_زرویی_نصرآباد به رشته تحریر درآمده است.
کتاب حاضر، روایاتی را از زبان شخصیتهای مطرح در جریان واقعه کربلا همچون #مسلم_بن_عقیل، #حضرت_زینب #ابن_عباس و... درباره #حضرت_عباس گردآوری کرده که اوج آن را میتوان در روایات منقول از زبان #سیدالشهدا دانست.
نثر قوی، جذبه موجود در روایات و بازگویی آنها با هنر کمنظیر مرحوم #زرویی که معمولا او را با آثار طنز میشناختیم، حالا در اثری مذهبی، یک مجموعه فاخر از او به یادگار گذاشته است.
🆔 @sofrebanovanbeheshti
#گیلاس_خشک👇
هسته گیلاسها رو جدا کردم و توی سینی رو پارچه گذاشتم تو آفتاب تا خشک بشه که البته تا چندروز هوا ابری بود😐به سختی خشک شدن جلوی باد پنکه و کولرو😬 البته یه نکته بگم اگه آفتاب تندوتیز ندارین گیلاسها رو از وسط نصف کنید زودتر خشک میشه اگه درسته باشه ممکنه داخلش کپک بزنه اگه آفتاب دارین که خوش بحالتون😁
کاربرد گیلاس خشک هم میتونه توی کیک نان و شیرینی باشه هنوز استفاده نکردم این مقدار رو برای اولین بار خشک کردم 😉
@sofrebanovanbeheshti
#خورش_گوجه_سبز👇
250 گرم برگ جعفری و 80 گرم برگ نعناع را خرد کنید و بعد از شستشو سرخ کنید. میزان سرخ کردن سلیقه ایه، سبزی رو هر چه بیشتر سرخ کنید در نهایت رنگ خورشت تیره تر میشه.
1عدد پیاز رو نگینی خرد کنید و با 1/3 قاشق چای خوری زردچوبه تفت بدین. بعد از سبک شدن پیازها، 300 گرم سینه مرغ مکعبی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید، 2 قاشق غذاخوری نعناع خشک ، نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید
در حین تفت دادن اگر احساس کردید که یه مقدار مواد خشک شده 1/3 فنجان آب اضافه کنید تا نسوزه. 300 گرم آلوچه را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید، بعد از 3 دقیقه سبزی خرد شده و بعد از 2 دقیقه 2 لیوان استاک مرغ یا آبجوش اضافه کنید و درب قابلمه رو بذارید و اجازه بدید یکساعت روی حرارت بمونه و جا بیفته
بعد از این تایم چاشنی مورد علاقه ى خودتون رو اضافه کنید (من از 2قاشق چای خوری رب آلوچه استفاده کردم ، شما می تونید از آبلیمو ، آبغوره یا رب انار و ... هم استفاده کنید). درب قابلمه را قرار بدین و بعد از 10 دقیقه 2 حبه یخ کوچیک اضافه کنید و اجازه بدید 10 دقیقه دیگه روی حرارت بمونه حالا آماده است و میتونید سرو کنید
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
🔴نمک دریا و کندر باعث تقویت رحم و جلوگیری از سقط می شوند 👇
نمک ؛درمان فشارخون 🔻ورم بارداری ، مسمومیت بارداری🔻مشکلات و سردی کلیه ست.
کندر ؛ یکی ازبهترین درمان های مشکلات بارداری،
( افتادگی،سستی، عفونت رحم) ویار و ... است.
👈کندر؛ باعث تقویت مغز، قلب، کبد، شده و پیشگیری و درمان بیماریهای این اعضاست
👌کندر؛عامل تشکیل #قلب جنین و پیشگیری از تولد کودک با قلب سوراخ است.
کندر در بارداری ،اثر مادی (جسمی) و معنوی را با هم دارد و تنها دستوری ست که رسول خدا برای زنان باردار فرموده...
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢قرار شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى