#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#ایده_تزئین_کیک_خامه_ای👇
اول کیک رو گذاشتم خنک که شد از وسط به دونیم کردم
نیم کیلو خامه رو فرم دادم وبا ماسوره ۲d بین کیک وروی کیک رو رزت زدم.
روی کیک هم گاناش ریختم.خیلی خیلی خوشمزه شده بود.دیگه نیازی نیست کیک رو به این شکل خیس کنید وخامه بزنید همین جوری هم عالییه. فقط من دوقاشق بیشتر روغن توموادم ریختم وقالب رو باکره چرب وآرد پاشی کردم ومواد رو توقالب ریختم.درفر ۱۸۰درجه که از قبل نیم ساعت گرم شده به مدت ۴۵تا۵۰دقیقه طبقه وسط قراردادم.قالب من قطر ۳۰هست باارتفاع بلند😊
خوبی این روش اینه که دیگه دردسرای برش لایه ها وخامه کشی وصاف کردن و...رو نداره وچون کیکش شیفونه باخامه وبه این روش باچرب کردن قالب عالیی میشه👌
بادستور کیک شیفون قهوه خانم رماح عزیز
https://eitaa.com/sofrebanovanbeheshti/33491
#سوال👇
کیک قاشقی رو باید تو روغن خیلی زیاد (شناور) سرخ کرد ؟
آخه برای من پف نمیکنه
#پاسخ👇
برای اینکه خوب پف کنه و گرد وتوپی بشه این نکات رو رعایت کن👇
قابلمه کوچیک بگیرین روغن بیشتربریزین موادوباقاشق آروم بریزین طوری که پخش نشه روی هم ریخته بشه بعدباقاشق روغن روش بریزین تاخوب پف کنه حرارت ملایم باشه که توش بپزه
موادش هم نبایدشل باشه اگه حس کردین شله آردبیشتری بریزین
روغن داغ بشه
با حرارت ملایم سرخ کنید
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سه_شنبه_های_مهدوی
خواب عجیب آیت الله نائینی درباره امام زمان(عج) و ایران در جنگ جهانی اول
حجه الاسلام عالی
#اللهمعجللولیکالفرج🤲
@sofrebanovanbeheshti
#شیرینی_کشمشی
#شیرینی_کشمشی_بازاری👇
۲۰۰گرم پودر قند(یک لیوان سرخالی)وبا ۱۳۰ گرم کره بادور تند همزن به مدت ۱۰ دقیقه میزنیم تا خوب پف کنه وکرمی بشه
بعد ۱تخم مرغ اضافه میکنیم و ۳۰ ثانیه میزنیم
بعد تخم مرغ دوم رو با ۱/۲ق چایخوری وانیل اضافه میکنیم و۵ دقیقه بادور تند میزنیم
بعد ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم وفولد میکنیم وبعد ۲۵۰ گرم آرد(یک و دوسوم لیوان) رو که ۳ بار الک کردیم در دو مرحله روی مواد الک میکنیم
حتما باید الک بشه ویکدفعه اضافه نشه که گلوله بشه وآرد روبا مواد فولد میکنیم ودرآخر ۷۵ گرم کشمش(نصف لیوان) رو اضافه میکنیم وآرام فولد میکنیم
اصلا نباید هم زد فقط از زیر مواد میاریم رو واینجوری هم میزنیم
بعد موادو داخل قیف بدون ماسوره یا مشما فریزر میریزیم
بعد که موادو ریختیم خوب بالای قیف رو میپیچونیم و توی سینی فرکه کاغذ انداختیم البته بدون چرب کردن میریزیم
البته با فاصله چون بعد از پخت پهن میشه ودر فری که ۱۵ دقیقه قبل بادرجه ۲۰۰ گرم کردیم میگذاریم
بعد از اینکه سینی را گذاشتیم البته طبقه بالا توی فر
بلافاصله فر رو روی درجه ۱۸۰ میگذاریم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه
ویه نکته مهم اینکه بعد از پخت شیرینی را باید بگذاریم ۲۰ دقیقه بمونه تا خنک بشه
بعد از سینی برداریم واینکه باید توی ظرف دربسته به مدت ۱ ساعت بمونه تا اینکه نرم بمونه
فوق العاده خوشمزه وعالی
نوش جان میکنیم😉
اصطلاح #فولد کردن👇
از زیر موادو میاریم رو وهمینطور هم میزنیم نبایدبه همه طرف هم زد از یک جهت موادو میاریم رو ودوباره تکرار میکنیم تا خوب مواد مخلوط بشن
