#کیک_تولد👇
آرد ۱/۵لیوان
شکر ۱ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
آب و روغن هر کدام۱/۴ لیوان
وانیل نوک قاشق
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
۴ تا تخم مرغ و شکر و وانیل رو ۸ دقیقه با هم زن برقی میزنیم بعد روغن و آب را اضافه میکنیم ، ۱ دقیقه ی دیگر میزنیم ، بعد آرد و بکینک پودر را مخلوط کرده و با همزن دستی میزنیم بعد داخل توستر با درجه ۱۶۰ میگذاریم، بعد خامه کشی میکنیم و دور اون رو گاناش ریختم و روی کیک رو پودر نارگیل با زعفران غلیظ مخلوط کردم و روی کیک پاشیدم. 😍
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من میخوام تمرین شکوفه زدن بکنم. میتونم با پوره سیب زمینی تمرین کنم تا دستم راه بیوفته؟ برام از نظر زمانی مقدور نیست تا مدام خامه رو فرم بدم و تمرین کنم
اگر روش دیگه ای هم برای تمرین شکوفه زنی و یا کار با ماسوره های مختلف باشه ممنون میشم راهنمایی کنید
#پاسخ👇
بهتره با ماست چکیده تمرین کنید
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
برای درست کردن رولت خامه ای
مراحل کار بعد از پخت کیک رو میشه بگین؟
فر رو خاموش میکنید بعدش چیکار میکنید؟
با دستور آشپزخونه کوچیک من درست کردم
مزه عالی بود ولی خیلی نرم شده بود ومثل بیرونیها ایستادگی نداشت
#پاسخ👇
من خود کیک داخل ماهیتابه رژیمی روی اجاق میپزم خشک نمیشه بمحضی که بیرون اوردم با همون کاغذ رول میکنم تا خنک بشه بعد باز میکنم خامه میزنم ۲۴ ساعت میگذارم داخل یخچال بعد برش میزنم
@sofrebanovanbeheshti
#کتلت_مرغ👇
سیب زمینی رنده درشت و بدون آب ۲عدد/
سینه و ران مرغ چرخ شده ۱۵۰گرم/نمک.فلفل.زردچوبه/
پیاز رنده درشت بدون آب ۱عدد متوسط/
مغز داخل نان باگت که با شیر خیس کرده و بعد فشار داده تا شیر اضافی رفته شود لازم/
ادویه کاری قرمز کمی
همه مواد را با هممخلوط کرده خوب ورز داده یک ساعت تو یخچال گذاشته بعد به هر شکلی خواستیم در آورده و در روغن سرخ کرده تا مغز پخت شود😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بیسکویتی
با
کاستارد
بیسکویت وانیلی و کاکائویی به میزان لازم/
پودر کاستارد۲ق غذاخوری پر/
شیر۲لیوان/
شکر ۶ ق غ پر /
گلاب۲ ق غ
تزیین👇
ترافل رنگی و شکلات ذوب شده و پودر نارگیل/
موز۱تا۲عدد
#کرم_کاستارد👇
پودر کاستارد.گلاب.شکر.شیر را مخلوط کرده تا گلوله نشود و روی حرارت ملایم مدام همزده تا به غلظت فرنی برسد و حرارت را خاموش و داغ روی بیسکویت میریزیم
بیسکویت وانیلی و کاکائویی را یکی در میان در یک ردیف چیده و رویش از کرم داغ ریخته صاف و پهن کرده و بعد موز حلقه شده گذاشته و دوباره یک لایه بیسکویت و مقداری از کرم کاستارد و موز را به همین ترتیب چیده میتوان ۳تا۴ ردیف یا تا زمانی که مواد تموم شود ولایه آخر کرم کاستارد ریخته، این کار رو انجام داده بعد رویش را پوشانده ۲۴ساعت در یخچال گذاشته تا بافتش نرم و کیکی شود و در آخر با ترافل و شکلات ذوب شده و پودر نارگیل تزیین میکنیم
@sofrebanovanbeheshti
#طب اسلامی
💠 امام موسی بن جعفر(ع) نقل شده است که فرمودند: 《إِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ غَضِبَ عَلَی الشِّیعَةِ فَخَیرَنِی نَفْسِی أَوْ هُمْ فَوَقَیتُهُمْ وَ اللَّهِ بِنَفْسِی》
✨ خداوند عزوجل بر شیعیان غضب کرد، پس مرا #مخیر ساخت که یا من و یا آنها فدا شویم، به خدا من با دادن جان خودم ایشان را حفظ کردم.
📚 الکافی مرحوم کلینی، ج ۱، ص۲۶۰
🖤 امام عزیزم اکنون پس از گذشت قرنها توسل به شما و استفاده از داروی شما موجب #نجات شیعیانتان شده🌹
#باب_الحوائج🌹
#امام_مهربان🖤
#داروی_امام_کاظم_ع_تقویت_سیستم_ایمنی💪
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢 #قرار_شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
﷽
كُلَّ صَباحََ
أتَنَفَـسُّ
بِحُبِّ الحُسِين(ع)...
هر صبح...
به عشقِ حُسین...
