eitaa logo
سفره بانـوان بهشتـی
6.1هزار دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
4.7هزار ویدیو
188 فایل
حرف ناشناس👇 https://harfeto.timefriend.net/16306159094100 کانال‌ مختص‌ بانوان ✅️ ورود آقایان ممنوع⛔️ ارسال‌ فقط با لینک ✅ کپی ممنوع⛔️ ⚠️ارتباط با ما 👈 @Shamimehr ممنون که برای پاسخ دادنم صبورین⚘ ❌️تبلیغات نداریم❌️ جمعه ها فقط پست های مناسبتی✅️
مشاهده در ایتا
دانلود
👇 نخود ۱لیوان پر که دو روز خیس کردم/پیاز ۱عدد بزرگ/ سیر ۵حبه بزرگ/نمک،فلفل،زردچوبه،پودر انبه،تخم گشنیز از هر کدام مقداری،بیکینگ پودر نوک قاشق چای خوری/ آب نصف لیوان/ آرد۲تا۳ق غذاخوری نخود وپیاز وسیر را با هم میکس و پوره کرده بعد مابقی ادویه هاو آرد را اضافه همزدن بعد آب را کم کم ریخته همزدن تا کمی از حالت سفتی دراید، بعد۵تا۶ساعت در یخچال گذاشتم تا مزه ها به خورد هم برود ونیم ساعت آخر که میخواستم درست کنم بهش بیکینگ پودر اضافه کرده همزده،بعد در ظرفی گود وکوچک روغن شناور ریخته گذاشته تا داغ شود بعد مواد را در قالب مخصوص فلافل زن ریخته و در روغن سرخ میکنیم @sofrebanovanbeheshti
👇 چقدر این نون خوش عطر و نرم شد😅 یک لیوان آب ولرم رو با یک قاشق غذاخوری خمیرمایه ویک قاشق شکر گذاشتم تا عمل کنه،یک تخم مرغ کوچیک یک قاشق غذاخوری نمک وخمیر مایه عمل آمده رو با هم مخلوط کردم و آرد رو اضافه کردم(نمیدونم چقدر آرد زدم😅)تاجایی که خمیربدست نچسپ وخمیر لطیفی بدست اومد،بعد با دوتا قاشق غذاخوری روغن یه کم نرم کردم خمیر رو،خمیر گذاشتم یک ساعت استراحت کرد و بعد پف خمیر رو گرفتم وچونه گرفتم سطح کار آرد و زردچوبه پاشیدم و سبزیجات خرد شده(تره،جعفری،شوید وپیازچه)رو ریختم روی سطح و چونه رو روی سطح باز کردم و بعد پیچیدم،خمیر رو دوباره گذاشتم نیم ساعت بمونه بعد فر رو با دمای ۲۰۰ درجه روشن کردم و خمیر رو با تخم مرغ رومال کردم گذاشتم توی فر حدود ۲۰دقیقه بود بعد ده دقیقه گریل کردم @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌ 🎗 حتماً فلفل ها را در هوای آزاد آسیاب کنید. یک دستمال را چند تا زده و جلوی دهان😷 خود بگیرید و بعد فلفل ها را آسیاب کنید ⏰ پس از آسیاب کردن، چند ثانیه صبر کنید تا ذرات فلفل ته نشین شود و بعد در آسیاب را باز کنید. چند مرتبه دستانتان را با آب و صابون بشویید💦. ☄مواظب باشید دستتان به چشمتان برخورد نکند زیرا باعث سوزش چشم شما می شود. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳 ‍ 🍞اگه کیکتون پف نمیکنه یک علتش میتونه👇 🥣مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ⏰(حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه) ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌ 👩‍🍳👩‍🍳👩‍🍳   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۲۱دی ماه سالروز شهادت مردی از تبار جهاد و شهادت درراه پیشرفت و عظمت مردمی که به ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف نشسته اند وچه شیرین است،مصطفـی می دانست ... ڪہ چه راه سختی در پیش دارد خستہ نمی شد همیشہ بہ دوستانش می گفت : ظهور اتفاق می افتد مهم این است ڪہ ما ڪجای این ظهـور باشیم در زمان شهادت دانشجوی دکترای دانشگاه صنعتی شریف و از نخبگان این دانشگاه به شمار می رفت که مسئولیت معاونت بازرگانی سایت هسته ای نطنز را نیز به عهده داشت. به گفته دوستانش وی شخصی ولایتمدار و از شاگردان آیت الله خوشوقت استاد اخلاق تهران بود طوری کار کنی که تاب دیدنت رانداشته باشند وبرای نابودیت هزینه کنند آری،جنس شهید روشن ازاین نوع بود، دشمن تاب وطاقت دیدن وکارکردنش رانداشت یادش گرامی و راهش پر رهرو شهدا را یاد کنیم باذکر صلوات بر محمد و آل محمد وَعَجِّلْ‌فَرَجَهُمْ   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
