#چالش_خودکفایی👇
ترخینه های خشک و نعنا و پونه هم خودمون خشک کردیم .
#آش_ترخینه
(به سبک شهر اراک)👇
۱. حبوبات را از شب قبل خیس کنید تا نفخ آنها گرفته شود.(شامل لوبیا قرمز،نخود و عدس البته همگی سلیقه ای است).
۲. ترخینههای خشک را بشویید تا اگر گرد و غباری در زمان خشککردن روی آن نشسته است، از بین برود. سپس آنها را بهمدت ۱ تا ۲ ساعت در مقداری آب گرم خیس کنید.
۳. حبوبات خیسخورده به غیر از عدس را آبکش کنید.
۴. نخود و لوبیا را با پیاز کمی تفت می دهیم.
۵. ۳ پیمانه آب به آنها اضافه کنید. شعله گاز را زیاد کنید تا به آب به جوش بیفتد. سپس شعله گاز را کم کنید.
۶. حدود یک ساعت بعد،ترخینه را آبکش کنید و همراه با نمک، زردچوبه و فلفل داخل قابلمه بریزید و بپزید.حواسمان باشد که ترخینه ته نگیردبعد از پخت کامل آن عدس پخته شده را هم اضافه می کنیم .
۷. پس از گذشت ۳۰ دقیقه، سبزی آش را اضافه کنید و اجازه دهید تا آش ترخینه روی حرارت ملایم گاز جا بیفتد.
۸. در این فاصله سیر رندهشده و نعنا را با روغن در ماهیتابه تفت دهید و کنار بگذارید.
۹. آش را در یک کاسه مناسب بریزید و با نعنا داغ، سیر داغ و پیاز داغ تزئین کرده و سرو کنید.
در شهر اراک برای تهیه این آش از سیرابی استفاده میکنند به این صورت که سیرابی پاک شده به صورت جداگانه با پیاز و زرد چوبه خوب بپزید و در اواسط پخت و قبل از اضافه کردن سبزی به آش اضافه کنید.
👌فواید این آش 👇
این آش با دارا بودن طیف وسیعی از آنتی بیوتیک ها و ویتامین ها، خاصیت درمانی فوق العاده ای برای سرماخوردگی و آنفولانزا در فصول سرد میباشد.
#ترخینه 👇
جامد ( عصاره خشک شده سنتی)👇
۱.بلغور گندم، دوغ و نمک را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید.
۲.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و تا زمانی که دوغ جوش بیاید مدام آن را هم بزنید زیرا در غیر این صورت، دوغ ته میگیرد و بریده می شود.
۳.در این مرحله برای خوشرنگ شدن ترخینه به آن زرد چوبه اضافه میکنیم به هم زدن ادامه میدهیم تا دوغ کاملا به خورد بلغور برود و حالت نسبتا شبیه به خمیر به خود بگیرد.
۴.شعله را خاموش و اجازه میدهیم مواد خنک شود و سپس گلوله هایی از ترخینه تر بر میداریم و آنها را روی برگهای نعنا یا پونه در یک سینی یا روی پارچه در هوای آزاد میچینیم تا خشک شود.
۵.پس از حدود یک هفته کامل خشک میشوند و بعد داخل یک کیسه پارچه ای تمیز نگهداری میکنیم.
@sofrebanovanbeheshti
إِلَّا مَنْ رَحِمَ رَبُّكَ ۚ وَلِذَٰلِكَ خَلَقَهُمْ
مگر کسی را که پروردگارت رحم کند!
و برای همین (پذیرش رحمت) آنها را آفرید...
