#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔸چطوری بوی بد ماهی را از بین ببریم؟
👈کافیه قبل از سرخ کردن ماهی🐟 مقداری آب لیمو🍋 در روغن بریزید تا بوی ماهی رو جذب بکنه و ماهی بو نده.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•`◍⃟🦋🕯°○
°
🌿| لطفا
یهکم درک.. یهکم احترام.. یهکم انتظار!!
🌺 #مهربان_من
🌼 #نوبت_عاشقی_ما
🌸 #نیمه_شعبان
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
اینم از جشن نیمه شعبان ما
کیک 🎂
ژله عمودی از کلیپ کانال با ژله حلال ضامن 😉
کاردستی روی میز و آویزها(رنگ روی پارچه) کارِ دستِ بچه ها 😍
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
عشق من، روی کیک تولدت جایی برای شمع نیست...
....مانده ام هزار و صد و هشتاد و هفتمین شمع را کجا بگذارم؟!؟
در جشن میلادت، عجیب جای خالی ات حس میشود... خدایا بقیه غیبتش را بر ما ببخش...
#قلیه_مرغ👇
سبزے قلیه شامل گشنیز وشنبلیله است ڪه نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید ڪه قلیه تلخ میشه
مرغ حدود دویست گرم
پیاز یک عدد بزرگ
سیر یک بوته
سبزے پاک شده وخرد شده ۳۰۰ گرم مثلا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گشنیژ ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شنبلیله
تمر هندے یک بسته ڪوچڪ
روغن،نمڪ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
آب گرم دو لیوان
تمر هندے را در آب خیس ڪنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافے رد ڪنید
سبزے تازه داشتید چه بهتر من از سبزے فریزیر استفاده ڪردم
سبزے را با ڪمے روغن تفت بدید آب سبزے ڪه ڪشیده شد ماهے رو اضافه ڪنید ڪه با سبزے سرخ بشه(شعله ڪم باشه تا سبزے ومرغ آروم سرخ بشن )
پیاز رو خرد ڪرده(رنده نڪنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو ڪوبیده یا رنده ڪنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه ڪنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندے را اضافه ڪرده و شعله رو ڪم ڪنید وبگذارید سبزے پخته بشه حدود نیم ساعت سپس مرغ رو اضافه ڪنید نمک بزنید ودرشو بگذارید تا ڪم ڪم جا بیفته وقتے داره جا میفته شعله پخش ڪن بگذارید و شعله خیلے ڪم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده
نگذارید زیادے آبش ڪشیده بشه وخشک بشه وبا ڪته نرم نوش جان ڪنید
بعضے از ڪدبانوها ماهے رو جداگانه سرخ میڪنن ولے این روش سالمتره
فلفل رو حذف نڪنید این غذا باید تند باشه
پیاز قلیه نباید زیادے سرخ بشه
اگر تمر هندیتون شور هست نمک ڪمترے بزنید
@sofrebanovanbeheshti
#کاچی_شیره_انگور👇
برای سه نفر
ارد سبوس دار ۴قاشق
روغن محلی یا روغن دنبه دوقاشق
یه قاشق چای خوری دم کرده ی زعفران
شیره انگور هر کاسه چهاریا پنج قاشق
کنجد
گلاب یکدوم لیوان
دارچین و پودر هل و نوک قاشق کاکوتی.
اردو تو روغن سرخ میکنیم باید انقدر سرخ کنیم تا قهوه ای بشه
بعدش ادویه هارو اضافه کنیم
زیر گاز رو کم میکنیم بعدش یک کاسه و نیم اب بهش اضافه میکنیم بعد انقدر هم میزنیم تا غلظت مواد مثل فرنی بشه. بعدش زعفرون رو اضافه میکنیم کامل هم میزنیم سر اخر گلاب رو اضافه میکنیم
بعد که داخل ظرف ریختیم شیره انگور اضافه میکنیم کنجد هم اضافه میکنیم
کلا بیست دقیقه زمان میبره ولی خیلی خوشمزه و مقوی هست
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
💠 #پیاز_درمانی
✍پیاز یکی از درمانهای #عمومی است؛ هر چند شاید روایتی نداشته باشیم که بگوید درمان کل بیماریها یا درمان هفتاد یا هزار بیماری است؛ اما میتواند درمان بیماریهای #متعدد باشد.
🍃🍃برخی خواص پیاز
🍃1⃣ پیاز بهترین تقویت کننده #عصب
🔸 امام صادق علیهالسلام میفرماید:
«پیاز خستگی را برطرف و عصب را تقویت و آب و گام ها را زیاد و تب را برطرف میکند.»
📚المحاسن، برقی
✍ پیاز جز تقویت کنندههای عصب است؛ به همین دلیل در ترکیب داروی تقویت عصب از تخم پیاز استفاده میشود.
🍃2⃣ پیاز برطرف کننده بلغم
🔸 امام صادق علیه السلام میفرماید:
«(پیاز) دهان را خوشبو و بلغم را برطرف و عمل همبستر شدن را زیاد میکند.»
📚المحاسن، برقی، ج2
✍ همین که بلغم را برطرف میکند پس عمومیت دارد زیرا بلغم #ریشه یک چهارم بیماریها است.
🍃3⃣ پیاز بهترین واکسن جلوگیری از #وبا
🔸 پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله میفرماید:
«زمانی که داخل شهر یا روستایی شدید از پیاز آنجا بخورید، زیرا وبای آن شهر را از شما دور میکند.»
📚المحاسن، برقی
✍پس معلوم میشود پیاز #آنتی_باکتریال ، یک نوع واکسن و دفع کننده میکروب است؛ چون بدن انسان تحمل میکروب شهر دیگر را ندارد و با آن مواجه نبوده تا هنر دفع کردن آن را بدست بیاورد؛ پس مجبور است از پیاز آن شهر بخورد تا پیاز این کار را بکند. شاید مردم آن شهر به مصرف پیاز نیاز نداشته باشند؛ چون بدن اهالی آنجا هنر دفع آن میکروبها را به دست آورده است.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