(بدون ‌فر) تخم مرغ : 3 عدد وانیل مایع : 1 قاشق چایخوری. شکر : 2/3 پیمانه. روغن مایع : 2/3 پیمانه. پودر کاکائو : 1 قاشق غذاخوری. آرد : یک و 1/4 پیمانه. بیکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری. نمک : کمی. مغز گردو به میزان لازم. ابتدا تخم مرغ ها و وانیل رو با همزن برقی میزنیم سپس شکر رو افزوده و دوباره مخلوط میکنیم. روغن، پودر کاکائو، آرد، بیکینگ پودر و نمک را اضافه و مخلوط میکنیم. داخل فنجان ها رو با روغن چرب و آرد پاشی میکنیم. 2/3 فنجان ها رو با مواد پر کرده و کمی مغز گردوی خرد شده روشون میریزیم. سپس فنجان ها رو داخل قابلمه روی توری قرار می‌دهیم و درب قابلمه رو می‌بندیم. با حرارت کم به مدت 30 دقیقه. با این مواد پنج تا کیک فنجونی خواهید داشت. امیدوارم از دیدن این کليپ لذت ببرین 😘
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
اسلامی 🍃 اهمیت شستن : ✍ گوشت بعد از ذبح کردن و تکه تکه کردن حتما باید بشود. ✨ در روایت آمده است: برادرم عیسی علیه السلام از شهری می‌گذشت. مردم آن جا صورت های زرد داشتند. 👈 به حضرت شکایت کردند، فرمود: درمان با خود شما است. شما هنگامی که گوشت مصرف می‌کنید، بدون می‌پزید و هیچ چیزی از دنیا نمی‌رود، مگر این که دارد و آن ها بعد از آن گوشت ها را شستند و بیماری های آن ها برطرف شد. 📚‌ علل الشرائع، ج ۲، ص ۵۷۵ امروزه در قصابی ها و کبابی ها گوشت را نشسته می‌پزند؛ زیرا گوشت خوشمزه تر می‌شود و یک حالت شیرینی به خود می‌گیرد. سعی می‌کنند که خون به همراه گوشت بماند تا هم بیشتر بشود و هم طعم گوشت بهتر بشود که این کار ضرر دارد. کبابی ها گوشت شسته را قبول نمی‌کند و می‌گویند می‌افتد، که اشتباه است؛ زیرا موجب می‌شود. 🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ 💢قرار شبانه 💢 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا از پس پرده ی غیبت نظر دارد 🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔 🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸 🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨ 🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨ 🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨ 🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨ 🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨ 🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨ 🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨ 🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨ 🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨ 🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨ 🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨ 🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨ 🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨ 🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨ 🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨ 🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨ ✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨ 🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨ 🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨ 🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨ 🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨ 🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨ 🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨ 🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸 و