#حرف_های_خودمانی
و خدا انسان را آفرید
تا از رحمتش برخوردار سازد
ولیکن او
به خوشی های اندک دنیا دل بسته است
و در غفلت از رحمت بی انتهای پروردگارش به سر می برد🌿¡
❲ صَلاللّهـعلیڪماھِنُقرھایِمُولاۍمآ !' ❳💔💔
سلام سلام✋❤️
صبح زمستونیتون❄️❄️🌨🌨☔️☔️
پرخیروبرکت🤲
یَا مَنْ ذِكْرُهُ حُلْوٌ
اى که ذکرش شیرین است
پروردگارا
یاریمان کن با زدودن تلخی شیرین نمای دنیا از کاممان
قلب هایمان شیرینی ذکرت را بچشند...シ︎
#اللهم_الرزقناشهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی سلام دوستان عزیزم ✋😍 جمعه ۲۶ دی اول ماه جمادی الثانی هست 💥#صدقه و #قربانی اول ماه
#گزارش_لحظه_ای 🌷
خداروشکر 🤲
ماشالله استقبال بیشتر شده👏👏👏
عجله کنید 🏃♀🏃♀🏃♀
تا الان یک میلیون و صد هزار تومن جمع آوری شده 🤗🤗
احسنت به پشتکار و کمک های مومنانه تون👏👏👏👏👏
🆘 مهلت واریز و سهیم شدن در طرح قربانی ، پنجشنبه ۲۵ دی 🆘
اجرکم عندالله🤲
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
اگه قالب های سیلیکونی روداخل فربگذارم خراب نمیشن؟
#پاسخ👇
قالب سیلیکونی استاندارد پشتش درجه حرارتی که میشه تو فر گذاشت رو زده اگر تا اون حرارت بگذارید هیچ مشکلی نداره ولی اگر قالب متفرقه باشه و یا اندازه دما پشتش نباشه بهتره برای دسر استفاده بشه
@sofrebanovanbeheshti
#نکات_پخت_آبگوشت👇
زمان پخت طولانی نمک رو تا حبوبات و گوشت نپختن نزنید وقتی پیاز و گوشت رو گذاشتید برای پخت حتما کف روی گوشت رو بگیرید، دارچین استفاده کنید، میتونید توش از دنبه استفاده کنید هم خوش طعم تر میشه هم چرب تر، از گوشت تازه استفاده کنید😊
از مرزه یاترخون خشک استفاده.کنید
لیمو عمانی روازقبل بجوشونید ویک ساعت اخربندازید توابگوشت
کمی دارچین هم خوشمزش میکنه
@sofrebanovanbeheshti
ضبط-164.m4a
33.45M
#آشپزی_مادرانه
#بانوی_تمدن_ساز
#سبک_زندگی_اسلامی و سلامت
مدرس : خانم #تقوی_راد
💥اصلاح تغذیه جلسه 28
اصلاح سبک زندگی در جهت سلامت
💥معجزه سلامت : هدیه شب معراج
حجامت اصولی 👌
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی سلام دوستان عزیزم ✋😍 جمعه ۲۶ دی اول ماه جمادی الثانی هست 💥#صدقه و #قربانی اول ماه
#گزارش_لحظه_ای 👇
سلام دوستان
خداروشکر با عنایت خداوند و لطف شما دوستان تا الان یک میلیون و پانصد و پنجاه تومن جمع آوری شده 👏👏👏
اگر همینجوری پیش بریم ان شاءالله تا جمعه پول گوسفند 🐑 جور میشه ✌️
عجله کنید 🏃♀
هر کس اگر حتی ۱۰هزار تومن واریز کنه میدونید چقدر پول میشه ؟
پس به مقدار ِکمی که در توان دارید توجه نکنید
همینجوری داریم جمع میکنیم
بعضی از دوستان ۵هزارتومن هم واریز کردن فقط خواستن اسمشون در لیست الهی ثبت بشه
خدا قبول کنه ان شاءالله 🤲
دست بجنبانید و عجله کنید🏃♀🏃♀
ما به عنایت خدا و کمک های شما امیدواریم 🤲🤲
ممنون از همراهی شما دوستان بهشتی 🌷🌷🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شکلات_تخته_ای
خانگی
کره آب شده ۳۵ گرم یا ۱/۳لیوان
پودر قند ۱ق.غذاخوری سرپر
پودر کاکائو ۱ق.غذاخوری
#کلیپ_تصویری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نان_حجیم
بامغز پنیری🍞
1 تخم مرغ ، جدا شده
7 گرم مخمر (خمیر مایه)
1 ق چ نمک
2 ق غ شکر
1 و سه چهارم پیمانه شیر
⅓ پیمانه روغن
4 ½ پیمانه آرد
مواد میانی👇
1 پیمانه پنیر فتا
نصف پیمانه پنیر موزارلا ، رنده شده
½ پیمانه سبزی خرد شده (جعفری ، شوید ، پیازچه ).
دانه کنجد و سیاه دانه
سفیده را با شیر گرم ، شکر ، نمک ، مخمر و روغن مخلوط کنید.
وسط یک کاسه آرد یک حفره درست کنید. مایعات را درون آن بریزید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند. خمیر ورز دهید (حدود 10 دقیقه) ، سپس آن را درون یک کاسه روغن زده قرار دهید ، و به مدت 1 ساعت کنار بگذارید.
پنیرها را با سبزی مخلوط کنید.
خمیر را به 8 قسمت برش دهید و هر کدام را به صورت دایره در بیاورید.
