فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#روش_فریزکردن_گوجه
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
7.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
#ایده_خونه_داری☝️
#ایده_جالب_بسته_بندی😊👌
#غذاپختن_باوضو
#به_نیت_نذری_آماده_کن ❤️
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🥒سبزیجاتی مثل خیارسبز وگوجه هم بعدشستشو خشکش کنید
⏰تو ظرف درب دار نگهداری کنیدبرای موندگاری بیشتر .
🧻همیشه یک یا دو دستمال برای خشک کردن میوه ها تو کشو آشپزخونه داشته باشید.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
#ترفند_آشپزی 👩🍳👩🍳👩🍳
🔸چطوری بوی بد ماهی را از بین ببریم؟
👈کافیه قبل از سرخ کردن ماهی🐟 مقداری آب لیمو🍋 در روغن بریزید تا بوی ماهی رو جذب بکنه و ماهی بو نده.
#غذاپختن_باوضو
#صلوات_بفرست
#به_نیت_نذری_آماده_کن
👩🍳👩🍳👩🍳
@sofrebanovanbeheshti
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دم_کردن_قهوه_ترک😋
همه جورش ودوست دارم!سرد،گرم، باشیر،بدون شیر،ترک،فرانسه،اسپرسو
امااعتراف میکنم اصلانمیتونستم یه قهوه خوب ترک درست کنم تااین ویدئورودیدم🤩
رازش همزدن زیادوآهسته اضافه کردن آب هست
18.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•`◍⃟🦋🕯°○
°
🌿| لطفا
یهکم درک.. یهکم احترام.. یهکم انتظار!!
🌺 #مهربان_من
🌼 #نوبت_عاشقی_ما
🌸 #نیمه_شعبان
@sofrebanovanbeheshti
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
اینم از جشن نیمه شعبان ما
کیک 🎂
ژله عمودی از کلیپ کانال با ژله حلال ضامن 😉
کاردستی روی میز و آویزها(رنگ روی پارچه) کارِ دستِ بچه ها 😍
#ارسالی_کاربران
#جشن_نیمه_شعبان
عشق من، روی کیک تولدت جایی برای شمع نیست...
....مانده ام هزار و صد و هشتاد و هفتمین شمع را کجا بگذارم؟!؟
در جشن میلادت، عجیب جای خالی ات حس میشود... خدایا بقیه غیبتش را بر ما ببخش...
#قلیه_مرغ👇
سبزے قلیه شامل گشنیز وشنبلیله است ڪه نسبت سه به یک هست شنبلیله رو زیاد نزنید ڪه قلیه تلخ میشه
مرغ حدود دویست گرم
پیاز یک عدد بزرگ
سیر یک بوته
سبزے پاک شده وخرد شده ۳۰۰ گرم مثلا ۲۰۰ تا ۲۵۰ گرم گشنیژ ۵۰ تا ۱۰۰ گرم شنبلیله
تمر هندے یک بسته ڪوچڪ
روغن،نمڪ،زردچوبه،فلفل سیاه وفلفل قرمز به میزان لازم
آب گرم دو لیوان
تمر هندے را در آب خیس ڪنید سپس چنگ بزنید تا هسته جدا بشه واز صافے رد ڪنید
سبزے تازه داشتید چه بهتر من از سبزے فریزیر استفاده ڪردم
سبزے را با ڪمے روغن تفت بدید آب سبزے ڪه ڪشیده شد ماهے رو اضافه ڪنید ڪه با سبزے سرخ بشه(شعله ڪم باشه تا سبزے ومرغ آروم سرخ بشن )
پیاز رو خرد ڪرده(رنده نڪنید)وبا روغن تفت بدید سیر رو ڪوبیده یا رنده ڪنید وبه پیاز تفت داده شده اضافه ڪنید زردچوبه وفلفل سیاه وفلفل قرمز زده وباهاش تفت بدید آب تمر هندے را اضافه ڪرده و شعله رو ڪم ڪنید وبگذارید سبزے پخته بشه حدود نیم ساعت سپس مرغ رو اضافه ڪنید نمک بزنید ودرشو بگذارید تا ڪم ڪم جا بیفته وقتے داره جا میفته شعله پخش ڪن بگذارید و شعله خیلے ڪم باشه تا ریز قل بزنه وروغن پس بده
نگذارید زیادے آبش ڪشیده بشه وخشک بشه وبا ڪته نرم نوش جان ڪنید
بعضے از ڪدبانوها ماهے رو جداگانه سرخ میڪنن ولے این روش سالمتره
فلفل رو حذف نڪنید این غذا باید تند باشه
پیاز قلیه نباید زیادے سرخ بشه
اگر تمر هندیتون شور هست نمک ڪمترے بزنید
@sofrebanovanbeheshti