برای سلامتی محبوب 🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀 🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺 اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💐روزے یڪ صفحہ از قرآڹ ڪریم💐 🌟 @sofrebanovanbeheshti
4_297669198144867624.mp3
802.2K
💠 هدیه نور برای ظهور 💠 🌹 🌹 🎤باصدای استاد @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 هر روز بعد از نماز صبح صلوات خاصه حضرت مادر فراموش نشه   @sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥐🥐🥐 تخم مرغ ۲عدد(مال من کوچیک بود ۳تازدم) آرد به میزان لازم حدود ۶تا۷پیمانه نمک ۱قاشق چایخوری سرخالی شکر نصفه پیمانه شیرولرم دوپیمانه خمیر مایه ۱۰گرم ۱قاشق غذاخوری کره نرم شده دردمای محیط ۱۵۰گرم(من مارگارین استفاده کردم) باهمین دستور میتونید شیرینی دانمارکی درست کنید که نحوه پیچیدنش متفاوته فقط ومواد میانی کرمفیل بگذارید مامان صبا 💞   @sofrebanovanbeheshti
✍🏻مرحله اول ۱قاشق غذاخوری از شکر دستور رو در۱پیمانه از شیرولرم(همون دمایی که شیر خشک بچه ها باید داشته باشه😉) ریخته هم میزنیم .خمیر مایه را روی شیر پاشیده وکمی مخلوط میکنیم. درظرف رابه مدت ۱۰تا۱۵دقیقه میگذاریم تاخمیرمایه به عمل بیاد وپف کنه.یه پارچه هم روی ظرف بزارید.به خصوص الان که هواسرده.   @sofrebanovanbeheshti
✍🏻مرحله دوم درظرف بزرگی شکر وشیر راریخته وبا همزن دستی به هم بزنید تاذرات شکر حل شود.تخم مرغ را افزوده وکاملا بامواد مخلوط کنید .بعد خمیر مایه به عمل اومده را اضافه کرده وهم بزنید تابا مواد ترکیب شود.👆   @sofrebanovanbeheshti
✍🏻مرحله سوم حدود ۳پیمانه آرد الک شده را اضافه کنید وباقاشق هم بزنید.دست خود را دخالت ندهید.تاجایی که امکان داره آرد رو باقاشق به خورد مواد دهید.اواخر کار بادست کم کم آرد بریزین وورز بدین تاخمیر لطیف ویکدستی به دست بیاد.کم‌کم آرد اضافه کنید تاجایی که خمیربه دست نچسبه ولی چسبندگی کمی داشته باشه.حواستون باشه آرد زیادی به خورد خمیر ندین وگرنه لطافت خمیر گرفته وکروسان سفتی خواهید داشت.پس آرد را بااحتیاط بریزین.میزان آرد تقریبی هست.برای من حدود ۶ پیمانه شاید کمی بیشتر آرد مصرف شد.خمیر راروی سطح کارآرد پاشی شده قرار بدید وبه مدت ۱۰دقیقه ورز بدین تایکدست شود.کمی چسبندگی داره که اشکالی نداره وطبیعیه😊   @sofrebanovanbeheshti
✍🏻مرحله چهارم خمیر را جمع کرده ودرظرف تمیزی که کف واطرافشو با روغن مایع کمی چرب کردیم قرار میدیم.چرب کردن باعث میشه خمیر بهتر پف کنه.با چاقو یا کاتر علامت +روی خمیر ایجاد میکنیم تامتوجه بشیم چقدر پف کرده وحاضره برای کار. روی ظرف سلفون کشیده ودرجای گرمی لای یه دونه پتو استراحت میدیم به مدت ۱ساعت تاحجم خمیر دوبرابر بشه.بعد این مدت پف خمیر را گرفته وکمی ورز میدیم تا هواگیری بشه.خمیر رو به دوقسمت مساوی تقسیم‌میکنیم وهر قسمت را به شکل لوله ای ضخیم درمیاریم وبه ۹قسمت مساوی تقسیم میکنیم.یعنی ۱۸چانه   @sofrebanovanbeheshti