یک قاشق غذاخوری پر از پنیر را در وسط خمیر قرار دهید ، لبه ها را با هم وصل کنید تا به شکل مثلث شود. و طبق فیلن درقالب قراردهید.
و کنار بگذارید تا 1 ساعت دیگر عمل بیاد.
نان رومال کنید می توانید آن را به صورت اختیاری با دانه های سیاه دانخ و کنجد تزئین کنید.
برای مدت زمان 40-45 دقیقه با دمای 190C / 375F بپزید.
#کلیپ_تصویری
سفره بانـوان بهشتـی
#طرح_قربانی سلام دوستان عزیزم ✋😍 جمعه ۲۶ دی اول ماه جمادی الثانی هست 💥#صدقه و #قربانی اول ماه
#گزارش_لحظه_ای 👇
تا الان یک میلیون و هشتصد هزار تومن جمع آوری شده 🤗🤗
احسنت به پشتکار و کمک های مومنانه تون👏👏👏👏👏
اجرکم عندالله🤲
#کیک_سیب_دارچین_و_گردو
#کیک_سیب_و_دارچین👇
آرد 2/5لیوان
تخم مرغ 3عدد
شکر 1لیوان
روغن مایع یا کره به دمای محیط رسیده 2سوم لیوان
وانیل 1ق چایخوری
پودر دارچین 1ق مرباخوری
بکینگ پودر 1ق غذاخوری سرخالی
شیر یا ماست یک لیوان
گردوی خرد شده نصف لیوان به دلخواه
سیب متوسط دو عدد
ابتدا فر رو روشن کنید با دمای 180درجه به مدت 10 دقیقه کف قالب رو کاغذ روغنی بگذارید.
تخم مرغ شکر وانیل و دارچین رو هم بزنید تا کرمی رنگ شود7تا8دقیقه حالا روغن یا کره رو اضافه و در حد مخلوط شدن میزنیم بعد شیر یا ماست شیرین رو اضافه می کنیم بعد ار بکینگ پودر و یه پنس نمک رو که از قبل سه بار الک کردیم طی سه مرحله اضافه میکنیم و به صورت دورانی هم میزنیم، حالا گردو رو اضافه میکنیم، ومایه را داخل قالب میریزم، سیب هارو به شکل ورقه ای برش میزنیم با یک قاشق شکر قهوه ای یا شکر سفید و یک قاشق مرباخوری پودر دارچین مخلوط میکنیم و روی سطح کیک می چینیم یا برای اینکه آب نندازه اول ورقه ای برش میدیم و لای دستمال آشپزخونه میگذاریم آبشون گرفته بشه و روی کیک بچینید و درآخر پودر دارچین بپاشید بگذارین داخل فر به مدت 50دقیقه طبقه وسط فر در آخر میتونید یکم گریل بزنید زیاد نزنید که کیکتون میسوزه، کیک میوه ای چون مرطوبن زمان بیشتری برای پخت نیاز دارن.
میتونید نصف مایع رو بریزید و یه ردیف سیب بچینید و پودر دارچین بریزید و لایه بعدی کیک و دوباره سیب بچینید و پودر دارچین بزنید.
عشقم بچه هام😍😊😍
عکس یه مدل جذاب از این کیک😍😍😍 درپست بعدی👇👌👌👏
@sofrebanovanbeheshti
اینم یه مدل دیگه که میتونید بچینید سیب رو😍😊
وبعد ازپخت هم پودر دارچین و پودر قند ریختم، و از خلال پسته هم استفاده کردم.
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
✅مصرف میوه در فصل خودش👌🏼
پیامبر اکرم می فرمایند: بر شما باد به ميوه ها در اول فصل خودش؛ زیرا موجب سلامتی بدن می شود و غم ها را دور می کند و آن ها را در آخر فصل دور افکنید؛ زیرا درد بدن است.
📚 بحارالانوار، ج ۶۲، ص ۲۹۶
✍🏼بنابراین مصرف میوه ها در زمان خودش باشد؛ بلکه بهتر است در اول فصل هر میوه مصرف شود و در اخر فصل بهتر است مصرف نشود، ❌چه رسد به زمان دیگر. بنابراین،
میوه ها و گیاهانی که در #تابستان می روید و محصول می دهد، نباید در زمستان مصرف شود و بر عکس. بر این اساس مصرف تمامی گیاهانی که به شکل گلخانهای به عمل میآید، مردود هست و میتواند بیماری زا باشد و آسیب های جبران ناپذیری به دنبال داشته باشد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