#نان_صبحانه👇
شیر۲۵۰گرم/
کره۵۰گرم/
شکر۵۰گرم/
آب ولرم۶۰گرم/
مایه خمیر۷گرم/
آرد حدود ۳۷۵گرم /
رومال👇
زرده ۱عدد/
زعفران کمی/
شیر۱م/کنجد به میزان لازم
در ظرف شیر.کره.شکر را مخلوط کرده تا فقط گرم و مواد حل شود و بعد گذاشته سرد شود
۱_در ظرفی دیگر آب ولرم.شکر۱قاشق مایه خمیر را ریخته ۵تا۱۰دقیقه بماند
بعد مخلوط شیر.شکر.کره را که حل کردیم بودیم را ریخته همزده آرد را کم کم اضافه تا خمیر بدست نچسبد یک تا یک و نیم ساعت استراحت داده بعد به دو یا چهار قسمت کرده چونه کرده دوباره۱۵ دقیقه استراحت داده بعد هر چانه را روی کاغذ که در سینی گذاشتیم قرار داده و بعد با سر انگشت وسط خمیر را طرح زده و یا توسط ته استکان چرب شده مهر زده محکم و با فشار تا طرح بیفتد
بعد رومال زده کنجد پاشیده در فری که ۱۵ دقیقه با درجه۱۹۰ گرم کردیم به مدت ۲۵تا۳۰ دقیقه گذاشته پخته شود حتما فر باید چک شود
در فر حتما ظرف آب قرار میدهیم
@sofrebanovanbeheshti
http://hadithkasa.rozblog.com/1_449939298.mp3
زمان:
حجم:
14.18M
#حديث_کسا
مهدی سلحشور
امروز ۲۵ ذیحجہ (روز خانواده) قرائت حدیث کسا فراموش نشود.وهمچنین سوره هل اتی
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
التماس دعا🤲
برمحمد_وآل_محمد_صلوات💚
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
من برای کیکم از رنگ پودری میخوام استفاده کنم ولی متاسفانه الکل خوراکی پیدا نکردم, با چی میتونم حل کنم هم برای رنگ کردن گوی های شکلاتی هم برای لبه های کیکم؟
#پاسخ👇
بله من همیشه روغن مایع استفاده میکنم.برای لبه های کیک رنگ پودری رو تویه ظرف کوچیک بریزین مثلا نصف قاشق چایخوری وخیلی کم درحدی که بشه باهاش کار کرد ولی خیلی روان نشه روغن اضافه کنید وبا قلمو مخلوط کنید.کیک رو بگذارین یخچال تاخامش کمی خودشو بگیره وشروع به کار کنید.بادقت وحوصله تاکارتون تمیز از آب دربیاد.از قلموی ریز استفاده کنید تا لبه ها ظریف وخوشکل بشن.برای گوی اگه از الکل خوراکی استفاده بشه یکدست وتمیز درمیاد زود هم خشک میشه چون الکله.ولی من رنگ پودری رو همین جوری با قلمو با احتیاط به همه جای گوی ها میزنم
از این کلیپ هم میتونید کمک بگیرید
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/29447
#سوال👇
من دیروز برای دومین بار نون خامه ای پختم ولی بازم موادش شل شد غلظت مواد چقدر باید باشه؟
#پاسخ👇
شما تخم مرغ سوم رو که شکستید و هم زدید با لیسک هم بزنید بعد با همون لیسک یکم از موادو بردارید ببرید از ظرف بالاتر بعد بریزیدش تو ظرف اگر مواد تکه تکه شد و ریخت تخم مرغ ۴ با احتیاط و کم کم اضافه کنید هر وقت موادو با لیسک برداشتید و خالی کردید مواد تکه تکه نشد و مثل ۷ پایین ریخت یعنی دیگه تخم مرغ لازم نیست
@sofrebanovanbeheshti
1.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کره_گیری_از_سرشیر 👇
این کار برای افرادی که سرشیر دوست ندارن ، میتونه جلوگیری کنه از اسراف و به راحتی میشه سر شیرها رو تو فریزر جمع اوری کنین و وقتی به مقدار ۲کیلو رسید این فرایند رو انجام بدین.
برای اینکه سرشیرِ خوبی از شیرِ جوشیده بدست بیارین وقتی که شیر رو جوش اوردین در ظرف دلخواه ریخته و مدت ۲۴ ساعت تو یخچال نگهداری کنین بعد ازاین مدت سر شیر خوبی جمع میشه و میتونید بگذارین کنار.
#کلیپ_تصویری