#مربا_کدوحلوایی👇
( دو مدل با شکر و با شیره ی انگور)
کدو حلوایی مکعبی درشت خرد شده یک کیلو
شکر ۷۰۰ گرم ( در صورت دلخواه یک کیلو شکر بریزید)
آب دو لیوان
عرق هل دو قاشق غذاخوری
گلاب نصف لیوان
زعفرون غلیظ یک قاشق در صورت دلخواه
شکر و آب رو توی قابلمه میریزیم و روی شعله متوسط قرار میدیم. بعد از به جوش آمدن آب و حل شدن کامل شکر، کدو حلوایی های خرد شده و عرق هل رو به آن اضافه میکنیم و حدود ۲۰ دقیقه صبر میکنیم تا کدوها پخته شوند ( له نشوند) و در نهایت گلاب و زعفرون رو در آخر کار اضافه کرده و شعله را خاموش میکنیم. ( من زعفرون نریختم)
* کدو حلوایی در حین پخت آب میندازه، برای همین آب زیادی توی قابلمه نریزید.
* اگر خواستید با شیره ی انگور مربا رو بپزید، نصف میزان شکر شیره ی انگور و بقیه رو شکر بریزید. ( عکس سمت راست)
مربای بسیار خوشمزه ای هست😍
@sofrebanovanbeheshti
#احکام_آشپزی
✅#نان
🔰توصیههایی درباره نان👇👇👇
1️⃣نان را نبویید. حیوانات ابتدا غذا را بو میکنند و سپس میخورند
2️⃣به محض اینکه سفره پهن میشود تا میتوانید نان بخورید و سپس گوشت. معده را با نان پُر کنید
3️⃣ قرص نان را کوچک درست کنید
4️⃣ مطلوب است خمیر نان حسابی ور بیاید (عمل تخمیر)، زیرا برکت آن زیاد میشود
5️⃣نان جو بهتر از نان گندم است. در بیان اهمیت و برتری نان جو نسبت به نان گندم همین کافی است که غذای انبیاست
📜الکافی 6: 303 ح 8
📜قرب الإسناد: 47، البحار 63: 268 ح 1
📜مکارم الأخلاق: 154، الکافی 6: 304 ح 1
#احکام_خوردني_ها
@sofrebanovanbeheshti
#تجربیات_بانوان_بهشتی
نکات آشپزی از زبان دوستان ابر گروه آشپزی بانوان بهشتی😘😘😘👇👇👇
#سوال👇
چرا کوکو سبزی من وا میره، وکوکوی یکدستی ندارم؟
#پاسخ👇
سبزی کوکو رو قبل از خورد کردن بگذارید روی یه پارچه آبش بره بعد خورد کنید اگه پیاز میزنید آب پياز رو بگیرید، بسته به سبزی تون یکم آرد برنج یا گندم اصافه کنید تخم مرغ سبزی کوکو نسبت به بقیه بیشتر هست تا وانره، بهتره از تابه نچسب استفاده بشه.
@sofrebanovanbeheshti
#سوال👇
چکارکنیم که خامه کشی صاف و یکدست دربیاد و اینکه تو خامه باید چیزی قاطی کنیم که بهترفرم بگیره و شل نشه؟ و خامه فرم گرفته رو توی قیف پلاستیکی یا پارچه ای بگذاریم تاثیری رو شل شدن خامه داره؟
#پاسخ👇
اگه خامه زده شده رو از قنادی گرفتین
همون موقع باید استفاده بشه
اگه بمونه یا تو فریزر بره ، دیگه فرم نمیگیره
باید برای دسر هایی که خامه داره، استفاده کنید
فقط خامه رو برای فیلینگ و کاور کردن جداگانه فرم بدین
چون بعد از فیلینگ و استرکشی باید بگذارید توی یخچال که خودش رو بگیره
اگه خامه برای کاور و تزیین تا اون موقع بمونه ، شل میشه و نمیشه باش کار کرد
خامه رو همه رو با هم یکدفعه فرم ندید وقتی مثل بستنی نرم شد با همزن هم بزنید کم کم تو قیف بریزید تا دمای دستتون آب نکنه خامه رو زیرش یه ظرف یخ بگذارید گرمای محیط خامه رو آب نکنه
برای اینکه خامه تون خوب فرم بگیره
اول ۲ دقیقه با دور کند بزنید
بعد ۳-۴ دقیقه با دور متوسط
بعد هم ۲ دقیقه با دور تند
برای صاف شدن خامه روی کیک هم
اخر سر پالت و کاردتون رو توی آب جوش بزنید و روی کیک بکشید
@sofrebanovanbeheshti
پیام یکی از اعضای گل کانال
✍ممنونم از محبت و لطف شما دوست عزیز
چقدر خوبه که مطالب کانال رو دنبال میکنید و وقتی جای یه مطلب خالی میشه دل تون براش تنگ میشه
خوش بحال ما برای داشتن همچین دوستانی 😍😍😍
پیامهای شما انرژی مثبت برای ماست 💐
@sofrebanovanbeheshti