#ترفند_آشپزی🍛👩🍳👩🍳
اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می گیرد. بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر آن را خاموش کردهاید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی🥧👩🍳👩🍳
💢نكته ايى براى پخت شله زرد👇🏻
حتما شکر رو بعد از پخت برنج اضافه کنيد,اصلا نبايد شکر رو از اول اضافه کرد چون نميذاره برنج باز بشه.
شکر بعد از حل شدن آب ميندازه,پس حواستون به اين نکته باشه و آب بيش از اندازه نريزيد.
غلظت شله زرد بايد طورى باشه که وقتى داغه اگه يک قاشق ازش توى بشقاب ريختيد کاملا باز نشه و خودشو بگيره.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🍚 برای طعم گرفتن برنج بدون عطر،وقتی برنج رو خیس می کنید👇
❇️چندتا گلبرگ گل محمدی رو توی آب برنج بريزيد تا عطر و طعم خوبی پيدا كنه😋
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ_تصویری
#گل_رز
با
سیب زمینی
بعد از اینکه سیب زمینی ها روبا چاقو ورق میکنیم میشوییم بعد به شکل گل در بیارید طبق فیلم و داخل ظرف گودی روغن رو داغ کنید و سرخ کنید میتونید موقع سرو خلال دندون رو جدا کنید چون گل ها تکون نمیخورن.اصلا نیازی نیست ورق ها رو داخل ابنمک بگذارین چون خودش نرم و چیبسی هستش. من با چاقو ورق کردم شما میتونید با رنده یا هر وسیله ای که راحتین ورق کنید.
#حلوا_رولی👇
اول یه مشماع رو سینی پهن کردم نون میکادو گذاشتم بعد تا حلوا داغ بود ریختم رو نون صاف کردم و رول کردم و بعد هم با چاقو اره ای تیز برش دادم تو یخچال نگذاشتم دیگه
سعی کنید سفت رولش کنید یعنی رولهاتون خیلی باز نپیچید هر چی بسته تر بپیچید رولتون قشنگ تر در میاد😉
من زیر نون عرض کردم مشماع میندازم چون ممکنه حلوا که میریزیم رو نون چون نون نازک هست بچسبه به سینی و وقتی میخواید رول کنید چسبیده باشه و نون پاره بشه
من حلوا همون موقع که از رو گاز برداشتم میریزم روی نون
حلوا تو عکس مشخصه نه شل هست نه خیلی سفت
من تو حلوا شربتی که از قبل درست کردم و تو یخچال گذاشتم استفاده میکنم که باعث میشه حلوا ترد بشه
@sofrebanovanbeheshti
#مربای_گردو👇
گردو رو خیس کردم تا پوستش راحت تر جدا بشه
بعد به اندازه گردو شکر ریختم با یک فنجون اب گذاشتم قوام بیاد
بعد زعفران زدم اندازه ۱۰ دقیقه بجوشه بعد گذاشتم خنک بشه☺️
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
💥خشکی پوست ناشی از خشکی کبد هست
♦️همچنین مشاهده می شود افرادی که خشکی پوست دارند اغلب یبوست نیز دارند
👈که این حالت نیز متاثر از خشکی کبد می باشد
🔻خوردن روغن بادام شیرین و روغن مالی پوست بسیار نافع و عالیست...
🔻 و همچنین آب جوی طبی به تنهایی و در صورت یبوست همراه با روغن بادام شیرین توصیه می شود...
♦️ماء الشعیر طبی، رطوبت دهی عالی دارد و غذای دوایی است که بسیار منفعت دارد.
👈این دستور برای افرادی که حرارت درونی و حرارت همراه با خشکی دارند بسیار ضروریست
🔴و تشنگی را معتدل می کند
👈برای بیماریهای پوستی، اگزما، خارش،جَرَب و پسوریازیس، اکتیوز ، مشکلات کبدی و...درمان کننده است
📌نکته؛
🔻آب جوی طبی ۷ تا ۱۰ روز میل شود
🔻بهتر است دو ساعت قبل و ۴ ساعت بعد از نوشیدن ماء الشعیر سکنجبین میل شود.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
سفره بانـوان بهشتـی🇮🇷🏴
#طب اسلامی 💥خشکی پوست ناشی از خشکی کبد هست ♦️همچنین مشاهده می شود افرادی که خشکی پوست دارند اغلب ی
#طب اسلامی
#ماءالشعیر_طبی
🍻 مقداری #جو پوست کنده سالم و پاک شده را شسته و در ظرف مناسبی بریزید.
🍻 سپس ده برابر وزن آن آب اضافه کرده و با حرارت ملایم بجوشانید و اگر کف داد، کف آن را گرفته و دور بریزید.
🍻 وقتی جوها به حالت کاملا پخته و شکفته درآمدند و آب تا حدی به رنگ سرخ کمرنگ درآمد از روی شعله برداشته و صاف کنید.
🍻 مایع به دست آمده را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
🍻 برای رفع تشنگی و جبران رطوبت از دست رفته به میزان دلخواه میل شود.
🍻 این نوشیدنی حداکثر تا دو روز در یخچال قابل نگهداری است.
🍻 می توان برای جلوگیری از ایجاد #نفخ، در هر لیوان ماءالشعیر یک قاشق مرباخوری #عسل مخلوط کرد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