#نکات تکمیلی👌👏👏👇👇
1⃣چون شیرینیها معمولا کره یا روغن زیادی دارن و وقتی با همزن هم زده میشه گرم میشه و هوا هم گرمه اگر بدون گزاشتن تو فریزر بگذارید تو فر شیرینی پخش میشه
من خودم که درست میکنم تو تابستون بعد از این که موادم اماده شد با همون کاسه همزن میگذارم ۱۵،۲۰دقیقه ای تو یخچال بعد که قیف زدم هم ۱۵ دقیقه تو فریزر
اینجوری شیرینی کامل تپل میشه😉و پخش نمیشه
نه تنها برای این شیرینی بلکه برای همه شیرینی ها من این کارو میکنم
عکس سمت راست😍👇
قبل از فر ۱۵ دقیقه تو فریزر بوده
عکس سمت چپ😍
بدون گذاشتن شیرینی تو فریزر هست
خودتون مقایسه کنید😉
2⃣میتونید نصف کره و نصف روغن جامدی که صاف کردید بریزید
وبعد که قیف زدید ۱۵ دقیقه بگذارید فریزر بعد تو فر
میتونید همشو هم روغن جامدی که صاف کردید و چند روز تو یخچال مونده استفاده کنید ولی با کره شیرینی ترد تر و منسجم تر میشه
عکس هردو مدل شیرینی در پست بعدی👌👌😍👏👏👇
رماح
هرعزیز از دستور استفاده کرد و راضی بود عنایت کنه فاتحه ای نثار روح رفتگانم
@sofrebanovanbeheshti
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_ترکیه
مواد لازم برای تهیه حلوا با ارده:👇
١٠٠ گرم کره
نصف لیوان روغن مایع
٢ لیوان ارد
٣ ق غذاخوری ارده
مواد لازم برای شربت:
یک ونیم لیوان اب
یک ونیم لیوان شکر
در ابتدا شکر و اب را به مدت ٣ دقیقه میجوشانیم. بعد کره را در ماهیتابه ی دیگر اب کرده روغن را اضافه کرده و گرم میکنیم. سپس ارد را اضافه کرده و به مدت ١٠ الی ١٥ دقیقه با شعله کم هم میزنیم تا رنگش تیره شود. شربت را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم. سپس ارده را اضافه میکنیم. اگر ارده درست شده با کنجد تفت داده شده داشته باشید میتوانید نصف مقدار ارده از ان بریزید. ٣ دقیقه ی دیگر شعله را خاموش کرده و حلوا را درون ظرفمان میریزیم و صاف میکنیم.
طرز تهیه سس شکلاتی:
١٠٠ گرم خامه را گرم کرده و ١٠٠ گرم شکلات را به ان اضافه میکنیم و هم میزنیم تا اب شود.
روی حلوا را با شکلات و پسته تزئین کرده و بمدت ٣ ساعت در یخجال قرار می دهیم و سپس خرد میکنیم تا اماده سرویس شود. نوش جان😋😍
#کلیپ_تصویری
#طب اسلامی
"ماهی وماست ؟
عزرائیل میگه بازم تقصیر ماست ؟"😏
استفاده از برخی غذاها با هم در طب اسلامی ایرانی ممنوع می باشد خوردن "ماهی و ماست" و
"عسل وخربزه" ,"ماست وگوشت", "تخم مرغ وماهی" و...
ماست و ماهی هر دو سرد مزاجند و با هم در معده و بدن ایجاد سردی زیاد و موجبات بیماریهای زیادی من جمله، پیسی ، سکته و فلج و لقوه و ام اس,پارکینسون وافسردگی …را موجب می شوند .
این مَثل می گوید دیگر وقتی ماهی و ماست را با هم خوردی مرگت غیر منتظره نیست و با دست خودت، خودت را داری می کشی و دیگر مرگ خودت را نباید به گردن عزرائیل بیاندازی.
در هر صورت تا حد امکان باید از تجمع غذاهای سرد باهم اجتناب کرد.
الان مردم در وعده های غذایی و مراسمات معمولا برنج,نوشابه,سالاد,ماست,مرغ,و... را باهم مصرف میکنند که بسیار مضر است و بالاخص درسنین بالای چهل سال، بالاخص مصرف آن در شبانگاهان موجبات سکته و بیماریهای شدید سرد میگردد.