نفس میکِشَم
سلامآقا ...✋💚
صلے الله علیک یا اباعبدالله (؏)
#منبر_مجازے
•(• گاهۍ اوقاتـــ
خدا می بینه که
تو از چی ناراحت میشۍ،
عمداً هم به همون گیر میده
میخواد ڪه
راحتطلبیتو کنار بگذارے •)•
{استادپناهیان}
#حالِ_خوب🍀☘🌱🍃
چیمیشدهمیشهفڪرمیڪردیم
داریمآخرینلحظاتزندگیمونُ
طیمیڪنیم؟!..
اونوقت،
بیشتربهدلبرانِزندگیموننگاهمیڪردیم؛
بیشترحواسمونبهغنچههایاطرافمونبود؛
بیشترخوببودیمُ
بیشترزندگیروزیبامیپنداشتیم..
چیمیشد؟؟؟؟
سلااااام جهادگران عرصہ زندگی ✋❤️صبح تون پرخیروبرکت🤲
❣برکت ، تنهـا نـانِ
درونِ سفـره نیسـت…
بـرکت
گاهی آدمیست که با بـودنش
در سفـرهی قـلبت ،
زیبا میکند ادامهی زندگیات را..
#مراقب_برکتهای_زندگیمون_باشیم✋
#اللهم_ارْزقنا_شهادت_فی_سبیلک
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti
#دسر_بیسکویتی
با
کدو حلوایی👇
بیسکویت پتی بور وانیلی و کاکائویی از هرکدام نصف بسته/
پوره کدو حلوایی پخته بدون شکر یک ونیم لیوان/
شکر۶غ که بسته به ذائقه میتوان کم و زیاد کرد/
دارچین۲چ/
گلاب ۲غ/
نشاسته ذرت ۲تا۳غ
پوره کدو .شکر.گلاب .دارچین.نشاسته ذرت را با همخوب مخلوط کرده و روی حرارت کم مدام هم زده تا به غلظت حلوا برسد و آبش کشیده و جمع شود
بعد بیسکویتها را یکی در میان وانیلی و کاکائویی چیده در یک ردیف و رویش از این پوره کدو به صورت داغ ریخته صاف و پهن کرده و در ردیف بعد بیسکویت وانیلی و کاکائویی را بر عکس ردیف قبل چیده و رویش دوباره پوره کدو ریخته این عمل رو تا ۴لایه میتوان انجام داد ولایه آخر بیسکویت را با پوره کدو پوشش داده و رویش را بعد از سرد شدن با پودر نارگیل و پودر دارچین تزیین کرده و با در پوش ۲۴ساعت در یخچال گذاشته تا بافتش نرم شود
اگر دوست داشتین میتوان لا به لای پوره کدو گردو ریز شده هم ریخت به دلخواه😋😋😋😋😋😋😋😋
@sofrebanovanbeheshti
#کیک_اسفنجی_امریکایی👇
آرد قنادی 300 گرم معادل 2 پیمانه
پودر قند 300 گرم معادل 2 پیمانه سرخالی و
تخم مرغ سرد 6 عدد
بیکینگ پودر 1 ق چ سرصاف
نمک 1 پنس
وانیل 1/8 ق چ
آب جوش: نصف پیمانه
فر رو روی180درجه سانتی گراد روشن کنید کف قالب رو کاغذ روغنی میندازیم فقط زاویه بین کف قالب و دیواره را تا ارتفاع یک سانتی متر..با روغن مایع چرب می کنیم.آرد و نمک و بیکینگ پودر رو مخلوط و سه بار الک کردم تخم مرغ های سردمون رو زرده و سفیده شو جدا می کنیم.سفیده ها رو با همزن می زنیم..با دور متوسط .سفید که شد نصف پودر قند رو می ریزیم توش و بازم می زنیم تا فرم بگیره و از ظرف نریزه و میگذاریم توی یخچال زرده ها و وانیل رو با بقیه پودر قند مخلوط می کنم و کمی با همزن می زنیم آب جوش رو سریع می ریزیم و هم می زنیم همزمان تا زرده پخته نشه. سرعت عمل داشته باشین! هم زدن زرده ها بعد از ریختن آب باید زیاد باشه تا جایی که کرم و کشدار بشه و از حالت روون در بیاد خب دیگه همزن رو می گذاریم کنار و سفیده رو آروم به زرده اضافه می کنیم و دورانی هم می زنیم تا به خوردش بره .بعدم مخلوط آرد رو کم کم اضافه می کنم و بازم دورانی با لیسک مواد رو یکنواخت می کنیم...نکته مهم در هم زدن توی این مرحله، اینه که باید با لیسک مواد رو مخلوط کنیم یعنی هم نزنیم...بلکه از یک سمت به سمت دیگه تا کنیم بهتره که سفیده و آرد رو به تناوب مخلوط کنیم
توی قالب می ریزیم درحالی که دوسوم قالب خالی باشه.این کیک پفش عالیه پس درنظر بگیرین
قالب رو توی فر می گذاریم و چیزی حدود 40 تا 50 دقیقه زمان می دهیم بهش تا بپزه
@sofrebanovanbeheshti