#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#شیربادام👇
دویست گرم بادام یا یک فنجان بادام رو باید هشت تا دوازده ساعت بگذارید خیس بخوره
بعد پوست قهوه ای بادام رو بگیریدبعد مغز رو داخل میکسر یا مخلوط کن بریزید چهار فنجان آب بریزید
بعد بریزید تو یه پارچه تنظیف و فشار بدیدشیره بادام خارج بشه شیربادام شما حاضر هست.
موقع استفاده اگه ته نشین شده کمی تکان بدید مصرف کنید.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
یه مقدار موسیر تازه خریدم
برای آماده شدنش چکارکنم
یه کمش را هم میخوام خشک کنم
#پاسخ👇
موسیر رو عمودی برش بزنید به صورت لایه های نازک یک روز بگذارید تو آب سرد (خوبه تو یخچال بگذارید) چندبار آبش رو عوض کنید تا تلخیش بره بعد میتونید هم فریزری کنید یا اینکه خشک کنید نگه داری کنید. بیشتر خشک کرده اش مرسوم هست😊
روی یه پارچه تمیز جلوی باد پنکه میتونید خشک کنید تو آفتاب هم میتونید خشک کنید. منتها رنگش تغییر میکنه.
@sofrebanovanbeheshti
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای 👇
کیک خامه ای سه لایه با فیلینگ موز و گردو
با این دستور👇
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/21339
بعد از سرد شدن کیک لایه لایه کردم و با خامه فرم گرفته و موز خرد شده و گردو حلقه شده لایه ها رو پر کردم
بعد سطح کیک و دور کیک خامه کشی کردم
روش گاناش( ترکیب مساوی از خامه و شکلات تخته ای) ریختم بعد از سرد شدن بیسکوییت پتی بور با پودر کاکائو آسیاب کردم و با الک پاشیدم (مخملی کردن کیک)👌
#کیک_مخملی
با رنگ خوراکی هم میشه ولی باید مخلوط بیسکوییت و رنگ رو بگذارید خشک بشه بعد اسیاب کنید
یک ایده ی خوب برای پوشش کیک های کم خامه👌👌👏👏👏
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خامه_کشی_کیک
کیک #روز_دختر توسط خانم سبزواری از اعضای خوب و فعال گروه آشپزیمون
#کلیپ_تصویری
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📨 رأی شما شمرده میشود، هم در زمین و هم در آسمان!
👈🏻 حواست به امتحان انتخابات هست؟
#استوری
#انتخابات
@sofrebanovanbeheshti
سفره بانـوان بهشتـی
🖼 رهبر انقلاب چهارشنبه با مردم سخن میگویند 🔹 حضرت آیتالله خامنهای در آستانهی برگزاری انتخابات ر
پخش زنده سخنان مقام معظم رهبری 📣📣📣📣📣
گوش جان بسپاریم به سخنان مقام معظم رهبری 🌷🌷امام خامنه ای
شبکه یک و شبکه خبر سیما
#جانم_فدای_رهبر🇮🇷
#گوشفیل 👇
شربت بار👇
دولیوان شکر یک لیوان آب روی حرارت هم نمیزنیم وقتی جوش اومد یک چهارم قاشق چایخوری جوهر لیمو(آبلیمو) و یک قاشق مربا خوری گلوکز
حدود یک ربع میگذاریم تا بجوشه
کناره های ظرف با فرچه آغشته به آبلیمو میکشیم
انتهای کار زعفران دم کرده و یک چهارم لیوان گلاب اضافه میکنیم
شربت آماده است
خمیر: یک تخم مرغ، ۵۰ گرم کره، ۵۰ گرم ماست +۴ گرم بیکینگ پودر، دو قاشق شربت بار که بالا درست کردیم
۲۰۰ گرم آرد کم کم اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر به دست نچسبه (شاید همه ی آرد نیاز نباشه)
خمیر رو ورز میدیم میگذاریم ۲ ساعت استراحت کنه
بعد از دوساعت سطح آرد پاشی با وردنه نازک پهن می کنیم لوزی لوزی میبُریم در روغن داغ غوطه ور سرخ میکنیم
گوش فیل های داغ رو داخل شربت بار سرد میندازیم بسته به ذائقه که چقدر شیرین باشه در شربت نگه میداریم و در آبکش میریزیم تا شربت اضافیش کشیده بشه😍😍😍
@sofrebanovanbeheshti