🌺 @sofrebanovanbeheshti 🌺
﷽ 💢 #قرار_شبانه 💢
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد
دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد
بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا
از پس پرده ی غیبت نظر دارد
🔔 بياد مولا به رسم هر شب 🔔
🌸✨بسم الله الرحمن الرحيم✨🌸
🌸اِلـهي عَظُمَ الْبَلاءُ ،✨
🌸 وَبَرِحَ الْخَفاءُ ،✨
🌸وَانْكَشَفَ الْغِطاءُ ،✨
🌸 وَانْقَطَعَ الرَّجاءُ ✨
🌸وَضاقَتِ الاْرْضُ ، ✨
🌸وَمُنِعَتِ السَّماءُ ✨
🌸واَنْتَ الْمُسْتَعانُ ،✨
🌸 وَاِلَيْكَ الْمُشْتَكى ،✨
🌸 وَعَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ والرَّخاءِ؛✨
🌸اَللّـهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد ،✨
🌸اُولِي الاْمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَيْنا 🌸 طاعَتَهُمْ ،✨
🌸 وَعَرَّفْتَنا بِذلِكَ مَنْزِلَتَهُم✨
🌸فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلاً قَريبا✨
🌸ً كَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ ؛✨
🌸يا مُحَمَّدُ يا عَلِيُّ يا عَلِيُّ يا مُحَمَّدُ ✨
🌸اِكْفِياني فَاِنَّكُما كافِيانِ ، ✨
✨🌸وَانْصُراني فَاِنَّكُما ناصِرانِ ؛✨
🌸يا مَوْلانا يا صاحِبَ الزَّمانِ ؛✨
🌸الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ ، ✨
🌸اَدْرِكْني اَدْرِكْني اَدْرِكْني ، ✨
🌸السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ ،✨
🌸 الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَل ؛✨
🌸يا اَرْحَمَ الرّاحِمينَ ،✨
🌸بِحَقِّ مُحَمَّد وَآلِهِ الطّاهِرينَ🌸
و برای سلامتی محبوب
🎀اَللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .🎀
🌺دعای منتظران درعصرغیبت🌺
اَللّهُمَّ عَرِّفْنى نَفْسکَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى نَفْسَكَ لَمْ اَعْرِف نَبِيَّكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى رَسُولَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى رَسُولَكَ لَمْ اَعْرِفْ حُجَّتَكَ اَللّهُمَّ عَرِّفْنى حُجَّتَكَ فَاِنَّكَ اِنْ لَمْ تُعَرِّفْنى حُجَّتَكَ ضَلَلْتُ عَنْ دينى
@sofrebanovanbeheshti
● ᘓɹ̇ɹ̤ɹɹɹבɺI ʟّɹ̣ȷ ρɹɹɹɹ̣ ●
كُلَّ صَباحََ
أتَنَفَـسُّ
بِحُبِّ الحُسِين(ع)...
هر صبح...
به عشقِ حُسین...
نفس میکِشَم
سلامآقا ...✋💚
صلے الله علیڪ یا اباعبدالله
ذڪرِخـیرتـوبہهـرجاشـدویادتڪردیم
دسـتبرسینہبہتوعرضِارادتڪردیم
پادشاهـےِجهـانحاجتِمـانیسـتحـسین
مـابہغلامـےدرِخانہاتعادتڪردیـم :))
#اݪسلامعلیڪیااباعبدالله..🌱
#اللهم_ارزقنا_کربلا_به_حق_الحسین_ع
#منبر_مجازی
یہزمانےرفاقت این طورے بود؛
رفیق بہرفیقش تذڪر مےداد ڪہ
داداش،محرم و صفر؛آهنگ گوش نده
تخمہ نخور،آدامس نجو....حُرمت داره
#خدایاازاین_رفیقا :)
#آیتاللهجاودان🙂🌱
مهم نیست
گل قرمز باشیم یا سفيد
مهم نیست ڪه
ڪوتاه باشیم یا بلند
و حتي مهم نیست ڪه
ڪجا رشد كرده باشیم
مهم اینه ڪه
وقتی میتونیم
هم خار باشیم ، هم گـل
گل بودن رو انتخاب ڪنیم 🌷
یه سلام پر انــــــــــــــــــــرژے به گلهای تو خونه مامانای نمونه😍😍😍✋
صبحتون به برکت سلام اول صبح به امام حسین ؏ پر برکت و پر نور باشه ان شاء الله🤲🌷
#اللهم_ارزقنا_شهادت
#فدایی_ولایت
@sofrebanovanbeheshti